استقلال با بردی حسابشده و البته سخت مقابل فولاد، حالا با صدرنشینی وارد جدال بزرگ مقابل پرسپولیس میشود؛ بردی که بیش از هر چیز از اشتباه حریف و هوشمندی یک مهاجم جوان به دست آمد. در دیداری که دیروز در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شد، استقلال با تکگل سعید سحرخیزان توانست ۳ امتیاز حیاتی هفته یازدهم را مال خود کند و بار دیگر به صدر جدول برگردد.
شروع مسابقه برای ۲ تیم چندان مناسب نبود و اشتباهات پیاپی در پاسکاری اجازه شکلگیری بازی روان را نمیداد اما تنها یک لغزش کافی بود تا جریان بازی تغییر کند؛ علی نعمتی دقیقه ۳۰ کنترل توپ را از دست داد و سحرخیزان با تیزهوشی توپ را ربود و شوت سرضرب او از بین پاهای حامد لک عبور کرد تا استقلال پیش بیفتد. فولاد با اتکا به سرعت یوسف مزرعه و نفوذهای احسان محروقی سعی داشت گل خورده را جبران کند اما هیچکدام از حملاتش ثمربخش نبود.
نیمه دوم، فولاد برنامهاش را بر ارسالهای بلند و استفاده از بازی هوایی بنا کرد. فشار آنها لحظه به لحظه بیشتر شد تا اینکه دقیقه ۸۲ خطای عارف غلامی روی بازیکن فولاد با تصمیم VAR تبدیل به پنالتی شد. ساسان انصاری پشت توپ ایستاد اما آدان با واکنشی عالی ضربه را مهار کرد و استقلال را در بازی نگه داشت. در دقایق پایانی، سحرخیزان شانس زدن گل دوم را داشت اما تصمیم خودخواهانه او باعث شد این موقعیت از دست برود. تنها چند دقیقه بعد، سینا مریدی با حکم VAR به دلیل خطای خطرناک روی کوشکی از زمین اخراج شد تا کار فولاد سختتر از قبل شود.
با پایان بازی، استقلال ۱۹ امتیازی شد و در صدر جدول ایستاد؛ درست پیش از نبرد بزرگ با پرسپولیسِ ۱۸ امتیازی. فولاد نیز با ۱۱ امتیاز در جایگاه سیزدهم باقی ماند، در حالی که حسرت امتیازگیری در این دیدار همچنان بر چهره تیم خوزستانی دیده میشد.
پیروزی مهم استقلال و لغزش فولاد در بازی حساس شهر قدس
به افتخار آقای آدان
ارسال نظر
پربیننده
تازه ها