12/مهر/1404
|
18:30

فرمانده برجسته داعش خوراسان در کراچی کشته شد

یکی از فرماندهان برجسته و آموزش‌دیده گروه داعش خوراسان که در ایالت بلوچستان فعالیت می‌کرد، در شهر کراچی هدف قرار گرفته و کشته شد.

فرمانده برجسته داعش خوراسان در کراچی کشته شد

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابعی اعلام کردند که فرمانده ارشد گروه داعش خوراسان، که با نام «حسن» شناخته می‌شد، در شهر کراچی پاکستان کشته شده است.

حسن اهل پیشاور ایالت خیبر پختونخوا بود و در بخش‌های مختلف برای گروه داعش فعالیت‌های گسترده‌ای انجام می‌داد.

المرصاد رسانه نزدیک به استخبارات طالبان نیز نوشت که این فرمانده آموزش‌دیده و بسیار فعال، در ماه‌های اخیر تلاش داشت عملیات انفجاری در افغانستان را برای داعش سازمان‌دهی کند.

وی یکی از اعضای کلیدی گروه تروریستی داعش خوراسان به‌شمار می‌رفت و کشته شدنش ضربه‌ای جدی به توان عملیاتی این گروه در منطقه وارد می‌کند.

داعش خوراسان، که مرکز اصلی آن در ایالت بلوچستان قرار دارد، طی سال‌های اخیر مسئولیت چندین حمله تروریستی در پاکستان و افغانستان را برعهده داشته است. کشته شدن حسن می‌تواند مانع پیشبرد برنامه‌های این گروه در هر دو کشور شود.

داعش خوراسان شاخه‌ای از گروه تروریستی داعش است که فعالیت‌هایش در افغانستان و پاکستان متمرکز است و عمدتاً مسئول حملات انفجاری و عملیات‌های تروریستی در این مناطق بوده است.

این گروه تروریستی از سال 2015 تاکنون تهدیدی جدی برای ثبات منطقه به‌شمار می‌رود و نیروهای امنیتی پاکستان و افغانستان همواره در تلاش برای کاهش توان عملیاتی آن هستند.

انتهای پیام/.

 
ارسال نظر
تازه ها