|
سقف مجاز حقوق مدیران اعلام شد
معاون سابق دیوان محاسبات، سقف مجاز حقوق مدیران را اعلام کرد و گفت: باید با بازرسیهای مستمر و آموزش مدیران، جلوی پرداختیهای غیرقانونی را گرفت. به گزارش مهر،عباس محسنی درباره مبنای تعیین حقوق گفت: شورای انقلاب در سال ۵۸ لایحه قانونی «حداکثر و حداقل حقوق مستخدمین شاغل و بازنشستگان و آماده به خدمت» را تصویب کرد که هنوز برقرار است و شامل همه دستگاههای عمومی و دولتی میشود. وی با بیان اینکه حداکثر حقوقی که دولت سال قبل تعیین کرده بود، ۷ برابر حداقل حقوق بود، اضافه کرد: پارسال حداقل حقوق حدود ۷۵۰ هزار تومان بود که ۷ برابر آن، ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان میشود. محسنی با اشاره به اینکه اضافه خاص یا فوقالعاده خاص، مستمر نیست، تصریح کرد: براساس قانون مدیریت خدمات کشوری، حتی حقوق مدیران عامل باید توسط دولت تعیین شود، بنابراین نباید از ۷ برابر حداقل حقوق بیشتر شود. معاون سابق فنی و حسابرسی دیوان محاسبات کشور گفت: اضافهکاریهای سالهای قبل قابل پرداخت نیست، زیرا وقتی یک سال بگذرد، نمیتواند تامین تعهد شود. محسنی اظهار داشت: حدود ۱۵ دستگاه نظارتی داریم که مهمترین آنها دیوان محاسبات، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان حسابرسی، سازمان مدیریت و برنامهریزی و ذیحساب است.
ارسال به دوستان
نان فعلاً گران نمیشود
کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان اعلام کرد با توجه به سقف قیمت تعیینشده برای نانهای آزاد در استانهای مختلف و کاهش قیمت گندم مصارف آزاد نسبت به دوره قبل، افزایش قیمت نان و دیگر تولیدات صنف و صنعت پذیرفته نیست. به گزارش تسنیم، در ماههای گذشته با توجه به اعلام ممنوعیت واردات گندم، قیمت آرد خبازیهای آزادپز در بازار کمی افزایش یافت و با توجه به اینکه نانوایان در سال 95 نیز افزایش قیمتی براساس تورم سال جاری نداشتند، زمینه افزایش قیمت این محصول را در برخی واحدها فراهم کرد. براساس این گزارش، در اولین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان در سال 95 محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رئیسجمهور دستورالعمل نحوه توزیع گندم 900 تومانی برای صنف و صنعت را ابلاغ کرد. براساس تصمیمات کارگروه ساماندهی گندم آمده است: «در راستای اجرای مصوبه هیات محترم وزیران مبنی بر تأمین گندم دیگر متقاضیان اعم از صنف و صنعت به قیمت 9000 ریال مقرر شد شرکت بازرگانی دولتی ایران ضمن اطلاعرسانی فراگیر نسبت به تحویل آرد استحصالی از گندم با منشأ 900 تومانی به همه متقاضیان صنف و صنعت اقدام و نتیجه را به دبیرخانه کارگروه اعلام کند». همچنین در تصمیمات مرتبط با صنف و صنعت و تشکلهای نانهای سنتی و سنگک آمده است: «با عنایت به سقف قیمت تعیینشده برای نانهای آزاد در استانهای مختلف و کاهش قیمت گندم مصارف آزاد نسبت به دوره قبل، افزایش قیمت نان و دیگر تولیدات صنف و صنعت پذیرفته نیست و تشکلهای ذیربط باید با برگزاری جلسات توجیهی اقدام لازم را جهت تحقق کیفیت و ایجاد رقابت با رعایت سقف قیمتهای تعیینشده مبذول کنند». همچنین با «آزاد شدن ورود موقت گندم» و «تعیین نرخ گندم فروش آزاد بر مبنای حداکثر نرخهای جهانی»، وزارت جهاد کشاورزی مسؤول نظارت بر جلوگیری از ورود این گندمها به چرخه خرید تضمینی و شناسنامهدار کردن کشاورزان شد و این وزارتخانه مسؤول نظارت بر حُسن اجرای «جلوگیری از ورود گندم وارداتی و فروش آزاد به چرخه خرید تضمینی» شد. در نامه دیگر شریعتمداری درباره تشکلهای صنفی و صنعتی مصرفکننده آرد آمده است: «به منظور جلوگیری از برگشت گندم عرضهشده از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به چرخه خرید تضمینی، مقرر شد مکانیزم عرضه به گونهای طراحی شود که گندم مورد مصرف متقاضیان با ارزیابی صحیح مقادیر نیاز و تولیدات حاصل از آن براساس انتخاب کارخانه از سوی تشکلهای ذیربط و عندالزوم متقاضیان عمده، صرفا به کارخانجات آردسازی معرفی شده تحویل و شرکت بازرگانی دولتی ایران نسبت به صدور حواله آرد به متقاضیان اقدام نماید». براساس ابلاغ کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی ایران موظف است برای جلوگیری از خروج آرد یارانهای از شبکه نانواییها و امکان تمییز این نوع آرد از آرد واحدهای آزادپز تمهیدات لازم را علاوه بر مصوبات قبلی مانند رنگ کیسه، درج کلمه آزاد و یارانهای و... پیشبینی کند.
