۳۰/خرداد/۱۴۰۵
|
۱۹:۰۴

استاد علیه قمارباز

استاد علیه قمارباز

«علی نصیریان» بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، در تازه‌ترین اظهار نظرش، در واکنش به تجاوز نظامی اخیر و تهدید تمدنی ایران گفت: ایران از بین رفتنی نیست. خیلی اقوام مثل بربرها و مغول‌ها خواستند ایران را از بین ببرند ولی نتوانستند. ایران از بین رفتنی نیست؛ تا وقتی ما شاهنامه و سعدی داریم، تا حافظ داریم، تا مولانا داریم، تا این بزرگان ادب و هنر فارسی را داریم.
او میراث فرهنگی ایران را یکی از عوامل ماندگاری این تمدن عنوان کرد و ادامه داد: خط نستعلیق ۵۰۰ سال است که در آفرینش زیبایی در کار هنری الان الگو شده. تا اینها را داریم، تا فرهنگ داریم، تا ریشه داریم، ایران از بین رفتنی نیست. ایران را نمی‌تواند کسی از بین ببرد.
نصیریان در واکنش به تهدیداتی که دشمن درباره تخریب زیرساخت‌های کشور انجام داده بود هم افزود: در ظاهر ممکن است فلان جا را خراب کنند. ساخت دوباره اینها زمانبر است ولی بالاخره ساخته خواهد شد اما تمدن ما از بین نخواهد رفت. نه، تمدن ما از بین رفتنی نیست؛ برای اینکه ما ملت ریشه‌داری هستیم. ما ملت ۲۵۰ ساله نیستیم. ما ملت نزدیک به 3000 سال سابقه داریم.

ارسال نظر
captcha