|
تروریستها در حلب زیر آتش مقاومت
آتشبس یک طرفه فروریخت
گروه بینالملل: آتشبس 7 روزهای که در پی توافق آمریکا و روسیه از دوشنبه هفته گذشته اجرا شده بود، نیمهشب همین دوشنبه به اتمام رسید و اعلامیهای نیز درباره تمدید آن منتشر نشد. در طول این مدت، دولت سوریه به تعهدات درباره این توافق پایبند بود ولی گروههای تروریستی بارها با نقض آتشبس، مواضع ارتش سوریه را هدف قرار دادند و جنگندههای ائتلاف آمریکایی نیز 2 روز پیش از پایان آتشبس مواضع سربازان سوری را در دیرالزور بمباران کردند که به شهادت دستکم 90 تن از آنها منجر شد هر چند مقامهای آمریکایی ادعا کردند این بمباران اشتباهی بوده است ولی شواهدی وجود دارد که این ادعا را نفی میکند. در همین راستا، ارتش دولتی سوریه شامگاه دوشنبه با انتشار یک بیانیه، آتشبس 7 روزه را پایانیافته اعلام کرد. در این بیانیه که خبرگزاری دولتی (سانا) ساعتی پیش از پایان مهلت آتشبس آن را منتشر کرد، معارضان مسلح مسؤول شکست آتشبس معرفی شدند و تأکید شده است شورشیان هیچیک از مفاد موافقتنامه آتشبس را رعایت نکردند. ارتش سوریه یادآور شد، طی این یک هفته آتشبس بیش از 300 بار توسط تروریستها نقض شد. این بیانیه میگوید: «آتشبس میتوانست یک فرصت واقعی برای توقف خونریزیها باشد ولی گروههای تروریستی مسلح را نقض کردند».
روسیه: آتشبس یکطرفه بیمعناست
پیش از انتشار بیانیه ارتش سوریه، ژنرال سرگئی رودسکوی، رئیس اداره عملیات ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اعلام کرد رعایت یکطرفه آتشبس از سوی واحدهای ارتش دولتی سوریه «بیمعناست». ژنرال رودسکوی، آمریکا و شورشیان مورد حمایت این کشور را متهم کرد به تعهدات خود در برابر موافقتنامه ژنو عمل نکردند. این ژنرال روسی همچنین این گروههای معارض را متهم کرد در کنار جهبه النصره هستند و از این گروه فاصله نگرفتهاند. مسکو تاکید کرد گروههای مسلح برای عملیات نظامی بزرگ و گستردهای علیه ارتش سوریه آماده میشوند و از آتشبس برای تجدید قوای خود استفاده میکنند. تاکید روسیه بعد از بالا گرفتن تنش بین مسکو و واشنگتن در پی حملات هوایی آمریکا به پایگاههای ارتش سوریه در دیرالزور مطرح شد.
نشست اضطراری کری و لاوروف درباره سوریه
در حالیکه همزمان با پایان موعد آتشبس در سوریه، هیچ بیانیه رسمی توسط ارتش سوریه یا ارتش روسیه درباره تمدید این توافق یا به جریان افتادن مراحل بعدی طرح آمریکا- روسیه منتشر نشد، مقامهای واشنگتن و مسکو تصمیم گرفتند روز سهشنبه یک نشست اضطراری میان وزیران خارجه طرفین درباره اتمام آتشبس در سوریه برگزار کنند. جان کری، وزیر خارجه آمریکا پس از اعلام این خبر نوک پیکان حملات را به سمت روسیه گرفت و گفت روسها نتوانستند به تعهدات خود برای اعمال آتشبس عمل کنند؛ آمریکاییها وظیفه اعمال فشار بر دولت سوریه را بر شانه مسکو گذاشته بودند.
