12/آبان/1404
|
12:08
اتفاقات مهم هفته نهم لیگ برتر

عقب‌نشینی یک سرمربی بعد از مصاحبه توفانی

هفته نهم لیگ برتر فوتبال ایران خالی از حواشی نبود و اتفاقات مختلفی هم رخ داد.
استقلال - آلومینیوم
به گزارش آنا، استقلال با برتری مقابل آلومینیوم که در ۵ بازی آخر ۱۳ امتیاز گرفته بود، به صدر جدول رفت. از نکات تکراری ورزشگاه شهر قدس که برخوردی هم با آن نمی‌شود، بالا رفتن هواداران از نرده‌ها برای ورود به ورزشگاه است. قبل از آغاز بازی،‌ صدای مراسم خاکسپاری آرامستان تا ورزشگاه به گوش می‌رسید. مهدی مهدی‌پور، بازیکن سابق استقلال برای ورود به زمین از ریکاردو ساپینتو رخصت گرفت‌. یکی بودن رنگ پیراهن ریکاردو ساپینتو با پیراهن تیم آلومینیوم اراک باعث تعویض اجباری لباس سرمربی استقلال شد. این دیدار به دلیل درگذشت اکبر کارگرجم و احمد سعادتمند با یک دقیقه فاتحه‌خوانی آغاز شد. پس از گل اول استقلال، ریکاردو ساپینتو درگیری لفظی با نیمکت آلومینیوم پیدا کرد. گل یاسر آسانی از روی نقطه پنالتی بود و استقلال با ۲۳ گل پیاپی از روی این نقطه، رکورد جدیدی در تاریخ لیگ برتر بر جا گذاشت. آبی‌ها حالا بالاتر از پرسپولیس (با ۱۰۷ گل پنالتی)، پس از سپاهان با ۱۱۲ گل پنالتی)، در رده دوم تیم‌های لیگ برتر قرار گرفتند. رضا مرزبان چندین بار مرتکب خطا شد و بالاخره در دقایق پایانی اخراج شد تا آلومینیوم را ۱۰ نفره کند. در پایان بازی هواداران استقلال با مهدی‌پور عکس یادگاری گرفتند. 
تراکتور - پرسپولیس
پرسپولیس در آخرین دقیقه وقت اضافه با کاشته استثنایی باکیچ به گل تساوی رسید، در حالی که از دقیقه ۷۷ یک اخراجی به نام پورعلی‌گنجی داشت و اوسمار، سرمربی جدید سرخ‌ها از روی سکو‌ها تماشاگر بازی بود. تراکتور در آخرین دقایق وقت قانونی به گل رسید اما نتوانست از برتری خود دفاع کند. بازی بدون حضور تماشاگران در ورزشگاه بنیان‌دیزل برگزار شد. امیر قلعه‌نویی هم به تبریز رفته بود و نظاره‌گر یکی از مهم‌ترین بازی‌های لیگ بود. کریم باقری به عنوان سرمربی موقت با انرژی و فریاد‌های پیاپی تیمش را از کنار خط هدایت کرد تا اوسمار از بازی بعد روی نیمکت بنشیند. دراگان اسکوچیچ که از قضاوت داور بازی ناراضی بود بالاخره در نیمه دوم با کارت زرد وحید کاظمی جریمه شد. این بازی تماشاگر ویژه‌ای به نام سعید مهری داشت که در انتهای فصل قبل از پرسپولیس جدا شد.
در حالی که باشگاه تراکتور با انتشار بیانیه‌ای از قضاوت تیم داوری در این بازی و چند بازی قبل گلایه کرد، باشگاه پرسپولیس با استناد به نظر کارشناسان داوری معتقد بود تنها اشتباه تیم داوری اخراج نکردن شجاع خلیل‌زاده، کاپیتان تراکتور بود. 
ذوب‌آهن - ملوان
ذوب‌آهن بار دیگر به تساوی رضایت داد تا در رتبه پانزدهم جدول بماند. ملوان هم تا رده پنجم جدول پایین رفت. رحمان رضایی، مربی فعلی تیم ‌ملی و سابق ذوب‌آهن، بازی را از نزدیک تماشا کرد. ذوب‌آهن به مناسبت روز جهانی مربی، یاد حسن استکی مربی فقید خود را زنده کرد. داور دقیقه ۱۲ به سود ملوان اعلام اوت کرد اما بازیکن قوی سپید جوانمردانه گفت توپ به او خورده و اوت برای ذوب‌آهن است. احسان پهلوان به دلیل مصدومیت جای خود را به پویا مختاری داد. سبزپوشان اصفهانی معتقد بودند داور در این بازی یک ضربه پنالتی را ندیده است. گل امید لطیفی هم برای ذوب‌آهن بابت خطای پویا مختاری مردود اعلام شد. قاسم حدادی‌فر سرمربی ذوب‌آهن در نشست خبری بعد از بازی گفت: «چه چیزی در اختیار ما قرار دادید که توقعات بیهوده از ما دارید؟» البته ساعاتی پس از این صحبت، حدادی‌فر برای جبران حرف‌های خود گفت: «با وجود مشکلاتی که باعث شده جنگ ما با اغلب تیم‌های لیگ برتری یک نبرد نابرابر باشد، مدیران تا امروز تمام‌قد از من حمایت کرده‌اند. من اگر حرفی زدم به هیچ وجه منظورم مدیران کارخانه ذوب‌آهن نبود. خارج از مجموعه خواسته‌هایی مطرح می‌شود که بمیرم هم زیر بار آن نمی‌روم». بعد از این صحبت‌ها ویدئوی مصاحبه حدادی‌فر در نشست خبری هم از رسانه ذوب‌آهن پاک شد. 
مس رفسنجان - چادرملوی اردکان
