۳۰/خرداد/۱۴۰۵
|
۱۹:۱۱

منابع عبری: 60 درصد جوانان الجلیل احساس امنیت ندارند و به فکر فرارند

رسانه‌های عبری گزارش دادند که 60 درصد از جوانان اسرائیلی در الجلیل احساس امنیت نمی‌کنند و قصد فرار دارند.

منابع عبری: 60 درصد جوانان الجلیل احساس امنیت ندارند و به فکر فرارند

در ادامه خشم و انتقادات شدید صهیونیست‌ها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی از عملکرد کابینه و ارتش رژیم اشغالگر مقابل حزب‌الله، یک نظرسنجی جدید اسرائیلی نشان می‌دهد که حدود نیمی از جوانان الجلیل در شمال اراضی اشغالی، به دلیل کاهش احساس امنیت و آسیب جدی به تاب‌آوری روانی، به فکر ترک این منطقه هستند.

یک نظرسنجی جدید که توسط "مرکز دانش منطقه‌ای" در دانشگاه "تل حای" رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی انجام شده و توسط کانال 12 اسرائیل منتشر شده است، از شکاف عمیق در جبهه داخلی اشغالگران در منطقه شمالی پرده برداشت.

در این نظرسنجی 60% از جوانان تأیید کردند که در سایه تنش‌های امنیتی مداوم، احساس امنیت شخصی ندارند.

این نظرسنجی که در فاصله مارس تا پایان آوریل 2026 انجام شد، تصویری تیره از واقعیت جمعیتی و اجتماعی در الجلیل ارائه می‌دهد؛ به طوری که نشان می‌دهد حدود نیمی از جوانان اسرائیلی در آنجا به طور جدی به ترک این منطقه فکر می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
تازه ها