ازسرگیری عملیات ارتش سوریه در حلب
نیروهای مقاومت پس از پایان آتشبس در سوریه حملات هوایی و خمپارهای خود به شرق و جنوب حلب را از سر گرفته و نفوذ افراد مسلح به دانشکده هوایی را خنثی کرده و شماری از آنان را از پای درآوردند. منابع وابسته به معارضان اعلام کردند ارتش سوریه دقایقی پس از پایان آتشبس بمباران مواضع تروریستها در مناطق شرقی حلب را آغاز کرد. گروه اطلاعرسانی «الاعلام الحربی» نیز اعلام کرد نیروهای سوری تلاش تروریستها برای نفوذ به محوطه دانشکده هوایی واقع در شرق حلب را خنثی کرده و دهها نفر از آنان را از پای درآوردند. ارتش این کشور همچنین بامداد سهشنبه حمله گروههای شورشی را در حومه جنوب غربی حلب دفع کرد. ارتش سوریه اعلام کرد این حمله نزدیک منطقه الراموسه صورت گرفت که یک مجتمع نظامی در آن قرار دارد. از سوی دیگر طبق اعلام منابع خبری، بالگردها و جنگندههای ارتش سوریه جبهههای جنوب حلب را مشتعل کرده و مواضع تروریستها را در حریتان، کفرناها و قبتانالجبل را در جنوب حلب هدف قرار دادند. نیروهای مقاومت همچنین مرکز تجمع عناصر جبههالنصره را در منطقه «السکری» شهر حلب هدف حملات خود قرار دادند.
شریکان جنایت آمریکا در دیرالزور
بعد از حمله هوایی عصر شنبه ائتلاف آمریکایی به مواضع ارتش سوریه و فرودگاه دیرالزور که منجر به کشته شدن حدود 90 سرباز سوری و پیشروی تروریستهای داعش در این منطقه شد، گزارشها حاکی است جنگندههای دانمارک، انگلیس و استرالیا نیز در این جرم شریک بودهاند. سخنگوی وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد: ما میتوانیم تأکید کنیم انگلیس در حملات روز شنبه ائتلاف ضد داعش به جنوب دیرالزور شرکت داشته است اما با ائتلاف آمریکا برای انجام تحقیقات درباره این حمله همکاری کامل خواهیم داشت. استرالیا و دانمارک نیز به شرکت در این حملات که 45 دقیقه به طول انجامید، اذعان کرده و وزارت دفاع استرالیا در بیانیه خود از دولت و مردم سوریه بابت این کشتار عذرخواهی کرده است.
تعلیق فعالیتهای صلیب سرخ
مسؤولان کمیته بینالمللی صلیب سرخ با برگزاری کنفرانسی اعلام کردند تا بهبود شرایط، کمکرسانی به مناطق جنگزده سوریه را به حالت تعلیق درآوردهاند. این اقدام در پی حمله به کاروان کمکهای سازمان ملل به حلب در روز دوشنبه صورت گرفته است. صلیب سرخ در بیانیهای از تمام طرفهای جنگ در سوریه خواست به قوانین بینالمللی پایبند باشند و انجام تحقیقات شفاف درباره حملات به کاروانهای امدادرسانی را خواستار شد. روز دوشنبه، کاروان امدادرسانی در حلب هدف حمله هوایی قرار گرفت که آمریکا، روسیه را به انجام این حمله متهم کرد. در پی این حمله 16 تن از اعضای هلالاحمر کشته شدند. صلیب سرخ میگوید 8 تن از اعضایش در سوریه در حملات اخیر کشته شدهاند. سخنگوی کرملین عصر دیروز با اعلام اینکه ارتش روسیه سرگرم بررسی گزارشها درباره حملات هوایی به کاروان کمپهای بشردوستانه سازمان ملل در سوریه است، گفت ارتش روسیه در اینباره بیانیهای صادر خواهد کرد. وی اعلام کرد اوضاع سوریه برای روسیه بسیار نگرانکننده است و امید چندانی به احیای آتشبس در سوریه وجود ندارد. به گفته سخنگوی کاخ کرملین، از سرگیری آتشبس در سوریه مستلزم آن است که واشنگتن دست از بمباران اشتباهی نیروهای ارتش سوریه بردارد.
نعیم قاسم: آمریکا، اسرائیل و تکفیریها هماهنگند
معاون دبیرکل حزبالله لبنان گفت که آمریکا با وجود ادعایی که در مبارزه با داعش دارد، در طول 3 سال گذشته حتی به اندازه یک روز روسیه هم، داعش را در رقه و موصل هدف قرار نداد. به گزارش تسنیم به نقل از العهد، شیخ نعیم قاسم در رابطه با حملات جنگندههای آمریکایی به مواضع ارتش سوریه در دیرالزور گفت: «شکی نیست که بین آمریکاییها و صهیونیستها هر روز هماهنگی برقرار است.» به گفته او، واشنگتن تمایل دارد کفه ترازوی داعش در منطقه سنگینی کند و از توانایی ارتش سوریه برای ادامه آزادسازی منطقه جلوگیری شود و این چیزی است که میزان هماهنگی بین آمریکا و تکفیریها را نشان میدهد. دبیرکل حزبالله همچنین با اشاره به هماهنگی بین رژیم صهیونیستی و تکفیریها در قنیطره و اظهارات مقامات صهیونیست مبنی بر اینکه وجود تروریستهای جبهه النصره و تکفیریها بهتر از وجود حزبالله یا ایران یا سوریه در قنیطره است، گفت: «این امر نشان میدهد که آمریکا و رژیم صهیونیستی و تکفیریها منافع مشترکی دارند».
