10/آبان/1404
|
14:50

کره شمالی: خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره «رویای دور از دسترس» است

کره شمالی مجددا تاکید کرد که سخن گفتن درباره خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره «رویایی دور از دسترس» است که هرگز محقق نمی شود حتی اگر هزار بار در این باره حرف بزنند.

کره شمالی: خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره «رویای دور از دسترس» است

جمهوری دموکراتیک خلق کره (DPRK) روز جمعه اعلام کرد که خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره که کره جنوبی اعلام کرده بود در نشست روز شنبه با چین در مورد آن بحث خواهد کرد، یک «رویای غیرواقعی» است.

پاک میونگ هو، معاون وزیر امور خارجه کره شمالی، اظهار داشت: «کره جنوبی سعی می‌کند در هر فرصتی موضوع خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره را مطرح کند.»

وی در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) منتشر شد، افزود که اصرار سئول بر انکار جایگاه کره شمالی به عنوان یک کشور هسته‌ای و ادامه صحبت‌هایش در مورد توهم دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای، تنها نشان‌دهنده جهل آشکار  سئول از واقعیت است.

وی ادامه داد: «حتی اگر آنها صد یا هزار بار صحبت از خلع سلاح هسته‌ای را تکرار کنند، هرگز نمی‌توانند به این رویای غیرممکن دست یابند و ما با صبر و شکیبایی و به روشنی این را به آنها نشان خواهیم داد.»

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها