21/مهر/1404
|
17:12

لغو سفر نتانیاهو به قاهره برای حضور در اجلاس «شرم‌الشیخ»

لغو سفر نتانیاهو به قاهره برای حضور در اجلاس «شرم‌الشیخ»

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه از لغو حضور بنیامین نتانیاهو در اجلاس شرم‌الشیخ مصر خبر داد و به دلیل لغو این سفر را مراسم اعیاد عنوان کرد.

دلیل اعلام شده توسط نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی آن‌چنان سست و بی‌پایه بود که حتی محافل صهیونیستی نیز نتوانست آن را بپذیرد.

محمد المجادله خبرنگار شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد نتانیاهو سفر خود به شرم الشیخ را احتمالا به دلیل پرهیز از مواجهه با مواضع چالش برانگیز رهبران کشورهای عربی در این نشست و پیشگیری از اختلاف نظر و شکاف در داخل کابینه ائتلافی حاکم لغو کرده است.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از یک منبع بلند پایه عراقی گزارش داد که محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق به طرف مصری و آمریکایی اطلاع داد که در صورت مشارکت نتانیاهو، در اجلاس حضور نخواهد یافت.

 رئیس جمهور مصر صبح امروز از حضور محمود عباس (ابومازن)، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست شرم‌الشیخ خبر داده بود.

کانال 12 رژیم صیهونیستی نیز از گفت‌وگوی نتانیاهو با رئیس‌جمهور مصر در حضور ترامپ گزارش داد. اجلاس شرم‌الشیخ در مصر درباره وضعیت نوار غزه عصر امروز دوشنبه با مشارکت نمایندگان و سران 20 کشور برگزار می‌شود.

اجلاس شرم‌الشیخ در مصر درباره وضعیت نوار غزه عصر امروز دوشنبه با مشارکت نمایندگان و سران 20 کشور برگزار می‌شود.

این اجلاس همزمان با تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی برگزار می‌شود که در چارچوب این توافق امروز 20 اسیر زنده اسرائیلی در دو مرحله آزاد شدند. قرار است 1968 اسیر فلسطینی هم از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شوند.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها