27/مهر/1404
|
00:22

احتمال جان باختن ۱۸ نفر در انفجار کارخانه مهمات سازی تنسی آمریکا

بر اثر وقوع انفجاری مهیب در یک کارخانه مهمات سازی در ایالت تنسی آمریکا، ۱۸ نفر مفقود شده‌اند و بیم آن می‌رود که این افراد جان باخته باشند.

 

 بر اثر وقوع انفجاری مهیب در یک کارخانه مهمات سازی در حومه تنسی آمریکا، 18 نفر مفقود شده‌اند و بیم آن می رود که این افراد جان باخته باشند.

به گزارش رویترز، این انفجار در کارخانه اکیورت انرجتیک سیستمز، در حدود 60 مایلی غرب نشویل رخ داد و باعث انفجارهای متعددی شد و شدت این انفجارها به حدی زیاد بود که ساختمان کارخانه به طور کلی تخریب و با خاک یکسان شد و انفجار تا کیلومترها دورتر احساس شد.

کریس دیویس کلانتر منطقه هامفریز، در یک کنفرانس خبری اظهار کرد این حادثه یکی از مخرب ترین حوادثی بوده که وی شاهد آن بوده است.

وی افزود: کارشناسان و متخصصان اف‌بی‌آی و اداره الکل، تنباکو، سلاح گرم و مواد منفجره در محل وقوع حادثه حضور دارند و در حال بررسی صحنه حادثه هستند اما مشخص شدن علت وقوع حادثه زمان می برد.

 

رسانه های محلی نیز گزارش دادند زبانه های آتش و دود بسیار عظیمی از این کارخانه بلند می شده و شدت انفجار کیلومترها دورتر احساس شده است.

دیویس افزود: ابتدا گمان می رفت 19 نفر مفقود شده باشند اما بعدا مشخص شد یکی از کارگران در منزلش بوده است و در نتیجه شمار مفقودانی که احتمالا جان باخته‌اند، 18 نفر است.

این کارخانه، محل تولید و نگه داری مواد منفجره و مهمات برای ارتش، نیروی فضایی و دیگر بازارهای مواد منفجره هستند. وسعت این کارخانه به قدری زیاد بوده که شامل 8 ساختمان تولید مواد و یک آزمایشگاه کنترل کیفی بوده است.

انتهای پیام/

 
برچسب ها:
ارسال نظر
پربیننده
تازه ها