۱۵/مهر/۱۴۰۵
|
۰۰:۰۴
عملیات‌های اطلاعاتی در سیستان‌وبلوچستان به انهدام تیم‌های تروریستی و کشف سلاح و مهمات آنها انجامید

آتش در خانه‌های تیمی تروریست‌ها

حسین کیامنش: چند روز پس از مجموعه‌ای از عملیات‌های اطلاعاتی و امنیتی علیه گروهک‌های تروریست جنوب‌ شرق کشور، اکنون دستگاه‌های امنیتی و نظامی از رسیدن عملیات‌های تعقیب و شناسایی به مرحله انهدام بخش دیگری از عناصر این شبکه‌ها خبر می‌دهند؛ ضرباتی که از یک سو به هسته‌های آماده عملیات پیش از اجرای مأموریت آنها وارد شده و از سوی دیگر، سرنخ برخی عملیات‌های تروریستی گذشته را دنبال کرده و به عناصر باقیمانده تیم‌های عامل این حملات رسیده است.
به گزارش «وطن امروز»، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از انهدام کامل یک تیم تروریستی - تکفیری خبر داد؛ تیمی که بنا بر اعلام سپاه، در ترور 2 تن از علمای اهل سنت استان سیستان و بلوچستان، همچنین ترور 2 تن از نیروهای فراجا در قطار خنجک - زاهدان دست داشته است. بر اساس این اطلاعیه، در ادامه شناسایی عناصر و پشتیبانان این تیم، ۲ عضو دیگر آن نیز ۱۳ مهر به هلاکت رسیدند و مجموعا ۸ نفر از اعضای این تیم به هلاکت رسیده و ۴ نفر دیگر دستگیر شدند.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه خود اعلام کرد: «در ادامه تلاش‌های جامعه اطلاعاتی برای شناسایی تروریست‌های آمریکایی صهیونی، با عنایات الهی، تیم تروریستی - تکفیری‌ای که در ترور علمای اهل سنت استان، شهید مولوی یوسف گرگیچ و شهید مولوی محمد انور ریگی، نیز ترور 2 نفر از نیروهای خدوم فراجا در قطار خنجک - زاهدان در تاریخ 19 تیر 1405 دست داشت، شناسایی و تحت تعقیب اطلاعاتی قرار گرفته و به طور کامل منهدم شد».
سپاه در ادامه این اطلاعیه می‌افزاید: «در ادامه شناسایی سایر عناصر و پشتیبانان تیم منهدم‌شده در منزل‌آب زاهدان، ۲ نفر دیگر از اعضای این تیم در تاریخ 13 مهر به هلاکت رسیدند».
در نهایت درباره نتیجه عملیات اعلام شده است: «در مجموع ۸ نفر از این تیم تروریست به هلاکت رسیده و 4 نفر دیگر نیز دستگیر شدند».
همچنین قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران ضمن تشکر از مردم استان به دلیل همکاری و ارائه گزارش درباره مخفیگاه‌های تروریست‌ها هشدار داد: «به برخی فریب‌خوردگان هشدار می‌دهد فریب مزدوران صهیونی - آمریکایی را نخورند».
در همین حال، وزارت اطلاعات نیز با صدور اطلاعیه‌ای از انهدام 3 هسته سازمان‌یافته و مترصد عملیاتی گروهک‌های تروریستی - تکفیری در جنوب‌ شرق کشور خبر داد؛ عملیاتی که به گفته این وزارتخانه، با تکیه بر گزارش‌های مردمی و رصدهای اطلاعاتی و عملیاتی انجام شده و هسته‌های مذکور پیش از اجرای هرگونه عملیات خرابکارانه و تروریستی شناسایی و منهدم شده‌اند.
طبق این اطلاعیه، عملیات در شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز، سراوان و زاهدان انجام شده و با همکاری اداره‌کل اطلاعات استان هرمزگان، دامنه عملیات تا شهرستان قشم نیز امتداد داشته است. وزارت اطلاعات اعلام کرد در این عملیات‌ها ۲ نفر از تروریست‌ها در درگیری با نیروهای حافظ امنیت به هلاکت رسیده و ۱۰ نفر دیگر دستگیر شدند.
وزارت اطلاعات در اطلاعیه خود نوشت: «به‌ استحضار شهروندان گرامی می‌رساند در پرتو الطاف الهی، سربازان گمنام امام‌ زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان بر اساس گزارش‌های مردمی و رصدهای اطلاعاتی و عملیاتی موفق شدند ۳ هسته‌ سازمان‌یافته و مترصد عملیاتی گروهک‌های تروریستی - تکفیری وابسته به دشمن آمریکایی - صهیونى را در شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز، سراوان و زاهدان با همکاری اداره‌کل اطلاعات استان هرمزگان، در شهرستان قشم آن استان، شناسایی و قبل از هرگونه اقدام خرابکارانه و تروریستی منهدم کنند. ۲ نفر از این تروریست‌ها در درگیری با نیروهای حافظ امنیت به هلاکت رسیده و ۱۰ نفر دیگر از اعضای تیم‌های تروریست وارداتی دستگیر شدند».
