۲۶/تير/۱۴۰۵
|
۲۳:۲۷
افشاگری معاون رئیس‌جمهور آمریکا از پول پاشی رژیم صهیونیستی علیه تفاهمنامه و اخاذی دولت پنهان از ترامپ برای ازسرگیری جنگ علیه ایران

ونس و کد اپستین!

گروه بین‌الملل: در حالی که رژیم تروریست آمریکا پیش از نقض تفاهم‌نامه آتش‌بس و ازسرگیری تجاوزات دوباره علیه ایران، تلاش می‌کرد امضای تفاهم‌نامه با ایران را به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم سیاست خارجی خود معرفی کند، گزارش تحقیقی هفته‌نامه «تایم» از اجرای یک کارزار رسانه‌ای گسترده با حمایت مالی رژیم صهیونیستی پرده برداشته است؛ کارزاری که به گفته این نشریه، هدف آن بی‌اعتبار کردن روند دیپلماسی میان تهران و واشنگتن است. بر اساس این گزارش، این عملیات در عین حال مأموریت گسترده‌تری را نیز دنبال می‌کند و آن جلوگیری از کاهش حمایت جریان‌های محافظه‌کار آمریکا از رژیم صهیونیستی و همزمان زیر سؤال بردن توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکاست.
به گزارش «وطن امروز»، اسناد ثبت‌شده ذیل قانون «ثبت عوامل خارجی» آمریکا (FARA) نشان می‌دهد تل‌آویو از طریق شرکت «Clock Tower X» متعلق به «برد پارسکیل» مدیر پیشین کارزار انتخاباتی ترامپ، قراردادی به ارزش ماهانه ۱.۵ میلیون دلار منعقد کرده است. بر اساس مفاد این قرارداد، شرکت پارسکیل موظف است هر ماه دست‌کم ۱۰۰ محتوای اختصاصی تولید کند، شبکه‌ای از اینفلوئنسرهای محافظه‌کار را برای انتشار روایت‌های هماهنگ به کار گیرد و این پیام‌ها را در شبکه‌های اجتماعی گسترش دهد. در اسناد قرارداد همچنین آمده است این پروژه تلاش می‌کند بر نحوه بازنمایی رژیم صهیونیستی در سامانه‌های هوش مصنوعی نیز تأثیر بگذارد.
برد پارسکیل مشاور سیاسی، استراتژیست رسانه‌های دیجیتال و مدیر کمپین‌های انتخاباتی آمریکایی است که بیش از هر چیز به دلیل نقش محوری‌اش در پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ شناخته می‌شود و حالا مشخص شده استراتژیست رسانه‌های دیجیتال، همکار نزدیک صهیونیست‌هاست.
به نوشته مجله آمریکایی، تنها ساعاتی پس از اعلام توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا، موجی از پیام‌های مشابه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که ترامپ را به «عقب‌نشینی» و «تسلیم در برابر ایران» متهم می‌کرد. مقام‌های آمریکا که این تحولات را رصد می‌کردند، معتقد بودند شباهت قابل توجه در زمان انتشار، ادبیات و محتوای این پیام‌ها، از وجود یک عملیات هماهنگ رسانه‌ای حکایت دارد و در نهایت با انجام تحقیقات به این نتیجه رسیدند که این حملات با برنامه‌ریزی و انجام یک پروژه از سوی پارسکیل با حمایت تل‌آویو اجرا می‌شود. با این حال، وی این اتهام را رد کرده و گفته است هیچ‌گاه در اقدامی برای تضعیف ترامپ یا مخالفت با پیشنهاد آتش‌بس او مشارکت نداشته است.

