18/آبان/1404
|
00:42
کاهش آمار دزدی در پی برخورد قاطع پلیس با سارقان؛ 640 سارق و متهم دستگیر شدند

شکست در سرقت

تلاش ماموران فراجا برای ایجاد نظم و امنیت و مبارزه بی‌امان با سارقان و جرائم خشن در حالی است که طی ماه گذشته موفق شدند 640 سارق و متهم را دستگیر کنند. اقدام قاطع پلیس آگاهی در شناسایی و دستگیری مخلان آسایش و امنیت در حالی ادامه دارد که طبق گزارش‌های موجود، آمار سرقت و جرائم خشن در کشور طی سال جاری بشدت کاهشی شده است. فرمانده انتظامی تهران نیز اخیرا گفت طی 2 سال اخیر آمار سرقت در تهران 53 درصد کاهش یافته است.
معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا در این باره گفت: واحدهای گشت پلیس آگاهی سراسر کشور در مهرماه امسال بیش از هزار و ۴۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب را کشف و ۶۴۰ سارق و متهم را دستگیر کردند. سرهنگ محسن محسنی‌فرد با بیان اینکه یکی از ماموریت‌های گشت‌های ویژه پلیس آگاهی دخالت سریع در گزارش‌های مردمی، شناسایی و دستگیری سارقان و مجرمان سابقه‌دار است، اظهار کرد: واحدهای گشت پلیس آگاهی سراسر کشور در مهرماه سال جاری در مجموع تعداد ۵۵۱ دستگاه وسایل نقلیه مسروقه و تعداد ۹۳۲ دستگاه وسائل نقلیه تحت تعقیب را کشف و ضبط کردند. وی با اشاره به اینکه پلیس آگاهی با گشت‌های ویژه در مسیر پیشگیری از جرم و افزایش احساس امنیت است، افزود: در این بازه زمانی، در سراسر کشور تعداد ۶۴۰ سارق و متهم توسط خودروهای گشت دستگیر شدند. معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا گفت: توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری سارقان مسلح به همراه کشف اقلام و اموال مسروقه در خوزستان، توقیف خودرو و دستگیری راننده تحت تعقیب به اتهام تجاوز به عنف در قم، دستگیری سارق خشن و سابقه‌دار با پابند الکترونیکی و کشف خودروی مسروقه در خراسان رضوی، متلاشی شدن باند سارقان خودرو و اعتراف به سرقت ۸ دستگاه خودرو در همدان، دستگیری ۲ نفر از سارقان سرقت‌های به عنف و قاپ‌زنی و گردنبندقاپی طلا و جواهرات در اصفهان بخشی از عملکرد واحدهای گشت در کشور بوده است. سرهنگ محسنی‌فرد با تاکید بر اینکه پلیس آگاهی با بهره‌گیری از گشت‌های ویژه و نیروهای آموزش‌دیده به طور مستمر در راستای مقابله با جرائم خشن و سازمان‌یافته فعالیت دارد، تصریح کرد: این گشت‌ها با هدف افزایش سرعت عمل در کشف جرائم و حضور به موقع در صحنه جرم، به صورت شبانه‌روزی در مناطق هدف فعالیت دارد.
* ۳۱۴ سارق حرفه‌ای منازل دستگیر شدند
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا نیز از اجرای مرحله سوم طرح مبارزه با سارقان منزل در کشور خبر داد و گفت: کارآگاهان ۳۱۴ سارق حرفه‌ای را دستگیر و ۴۴۹ فقره سرقت را کشف کردند. سرهنگ کامیارچهری در تشریح جزئیات این خبر با اشاره به اجرای مرحله سوم طرح مبارزه با سارقان منزل، اظهار کرد: این طرح از ۳ آبان به مدت ۳ روز در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد که نتایج قابل توجهی در کشف جرائم و دستگیری مجرمان به همراه داشت. 
وی با بیان در اجرای این طرح کارآگاهان مبارزه با سارقان منازل در مجموع ۳۱۴ سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار را شناسایی و دستگیر کردند، افزود: در جریان این عملیات‌ها ۲۸ مالخر که در زمینه خرید و فروش اموال مسروقه فعالیت داشتند نیز دستگیر شدند و ۴۴۹ فقره پرونده در زمینه سرقت منزل کشف و تشکیل شد. معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: اجرای این طرح در راستای وظیفه ذاتی پلیس آگاهی و با هدف برقراری نظم و امنیت، افزایش احساس آرامش در میان شهروندان و برخورد قاطع با سارقان حرفه‌ای انجام شد. 
وی تاکید کرد: تداوم این طرح‌ها با استفاده از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس آگاهی، موجب افزایش ضرب امنیت در محلات، کاهش وقوع سرقت و ارتقای احساس امنیت عمومی خواهد شد. سرهنگ چهری از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی در منازل و همکاری با پلیس از طریق تماس با شماره اضطراری ۱۱۰، نقش موثری در پیشگیری از وقوع سرقت ایفا کنند.

ارسال نظر
پربیننده