ارسال به دوستان
قرائت گزارش تحقیق و تفحص از صنعت بیمه در هفته جاری
تخلفات مدیران فراتر از حقوقهای نجومی است!
گروه اقتصادی: رسوایی دستمزدهای نجومی مدیران دولتی موجب شد بعد از مدتها پولهای بیتالمال که به عنوان حقوق مدیران پرداخت میشود زیر ذرهبین قرار بگیرد. استعفای روز چهارشنبه امین، رئیسکل بیمه مرکزی و قبول استعفای وی و تشکیل کمیته ویژه برای رسیدگی به این مساله نشان از وجود هرج و مرج در راس مدیریت بیمهای کشور دارد. در نخستین واکنش، علی طیبنیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی در پی اطلاع از فیشهای حقوقی چند ده میلیون تومانی مدیران ارشد بیمه مرکزی، دستور رسیدگی به این موضوع و ارائه یک گزارش جامع را صادر کرد و پس از آن در بیانیهای اظهار داشت آنچه در رسانهها بهعنوان حقوقهای «چند دهمیلیون تومانی» از آن یاد شده است، برداشتی نادرست بوده و در تمام سالهای 1392 تاکنون متوسط پرداخت مدیران بیمه مرکزی رقمی معادل یکپنجم تا یکدهم مبلغی بوده که در فیش اسفندماه 1394 منظور شده است، لذا اطلاق عناوینی چون «حقوق 80میلیون تومانی» و «چند دهمیلیونی» برداشتهایی نادرست و شتابزده بوده است. همچنین دیوان محاسبات به عنوان یک نهاد نظارتی طی اعلامیهای اظهار داشت متاسفانه برخلاف رویه موجود در اسفندماه سال 1394 مابهالتفاوت اضافهکار برای 6 ماه از سال 1394 اعضای هیات عامل و رئیس کل بیمه مرکزی به همراه حقوق و مزایای اسفند آنان در یک لیست حقوقی پرداخت شده که با تذکر دیوان محاسبات مبلغ 2.106.710.000 ریال از وجوه غیرقانونی به حسابهای مربوطه عودت داده شده که تخلف یادشده نیز در دست رسیدگی دیوان محاسبات است. در نهایت رئیس کل بیمه مرکزی در پی گسترده شدن دامنه انتقادات از پرداختیهای چند ده میلیون تومانی به مدیران ارشد این بیمه، از سمت خود استعفا کرد اما غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزیر اقتصاد اظهار کرد با استعفای مدبرانه رئیس محترم بیمه مرکزی جناب آقای امین و پذیرش آن توسط جنابعالی، پرونده این موضوع یعنی تفاوت جدی در دریافتیهای مدیران بسته نمیشود. نمیخواهم بگویم حضرتعالی مقصرید ولی سهم شما در این موضوع کم نیست.
حقوقهای چند دهمیلیونی عودت داده شود
غلامرضا مصباحیمقدم درباره دریافت حقوق چند ده میلیون تومانی توسط برخی مدیران ارشد بیمه مرکزی گفت: پرداخت چنین حقوقهایی در هر شرکت دولتی خلاف قانون است و این مبالغ باید از مدیران متخلف گرفته و به حساب خزانه برگردانده شود. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش نظارتی دیوان محاسبات، افزود: دیوان محاسبات باید این موضوع را بررسی کرده و در صورت احراز تخلف با آن برخورد کند.
