۰۱/تير/۱۴۰۵
|
۱۶:۳۵

خبر رسانه صهیونی درباره متن تفاهم کذب است

صهیونیست‌ها درباره تفاهم بین ایران و آمریکا در خصوص پایان جنگ خبر کذب منتشر کردند.

خبر رسانه اسرائیلی درباره متن تفاهم کذب است

رسانه صهیونیستی آی ۲۴ نوشت «مقامات آمریکایی می‌‌گویند ایران تا زمانی که انتقال ذخایر اورانیم غنی‌شده خود را آغاز نکند، هیچ‌گونه تسهیلاتی در زمینه آزادسازی وجوه مسدودشده دریافت نخواهد کرد».

بر اساس شنیده‌ها از متنی که تاکنون نوشته شده، چنین چیزی صحت ندارد و ایران حاضر نیست آزادسازی دارایی‌های بلوکه خود را با موضوع مواد هسته‌ای گره بزند. 

بر این اساس، ایران تاکید دارد بخشی از اموال بلوکه در همان بدو اعلام احتمالی تفاهم باید آزاد شده و کاملاً در دسترس ایران قرار گیرد و تجربیات بد گذشته درباره آزادسازی اموال که با دبه آمریکایی‌ها عملاً انجام نشد، نباید تکرار شود. 

همچنین در این مرحله تهران هیچ تعهدی درباره جزئیات مساله هسته‌ای نداده است؛ لذا آزادسازی اموال در گام اول ارتباطی به موضوع مواد نخواهد داشت؛ ضمن آنکه تفاهم اولیه باید متمرکز بر موضوع «پایان جنگ» باشد.

بر مبنای چارچوب اعلام‌شده ایران، در صورتی که آزادسازی اموال بلوکه اتفاق نیفتد یکی از خطوط قرمز کشورمان رعایت نشده و تفاهمی در کار نخواهد بود. 

همچنانکه پیش‌تر اشاره شد، موضوع تفاهم‌نامه نیز تا این لحظه به چند دلیل، از جمله کارشکنی آمریکا در آزادسازی اموال ایران در همین گام اول، نهایی نشده است و احتمال عدم تفاهم وجود دارد. 

ارسال نظر
captcha
تازه ها