۰۱/تير/۱۴۰۵
|
۱۴:۴۹
با حمایت ترامپ از حمله تجزیه‌طلبان به ایران، کل پروژه ضدایرانی آمریکا و رژیم صهیونیستی رونمایی شد

از اغتشاش دی تا تجزیه اسفند

از اغتشاش دی تا تجزیه اسفند

دونالد ترامپ روز پنجشنبه در اظهارنظری جنجالی، از حمله گروهک‌های تروریست تجزیه‌طلب به ایران حمایت کرد.
به گزارش وطن‌امروز، ترامپ در این باره گفت: «ما از حمله کردها به ایران حمایت می‌کنیم و فکر می‌کنم اگر بخواهند این کار را انجام دهند، کار بسیار خوبی است.»
ترامپ هفته گذشته نیز با برخی سران گروهک‌های تروریست تجزیه‌طلب که در اقلیم کردستان عراق مستقر هستند گفت‌و‌گو کرد. منابع خبری گزارش داده‌اند محتوای گفت‌و‌گوی تلفنی ترامپ، انجام آخرین هماهنگی‌ها برای ورود این گروهک‌ها به جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران بوده است.
۲ هفته قبل ۵ گروهک تروریست تجزیه‌طلب در اقلیم کردستان عراق با یکدیگر ائتلاف کردند. آنها در بیانیه‌ای صراحتا اعلام کردند هدف‌شان از این ائتلاف، هم‌افزایی برای حمله به ایران است.
منابع خبری گزارش داده‌اند رئیس موساد به سرکرده‌های تجزیه‌طلبان وعده داده از آنها برای تشکیل یک حکومت خودگردان در مناطق غربی ایران حمایت خواهد کرد.
اگرچه روابط و هماهنگی این گروهک‌های تجزیه‌طلب با رژیم صهیونیستی و موساد پیش از این آشکار شده بود اما تماس تلفنی ترامپ با برخی سرکرده‌های این گروهک‌ها و استقبال او از حمله نظامی آنها به ایران نشان می‌دهد اکنون حمله این گروهک‌های تجزیه‌طلب به خاک ایران، بخشی از پروژه جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران است.
پیش از این و بویژه پس از توقف جنگ ۱۲ روزه، تقریبا همه کارشناسان، صاحبنظران و نظریه‌پردازان روی این نکته اتفاق نظر داشتند که هدف اصلی پروژه جنگی ترامپ و نتانیاهو علیه جمهوری اسلامی، تجزیه ایران است. 
رئیس‌جمهور آمریکا و اعضای ارشد دولت او در یک سال گذشته، بهانه‌های مختلفی برای سیاست تشدید تنش با ایران مطرح کردند. بهانه ترامپ برای جنگ ۱۲ روزه، برنامه هسته‌ای ایران و ادعای نزدیک شدن تهران به ساخت سلاح هسته‌ای بود. بهانه جدید ترامپ برای راه انداختن جنگ فعلی با ایران، ماجرای اغتشاشات دی‌ماه و کشته شدن تعدادی در این اغتشاشات تروریستی بود. روز هشتم دی‌ماه همزمان با سفر نتانیاهو به آمریکا، در اعتراض به بی‌ثباتی بازار ارز، تجمعات اعتراضی در بازار تهران و برخی شهرهای ایران رخ داد. جز برخی حملات مسلحانه در معدود مناطق غربی ایران که ماهیت تروریستی آنها مشخص بود، تقریبا همه اعتراضات در تهران و دیگر شهرهای ایران به صورت کاملا مسالمت‌آمیز انجام شد. مقامات کشور نیز در عالی‌ترین سطوح، این اعتراضات را به رسمیت شناختند و نیروی انتظامی نیز از این اعتراضات حراست می‌کرد. با این وجود ترامپ با انتشار پستی در فضای مجازی، اغتشاشات تروریستی در ایران را رسماً کلید زد. او در این پست،  جمهوری اسلامی را تهدید کرد در صورت‌ برخورد با اغتشاشگران، آمریکا دخالت نظامی خواهد کرد. اغتشاشات تروریستی ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه نیز در راستای پروژه اغتشاشات به وقوع پیوست. همان زمان کارشناسان هشدار دادند این اغتشاشات زمینه‌سازی برای حمله نظامی آمریکا به ایران است. پروژه کشته‌سازی نیز در این اغتشاشات دنبال شد تا ترامپ بهانه لازم برای حمله به ایران را پیدا کند. عددسازی‌ها و آمارسازی‌های جعلی نیز دقیقا برای جلب توجه رسانه‌های دنیا و توجیه حمله نظامی آمریکا به ایران در دستور‌ کار قرار گرفت. ترامپ این بار نیز بهانه حمله به ایران را پیدا کرد. طی بیش از یک ماه گذشته آمریکا تجهیزات نظامی فراوانی به منطقه غرب آسیا ارسال کرد و یک آرایش جنگی علیه ایران شکل داد.