مصباحیمقدم ادامه داد: دیوان محاسبات درباره پرداخت حقوق به مدیران ارشد تذکراتی به دولت و مدیران آن داده که ظاهرا به این تذکرات ترتیب اثر داده نشده است. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون خدمات کشوری سقف حقوقی را برای کارمندان و مدیران کشور مشخص میکند، تصریح کرد: حقوقهای نجومی برخی مدیران موجب شکلگیری شکاف طبقاتی در جامعه شده و مردم نسبت به آن حساسیت پیدا کردهاند، لذا دولت باید نسبت به میزان دریافتی و حقوق مدیران و کارمندان خود شفافسازی کند. همچنین محمدرضا پورابراهیمی داورانی درباره دریافت حقوق چند ده میلیون تومانی توسط برخی مدیران ارشد بیمه گفت: گزارش کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد صنعت بیمه آماده شده است که موضوع رسیدگی به حقوق مدیران بیمه نیز از محورهای این گزارش است. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه دارد: با توجه به اینکه مجلس نهم در روزهای پایانی فعالیت خود قرار دارد بحث رسیدگی به گزارش کمیته تحقیق و تفحص از عملکرد صنعت بیمه با کندی در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی میشود. پورابراهیمی افزود: تلاش میشود گزارش هیات تحقیق و تفحص از عملکرد صنعت بیمه در همین مدت باقیمانده، نهایی و در صحن علنی مجلس قرائت شود البته در غیر این صورت موضوع یادشده در مجلس دهم پیگیری و بررسی خواهد شد. رئیس هیات تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از عملکرد صنعت بیمه افزود: در گزارش این تفحص به موضوع حقوق چند ده میلیون تومانی توسط برخی مدیران ارشد بیمه توجه شده است، البته نباید فراموش کرد تخلفات مطرح در گزارش فراتر از بحث پرداخت حقوق چند ده میلیون تومانی مدیران بیمه است. عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در هر صورت بزودی جزئیات گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس از عملکرد صنعت بیمه به اطلاع مردم خواهد رسید.
قادری: دیوان محاسبات رسیدگی کند
جعفر قادری در گفتوگو با خانه ملت، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر دریافت حقوق چند ده میلیون تومانی توسط برخی مدیران ارشد بیمه مرکزی گفت: شرکت بیمه مرکزی یک تشکیلات دولتی است و وظیفه رسیدگی به نهادهای دولتی برعهده دیوان محاسبات است، لذا دیوان محاسبات باید این موضوع را بررسی کرده و در صورت احراز تخلف با آن برخورد کند. نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حقوق چند ده میلیونی برخی مدیران ارشد بیمه مرکزی به هیچوجه قابل توجیه نیست، افزود: در کشور ما متأسفانه اتفاقاتی رخ میدهد که منجر به شکلگیری ذهنیتهایی در جامعه شده و آثار ناپسندی به دنبال دارد. قادری با تاکید بر اینکه شکاف طبقاتی ایجاد شده توسط برخی افراد در جامعه موجب شکلگیری ذهنیت تبعیض و آسیبهای اجتماعی میشود، ادامه داد: شفافیت درباره وضعیت مالی همه اعضای دولت باید اجرایی و تبدیل به یک قانون شود و در واقع شفافیت بهترین راهکار برای رفع این مشکل است. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه دیوان محاسبات باید به طور جدی به این مساله ورود پیدا کند، تصریح کرد: البته مجلس شورای اسلامی با استفاده از بازوی نظارتی خود به موضوع حقوق نجومی برخی مدیران دولتی ورود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با آن برخورد میکند.