کارزار مشروعیت‌بخشی به تجاوز آمریکا
تایم در ادامه گزارش خود نوشت این سرمایه‌گذاری چند میلیون دلاری، دست‌کم در یکی از اهداف اصلی خود یعنی بهبود جایگاه رژیم صهیونیستی در میان جمهوری‌خواهان موفق نبوده است. به گفته یکی از منابع مطلع، مقام‌های اسرائیل انتظار داشتند این پروژه روند کاهش محبوبیت تل‌آویو در میان جمهوری‌خواهان، بویژه حامیان جنبش «ماگا» (MAGA) را متوقف کند اما با وجود هزینه‌های سنگین، افکار عمومی آمریکا همچنان بیش از گذشته نسبت به سیاست‌های رژیم منتقد و بدبین باقی ماند.
یک مقام صهیونی آشنا با این توافق ـ که خواست نامش افشا نشود ـ گفت:« ما از پارسکیل عصبانی هستیم. قرار بود او اوضاع را بهتر کند. ما پول زیادی به او پرداخت کرده‌ایم اما او با این پول چه کرد؟ اوضاع فقط بدتر شد». بر اساس داده‌های مرکز تحقیقات پیو (Pew Research Center)، دیدگاه مثبت نسبت به صهیونیست‌ها و همچنین نتانیاهو نسبت به سال گذشته کاهش یافته و اکنون تنها ۳۲ درصد آمریکایی‌ها دیدگاه مثبتی نسبت به دولت صهیونی دارند؛ پایین‌ترین سطح چند دهه اخیر.
بر اساس گزارش تایم، پروژه‌ای که ابتدا با هدف ترمیم جایگاه رژیم صهیونی در میان محافظه‌کاران آمریکایی طراحی شده بود، به‌تدریج به ابزاری برای مشروعیت‌بخشی به ادامه جنگ علیه ایران تبدیل شد. خود پارسکیل نیز در دفاع از عملکرد این پروژه به نتایج نظرسنجی‌ها استناد کرده و گفته است حمایت حامیان ترامپ از حمله به ایران از ۷۸ درصد به ۸۴ درصد افزایش یافته است؛ آماری که از نگاه منتقدان، نشان‌دهنده موفقیت این کارزار در تقویت روایت‌های جنگ‌طلبانه در میان بخشی از پایگاه اجتماعی ترامپ است.
به نوشته تایم، یکی از پیامدهای این عملیات رسانه‌ای آن بود که برخی چهره‌های ضد جنگ نزدیک به ترامپ نیز ناخواسته همان روایت مطلوب تل‌آویو را بازتاب دادند. به ‌جای حمایت از توافق آتش‌بس، شماری از فعالان جریان ماگا ترامپ را متهم کردند که پیش از نابودی برنامه هسته‌ای ایران، در برابر تهران عقب‌نشینی کرده و به توافق تن داده است؛ روایتی که به باور برخی مقام‌های آمریکا، با اهداف سیاسی کابینه نتانیاهو همسو است.