ارسال به دوستان
چرا آمریکا آتشبس در سوریه را نابود کرد؟
عبدالباری عطوان*: فروپاشی آتشبس در سوریه که وزرای خارجه آمریکا و روسیه 11 روز پیش در ژنو درباره آن توافق کرده بودند، قابل پیشبینی بود، زیرا هیچ نیتی برای حفظ آن یا تمدیدش بویژه توسط طرف آمریکایی که نظرش درباره آن منقلب شد، وجود نداشت. اقدام نیروهای ائتلاف آمریکایی در بمباران مواضع ارتش سوریه در جبلالثرده در دیرالزور و ارتکاب جنایت «کشتار» در صفوف نیروهای سوری، نخستین گام این تغییر و انقلاب در موضع آمریکا علیه آتشبس و بهم زدن دوباره برگ برندهها و از بین بردن تفاهمهای سابق روسیه و آمریکا درباره راهحل سیاسی در سوریه است. دوشنبه وزارت دفاع انگلیس به مشارکت هواپیماهایش در این بمباران اذعان و همزمان دولت استرالیا رسما نسبت به مشارکتش در این بمباران عذرخواهی کرد و به خانوادههای سربازان قربانی سوری تسلیت گفت؛ این یعنی بمباران در چارچوب طرحی از پیش برنامهریزی شده و مورد توافق صورت گرفته و آنطور که دولت آمریکا ادعا کرده، اشتباهی صورت نگرفته است. دقایقی پس از پایان آتشبس، اوضاع در سوریه به نقطه صفر بازگشت و گلولهباران حلب شرقی محاصره شده، همان جایی که بیشتر گروههای معارض مسلح قرار دارند، توسط توپخانه و موشکهای رسمی سوریه آغاز و بمباران این منطقه نیز از سر گرفته شد، امری که نشان میدهد احتمال شعلهور شدن آتش جنگ در جبهههای دیگر نیز وجود دارد.
چرا آمریکا به این شیوه خونین و فاحش به نابودی توافق آتشبسی که آن را امضا کرد، اقدام کرد؟ جان کری، وزیر خارجه آمریکا که یکی از وزرای خارجه «وراج» و پرحرف آمریکا بهشمار میرود، سکوت اختیار کرده و از گفتوگوی رسانهای اجتناب میکند اما ما میتوانیم پاسخ را در این چند نکته حدس بزنیم: نخست- آمریکا برای رسیدن به توافقی که به بحران سوریه پایان دهد، عجلهای ندارد و به دنبال آن است که اوضاع را همانطور که هست حفظ کند و قدرت روسیه و همپیمانان آن را فرسایش دهد، همانطور که در زمان حضور شوروی سابق در افغانستان کرد. دوم- برای آنکه روسیه فرسایش پیدا کند، باید گروههای تندرو بویژه «فتحالشام» یا همان جبههالنصره سابق و ائتلافش را که شامل جیشالفتح، احرارالشام و فیلقالشام و دیگر گروهها میشود حفظ کند، به گونهای که این ائتلاف مقاصد نظامیای را داشته باشد که به اصطلاح «جهادیها» در افغانستان داشتند و جالب اینجاست که کشورهای حاشیه خلیجفارس که از «جهادیهای قدیمی» حمایت میکردند همانهایی هستند که از «جهادیهای جدید» حمایت میکنند و چه بسا تاریخ دارد تکرار میشود. سوم- جلوگیری از بازپسگیری دیرالزور توسط دولت سوریه، زیرا در آنجا مهمترین چاههای نفتی وجود دارد که در صورت بازپسگیری این چاهها فشار بر بودجه دولت سوریه کاهش و اوضاع اقتصادیاش بهبود پیدا میکند. چهارم- مسابقهای میان 2 همپیمان روس و آمریکایی برای بازپسگیری الرقه، پایتخت خودخوانده داعش در جریان است و به نظر میرسد وزارت دفاع آمریکا که نیروهای ویژه خود را برای جنگ در کنار نیروهای کرد به 2 طرف مرزهای سوریه و عراق اعزام کرده است نمیخواهد «تجربه تدمر» در الرقه یا دیرالزور تکرار شود، حتی اگر این کار به نفع داعش هر چند به شکل موقت تمام شود. پنجم- اشغال مواضع ارتش سوریه توسط داعش در جبلالثرده که بر فرودگاه دیرالزور اشراف دارد، یعنی کنترل این تنها فرودگاه ارتش سوریه در شرق این کشور و تعطیلی پروازهای غیرنظامی که