۰۱/تير/۱۴۰۵
|
۱۳:۰۹

اخبار اجتماعی

هفته ملی بزرگداشت شهدای غریب اسارت برگزار می‌شود

دبیر کل کنگره ملی شهدای غریب اسارت گفت: هفته ملی بزرگداشت شهدای غریب اسارت از ۱۸ تا ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود و ۲۹۶ نقطه در سراسر کشور میزبان برنامه‌ها خواهد بود. نشست خبری هفته ملی بزرگداشت شهدای غریب اسارت، دیروز با حضور یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و محمدجواد زمردیان دبیرکل کنگره ملی شهدای غریب اسارت برگزار شد. محمدجواد زمردیان گفت: هفته ملی بزرگداشت شهدای غریب اسارت همزمان با سالروز ارتحال حضرت زینب کبری(س) برگزار می‌شود. در این بازه، ۴ برنامه ملی طراحی شده و ۲۹۶ نقطه در سراسر کشور میزبان این برنامه‌ها خواهند بود. همچنین اجلاسیه ملی شهدای غریب اسارت روز ۲۴ دی‌ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود. وی ادامه داد: تاکنون برای این شهدا حدود ۱۸۰۰ پرونده الکترونیکی تشکیل و بیش از ۷۰ هزار سند جمع‌آوری شده است. در ادامه یعقوب سلیمانی با اشاره به جایگاه شهدای غریب اسارت اظهار داشت: این شهدا در سخت‌ترین شرایط، بر عهد و پیمان خود ایستادند و به شهادت رسیدند. آنان به ‌درستی «الماس‌های درخشان» نام گرفته‌اند و امروز ثمره ایستادگی و مقاومت‌شان را در اقتدار کشور مشاهده می‌کنیم. وی با اشاره به برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدای غریب اسارت گفت: روز نخست با عنوان «طلوع عطر و آفتاب» برگزار می‌شود. روز جمعه با محوریت «میعاد صبح و سجاده»، خانواده‌های شهدای غریب اسارت در نماز‌های جمعه و مراسم تکریم حضور می‌یابند. روز سوم با عنوان «فروغ هنر و حماسه» به رونمایی از آثار هنری و سمفونی ویژه این شهدا اختصاص دارد که در ۳ سال گذشته بیش از ۱۹۰۰ اثر هنری در این حوزه تولید شده است. سلیمانی بیان کرد: ۲۱ دی‌ماه نیز با عنوان «تجلی واژه و ایمان» به رونمایی از آثار مکتوب و برگزاری محافل خاطره‌گویی در حرم مطهر رضوی، رسانه ملی، مساجد و دانشگاه‌ها اختصاص دارد. یکی از اهداف اصلی کنگره شهدای غریب اسارت، اثرگذاری اجتماعی و انتقال پیام این شهدا به نسل امروز است. 

***
2.5 میلیون خانوار در کشور تحت پوشش خدمات حمایتی

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به گستره خدمات این نهاد حمایتی گفت: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند و این خدمات در حوزه‌های معیشتی، درمان، مسکن، اشتغال و ازدواج ارائه می‌شود. حسین خدرویسی دوشنبه ۱۵ دی‌ در مراسم اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان تحت پوشش کمیته امداد کرمان اظهار کرد: استان کرمان همواره نماد ولایت‌مداری، ایثار و همراهی با نظام اسلامی بوده و خدمت‌رسانی به مردم این استان افتخاری بزرگ برای کمیته امداد است. وی با بیان اینکه کمیته امداد خود را خادم و خدمتگزار ولی‌نعمتان واقعی انقلاب می‌داند، افزود: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار دارند. معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ازدواج جوانان گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، در حال حاضر هیچ زوج جوان تحت پوشش این نهاد در کشور پشت نوبت دریافت جهیزیه قرار ندارد و تمام متقاضیان واجد شرایط، خدمات لازم را دریافت کرده‌اند. 

***
ارائه بیش از ۱۶ هزار خدمت درمانی در مروست یزد

مدیر قرارگاه سلامت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از ارائه بیش از ۱۶ هزار خدمت درمانی توسط بیمارستان سیار برکت در شهرستان مروست استان یزد طی مدت ۱۰ روز خبر داد‌. سهراب محمدی با اشاره به خدمات بنياد برکت در بیمارستان سیار برکت شهرستان مروست اظهار کرد: «این بیمارستان سیار طی یک بازه ۱۰ روزه موفق شد بیش از ۱۶ هزار خدمت بهداشتی و درمانی به مردم این منطقه ارائه دهد که نشان‌دهنده تلاش جهادی و هماهنگ تیم‌های درمانی و اجرایی است». وی با بیان اینکه خدمات ارائه‌شده طیف گسترده‌ای از نیازهای درمانی مردم را پوشش داده است، افزود: «در بیمارستان سیار بنیاد برکت خدماتی از جمله بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، ارتوپدی، ویزیت اطفال، جراحی عمومی، ویزیت بیماری‌های داخلی و عفونی، ویزیت عمومی، گوش و حلق و بینی، نفرولوژی، رادیولوژی، چشم‌پزشکی، مامایی، فیزیوتراپی و خدمات اتاق عمل به مراجعان ارائه شد». محمدی با اشاره به مشارکت گسترده کادر درمانی در این طرح تصریح کرد: «این مأموریت با حضور ۱۵۰ پزشک عمومی و متخصص از سراسر کشور اجرا شد و بیش از ۴۰ نفر نیز در بخش‌های پشتیبانی و خدمات اجرایی، بیمارستان سیار را همراهی کردند». وی خاطرنشان کرد: «در طول اجرای این طرح، ۹۹ تخت بیمارستانی به‌ صورت روزانه در اختیار بیماران قرار داشت تا خدمات درمانی با کیفیت و سرعت مناسب ارائه شود».

ارسال نظر
captcha
پربیننده