چادرملو در روزی که بازی بدون VAR برگزار شد و سعید اخباری بابت جراحی زانو کماکان مجبور به نشستن روی ویلچر بود، در خانه مس از شکست پیروزی ساخت. مس هم با رسول خطیبی بازنده شد تا به قعر جدول برود. فقدان داور ویدئویی باعث شد صحت گل دوم مس رفسنجان در هاله‌ای از ابهام باشد و کارشناسان داوری به خاطر آنکه صحنه‌های تلویزیونی واضح نبود حق را به تیم داوری دادند. خطیبی در این بازی هم محروم بود و ناچار شد از روی سکوها نظاره‌گر بازی باشد تا اظهارنظری هم درباره شکست تیمش نکند. سعید اخباری هم که از برتری تیمش به وجد آمده بود، حق بازیکنان تیمش را دعوت به تیم‌ ملی دانست. 
خیبر - گل‌گهر
۲ تیم بازنده هفته هشتم به تساوی بدون گل رضایت دادند. در ابتدای بازی سیدمهدی رحمتی و مهدی تارتار سرمربیان ۲ تیم با یکدیگر خوش و بش گرمی داشتند.
هواداران خیبر استقبال ویژه‌ای از این بازی هم داشتند و تا پایان بازی هم تیم‌شان و رحمتی را تشویق کردند. مصدومیت دیناروند باعث شد بازی ۶ دقیقه وقت تلف‌شده داشته باشد. تارتار در نشست خبری بعد از بازی گفت: «خیبر ۳۰ دقیقه از نیمه زمین رد نشد» تا از بازی تدافعی حریف انتقاد کند. در مقابل رحمتی گفت: «امروز یاد گرفتیم مفت نبازیم و بازی را مدیریت کنیم».
استقلال خوزستان- فولاد
داربی خوزستان برنده نداشت و ۲ تیم به تساوی یک - یک رضایت دادند. قبل از شروع بازی کیوان بابادی، مدیرعامل استقلال خوزستان سمت هواداران تیمش رفت و توضیحاتی را به آنها داد که دلیل برگزاری داربی اهواز در ورزشگاه تختی آبادان چیست؛ موضوعی که در گلایه‌های یحیی گل‌محمدی، سرمربی فولاد هم قرار داشت. گل عارف رستمی در نیمه اول به فولاد شوک وارد کرد. وی گل را به مادرش تقدیم کرد.
در ادامه فولاد تلاش زیادی کرد تا دقیقه ۹۶ به وسیله ابوالفضل زاده‌عطار به گل تساوی رسید. اخراج ابوالفضل سلیمانی از استقلال خوزستان که اواسط نیمه دوم رخ داد به سود فولاد شد. داور ابتدا به او اخطار داد اما بعد از بررسی مانیتور VAR، میثم حیدری رنگ کارت را از زرد به قرمز تغییر داد. حسین کعبی، مربی استقلال خوزستان بعد از بازی گفت: هرچه دارم از فولاد است اما اجازه نمی‌دهم کسی به من بی‌احترامی کند. مدیرعامل فولاد هم با یکی از مربیان فولاد دچار درگیری لفظی شد.
شمس‌آذر - سپاهان
سپاهان در قزوین به پیروزی دیگری رسید تا به رده دوم برود و وارد کورس قهرمانی شود. شمس‌آذر هم باخت اما بازگشت ۳ امتیاز انضباطی کسرشده، این تیم را از انتهای جدول به رتبه دوازدهم برد. آرش رضاوند که در بازی با آخال ترکمنستان مورد انتقاد هواداران سپاهان قرار گرفته بود، زننده گل ۳ امتیازی تیمش شد تا نظر طرفداران را به خود تغییر دهد. باشگاه شمس‌آذر هم با انتشار ویدئویی نوشت بار دیگر اسیر اشتباه داوری شده و پنالتی برابر سپاهان را تیم داوری ندیده است. محرم نویدکیا بعد از بازی گفت با بازگشت مصدومان، سپاهان 100 درصد آماده می‌شود. در مقابل وحید رضایی مدعی شد اگر اشتباهات داوری نبود، شمس‌آذر یکی از تیم‌های حاضر در کورس قهرمانی بود.
پیکان - فجر شهید سپاسی
پیکان که در هفته اول برنده شد، هشتمین بازی بدون برتری را پشت سر گذاشت؛ آن هم در شرایطی که در ۳ بازی قبل بازنده بود. خودروسازان تا دقیقه ۹۴ برنده بودند اما روی ضربه پنالتی به تساوی قناعت کردند. فجر شهید سپاسی که ۳ امتیاز کسرشده انضباطی‌اش بازگشت، با این تساوی تا رتبه ششم جدول بالا رفت. آندرانیک تیموریان، مربی تیم‌ ملی در ورزشگاه شهر قدس تماشاگر بازی بود. اعلام پنالتی به سود فجر شهید سپاسی با اعلام داوران اتاق VAR به سیدوحید کاظمی بود. پیروز قربانی در نشست خبری پس از بازی ضمن حمایت از غلام‌زاده، دروازه‌بان تیمش که روی گل اول پیکان اشتباه فاحشی کرد، گفت: «قبل از بازی روی داور فشار آوردند. امیدوارم روزی برسد فنی بازی کنیم تا مشخص شود کت تن چه کسی است». سعید دقیقی هم گفت: «حلقه گمشده تیم ما مسؤولیت‌پذیری است، هنوز در بخش اشتهای گلزنی و جاه‌طلبی ضعف داریم. قربانی دوست عزیز من است اما جر و بحثی کرد و خودش هم رفت».

ارسال نظر