ارسال به دوستان
تاجگردون: آقای طیبنیا! بانکها را جمع کنید
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در نامهای به علی طیبنیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی نوشت: بیمه مرکزی یک نمونه بود، سایر بخشها را چگونه جمع میکنید؟ به گزارش مهر، تاجگردون در این نامه نوشت: سهم شما در این موضوع کم نیست. قریب به یک سال پیش در 2 دیدار حضوری و تقدیم 2 گزارش در 2 مرحله به دریافتیهای بالای برخی شرکتها و موسسات دولتی منجمله بیمه مرکزی و بیمه ایران و چند بانک اشاره داشتم. گزارشی که حسب گزارشات رسمی دیوان محاسبات تهیه شده بود و توسط رئیس کمیسیون برنامه و بودجه به وزیر اقتصاد اعلام شده بود. ماحصل مکاتبات و مذاکرات بر این شد در اسرع وقت ضوابطی تدوین و ابلاغ کنید که پرداختها معقولانهتر و از ضوابط بهتری برخوردار شود اما کاری نکردید. جناب آقای دکتر طیبنیا! سهم جنابعالی به عنوان وزیر اصلی این بخش کم نیست. بیمه مرکزی یک نمونه بود، بانکها، بیمهها و سایر شرکتهای دولتی را که جنابعالی متولی آن هستید و خلاف قانون و عرف عمل میشود تا کی باید یله و رها و خارج از نظارت مدیریت کنید. آقای وزیر! موضوع فقط در پرداخت مستقیم نیست؛ پرداختهای غیرمستقیم، داشتن مسؤولیتهای متعدد و عدول از قوانین فراوان است. جنابعالی نیز سهمی از این تقصیر دارید که باید پاسخگو به مقامات ناظر باشید. ارسال به دوستان
همه پروژه پدیده شاندیز تخلف بود!
صدر تا ذیل پروژه پدیده تخلف بوده است که بهصورت جدی مورد پیگیری قرار خواهد گرفت و هماکنون پروندههای افراد متخلف جمعآوری شده است. به گزارش فارس، عبدالرضا رحمانیفضلی، وزیر کشور درباره پرونده شرکت پدیده گفت: صدر تا ذیل پروژه پدیده تخلف بوده است اما پرسش این است که در آن زمان مسؤولان کجا بودند. وی با تاکید بر اینکه موضوع پدیده شاندیز جزو مسائل بغرنج شهر مشهد است، بیان داشت: همه فعالیتهای این پروژه از تملک، جوازات، کاربری و فروش سهام، تخلف بوده است. بهگفته وی، در حال حاضر مشکلات تملک، جواز، کاربری و سایر مشکلات پدیده رفع شده و دولت همه تلاش خود را برای احقاق حقوق سهامداران انجام خواهد داد. رحمانیفضلی تصریح کرد: وزارت کشور با هرکسی که بخواهد در رابطه با این موضوع، افرادی را تحریک کند به صورت جدی برخورد خواهد کرد و برای این کار نیز به استاندار خراسانرضوی توصیههایی شده است. وی تاکید کرد: در جریان این پروژه، همه سهامداران به حقوق خود دست پیدا خواهند کرد و اگر روزی بنا باشد پروژه به فروش برسد، قیمت و منابع این پروژه پاسخگوی پرداخت همه سهامهای فروخته شده است. وی تصریح کرد: با تصویب دولت، وزارت کشور مسؤولیت پیگیری این موضوع را پذیرفت و در این باره دستورات لازم را به سازمانها و ارگانهای خاص صادر کرده است. ارسال به دوستان
سر خط خبر
مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکتهای گلنکور و ویتول، بزرگترین تجار نفتی مستقل جهان، در آستانه امضای قراردادهای بلندمدت برای خرید نفت از ایران هستند.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه نرخ برگ سبز چای به میزان ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش یافته است، گفت: افزایش نرخ برگ سبز چای از میانگین افزایش دیگر اقلام کشاورزی بیشتر است.
رئیس کل بانک مرکزی در حکمی فرشاد حیدری را به سمت معاون نظارتی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران جایگزین حمید تهرانفر کرد.
سازمان نظارت بر محصولات کشاورزی روسیه اعلام کرد از هفته آینده واردات انواع میوه و سبزیجات از ترکیه به طور کامل ممنوع میشود.
فارس به نقل از یک مقام آگاه از لابی گسترده مخالفان طرح بانکداری در مجلس خبر داد و نوشت: در پی این فشارها یکی از مراجع تقلید در تماس با لاریجانی خواستار تسریع در تصویب طرح و رفع شبهات نگرانکننده سیستم بانکی شده است.