همزمان با این لشکر‌کشی و زمینه‌سازی برای حمله به ایران، موساد در راستای توجیه حمله نظامی به ایران، طیف موسوم به سلطنت‌طلب و رضا پهلوی را فعال کرد تا حمله به ایران، به عنوان مطالبه مردم ایران القا شود. در همین راستا بود که رضا پهلوی در مقاطع مختلف و در مصاحبه با رسانه‌های آمریکایی، از ترامپ و نتانیاهو خواست به ایران حمله کنند. همچنین طرفداران رضا پهلوی نیز با برپایی تجمعات مختلف، خواستار حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران شدند. صحنه به گونه‌ای چیده شد که رسانه‌های جریان اصلی در دنیا اینگونه القا کنند که حمله نظامی به ایران، مطالبه اکثریت مردم ایران است. رسانه‌های فارسی‌زبان وابسته به موساد مانند اینترنشنال نیز یک عملیات روانی گسترده به راه انداختند تا برای مخاطبان خود اینگونه القا کنند که حمله نظامی آمریکا به ایران، در راستای مقابله با جمهوری اسلامی است و این حمله زمینه‌ساز تغییر نظام سیاسی در ایران خواهد شد. مطالبه حمله به ایران در حالی از سوی سلطنت‌طلبان و رسانه‌های فارسی‌زبان مطرح و برجسته شد که تقریبا بیشتر کارشناسان و صاحبنظران ایرانی و غیر ایرانی هشدار دادند هدف ترامپ و نتانیاهو از حمله به ایران، غارت منابع طبیعی و تجزیه ایران است. این کارشناسان با استناد به پروژه‌های کلان آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا طی ۴ دهه گذشته، همچنین روابط پنهان موساد و سیا با گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب و تحرکات مشکوک این گروهک‌ها در مرزهای ایران، تصریح کردند هدف پنهان ترامپ و نتانیاهو از پیگیری پروژه حمله به ایران، تسلط بر منابع انرژی و طبیعی ایران، همچنین چندپاره و تجزیه کردن ایران است. با این حال طبق افشاگری هاآرتص و نشریه انگلیسی تلگراف، موساد از طریق سلطنت‌طلبان و اکانت‌های فیک، کمپین‌های گسترده‌ای برای توجیه حمله نظامی به ایران به راه انداخت. این عملیات روانی و جنگ ترکیبی چندلایه باعث شد حمله به ایران به عنوان مطالبه اکثریت جامعه ایرانی برای تغییر نظام سیاسی ایران در رسانه‌های جریان اصلی القا شود. نهایتا آمریکا و رژیم صهیونیستی صبح روز شنبه ۱۱ اسفند به صورت مشترک به ایران حمله کردند. 
همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد ترامپ و نتانیاهو به سرعت هدف اصلی پروژه جنگ، یعنی تجزیه ایران را در دستور کار قرار دادند. بر این اساس، روز سوم جنگ، منابع خبری از تماس تلفنی ترامپ با برخی سرکرده‌های گروهک‌های تروریست تجزیه‌طلب که در اقلیم کردستان عراق مستقر هستند خبر دادند؛ تماسی که نشان داد ترامپ در تلاش است پروژه تجزیه را در همین روزهای نخست جنگ کلید بزند. شامگاه چهارشنبه ۱۵ اسفند برخی منابع خبری وابسته به رژیم صهیونیستی مدعی آغاز حمله این گروهک‌های تجزیه‌‌طلب به ایران شدند. این خبرسازی‌ها حاکی از تمرکز و اصرار ترامپ و نتانیاهو بر این موضوع است.
 نهایتا ترامپ روز پنجشنبه ۱۶ اسفند در اظهارنظری گفت از حمله گروهک‌های تجزیه‌طلب به ایران استقبال خواهد کرد. این اظهارنظر ترامپ، در واقع یک اعتراف مهم به این واقعیت بود که هدف اصلی حمله به ایران، تحقق پروژه تجزیه است. به عبارتی در روز ششم جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، همه چیز فاش و مشخص شد. همان‌گونه که کارشناسان و صاحبنظران‌ پیش‌بینی کرده و هشدار داده بودند، هدف اصلی این جنگ، تجزیه ایران است.
حالا مشخص شده حوادث دی‌ماه، زمینه‌سازی برای تجزیه ایران بود و همه عوامل آن اغتشاشات، خواسته یا ناخواسته پیاده‌نظام دشمن شده بودند.

ارسال نظر
captcha