10/آبان/1404
|
15:02

واکنش جبهه پولیساریو به قعطنامه شورای امنیت درباره صحرای غربی

جبهه پولیساریو در واکنش به تصویب قطعنامه اخیر شورای امنیت مخالفت خود را به هرگونه روند سیاسی که به مشروعیت بخشی حاکمیت مغرب بر صحرای غربی منجر شود، اعلام کرد.

واکنش جبهه پولیساریو به قعطنامه شورای امنیت درباره صحرای غربی

جبهه پولیساریو در واکنش به تصویب قعطنامه شورای امنیت درباره صحرای غربی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: از شرکت در هرگونه فرآیند سیاسی مبتنی بر پیشنهادهایی برای مشروعیت بخشیدن به « اشغال صحرای غربی» توسط مغرب منجر شود، خوداری خواهد کرد.

در این بیانیه آمد‌ه‌ است: تمدید ماموریت نمایندگی سازمان ملل در صحرای غربی اذعان به تعهد شورای امنیت برای دستیابی به یک راه حل عادلانه و پایدار است.

به نوشته روزنامه الجزایری «خبر امروز»، جبهه پولیساریو در بیانیه خود تاکید کرد: در قطعنامه اخیر شورای امنیت، مسائلی درج شده که نمایانگر انحراف از اصول تعیین شده توسط سازمان ملل درخصوص صحرای غربی است. همچنین ملاحظات این جبهه و چند کشور عضو شورای امنیت نادیده گرفته شده است.

قطعنامه شورای امنیت درباره صحرای غربی/محمدششم: در آستانه حل بحران صحرا هستیم

این جبهه آمادگی خود را برای مشارکت در اقدامات سازمان ملل برای حل و فصل پرونده صحرای غربی اعلام و تاکید کرد: در هیچ فرآیند سیاسی که حق تعیین سرنوشت مردم صحرای غربی را تضمین نکند، شرکت نخواهد کرد.

در بیانیه این جبهه تصریح شده‌ است: بدون مردم صحرا و اعمال حق مسلم آنان، نمی‌توان به راه حلی دست یافت.

جبهه پولیساریو در پایان بیانیه خود هشدار داد: نباید به رویکردهای یکجانبه و کوتاه مدت تکیه کرد این کار باعث تشدید درگیری‌ها می ‌رود و ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

شورای امنیت در نشست اخیر خود قطعنامه خودمختاری صحرای غربی تحت حاکمیت مغرب را تصویب کرد و از تمام طرف‌ها خواست که براساس این قطعنامه مذاکره کنند.

بر اساس این قطعنامه ماموریت نمایندگی سازمان ملل در صحرای غربی برای یکسال دیگر تمدید شد.

در نشست دیروز (جمعه) شورای امنیت از 15 عضو این شورا چین، روسیه و پاکستان از رای دادن به قطعنامه پیشنهادی آمریکا در خصوص صحرای غربی خودداری کردند و الجزایر هم در این نشست حضور نیافت.

صحرای غربی منطقه‌ای است که در شمال غرب آفریقا و جنوب کشور مغرب قرار دارد و ده‌ها سال است که مغرب با جبهه پولیساریو در خصوص حاکمیت بر این صحرا با یکدیگر اختلاف دارد.

جهبه پولیساریو براساس قطعنامه شورای امنیت، خواهان برگزاری همه پرسی برای تعیین سرنوشت صحرای غربی است اما مغرب آن را جزیی از خاک خود می‌داند و تنها با خودمختاری آن موافقت کرده‌‌ است.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها