10/آبان/1404
|
11:41

انکار ترامپ، باور کاراکاس درباره برنامه ریزی آمریکا علیه ونزوئلا را تقویت کرد

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شب گذشته ادعا کرد دولتش برنامه ای برای حمله زمینی به ونزوئلا ندارد اما نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا با توجه به سابقه فریبکاری و نقض عهدهای ترامپ به نتیجه ای عکس اظهارات همتای آمریکایی خود رسیده است.

انکار ترامپ، باور کاراکاس درباره برنامه ریزی آمریکا علیه ونزوئلا را تقویت کرد

این باور را در میان ونزوئلایی‌ها تقویت کرد که ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی علیه ونزوئلا است. هر کاری که علیه ونزوئلا انجام می‌شود، برای توجیه جنگ، تغییر رژیم و سرقت ثروت نفتی ماست.

رئیس جمهور ونزوئلا ادامه داد: در مواجهه با تهدیدهای مداوم و جنگ روانی، از مردم ونزوئلا می‌خواهم که آرام، خونسرد و متحد باشند. ما در مسیر بهبودی و غلبه بر نابرابری‌های ریشه‌دار شده توسط محاصره و تحریم‌ها و در مسیر ایجاد یک دموکراسی واقعی و مستقیم هستیم.

مادورو افزود: اگر ونزوئلا نفت، گاز، طلا، زمین‌های زراعی و تاریخ باشکوهی نداشت، شاید حتی نام آن را هم نمی‌آوردند.

 نیکولاس مادورو توضیح داد: برادران و خواهران ما در آمریکای لاتین و کارائیب باید بدانند که مبارزه ونزوئلا، مبارزه‌ای برای کل قاره آمریکا است و پیروزی ما برای حق حاکمیت و صلح در برابر دروغ امپریالیستی است.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها