13/آبان/1404
|
18:20

رسانه عبری: جاسوس‌های اسرائیلی اطلاعاتی بسیار حساس را به ایران منتقل کرده‌اند

یک رسانه عبری زبان فاش کرد، 38 اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اعتراف کردند، اطلاعاتی حساس را در اختیار کارفرمایان ایرانی خود قرار داده‌اند.

رسانه عبری: جاسوس‌های اسرائیلی اطلاعاتی بسیار حساس را به ایران منتقل کرده‌اند

 شبکه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی، کان در گزارشی در این رابطه اعلام کرد: برآیند اعترافات 38 جاسوس اسرائیلی که برای سازمان‌های اطلاعاتی ایرانی کار کرده‌اند نشان می‌دهند که آنها اطلاعات امنیتی بسیار حساس و مهمی را در مقابل در یافت پول منتقل کرده‌اند.

این رسانه که گزارشی در رابطه یا محاکمه سی و هشتمین جاسوس اسرائیلی تهیه و پخش کرده تاکید نمود، از 7 اکتبر تا به امروز، نیروهای امنیتی اسرائیلی دست کم با 38 پرونده مربوط به جاسوسی برای ایران سروکار دارند.

یکی از کارشناسان در این رسانه گفت: این افراد ابتدا ماموریت‌های آسانی را دریافت و سپس تا جمع آوری و ارائه اطلاعات امنیتی بسیار مهم و حساس هم پیش می‌روند.

به زعم این رسانه، یوسی ایلی 23 ساله که آخرین جاسوس دستگیر شده محسوب می‌شود اطلاعاتی را در مورد نظامیان اسرائیلی، تصویر برداری از تاسیسات امنیتی و آرایش حفاظتی یسرائیل تاتس وزیر جنگ در کنار اطلاعاتی در مورد گنبد آهنین را ارسال کرده است.

انتهای پیام/

 
 
ارسال نظر
تازه ها