18/آذر/1404
|
23:08
گفته‌های عجیب رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه فوتبال برتر

احتمال حذف ملی‌پوشان شاخص

بنا بر گفته رئیس فدراسیون فوتبال، موضوع عدم صدور ویزا برای کاروان ایران، احتمالا به تیم‌ ملی هم تسری خواهد یافت.
در حالی که بیشتر اعضای کاروان ایران برای حضور در قرعه‌کشی جام‌جهانی ویزا دریافت نکردند و تنها امیر قلعه‌نویی، مهدی محمدنبی و امید جمالی (بین‌الملل) به آمریکا رفتند، حالا مهدی تاج خبری شوکه‌کننده را در آنتن زنده برنامه فوتبال برتر اعلام کرد و مدعی شد احتمالا موضوع عدم صدور ویزا به بازیکنان تیم‌ ملی هم خواهد رسید.
این در حالی است که او در اظهاراتی عجیب و غریب با لحنی آرام خبر از آغاز یک پروژه جالب در تیم‌ ملی داد و اعلام کرد ایران برای این مساله آماده می‌شود و در حال انتخاب جایگزین برای بازیکنانی است که احتمال عدم صدور ویزا برای آنها وجود دارد!
تاج در عین حال به سوالات پرسیده شده در سفارت آمریکا در امارات پرداخت و خبر داد ممکن است موضوع محل خدمت سربازی، عامل رد درخواست روادید برای بازیکنان باشد که یک چالش بزرگ و بی‌سابقه و باورنکردنی برای کادر فنی تیم‌ ملی خواهد بود و شاید فهرست تیم‌ ملی را دستخوش تغییر و تحول جدی کند.
وی با اشاره به روند درخواست ویزای کاروان تیم‌ ملی برای قرعه‌کشی گفت: فیفا یک نامه نوشت که برویم امارات و دیدیم به تعدادی ویزا دادند و به تعدادی ندادند. سوالاتی هم که در سفارت آمریکا در امارات شد، سوالات ورزشی نبود و بیشتر مربوط به سربازی و بعضی ارگان‌های مورد احترام ما بود.
رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا ایران نسبت به فیفا معترض شد؟ با اشاره به یک حکایت قدیمی اظهار کرد: بشدت اعتراض کردیم. چون احساس کردیم اینجا آبستن حوادثی خواهد بود. به همین دلیل رفتار اولیه در امارات مثبت نبود. دقیقا معلوم بود آنها با یک دست فرمان خاص سوالات را مطرح می‌کنند. این موضوع ادامه خواهد داشت اما ما باید تلاش‌مان این باشد که در جام‌جهانی گزینه یک و 2 و 3 و جایگزین داشته باشیم و اگر بازیکنی را گفتند نمی‌تواند بیاید، جایگزین کنیم.  
تاج درباره مساله موجود توضیح داد: ببینید! برای کسانی که سربازی را جاهایی گذرانده باشند که مورد تایید آنها نیست، ممکن است اشکالاتی وجود داشته باشد. فیفا می‌توانست محکم‌تر جلوی آمریکا دربیاید.
او درباره اینکه این مشکل ممکن است برای چند نفر باشد؟ گفت: ما تعدادی که داریم کم است و پیش‌بینی کرده‌ایم. امیدواریم دست از این کار بردارند و این اتفاق رخ ندهد و فیفا هم قول‌هایی داده است.

ارسال نظر