22/آبان/1404
|
18:45

اخبار ورزشی

کسب نخستین طلای تاریخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی توسط تیم دختران
بوسه ملی‌پوشان بر پرچم

دختران هندبال ایران با ثبت پنجمین برد متوالی، قهرمانی خود را پیش از پایان بازی‌های آسیایی جوانان بحرین قطعی کردند.
تیم ملی هندبال دختران ایران که با کسب ۴ پیروزی برابر چین، ازبکستان، قزاقستان و تایلند در بازی‌های آسیایی جوانان همه نگاه‌ها را به خود معطوف کرده بود، در پنجمین بازی خود در سالن ام‌الحصم منامه به مصاف هند رفت و پنجمین پیروزی متوالی‌اش را کسب کرد تا مدال طلای خود را قبل از پایان بازی‌ها قطعی کند.
دختران هندبال ایران در این بازی هم عملکرد درخشانی داشتند و بعد از برتری 23 بر13 در نیمه اول، در پایان بازی با نتیجه مقتدرانه
 43-26 برد دلچسبی را به ثبت رساندند تا با 10 امتیاز قاطعانه به صدر جدول تکیه بزنند و بدون توجه به نتیجه بازی آخر مقابل هنگ‌کنگ جشن قهرمانی خود را با بوسه بر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در سالن برپا کنند.
این نخستین مدال طلای تاریخ هندبال ایران در بازی‌های آسیایی چه در بخش جوانان و چه بزرگسالان به حساب می‌آید که توسط دختران جوان ایران با خلق چند شگفتی و شکست تیم‌های قدرتمندی همچون چین و قزاقستان رقم خورد.
ثنا فتوحی‌بافقی، ریحانه حسینی، سارینا رستمی، پریسان احمدی‌خسروی، زهرا افشاری، فاطمه الفت‌نیا، هستی شیخعلی‌زاده، فاطمه بهزادی‌مقدم، ملیکا صفی‌خانی، هستی آریان‌فر، تینا خوش‌نژادایرانی، آسمان بدوی، آرزو طالعی‌بافقی، نگار باباصفری، دینا درخشان‌مهر و دیانا رضایی بازیکنان تیم ‌ملی هندبال کشورمان در این بازی‌ها هستند.
مریم رضائیان، عزت‌الله رزمگر، خدیجه قانع، شیدا فلاحی و اکرم حبیب‌لو نیز کادر فنی تیم ‌ملی هندبال دختران جوان کشورمان را تشکیل می‌دهند.

***
بارسا مصاحبه یامال را لغو کرد
یک مدت دیده نشو!

بارسلونا و یامال گفت‌وگو با یک استریمر معروف را لغو کردند. شکی نیست این اقدام به تنش‌های اخیر ال‌کلاسیکو مربوط است.
به گزارش ورزش سه، لامین یامال و باشگاه بارسلونا تصمیم گرفتند مصاحبه‌ای را که قرار بود امشب برگزار شود، لغو کنند. وینگر جوان که این روزها هر حرکتش زیر ذره‌بین رسانه‌هاست، قرار بود در برنامه استریمر فرانسوی AmineMaTue شرکت کند اما بنا بر گزارش «ال چیرینگیتو» و تأیید «مارکا»، گفت‌وگو با هماهنگی باشگاه منتفی شد؛ تصمیمی برای کاهش جنجال رسانه‌ای پیرامون ستاره ۱۸ ساله آبی‌اناری‌ها.
یامال مدت‌هاست در مرکز توجه قرار دارد. اظهارنظرهایش پیش از ال‌کلاسیکو در یکی از برنامه‌های جانبی کینگز لیگ، بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد و فضای بازی در برنابئو را هم تحت‌ تأثیر قرار داد. هر حرف یا رفتار او حالا تیترساز است؛ نه فقط به‌خاطر عملکردش در زمین، بلکه بیشتر به‌خاطر اتفاقاتی که بیرون از مستطیل سبز رخ می‌دهد. همین حساسیت باعث شد لامین یامال با توصیه باشگاه، تصمیم بگیرد در این مصاحبه شرکت نکند.
قرار بود این گفت‌وگو پخش شود. استریمر فرانسوی حتی پوستر تبلیغاتی آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده بود؛ تصویری که در آن یامال ظاهر می‌شود و می‌گوید: «دوباره وقت کار است» اما حالا این گفت‌وگو لغو شده است.
پس از هفته‌ای پر از حاشیه، بارسلونا تصمیم گرفت ستاره جوانش تا مدتی با چهره‌ای آرام‌تر معرفی شده و کمتر در انظار عمومی ظاهر شود. از تابستان گذشته او عملاً به چهره‌ای عمومی بدل شده است؛ از تعطیلات و جشن تولد 18سالگی‌اش گرفته تا مصاحبه‌ها و جزئیات زندگی شخصی‌اش، همه در صدر اخبار بوده‌اند. هرچند خود یامال می‌گوید انتقادها روی او تأثیری ندارد اما ستاره ۱۸ ساله دنیای فوتبال عملا در این فصل دچار افت شدید شده است.
«مارکا» گزارش داد افرادی در باشگاه و مدیر برنامه‌های یامال، ژرژ مندس، طی روزهای اخیر او را برای کاهش حضور در فضای عمومی و کنترل بیشتر زندگی شخصی‌اش راهنمایی کرده‌اند.

***
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت

مدیرعامل پیشین استقلال بر اثر ابتلا به بیماری در ۶۱ سالگی درگذشت.
احمد سعادتمند پس از مدت‌ها دست‌وپنجه نرم‌ کردن با بیماری، سه‌شنبه‌شب در بیمارستان درگذشت.سعادتمند از سال ۸۷ وارد عرصه مدیریت ورزشی شد. او ابتدا ریاست هیات کوهنوردی استان مازندران را بر عهده داشت و در ادامه، از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱ مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران شد. پس از آن نیز در سال ۱۳۹۱ به ‌عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران منصوب شد.
بهمن ۹۷، سعادتمند به‌ عنوان عضو هیات مدیره باشگاه استقلال انتخاب شد و پس از مدتی به ریاست هیات‌ مدیره رسید. با این ‌حال، تنها 4 ماه بعد در خرداد ۱۳۹۸ استعفا کرد. سال بعد پس از کناره‌گیری علی فتح‌الله‌زاده، در فروردین ۱۳۹۹ دوباره به استقلال بازگشت و این بار به‌ عنوان مدیرعامل منصوب شد. او مهر ۹۹ جایش را به احمد مددی داد.

ارسال نظر