09/بهمن/1404
|
09:10

اخبار اجتماعی

روسیاهی شبکه تروریستی اینترنشنال در پروژه کشته‌سازی

اظهارات والدین شهید سپهر ابراهیمی که اخیرا به دست تروریست‌ها به شهادت رسید، دست اینترنشنال را در ماجرای دروغ‌سازی رو کرد. بابای سپهر در یک مصاحبه می‌گوید: ضدانقلاب با خون پسرم بازی می‌کند. شبکه تروریستی اینترنشنال برای جریحه‌دار کردن افکار عمومی در حوادث اخیر به دروغ متوسل شد و با انتشار ویدئویی به نام «سپهر بابا» در پی تکمیل پروژه کشته‌سازی بود اما پدر و مادر شهید سپهر ابراهیمی در یک مصاحبه با توضیح ماجرای شهادت پسرشان بار دیگر دست این شبکه تروریستی - صهیونی را رو کردند. در این ویدئو مادر سپهر، قرآنی را نشان می‌دهد و می‌گوید پسرش تا این قسمت را خوانده بود و‌ در حال ادامه آن بوده است. او می‌گوید پسرم روزی چند ساعت ورزش می‌کرد و تمام فکر و ذکرش قهرمان شدن بود. به گفته مادر سپهر، اعلام کرده‌اند ما با کسانی مصاحبه کرده‌ایم اما ما با هیچ کس مصاحبه نداشتیم. پدر سپهر هم در این ویدئو می‌گوید: پسر ما ۲ هفته پیش گفت می‌روم باشگاه دیگر برنگشت. ما دیدیم از بچه خبری نیست رفتیم بیمارستان‌ها و کلانتری اما خبری نبود. بار سومی که رفتم کهریزک و بهشت زهرا آنجا پیدایش کردم. شناسایی او از طریق اثر انگشتش انجام شده بود. پسرم بوکس می‌رفت و نمی‌دانم اغتشاشگران و منافقین چطور او را زدند. ما عزاداریم و در حال خودمان نیستیم و رسانه‌ها خارجی دارند با آبروی ما بازی می‌کنند.

***
تشکیل «کمیسیون کارت امید مادر» برای اجرایی‌سازی

کارت امید مادر از ابتدای فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود. این کارت برخلاف سایر حمایت‌ها که معمولاً به سرپرست خانوار داده می‌شود، مستقیماً به مادران داده می‌شود. این کارت ماهانه، به مدت ۲ سال، هر ماه به مبلغ ۲ میلیون تومان شارژ خواهد شد و هدف آن حمایت مادی و فرهنگی از خانواده‌ و ارتقای سلامت مادر و کودک است و مبلغ کارت صرفاً برای تأمین بخشی از هزینه‌های ضروری شامل خوراک، پوشاک و ملزومات کودک اختصاص می‌یابد. در همین راستا دکتر مرضیه وحیددستجردی، دبیر ستاد ملی جمعیت در نشست کارگروه روز ملی جمعیت و رویداد جایزه جوانی جمعیت از تشکیل «کمیسیون کارت امید مادر» با هدف تبیین و تدوین فرآیند اجرایی‌سازی این طرح خبر داد و گفت: باید منطقی، عاقلانه و واقع‌گرایانه با طرح‌هایی مانند «کارت امید مادر» برخورد کنیم تا بتوانیم از فرصت‌ها و امکانات موجود بهره‌مند شویم، مردم پای کار باشند و رضایت آنان جلب شود. وی از اجرایی شدن «کارت امید مادر» از اول فروردین ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: «کمیسیون کارت امید مادر» مدتی است تشکیل شده تا راهکار اجرایی را تبیین و تدوین کند.  

***
مراجعه 3000 مجروح اغتشاشات از 30 دی به بیمارستان‌ها

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: در 6 روز گذشته، حدود 3 هزار نفر از مجروحان اغتشاشات به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند. حسین کرمانپور در گفت‌وگو با تسنیم درباره انجام اقدامات درمانی لازم برای مجروحان آشوب‌های اخیر اظهار کرد: پیرو اعلام وزارت بهداشت مبنی بر اینکه مجروحان حوادث اخیر از هر طیفی در شرایط ایمن مورد درمان قرار می‌گیرند، بالغ بر 3 هزار نفر که دچار انواع مجروحیت بودند به تازگی به مراکز درمانی مراجعه کردند. وی افزود: توصیه ما به مردم این است که در صورت دچار شدن به هر نوع جراحتی، در خانه اقدام به درمان نکنند. وی ادامه داد: خوشبختانه مردم به وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها اعتماد دارند و اطمینان از این موضوع که همه مجروحان بی‌طرفانه در مراکز درمان می‌شوند باعث شد در 6 روز گذشته، حدود 3 هزار نفر از افرادی که در خانه در حال درمان خود بودند به بیمارستان مراجعه کنند. کرمان‌پور گفت: شناسایی افراد دخیل در حوادث به مراکز درمانی هیچ ارتباطی ندارد و وظیفه ما صرفا ارائه خدمات به افرادی است که به هر دلیلی دچار مصدومیت شده‌اند. وی درباره آمار انجام جراحی‌ برای مجروحان حوادث اخیر نیز بیان کرد: 12 هزار و 986 عمل جراحی برای مجروحان حوادث اخیر انجام شده، البته باید توجه داشت که وقتی مجروحان در حوادث مختلف دچار تروما می‌شوند ممکن است نیاز به جراحی‌های متعدد داشته باشند و این آمار مجروحان نیست، بلکه آمار جراحی‌های انجام‌شده است.

ارسال نظر