12/مهر/1404
|
02:39
زمین لرزه 5.3 ریشتری بامداد دیروز در زواره اصفهان خوشبختانه خسارت جانی و مالی نداشت

وقوع 25 زلزله طی 3 روز در کشور

زلزله‌ای به قدرت 5.3 ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین ساعت ۵ دقیقه بامداد جمعه ۱۱ مهر شهرستان زواره اصفهان را لرزاند. این زمین لرزه در تهران و قم نیز احساس شد. طبق گفته بیت‌الله ستاری رئیس بخش زلزله شناسی مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی، در 3 روز اخیر در کشورمان ٢۵ زلزله با بزرگی بالای 2.5 ریشتر رخ داده که بزرگ‌ترین آن زلزله زواره اصفهان بوده ‌است. پس از زلزله 5.3 ریشتری بامداد روز گذشته همچنین پس لرزه 3.1 ریشتری نیز در ۱۲ دقیقه بامداد در زواره رخ داد. مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان گفت: ۱۲ تیم ارزیاب به مناطق اطراف و روستا‌ها برای ارزیابی خسارات احتمالی زلزله زواره اردستان اعزام شدند. منصور شیشه‌فروش افزود: زمین‌لرزه اصلی در ۱۰ شهرستان از جمله شهرستان اصفهان احساس شد و به ‌صورت تکان و لرزش در ساختمان‌ها گزارش شد.  مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین  از وقوع ۵ پس‌لرزه پس از زمین‌لرزه اصلی در شمال ‌شرق زواره خبر داد و گفت: تیم‌های ارزیاب همچنان در حال بررسی شرایط منطقه هستند. پس از زمین‌لرزه اصلی در شمال‌شرق زواره، تاکنون ۵ پس‌لرزه در این منطقه ثبت شده است. وی افزود: بزرگی این پس‌لرزه‌ها به ترتیب 2.3 دهم، ۳، 2.9 دهم، 3.1 دهم و 1.6 دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) گزارش شده است. 
وی ادامه داد: تیم‌های ارزیاب مدیریت بحران از لحظه وقوع زمین‌لرزه در منطقه حضور یافته و همچنان در حال بررسی شرایط و پیامد‌های احتمالی این رخداد هستند. رئیس جمعیت هلال‌احمر اردستان نیز گفت: پس از وقوع زمین‌لرزه در منطقه زواره، تیم‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر و نیرو‌های شهرداری و آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و بر اساس ارزیابی‌های اولیه، تاکنون خسارت جانی و مالی گزارش نشده است. علی زارعی بامداد دیروز اظهار داشت: بلافاصله پس از اعلام وقوع زلزله، عوامل امدادی جمعیت هلال‌احمر اردستان و دفتر نمایندگی زواره به منطقه اعزام شدند. 
وی افزود: علاوه بر نیرو‌های محلی، یک خودروی امدادی نیز از سوی مرکز استان از پایگاه ظفرقند به منطقه اعزام شد تا عملیات پشتیبانی و ارزیابی دقیق‌تر انجام شود. زارعی گفت: در این عملیات، عوامل امدادی هلال‌احمر در کنار نیرو‌های شهرداری و آتش‌نشانی زواره حضور داشتند و به همراه شهردار وضعیت منطقه را بررسی کردند. رئیس جمعیت هلال‌احمر اردستان خاطرنشان کرد: ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد خوشبختانه تاکنون هیچ خسارت جانی و مالی ناشی از این زمین‌لرزه گزارش نشده است.

ارسال نظر
پربیننده