بمبارانهای آمریکا، انگلیس و استرالیا این کار را برای داعش آسان کرد. این استراتژی جدید آمریکا که پنتاگون پشت آن قرار دارد، یک ماجراجویی پرخطر است و چهبسا منجر به برخوردهای سیاسی با مسکو شود و چندان عجیب نبود که ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل از آمریکا بخواهد فاش کند چه کسی سیاستهایش در سوریه را ترسیم میکند؛ وزارت خارجه یا وزارت دفاع و بیتردید پاسخی به این پرسشش دریافت نمیکند. بمباران مواضع ارتش سوریه توسط ائتلاف آمریکایی در دیرالزور، روسیه را در تنگنا قرار داد و ضربهای بود که هدفش مخدوش کردن وجهه روسیه برابر همپیمانانش و مجبور کردن آن به تغییر بندهای آتشبس براساس شروط آمریکایی است.
تکرار سناریوی افغانستان در سوریه- یعنی فرسایش روسیه و نیروهای نظامیاش توسط آمریکا- بعید نیست، زیرا براساس سناریوی اول در افغانستان، پنتاگون و بازهای آن هستند که طرح حمله به عراق و لیبی را با همکاری سیا برنامهریزی کردند اما با این تفاوت اساسی که روسیه پوتین متفاوت از روسیه قبل است.
*تحلیلگر برجسته جهان عرب
ارسال به دوستان
ادامه شکستهای حزب مرکل در انتخابات ایالتی
ظهور دوباره نازیها در آلمان؟
با شکست حزب حاکم دموکرات مسیحی در انتخابات ایالتی برلین، موقعیت صدراعظم آلمان بیش از پیش متزلزل شده است. حزب آنگلا مرکل در پایتخت هم همانند ایالت خانگیاش مکلنبورگ، نتوانست جایگاه اصلی پارلمان ایالتی را کسب کند و با کمتر از 18 درصد از آرای مردم برلین شکست سنگینی خورد و این در حالی است که خیزش حزب تازهتاسیس «جایگزینی برای آلمان» که در این کشور راست افراطی خوانده شده و مخالف سرسخت سیاستهای دولت مرکل در قبال مهاجران است، کمی بیش از 14 درصد از آرا را از آن خود کرده است. نتیجه انتخابات ایالتی برلین ضعیفترین نتیجهای است که حزب حاکم دموکرات مسیحی از زمان جنگ دوم جهانی در برلین داشته است. حزب دموکرات مسیحی پیشتر در انتخابات ایالت مکلنبورگ - فورپومرن هم که ایالت خانم مرکل است، سوم شد. برلین یکی از کوچکترین ایالتهای شانزدهگانه آلمان است اما با توجه به جمعیت 5/3 میلیونی آن متراکمترین ایالت این کشور است. در پی شکست حزب حاکم، راست میانه که 8 کرسی از دست داده، احتمالا مجبور خواهد شد از ائتلاف با حزب سوسیال - دموکرات خارج شود. چپ میانه آلمان یعنی حزب سوسیال - دموکرات هم با کاهش شدیدی از آرا روبهرو بوده و 9 کرسی را از دست داده است، با این حال همچنان با به دست آوردن 6/21 دهم درصد از آرا در صدر قرار دارد. حزب« جایگزینی برای آلمان» یا آلترناتیو (َAFD) که برای نخستین بار در انتخابات ایالتی شرکت میکند، 25 کرسی از 149 کرسی مجلس ایالت برلین را به دست آورده است. بسیاری از سیاستمداران آلمانی از محبوبیت این حزب تندرو ابراز نگرانی کردهاند و افزایش نفوذ آن را خطری برای آینده آلمان خواندهاند. حتی میشائیل مولر، شهردار پایتخت از حزب سوسیال – دمکرات و افزایش محبوبیت آلترناتیو را نشانهای برای «ظهور دوباره راستگرایی و نازیها در آلمان» خوانده است. تحلیلگران، سیاستهای مهاجرتی مرکل را عامل شکست حزب دموکرات مسیحی در انتخابات ایالتی آلمان دانستهاند. مقامات حزب پیشتر گفته بودند بزرگترین مشکل آنها در دوران تبلیغات انتخاباتی، پذیرش تعداد زیادی مهاجر در یک سال گذشته بوده است. در یک سال گذشته بیش از یک میلیون پناهجو از خاورمیانه و آفریقا وارد آلمان شدهاند.
