۳۰/خرداد/۱۴۰۵
|
۱۹:۰۸

دیدار باقری و مقامات عالی امنیتی برزیل و مصر در مسکو

معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، در سفر به مسکو با مشاور سیاست خارجی رئیس‌جمهور برزیل و دبیرکل شورای امنیت ملی مصر دیدار کرد.

دیدار باقری با مقامات عالی امنیتی برزیل و مصر در مسکو

علی باقری در سفر به مسکو با مشاور سیاست خارجی رئیس‌جمهور برزیل و دبیرکل شورای امنیت ملی مصر به صورت جداگانه دیدار و گفت‌‌وگو کرد.

باقری و «سلسو آموریم» مشاور سیاست خارجی رئیس جمهور برزیل در این دیدار که در حاشیه چهاردهمین نشست بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی در مسکو برگزار شد، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وضعیت غرب آسیا و توسعه همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین با «یوسف علاءالدین» دبیرکل شورای امنیت ملی مصر دیدار و گفت‌وگو کرد.

۲ طرف در این دیدار درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وضعیت غرب آسیا و چگونگی کمک به تحکیم صلح و ثبات در حوزه پیرامونی، گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح سه‌شنبه با هدف شرکت در چهاردهمین نشست بین‌المللی مقامات بلندپایه امنیتی به مسکو سفر کرد.

باقری در حاشیه این نشست با مسؤولان عالی امنیت ملی کشورهای روسیه، پاکستان، عراق، سوئیس، برزیل، مصر، آفریقای جنوبی، افغانستان و تایلند دیدار کرد.

ارسال نظر
captcha
تازه ها