09/مهر/1404
|
13:05

انتقاد اوربان از اظهارات تحریک‌آمیز رهبران اروپایی درباره روسیه

نخست‌وزیر مجارستان در پاسخ به سخنان همتای لهستانی خود درباره رویارویی با روسیه، با اشاره به اینکه این کشور نیز قطعاً هر پهپادی در آسمان مجارستان را سرنگون می‌کند، تأکید کرد: صحبت از درگیری با مسکو بازی خطرناکی است که باید از آن پرهیز کرد.

انتقاد اوربان از اظهارات تحریک‌آمیز رهبران اروپایی درباره روسیه

ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان تاکید کرد که این کشور و هیچ‌یک از دیگر اعضای اتحادیه اروپا در درگیری نظامی با روسیه دخیل نیستند.

وی در صفحه شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) خطاب به دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان نوشت: «دوست عزیز توسک، شما می‌توانید فکر کنید که با روسیه در حال درگیری هستید، اما مجارستان چنین نیست و اتحادیه اروپا هم همین‌طور.»

به گفته اوربان، نخست‌وزیر لهستان با این رویکرد در حال انجام «بازی خطرناکی» است که جان و امنیت میلیون‌ها شهروند اروپایی را به مخاطره می‌اندازد. توسک روز دوشنبه از وجود یک «درگیری از نوع جدیدی» با روسیه سخن گفته و اعلام کرده بود که قصد دارد افکار عمومی را به ادامه این درگیری قانع کند.

اوربان وعده داد پهپادها در آسمان مجارستان سرنگون خواهند شد

نخست‌وزیر مجارستان همچنین اعلام کرد که در صورت ورود پهپادهایی به حریم هوایی این کشور، آن‌ها سرنگون خواهند شد. وی این موضوع را در پاسخ به سئوالی که به احتمال منشأ روسی پهپادها اشاره داشت، مطرح کرده و گفت: «ما نمی‌ترسیم. ما آن‌ها را سرنگون خواهیم کرد.»

ویکتور اوربان تأکید کرد که در صورت لزوم نیروهای مسلح مجارستان پهپادها را ساقط خواهند کرد و در عین حال از مواضع برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا که «چنان رفتار می‌کنند گویی از سوی روسیه در معرض خطر قرار دارند» انتقاد نمود. وی یادآور شد که به باور او کشورهای عضو اتحادیه اروپا نسبت به روسیه «در همه ابعاد» برتری دارد و روسیه نه از لحاظ نظامی، نه از نظر اقتصادی و نه از نظر جمعیتی قادر به آسیب‌رساندن به اروپا نیست، از این رو اروپا باید به‌عنوان یک جامعه قدرتمند رفتار کرد.

نخست‌وزیر مجارستان چند روز قبل در واکنش به اظهارنظر دونالد ترامپ درباره امکان بازپس‌گیری سرزمین‌های از دست رفته اوکراین، گفته بود که به اعتقاد او «روسیه در این درگیری پیروز شده و این موضوع تمام شده است.»

انتهای پیام/ 

 
ارسال نظر
تازه ها