شاهد ماجرا
پس از انتشار گزارش تایم درباره پول‌پاشی صهیونیست‌ها برای ادامه جنگ و تجاوز ترامپ علیه ایران، حالا یک مقام ارشد دولت وی هم این گزارش را تایید کرده است. معاون رئیس‌جمهور آمریکا با تایید گزارش اخیر مجله تایم گفت یک کارزار نفوذ خارجی با هدف شکست مذاکرات با ایران تامین مالی شده است.
«جی دی‌ونس» پس از انتشار گزارش تایم در گفت‌وگو با پادکست «جو روگان اکسپرینس» متعلق به جو روگان، خبرنگار آمریکایی، تاکید کرد واشنگتن با وجود فشار برخی سیاستمداران محافظه‌کار مانند مایک پنس معاون سابق رئیس‌جمهور آمریکا برای تغییر حکومت ایران نیروی زمینی اعزام نخواهد کرد. وی ادامه داد: آنها (سیاستمداران محافظه‌کار) فقط می‌خواهند عملیات نظامی برای همیشه ادامه یابد و واقعاً نمی‌دانند دقیقا چه می‌خواهند به دست آورند.
ونس در این پادکست ۳ ساعته افزود: بسیاری از افرادی که پول دریافت کردند، با روش‌هایی کاملاً غیرصادقانه به من به دلیل آتش‌بس با تهران حمله ‌کردند. پاسخ من به آنها این است: به جهنم بروید. من کاری را انجام می‌دهم که به نفع مردم آمریکا باشد. من پیش از هر امری نماینده مردم آمریکا هستم و همیشه تلاش کرده‌ام این مسؤولیت را با همین رویکرد انجام دهم.
ونس با استناد به گزارش تایم عنوان کرد یکی از اعضای سابق ستاد انتخاباتی ترامپ که به گفته وی از سوی برخی عناصر در تل‌آویو پول دریافت کرده بود، به دلیل تلاش او برای مذاکره با ایران، حملاتی را علیه مذاکره با ایران سازماندهی کرد. او گفت: آنها به ‌شکل افراطی به من حمله می‌کنند و می‌گویند نباید با ایران مذاکره کنم.
گزارش‌ها نشان می‌دهد طی چند هفته گذشته حملات معاون اول ترامپ به نفوذ صهیونیست‌ها در واشنگتن افزایش یافته است. برخی کارشناسان گفته‌اند جی دی‌ونس ادامه جنگ با ایران را به ضرر خود و حزب جمهوری‌خواه می‌داند و از این رو ضمن اعتراض به ازسرگیری جنگ علیه ایران، در حال افشاگری درباره تلاش صهیونیست‌ها برای ادامه جنگ است.

تایید سلطه دولت پنهان اپستین بر ترامپ
معاون ترامپ در اظهارات اخیر خود به یک موضوع بسیار مهم نیز اشاره کرد: ارتباط و نفوذ عوامل مخفی موساد و اپستین بر ترامپ. ونس در این ارتباط اذعان کرد جفری اپستین، سرمایه‌دار بدنام و قاچاقچی و مجرم جنسی آمریکایی که سال 2019 در زندان خودکشی شد(!) با سطوح بالای اطلاعاتی و امنیتی در آمریکا و اسرائیل از جمله موساد و سیا ارتباط داشته است.
ونس در برنامه روگان اظهار کرد اپستین با حلقه‌های عالی‌رتبه امنیتی در ایالات متحده و تل‌آویو در تماس بوده است. ونس در عین حال تاکید کرد دولت ترامپ سال گذشته در انتشار پرونده‌های مربوط به اپستین مجرم جنسی محکوم‌شده، «بد عمل کرد».
معاون رئیس‌جمهور آمریکا ماه گذشته میلادی نیز در مصاحبه‌ای دیگر گفته بود: «صادقانه بگویم من در مورد مسائل اپستین به نوعی طرفدار تئوری توطئه هستم. به نظر من عجیب است فردی که آشکارا یک مجرم جنسی است همزمان با افراد ثروتمند و قدرتمند زیادی معاشرت داشته است».
روزنامه جروزالم پست در مطلبی درباره اظهارات ونس نوشت: او با اظهارات خود نظریه‌ها درباره ارتباط اپستین و موساد را تایید کرده است. 
کارشناسان نیز معتقدند اظهار نظر معاون رئیس‌جمهور آمریکا درباره ارتباط اپستین با موساد و سرمایه‌داران بزرگ آمریکایی، تاییدکننده همان نظریه‌هایی است که پیش‌تر درباره گیر کردن ترامپ در اسناد اپستین عنوان شده بود؛ نظریاتی که اذعان دارند دولت مخفی و موساد روی عملکرد ترامپ مسلط هستند و صهیونیست‌ها با داشتن اسنادی از فسادهای اخلاقی ترامپ در پرونده اپستین، عملکرد او را به عنوان رئیس جمهور آمریکا کنترل می‌کنند. این فرضیه سال‌هاست از سوی برخی روزنامه‌نگاران، نویسندگان و حتی یک مقام سابق اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با نام «آری بن‌مناشه» مطرح شده است. با این حال تاکنون منابع رسمی در واشنگتن و تل‌آویو حاضر به انجام تحقیقات در این ارتباط نشده‌اند و مقام‌های صهیونی از جمله یوسی کوهن، رئیس پیشین موساد هم همکاری اپستین با موساد را رد کرده، هرچند اکنون ونس چنین همکاری‌ای را مورد تایید قرار داده و به طور ضمنی به فشار صهیونیست‌‎ها به ترامپ که مرتبط با پرونده اپستین است، اشاره کرده است.
البته ونس تنها کسی نیست که تاکید کرده ترامپ تحت کنترل صهیونیست‌ها و شخص نتانیاهوست. پیشتر نیز تاکر کارلسون (Tucker Carlson)، مجری و تحلیلگر جمهوری‌خواه آمریکایی پس از جنگ آمریکا علیه ایران، شدیدترین انتقادات را مطرح کرد و گفت ترامپ در حال پیشبرد «جنگ اسرائیل» است. وی تصریح کرد: «ترامپ به برنامه‌ها و دستورکار نتانیاهو وابسته شده است». کارلسون در اظهارات دیگری نیز گفت رئیس‌جمهور آمریکا «برده اسرائیل» شده است. تونی بلینکن، وزیر خارجه دولت بایدن نیز تاکید کرده موساد نوارهای فسادهای اخلاقی ترامپ را در اختیار دارد و دلیل اصلی راه انداختن جنگ علیه ایران از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، همین موضوع است.
کندیس اوونز (Candace Owens)، تحلیلگر جمهوری‌خواه آمریکایی هم بارها تاکید کرده نفوذ نتانیاهو بر سیاست آمریکا بیش از حد شده و از ترامپ خواست از منافع تل‌آویو فاصله بگیرد. وی گفت واشنگتن نباید سیاست‌های خود را بر اساس خواسته‌های نتانیاهو تنظیم کند.

