|
اسناد افبیآی درباره پرونده کلینتون، از تبانی او با دولت و دستگاه قضایی پرده برمیدارد
هیلاری زیر سایه دولت سایه آمریکا
انتشار چهارمین و آخرین بخش از تحقیقات افبیآی درباره سرقت اسناد دولتی توسط هیلاری کلینتون به یک افشاگری رسمی درباره ساختار مافیایی حاکمیت آمریکا منجر شد و اینکه آزادی بیان و دموکراسی آمریکایی سرابی بیش نیست. اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده روز دوشنبه در حالی 100 صفحه آخر مصاحبهها و اطلاعات گردآوری شده درباره استفاده غیرقانونی وزیر خارجه سابق از پست الکترونیکی شخصی خود به جای آدرس ایمیل دولتی را منتشر کرد که در آن اطلاعاتی درباره وجود گروهی از مقامات ارشد به عنوان «دولت سایه» و همچنین پیشنهاد زد و بند یک مقام ارشد وزارت خارجه با افبیآی به چشم میخورد. آنچه در جریان انتشار رسمی این تحقیقات برملا شد ابعاد بسیار بزرگتری از اصل موضوع پرونده یعنی تخلف هیلاری کلینتون از دستورالعملهای رسمی وزارت خارجه برای حفاظت از مکاتبات محرمانه را شامل میشود. نشریه آمریکایی آتلانتیک در مقالهای به قلم راسل برمن، از اسناد منتشر شده چنین نتیجهگیری میکند که نامزد دموکراتها برای ریاست جمهوری آمریکا «بدون تردید با افبیآی (قوه قضائیه) و وزارت خارجه (قوه مجریه) برای سرپوش گذاشتن بر اقدامات جناییاش در بالاترین سطح تبانی کرده است». در چهارمین بخش اسناد منتشره به وضوح شاهد اعترافاتی از قول عوامل، کارمندان و مقامات بازجویی شده- بدون ذکر مشخصاتشان- هستیم که میگویند روند بررسی تخلفات کلینتون در وزارت خارجه توسط افبیآی به طور کامل تحت نظر گروهی عالیرتبه در دولت قرار داشته و حتی آنها درباره نحوه طبقهبندی و انتشار اطلاعات پرونده امر و نهی میکردهاند. به نظر میرسد این دخالتها چنان آشکار است که حتی میتوان تبرئه شدن کلینتون از پرونده استفاده شخصی و احتمالا لو دادن بیش از 30 هزار رایانامه محرمانه را به واسطه نفوذ سایهنشینها بر دستگاه انتظامی و قضایی ایالات متحده دانست. این دخالتهای آشکار نه تنها یک شبکه جریان اصلی آمریکایی مثل سیانبیسی را واداشته تا برای نخستینبار درباره موجودیت «دولت سایه» گمانهزنی کند، بلکه حتی رئیس افبیآی «جیمز کامی» را نیز به پاسخگویی درباره نحوه تحقیقات و انتشار تحقیقات درباره ایمیلهای کلینتون واداشته است. پیش از این جمهوریخواهان نسبت به عدم بازپرسی از وزیر سابق خارجه و نامزد حال حاضر دموکراتها برای ریاست جمهوری انتقادهایی به افبیآی وارد کرده بودند اما کامی مثل همین دفعه اصرار داشت تبرئه هیلاری اقدامی غیرسیاسی بوده است اما حالا اطلاعاتی که خود افبیآی منتشر کرده، ظن حمایت فراقانونی و پشت پرده از نامزد ریاست جمهوری را قوت میبخشد. یک شخص ناشناس در بخشی از اعترافاتش که در این اسناد آمده فاش میکند قانون آزادی اطلاعات آنجا که به هیلاری کلینتون مربوط میشود توسط دولت سایه نادیده گرفته شده است: «آنها گروهی از مقامات رسمی و قدرتمند ردهبالای دولت بودند که برخی به «گروه طبقه هفتم» یا «دولت سایه» مرتبطشان میکردند. این گروه هر چهارشنبه بعدازظهر برای بحث درباره روند اجرای قانون «آزادی بیان»، پروندههای کنگره و هر چیز در روند تحقیقات مربوط به کلینتون که با آزادی بیان و مسائل کنگره در ارتباط باشد بحث میکردند». به گفته این شخص گروه مزبور تصمیم گرفتند اسناد تحقیقات از کلینتون برای هماهنگی بیشتر به طور یکباره منتشر شود اما حرفشان در سازمانی که مسؤول این کار بود خریدار نداشت و اطلاعات به صورت تدریجی منتشر شد».