سیدهادی ابوی، دبیرکل کانون هماهنگی انجمنهای کارگری، با اعلام اینکه طرح تبدیل نیروهای شرکتی که توسط پیمانکاران دستگاههای اجرایی به کار گمارده شدهاند در شورای سهجانبه ملی بررسی شده است، گفت: به ادعای برخی آمارها 10 میلیون کارگر در مشاغل زیرپلهای فعالند.
رئیس دامپزشکی استان تهران گفت: بیماری تب برفکی قابل انتقال به انسان نیست و مردم بدون نگرانی و هرگونه التهاب اجتماعی میتوانند گوشت آلوده به تب برفکی را خریداری و مصرف کنند.
«استوارت لوی»، مسؤول ارشد امور حقوقی بانک «اچاسبیسی» انگلیس در واکنش به نشست جان کری با بانکداران اروپایی درباره ایران، مواضع واشنگتن را متناقض خواند و گفت این بانک با تهران رابطه برقرار نخواهد کرد.
مدیرعامل شرکت ساخت از امضای قرارداد مشارکت تامین مالی و احداث، نگهداری و بهرهبرداری آزادراه ۴خطه بندرعباس-کرمان خبر داد و گفت: تامین مالی این آزادراه ۱۰۰ درصدی برعهده بخش خصوصی است.
معاون وزیر نیرو با اعلام اینکه اوضاع دریاچه ارومیه بهتر شده است، گفت: اگر دریاچه ارومیه خشک شود باید منتظر ریزگردهای شور باشیم.
رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت با اشاره به اخطار این وزارتخانه به واردکنندگانی که با واسطه، نمایندگی خودروسازان خارجی را دارند، گفت: دریافت نمایندگی فقط باید از کمپانی مادر باشد.
رئیسجمهور، مصوبه شورایعالی اداری مبنی بر الحاق دوباره «پژوهشگاه امور اقتصادی» به وزارت اقتصاد را ابلاغ کرد.
محمد فتحاللهزاده، یک کارشناس کشاورزی گفت: سطح یخچالهای کشور حدود 27 تا 32 کیلومتر مربع برآورد شده که افزایش دمای اخیر باعث کاهش روزافزون آن شده است.
ارسال به دوستان
دنا و تندر اتوماتیک گرانتر نمیشوند
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: قیمت 2 محصول دنا و تندر 90 اتوماتیک که قیمتگذاری آنها از سوی شورای رقابت آزاد شده است، افزایش نمییابد. هاشم یکهزارع در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مصوبه شورای رقابت در خارج کردن 2 خودروی دنا و تندر 90 اتوماتیک از شمول قیمتگذاری اقدام درستی است، زیرا این دو خودرو از نظر کلاس و سطح قیمتی دارای چندین رقیب در بازار خودروی داخلی هستند. وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال رقابت و افزایش سهم خود در بازار خودرو هستیم بنابراین در حال حاضر برنامهای برای افزایش قیمت 2 خودروی دنا و تندر 90 اتوماتیک نداشته و این دو خودرو همچنان با قیمتهای فعلی عرضه خواهند شد.
ارسال به دوستان
لابی گسترده برای جلوگیری از تصویب طرح بانکداری
یک مقام آگاه از لابی گسترده مخالفان طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران در مجلس خبر داد و گفت در پی این فشارها یکی از مراجع عظام تقلید در تماس با لاریجانی خواستار تسریع در تصویب طرح و رفع شبهات نگرانکننده سیستم بانکی شده است. به گزارش فارس، با وجود اینکه در جلسه علنی روز دوشنبه 20 اردیبهشتماه، نمایندگان با بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی به صورت اصل 85 قانون اساسی موافقت کردند، تاکنون کمیسیون اقتصادی برای بررسی این طرح تشکیل جلسه نداده است. یک مقام آگاه در این باره به فارس گفته است لابیهای گستردهای برای عدم بررسی این طرح در کمیسیون اقتصادی وارد شده و به همین دلیل هفته گذشته حتی یک جلسه در کمیسیون اقتصادی تشکیل نشد. به گفته وی، این فشار در درجه اول به هیاترئیسه مجلس و لاریجانی وارد شده است اما خبرهای جدید حاکی از تغییر این رویکرد است. وی تصریح کرد: شنیده شده یکی از مراجع عظام تقلید در تماس با رئیس مجلس خواستار بررسی این طرح شده و به همین دلیل طبق آخرین توافقات، قرار شد کمیسیون اقتصادی از این هفته جلسات بررسی طرح بانکداری جمهوری اسلامی را آغاز کند. بنا به این گزارش، قرار بود پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، ساختار کهنه نظام بانکی کشور نیز اصلاح شود. این در حالی است که با گذشت چند سال اما تاکنون به این موضوع توجه نشده است.