افتادن پرده واقعیت‌ها
افشاگری معاون ترامپ درباره نفوذ باند اپستین در ساختار قدرت آمریکا پرده دیگری از این واقعیت برداشته که چرا دولت ترامپ در برابر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دست بسته است. در واقع معاون ترامپ با تاکید بر ارتباط اپستین با نهادهای امنیتی موساد و سیا و اشاره به وجود دولت مخفی در آمریکا، غیرمستقیم به این مساله اشاره کرده است که جنگ فعلی علیه ایران نه جنگ مطلوب آمریکا، بلکه جنگ مورد نظر لابی یهودی و اسرائیل و موساد در کاخ سفید است؛ جنگی که به اعتقاد بسیاری، تاکنون بیشترین آسیب‌ها را به جایگاه جمهوری‌خواهان در آمریکا زده و حالا ونس که چشم امیدی به نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی آمریکا دارد، با افشاگری درباره فشار باند اپستین و نتانیاهو بر ترامپ برای ادامه این جنگ، در پی تبرئه خود برآمده است. هرچند بعید است که صرف اشاره به فشارهای نتانیاهو بر ترامپ برای ادامه جنگ علیه ایران بتواند معاون اول ترامپ را از اتهامات مربوط به این جنگ پرهزینه برای آمریکایی‌ها تبرئه کند.
پیش‌تر نیز عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به جریان نفوذ صهیونیست‌ها در آمریکا اشاره کرده و با توجه به گزارشی که مجله تایم درباره نفوذ صهیونیست‌ها برای ادامه جنگ علیه ایران منتشر کرده بود، نوشت: «همه این واقعیت‌ها به‌زودی برملا خواهد شد. به آمریکایی‌ها مرتبا درباره «نفوذ خارجی» هشدار داده می‌شود. پس در مورد کارزار گسترده اسرائیل برای فریب دادن دولت آمریکا و کشاندن آن به یک جنگ انتخابی بی‌فرجامی که حتما پیروزی در آن نخواهد بود، چه می‌توان گفت؟ بدتر از آن، اسرائیل از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی استفاده می‌کند تا هر صدای منتقدی را در داخل ایالات متحده خاموش کند».

ارسال نظر
captcha
پربیننده