06/آبان/1404
|
00:47
گزارش میدانی «وطن امروز» از ورزشگاه پارس که گزینه برگزاری داربی پایتخت است

پردردسر

زهره فلاح‌زاده: ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس شیراز شاید ظاهرش  زیبا، شکیل و بی‌نقص به نظر آید اما در باطن پرایراد است و کم‌امکانات. از مسیر سخت و طاقت‌فرسایی که خبرنگاران طی می‌کنند تا به جایگاه خود برسند و واقعا باید هفت‌خان رستم را رد کنند تا نبود حتی یک لامپ در تاریکی مطلق میکسدزون که آنقدر شلوغ می‌شود و پرسر و صدا که مصاحبه با بازیکنان را غیرممکن می‌کند، از گله‌مندی هواداران پرشماری که بلیت وی‌آی‌پی خریده بودند اما صندلی‌شان را معلوم نیست به چه کسانی اجاره داده بودند تا ناراضی بودن‌شان از سرویس‌های بهداشتی که از ورزشگاه تازه‌ساختی که هنوز به اندازه انگشتان یک دست هم میزبان نبوده، بسیار عجیب است. ورزشگاهی که راه ورود و خروجش ۲ پای سالم می‌خواهد تا چند کیلومتر پیاده‌روی شود و راهی جز طی کردن آن هم نیست‌. باید به شیرازی‌ها دستمریزاد گفت که اتفاقا خستگی‌ناپذیرند و هر بار این مسافت طولانی را می‌‌روند و می‌آیند‌.
اما این ایرادات زمانی اهمیت دوچندان پیدا می‌کند که این ورزشگاه گزینه اصلی برگزاری داربی پایتخت است. زمانی که مسؤولان برگزارکننده توان برقراری نظم در یک بازی مثل فجر - استقلال را ندارند و در میکسدزون ورزشگاه به جای خبرنگار از خردسال گرفته تا پیرمرد حضور دارد و هیچ برخوردی هم نمی‌شود، چگونه می‌توان انتظار داشت داربی که هر ۲ تیم هواداران پرشماری دارند و از هر شهری ممکن است خودشان را به شیراز برسانند، از امنیت و نظم خبری شود؟
به نظر می‌رسد مسؤولان سازمان لیگ خود واقف به مشکلات پرتعداد ورزشگاه پارس هستند اما شاید استادیوم بزرگ دیگری در دسترس‌شان نباشد که جایگزین کنند. به هر حال اگر قرار است داربی، ۱۴ آذر در این ورزشگاه برگزار شود، به نیروی امنیتی بیشتری نیاز است. از آنجا که شیرازی‌ها سابقه برگزاری چنین دیدار بزرگ و مهمی را ندارند، بدون شک کنترل امنیت و نظم ورزشگاه برای آنها سخت‌تر هم خواهد شد.
شیراز با مردمی خونگرم و میهمان‌نواز باید تجربه برگزاری دیدار بزرگ را هم داشته باشد اگرنه ورزشگاهی که نه هوادار راضی باشد، نه خبرنگار و نه مسؤول(!) می‌تواند موجب رفتن آبروی همان‌هایی شود که مدعی برگزاری بدون نقص چنین دیدار مهمی هستند‌.
همه چیز تنها به ساخت یک ورزشگاه بزرگ و سرپوشیده نیست، مهم این است که وقتی ساخته شد چگونه از آن بهره‌برداری شود. اگرنه استادیوم  هر شهری می‌تواند میزبان داربی پایتخت شود‌ و مسؤولانش مدعی شوند می‌توانند بدون هیچ مشکلی برگزارش کنند.

ارسال نظر
پربیننده