ارسال به دوستان
موجودی حساب، ملاک حذف یارانه هست یا نه؟
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد موجودی حسابهای بانکی، میزان دریافت سود بانکی و دیگر دادههای مرتبط با حسابهای بانکی افراد ملاک شناسایی دهکهای بالای درآمدی و حذف یارانه این افراد نیست. اما بهرغم این اعلام وزارت تعاون، حذفشوندگان یارانه اظهار داشتند بهدنبال حذف یارانهشان یکی از مواردی را که بهعنوان علل حذف به آنها اعلام کردهاند موجودی حساب بانکیشان بوده است. در همین حال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیهای قطع یارانه خانوارها به دلیل سود بانکی یا تراکنش بانکی را تکذیب کرد. در این اطلاعیه آمده است: در فرآیند شناسایی و حذف دهکهای بالای درآمدی از دریافت یارانه، از دادههای مرتبط با موجودی حسابهای بانکی، سود بانکی و سایر دادههای مرتبط با حسابهای بانکی افراد حقیقی و حقوقی استفاده نشده است. گفتنی است، این امر در دلایل حذف خانوار که برای سرپرستان خانوار در سامانه ثبت اعتراض نشان داده میشود کاملاً مشهود است و هیچ خانوادهای را نمیتوان یافت که به دلایل فوق از دریافت یارانه محروم باشد. به رغم مخالفت دولت با سرکشی به حسابهای بانکی مردم اما این مهم یکی از ملاکهای ارزیابی برای عدم پرداخت یارانه است. ارسال به دوستان
صنفهای پرتخلف کدامند؟
به گفته معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف تهران، براساس آخرین گزارشات و بررسیهای انجام شده در فروردین امسال، صنوف میوه و ترهبار، پوشاک و نان به ترتیب بیشترین میزان تخلفات واحدهای صنفی را به خود اختصاص دادند که ارزش ریالی جرایم در نظر گرفته شده برای متخلفان رقمی معادل 7 میلیارد و 740 میلیون و 912 هزار و 734 ریال است. حسین درودیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: فروردین امسال بیشتر تخلفات واحدهای صنفی به ترتیب برای صنوف میوه و ترهبار، پوشاک، نان و سوپرمارکت بود که عدم درج قیمت همچنان در صدر تخلفات واحدهای صنفی قرار دارد. وی افزود: نوع تخلفات واحدهای صنفی پس از عدم درج قیمت، موضوع گرانفروشی و عدم صدور فاکتور است. درودیان با بیان اینکه حدود 32 هزار و 390 فقره بازرسی در این مدت زمان انجام شد، افزود: از این تعداد بازرسی 5713 پرونده تشکیل شد که به اعتراضات و شکایات واصله رسیدگی لازم انجام میشود. رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم الکتریک همچنین نسبت به خرید چراغهای سقفی و لامپهای کممصرف هشدار داد. ارسال به دوستان
گرانی در ایران بیش از ۲۱۳ کشور
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا با اشاره به نرخ تورم 3/15 درصدی ایران در سال گذشته اعلام کرد ۲۱۳ کشور جهان تورم کمتری نسبت به ایران در این سال داشتهاند. به گزارش تسنیم، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در گزارشی از وضع تورم در 225 کشور جهان در سال 2015 اعلام کرد تورم 213 کشور جهان در این سال کمتر از ایران بوده است. براساس برآوردهای اداره اقتصادی سیا، این کشور از نظر نرخ تورم در رتبه 12 جهان قرار گرفته است. اوکراین بالاترین نرخ تورم را در این سال داشته است. نرخ تورم اوکراین در سال 2015 بالغ بر 3/43 درصد اعلام شده است. پس از این کشور سودان جنوبی با تورم 1/41درصدی و سوریه با تورم 6/33 درصدی به ترتیب در رتبههای دوم و سوم از این نظر قرار گرفتهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|