شورش علیه ترزا می
ترزا می، نخستوزیر بریتانیا با آشوب جدیدی درون حزب خود برای خروج از اتحادیه اروپایی مواجه شده است. به نوشته تلگراف، تعدادی از اعضای حزب محافظهکار انگلیس که عضو پارلمان هم هستند با تشکیل گروه جدیدی به نام «خروج به معنای خروج است» توطئهای علیه نخستوزیر به راه انداختهاند. اعضای این گروه 6 نماینده پارلمان عضو حزب محافظهکار و تعدادی چهره اقتصادی برجسته هستند که در گزارش اولیه خود آوردهاند انگلیس باید خود را از بازار واحد اروپا بیرون بکشد و حتی اگر هیچ جایگزینی نباشد باید از اتحادیه اروپایی خارج شد.
ارسال به دوستان
بمبهای قابلمهای نیویورک و نیوجرسی در خدمت پروپاگاندای اوباما
دستگیری یک داعشی افغان در آمریکا
با مشخص شدن هویت مظنون بمبگذاری بدون تلفات شنبهشب گذشته در محله چلسی نیویورک، بار دیگر این پرسش مطرح شد که چگونه افرادی با هویت کاملا مشخص تکفیری و داشتن ارتباط با گروههای تروریستی، در کشوری که شدیدترین رصدهای جاسوسی را بر اتباعش اعمال میکند و مدعی جنگ با تروریسم است، آزادانه در حال فعالیت هستند. طبق اطلاعیه افبیآی، عامل این بمبگذاری یک تبعه آمریکایی افغانتبار به نام احمدخان رحمی بوده که با داعش هم اعلام بیعت کرده بود. البته این مظنون روز دوشنبه در ایالت نیوجرسی بازداشت شد. کریس بالویج، شهردار الیزابت در ایالت نیوجرسی اعلام کرد احمدخان رحمی مظنون 28 ساله افغان- آمریکایی بعد از درگیری مسلحانه با نیروهای پلیس در شهر لیندن، مجروح و سپس دستگیر شده است. در این درگیری مسلحانه 2 افسر پلیس نیز آسیب دیدند. تصاویر تلویزیونی حاکی از آن بودند که رحمی با ظاهری شبیه تکفیریها با آمبولانس از محل دستگیری منتقل شد. پیش از آن شهردار نیویورک اعلام کرده بود بمبگذاری در مخزن زباله تروریستی بوده و افبیآی (پلیس فدرال آمریکا) با انتشار تصاویر رحمی به میلیونها نفر از مردم منطقه نیویورک هشدار داده بود. البته مقامهای آمریکایی معتقدند افراد بیشتری در سلسله بمبگذاریهای قابلمهای دستساز در نیویورک و نیوجرسی دست دارند. گفته میشود رحمی با انفجار در منطقه سیساید پارک و بمبهای کشف شده در ایستگاه قطار شهر الیزابت در ایالت نیوجرسی مرتبط باشد. از طرف دیگر برخی منتقدان دستگاه اطلاعاتی آمریکا، این بمبگذاریهای تکفیری بدون تلفات را برای سرگرم کردن افکار عمومی کشور همزمان با نقض آتشبس سوریه توسط جنگندههای آمریکایی و اسرائیلی دانستند و اینکه این نشانه هماهنگی حاکمیت آمریکا با گروههای تروریستی مثل داعش است. ارسال به دوستان
چهارگوشه
آمریکاییها 8 پلیس افغان را کشتند
8 تن از نیروهای پلیس افغانستان بر اثر بمباران یکشنبه شب نظامیان آمریکایی در استان ارزگان جان خود را از دست دادند. فرمانده پلیس بزرگراه استان ارزگان گفت نظامیان آمریکایی پاسگاه پلیس شهر ترینکوت مرکز استان را در 2 نوبت بمباران کردند. یک سخنگوی نظامیان آمریکایی در افغانستان ضمن تایید حمله هوایی این نظامیان در ترینکوت گفت: این حمله زمانی انجام شد که نیروهای افغان هدف حمله افراد مسلح قرار گرفتند.