این اطلاعیه درباره نحوه فعالیت این هسته‌ها افزود: «مزدوران وارداتی که با همکاری تنگاتنگ سپاه پاسداران و فرماندهی انتظامی استان دستگیر شدند، دوره‌های آموزش‌های نظامی، بمب‌گذاری و ترور را در خارج از کشور گذرانده و با قصد تخریب و ایجاد ناامنی وارد کشور و در خانه‌های تیمی مستقر شده بودند».
وزارت اطلاعات همچنین اعلام کرد: «از تروریست‌های دستگیرشده مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات جنگی کشف و ضبط شد».
اطلاعیه وزارت اطلاعات تنها به هسته‌های تروریستی محدود نشده و از ضربه به 2 باند سازمان‌یافته شرارت نیز خبر می‌دهد: «همچنین در ادامه سلسله اقدامات مستمر و هدفمند اطلاعاتی در ضربه به باندهای شرارت، سربازان گمنام امام زمان(عج) موفق شدند 2 باند سازمان‌یافته‌ شرارت و مخل نظم و امنیت عمومی را متلاشی و ۵ شرور مسلح را به همراه مقادیری سلاح و تجهیزات مربوط دستگیر کنند».
اگر 2 اطلاعیه سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات را در کنار مجموعه حوادث امنیتی روزهای اخیر در جنوب‌ شرق قرار دهیم، تصویر گسترده‌تری شکل می‌گیرد. در روزهای گذشته، چندین عملیات جداگانه علیه تیم‌ها و هسته‌های مسلح در سیستان و بلوچستان انجام شد.
مشخصا گروهک‌های مسلح فعال در جنوب شرق بخشی از پروژه دشمن آمریکایی - صهیونی برای ناامن‌سازی کشور هستند. پس از تجربه جنگ اخیر و بن‌بست راهبردی رژیم تروریست آمریکا در مقابله با ایران، بحث درباره ایجاد فشار از درون ایران بار دیگر در محافل سیاسی - رسانه‌ای غرب مطرح شد. اگر هدف در مرحله نخست، تغییر معادلات و محاسبات ایران از طریق فشار نظامی و حملات مستقیم بود، اکنون در برخی تحلیل‌ها و اظهار نظرها موضوع فعال شدن شکاف‌های داخلی، بروز اغتشاشات و فعالیت گروه‌های مسلح پیرامونی نیز دیده می‌شود.
این مساله را می‌توان در مقاله‌ای که چند روز قبل در واشنگتن‌پست منتشر شد، به‌وضوح مشاهده کرد. «متیو گُلد» سفیر سابق انگلیس در سرزمین‌ اشغالی و معاون سابق سفیر آن کشور در تهران، در مقاله‌ای با عنوان «برای سرنگونی حکومت ایران چه چیزی لازم است؟» بررسی کرد چه شرایطی می‌تواند زمینه‌ساز تغییر سیاسی در ایران شود. گلد در این مقاله از ضرورت شکل‌گیری دوباره اغتشاشات گسترده، استمرار آنها و ایجاد امکان سازماندهی در شرایط قطع اینترنت نوشت.
جنوب شرق کشور در سال‌های گذشته نیز یکی از کانون‌های فعالیت گروهک‌های تروریست تکفیری بوده و عملیات‌های امنیتی در آن سابقه دارد. تداوم فعالیت گروهک‌های مسلح، حمله به نیروهای انتظامی، کشف مواد منفجره و اجرای عملیات‌های پی‌درپی علیه هسته‌های تروریستی نشان می‌دهد امنیت جنوب شرق همچنان یکی از میدان‌های مهم تقابل جمهوری اسلامی با گروهک‌‎هایی است که مشخصا از سیا و موساد خط می‌گیرند.


تیم نیروهای ویژه سپاه برای شرکت در رزمایش ضدتروریستی شانگهای وارد بلاروس شد
روابط عمومی نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: تیم نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نمایندگی از نیروهای مسلح کشورمان، برای شرکت در رزمایش مشترک ضدتروریستی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای وارد بلاروس شد.
در شرایطی که دشمنان و کشورهای غرب و اروپا در تلاش برای کاهش ارتباط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه هستند، حضور در این رزمایش در ادامه تعاملات راهبردی کشورمان با اعضای سازمان همکاری شانگهای انجام می‌شود.
تیم نیروهای ویژه نیروی زمینی سپاه به منظور انتقال تجربه در کنار نیروهای کشورهای عضو، برای شرکت در این رزمایش به کشور بلاروس اعزام شد.
سال گذشته نیز نیروی زمینی سپاه در منطقه عمومی شبستر، به عنوان چهارمین کشور میزبان، مسؤولیت برگزاری این رزمایش ضدتروریسم را بر عهده داشت. این میزبانی، اقتدار و آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

ارسال نظر
captcha
پربیننده