۰۱/تير/۱۴۰۵
|
۱۲:۵۱

اخبار سیاسی

پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله‌ سیستانی

حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در پیامی، درگذشت همسر مکرمه‌ حضرت آیت‌الله سیستانی را تسلیت گفتند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن پیام رهبر حکیم انقلاب اسلامی به این شرح است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت‌الله آقای حاج سیدعلی سیستانی دامت برکاته 
درگذشت همسر مکرمه‌ آن‌جناب را تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسالت می‌نمایم».
سیدعلی خامنه‌ای
7 مهر 1404

***
رئیس قوه قضائیه: با خیانتکاران مماشات نمی‌کنیم

حجت‌الاســلام والمســلمین غــلامحسین محسنی‌اژه‌ای، صبح دیروز طی سخنانی در نشست شورای ‌عالی قوه قضائیه، ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت در منطقه، شهید سیدحسن نصرالله، تصریح کرد: جای هیچ‌گونه مماشاتی با خیانتکاران نیست؛ اکنون نباید با کسانی که بازار کشور را ملتهب می‌کنند و فرهنگ و ارزش‌های مردم را زیر پا می‌گذارند و وحدت ملی را مخدوش می‌کنند، با مدارا و تسامح برخورد کرد. رئیس قوه‌ قضائیه در این نشست تصریح کرد: «در جریان جنگ تحمیلی  12 روزه، کسانی بودند که به دشمن گرا می‌دادند و در حالی که همه جهانیان، متجاوزان به ایران اسلامی را محکوم می‌کردند، آنها به نحوی مدعی بودند مقصر خود ایران است! در واقع آنها با این موضع‌گیری خود، در حال تضعیف جبهه داخلی بودند اما ادعا می‌کردند زبان ناصحانه دارند! آیا معنای زبان ناصحانه آن است که وقتی کشور شما مورد تجاوز دشمن قرار گرفته، به تقویت جبهه دشمن و تضعیف جبهه داخل بپردازید؟!»
 دیروز صبح همچنین خبر رسید حکم اعدام جاسوس معتمد موساد، بهرام چوبی‌اصل اجرا شده است. بهرام چوبی از متخصصان حوزه داده بود که به واسطه حضور در یک شرکت دانش‌بنیان وارد پروژه‌های حساس مخابراتی کشور شد. بر اساس اعلام مرکز رسانه قوه ‌قضائیه، انجام ملاقات‌های ۶۳گانه در ۹ سفر خارجی و ۹۵ ملاقات غیرحضوری با افسران موساد و دریافت ابزار جاسوسی، سیستم‌های ارتباطی امن و دریافت مبالغ مشخص، نشان‌دهنده همکاری آگاهانه محکوم‌علیه با سرویس جاسوسی موساد بوده است.

***
پزشکیان: کار دشمن، ایجاد توقعات ساختگی در جامعه است

رئیس‌جمهور صبح دیروز در مراسم گرامیداشت روز آتش‌نشان طی سخنانی ایجاد توقعات ساختگی در جامعه و واداشتن مردم به بیان مشکلات‌شان را نقشه‌ دشمن خواند و تصریح کرد: یا باید سر خم کنیم، یا باید بایستیم، تلاش کنیم و طرحی نو دراندازیم تا مشکلات را حل کنیم. مسعود پزشکیان همچنین گفت: «می‌خواهند ما را تحریم کنند، چون حاضر نیستیم در برابرشان سر خم کنیم؛ چون نمی‌خواهیم تحقیر شویم اما خیال به زانو درآوردن ایران و مردم ما، تنها یک خواب و خیال است». رئیس‌جمهور گفت: حقوق بشر، سازمان ملل و یونسکو، همه دروغی بیش نیست، چون جلوی چشم‌شان بی‌گناهان کشته می‌شوند و اسرائیل هر کشوری را که بخواهد، بی‌هزینه مورد حمله قرار می‌دهد. 

***
اعتراف یک چهره ضدانقلاب به برنامه پلید غرب

فاطمه حقیقت‌جو، از نمایندگان مجلس ششم که سال 84 به آمریکا مهاجرت کرد و در سالیان متمادی در رسانه‌های مختلف علیه نظام جمهوری اسلامی در رسانه‌های مختلف سخن گفته است، در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی، ترامپ را فردی دروغگو خواند و تصریح کرد: «مذاکرات تنها به صفر شدن غنی‌سازی محدود نمی‌شود، بلکه نظرشان بر توان دفاعی و موشکی ایران نیز هست. موشک‌ها نقش بازدارنده‌ای برای ایران ایفا می‌کنند و ایران نباید به هیچ عنوان درباره آنها مذاکره کند. ترامپ فردی بسیار دروغگو است و ادعای او مبنی بر اینکه جلوی یک جنگ اتمی را گرفته، دروغ محض است، زیرا ایران هیچ‌گاه بمب اتم نداشته و تنها کشوری است که تمام سایت‌های هسته‌ای‌اش زیر نظارت کامل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد».

***
شورای نگهبان: هیچ‌ جا هتل یا مرکز تفریحی نداریم

عباس کلاهدوز از اعضای دفتر روابط عمومی شورای نگهبان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در یادداشتی با عنوان «ماجرای خلاف واقع هتل ۱۵ طبقه شورای نگهبان در مشهد چیست؟»، به ارائه توضیحاتی درباره اظهارات کارشناس مباحث اجتماعی و تربیت دینی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی پرداخت. اخیراً در یک برنامه تلویزیونی، ادعای ساخت «هتل ۱۵ طبقه» توسط شورای نگهبان در مشهد مطرح شد. بر اساس توضیحات کلاهدوز، شورای نگهبان هیچ‌گاه و در هیچ نقطه‌ای از کشور هتل یا مجتمع تفریحی نداشته و ندارد. آنچه در مشهد وجود دارد، یک مجتمع آموزشی– فرهنگی است. این مجموعه برای برگزاری دوره‌ها و همایش‌های آموزشی طراحی شده تا حدود ۳۰۰ هزار ناظر مردمی انتخابات بتوانند وظایف‌شان را حرفه‌ای و آموزش‌دیده انجام دهند. برخلاف شایعات، این ساختمان نه ۱۵ طبقه، بلکه فقط ۵ طبقه است. همچنین به دلیل مشکلات مالی، پروژه هنوز نیمه‌کاره مانده و تکمیل نشده است.

ارسال نظر
captcha
پربیننده