همه روزنامهنگاران آمریکایی حامی هیلاری هستند ارسال به دوستان
نظامیان ترکیه در شمال عراق به محاصره الحشدالشعبی درآمدند
عربستان، مقصد بعدی داعشیها
نیروهای مشترک عراقی همچنان به پیشروی برای آزادسازی شهر موصل از لوث وجود تروریستهای داعشی ادامه میدهند. نیروهای عراقی، روز دوشنبه یعنی در نخستین روز از نبرد موصل تحت عنوان «نینوا میآییم»، چندین روستا را در شرق و جنوب شهر موصل از جمله روستاهای الکبیبه، المخلط، الشروق و الحمیدیه آزاد کردند. نیروهای عراقی همچنین مرکز منطقه النمرود و تقاطع الحمدانیه را به کنترل خود درآوردهاند. بسیاری از روستاهای نزدیک شهر الخارز نیز آزاد شده است. از ظهر دیروز، درگیریهای ارتش عراق با داعش در محور منطقه الحمدانیه در نزدیکی موصل متمرکز است و 2 شهر مهم در این منطقه نیز توسط کردها و نیروهای عراقی محاصره شده است. با پیشروی سریعی که نیروهای عراقی در اطراف شهر موصل داشتهاند، خطوط دفاعی داعش در این شهر درهم شکست. غیاث سورجی، مسؤول رسانهای اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد نیروهای مشترک عراقی 20 روستا را در 2 محور عملیات نینوا آزاد کرده یا وارد آنها شدهاند. سورجی گفت: نیروهای مشترک به پیشرویای دست یافتند که در حد انتظار نبود. پیشمرگها 9 روستا را آزاد و تا عمق 37 کیلومتری در مرزهای محور الخازر پیشروی کردهاند. این عملیات به کشته شدن دهها تروریست منجر شد. وی گفت: ارتش عراق نیز در محور دوم در جنوب پیشروی کرده و 11 روستا را آزاد و تا عمق 30 کیلومتری در مناطق تحت سیطره داعش نفوذ کردهاند. در روز نخست عملیات جمعا بیش از 200 کیلومتر مربع آزاد شده است. سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز با تاکید بر اینکه عملیات آزادسازی موصل، بزرگترین عملیات نیروهای عراقی علیه داعش است، گفته آنها اکنون برای روز اول، جلوتر از برنامه هستند. همزمان با این پیشرویهای سخت نیروهای عراقی، پلیس فدرال از آغاز مرحله دوم عملیات آزادسازی موصل خبر داد. پلیس فدرال، ظهر سهشنبه اعلام کرد در مرحله دوم از عملیات آزادسازی موصل، نیروهای عراقی، تا چند ساعت دیگر، به مرکز موصل حمله خواهند کرد.
سقوط نخستین مقر داعش در موصل ارسال به دوستان
آیا در آخرین مناظره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا آبرویی برای هیلاری و ترامپ باقی میماند؟
رسوایی 3
سومین مناظره از سلسله مناظرههای انتخاباتی کثیف نامزدهای جمهوریخواه و دموکرات در حالی برگزار میشود که رسانههای ینگه دنیا بر آن نام «شب جنگ» گذاشتهاند و به مخاطبان خود تاکید میکنند حتیالامکان مانع تماشای آن توسط کودکان شوند. ساعت 4 بامداد فردا به وقت تهران، دونالد ترامپ و هیلاری کلینتون در آخرین مواجهه مستقیم، زنده و البته زننده خود، تنها 20 روز پیش از انتخابات ریاستجمهوری هشتم نوامبر(18 آبان) در دانشگاه نوادا در شهر «لاسوگاس» آخرین ذرات آبروی خود را به قمار میگذارند. این سیرک فحاشی و انگزنی دوجانبه که نشانه سقوط اخلاقی سیاست و جامعه آمریکاست همانند 2 مناظره پیشین 90 دقیقه(6 بخش 15 دقیقهای) خواهد بود و از همه شبکههای تلویزیونی ماهوارهای، کابلی و تارنماهای مهمی چون فیسبوک و توئیتر به طور زنده پخش خواهد شد. ارسال به دوستان
چهارگوشه
آتشبس 8 ساعته در حلب ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|