آزمایش موتور موشک قدرتبالا در کرهشمالی
رسانه رسمی کرهشمالی از آزمایش زمینی موفقیتآمیز یک موتور موشک قدرت بالای جدید خبر داده است که قرار است از آن برای پرتاب ماهوارههای زمینآهنگ استفاده شود. خبرگزاری کیسیانای افزود: این آزمون تحت نظارت کیم جونگ اون، رهبر کرهشمالی، در سایت پرتاب ماهواره سهای در استان پیونگان شمالی، صورت گرفته است. طبق این گزارش، این موشک جدید به کره شمالی قابلیت لازم برای راهاندازی انواع ماهوارهها، از جمله ماهواره دیدبانی زمین را در سطح جهانی خواهد داد. پیونگیانگ 19 شهریور پنجمین آزمایش هستهای خود را اجرا و هدف از آن را مقابله با تهدید آمریکا اعلام کرد.
خط و نشان اوباما برای موصل
رئیس جمهور آمریکا درباره نحوه آزادسازی موصل برای نخستوزیر عراق خط و نشان کشید. باراک اوباما روز دوشنبه در آستانه دیدار با حیدر العبادی در نیویورک، عملیات آزادسازی موصل در استان نینوای عراق را نبردی دشوار و چالشبرانگیز خواند اما دغدغه اصلی او درباره مراحل پس از آزادسازی این شهر است. به گفته او، «عملیات نظامی که نیروهای عراقی درصدد آغاز آن هستند تا موصل را از اشغال داعش آزاد کنند، میتواند به سرعت پیش رود. اما وقتی عملیات آزادسازی به پایان رسید، ضروری است این شهر بازسازی شود تا نیروهای افراطی نتوانند به این شهر بازگردند». در حقیقت دغدغه اصلی اوباما گرفتن موصل از دست ارتش و مقاومت عراق و سپردن آن به دست کردها و حامیان پیشین صدام است، یعنی همانهایی که این شهر را تسلیم داعش کردند.
ارسال به دوستان
حمله عربستان به پزشکان بدونمرز با بمبهای آمریکایی
شهادت 15 زن و کودک یمنی
سازمان عفو بینالملل، دوشنبه از کشف شواهدی درباره استفاده از بمب ساخت آمریکا در حمله هوایی جنگندههای ائتلاف سعودی به بیمارستان مورد حمایت سازمان پزشکان بدون مرز یمن در 15 اگوست خبر داد. این سازمان حقوقی به نقل از کارشناسان سلاح اعلام کرده است، در حمله به بیمارستان مورد حمایت سازمان پزشکان بدون مرز، از بمب هوایی هدایتشونده سری Paveway ساخت آمریکا استفاده شده است. در حمله جنگندههای سعودی به بیمارستان شهر عبس در شمال یمن 19 نفر کشته و 24 نفر زخمی شدند. جنگندههای متجاوز سعودی- آمریکایی در ادامه جنایات خود در یمن 15 کودک و زن را در حمله به الجوف به شهادت رساندند. به گزارش شبکه المسیره، ارگان انصارالله یمن، روز گذشته 12 کودک و 3 زن در حمله هوایی سعودیها به یک دستگاه خودرو در منطقه المنصاب در شهرستان المطمه در استان الجوف قربانی شدند. این در حالی است که به دنبال شکست مذاکرات اخیر گروههای یمنی در کویت، ائتلاف متجاوز سعودی جنایات خود در پایتخت و نوار مرزی یمن را شدت بخشیده، طوری که تعداد حملات به مناطق مسکونی یمن در برخی روزها به بیش از یکصد حمله میرسد و این در حالی است که اوضاع انسانی به دلیل ادامه تحریم هوایی و دریایی و مشکل بودن ورود کالا و دارو به این کشور بدتر شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|