|
هوای تهران دوباره آلوده شد
شاخص کیفیت هوای تهران دیروز روی عدد 120 قرار گرفت و هوای پایتخت دوباره آلوده و ناسالم گزارش شد. به گزارش فارس، تهران از ابتدای سال 25 روز هوای پاک، 197 روز هوای سالم، 59 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و 5 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال پیش پایتخت 17 روز هوای پاک، 225 روز هوای سالم و 44 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس داشت.
ارسال به دوستان
فرمانده کل سپاه 110 جهیزیه و 2هزار سبد معیشتی در ماهشهر به خانوادههای کمبرخوردار اهدا کرد
افتتاح ۲۶۴۰ پروژه محرومیتزدایی در خوزستان
سرلشکر سلامی: فرمانبر مردم هستیم نه حاکم مردم
گروه اجتماعی: با حضور فرمانده کل سپاه ۲ هزار و ۶۴۰ پروژه محرومیتزدایی و مردمیاری در استان خوزستان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاریها، با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، 2 هزار و 640 پروژه محرومیتزدایی، مردمیاری و اقتصاد مقاومتی صبح دیروز در استان خوزستان افتتاح شد.
این پروژهها شامل ساخت و تجهیز خانههای روستایی، ساخت مسجد، خانه بهداشت، اماکن فرهنگی و ورزشی و... است.
همچنین همزمان با خجسته میلاد حضرت زینب(س) در جریان سفر فرمانده کل سپاه به استان خوزستان، طی آیینی در مصلای بندر ماهشهر 110 سری جهیزیه به زوجهای کمبرخوردار و نیز بیش از 2000 بسته معیشتی در مناطق محروم ماهشهر اهدا شد.
افتتاح پروژههای اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی از دیگر اقدامات سرلشکر سلامی در سفر به استان خوزستان است.
* سرلشکر سلامی: فرمانبر مردم هستیم
در روز تولد حضرت زینب، فرمانده کل سپاه 110 سری جهیزیه به زوجهای محروم هدیه کرد. سردار سرلشکر حسین سلامی صبح دیروز در مراسم اهدای ۱۱۰ سری جهیزیه به زوجهای جوان شهرستان بندر ماهشهر اظهار کرد: ما از موضع حاکم صحبت نمیکنیم و فرمانبر مردم هستیم. نباید سر بر بالین گذاشت، آن هم در شرایطی که هموطنانمان با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند، هر خدمتی انجام شده است از جیب بیتالمال است، تا زمانی که به عزت و فراخی کامل نرسیم دست از تلاش برنمیداریم.
وی افزود: بنا بر فرموده قرآن، زوجها نفس واحده هستند و گوهر خلقت آنها یکی است. فلسفه ازدواج آرامش و سکینت است، حاصل ازدواج هم باید آرامش باشد. این جوانان عزیز باید بدانند که زندگی، سختی دارد و چیزی که میتواند سختیها را به شیرینی تبدیل کند، صبر، تحمل و دوست داشتن است.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به مشکلات موجود در جامعه عنوان کرد: اگر دستبهدست یکدیگر بدهیم مشکلات بسیار کوچکتر از توان ما برای حل آنهاست. در یک جامعه همه با هم زندگی میکنیم، امت واحده هستیم، ایران یک خانواده بزرگ است، هیچکس غیر از خود ما حلال مشکلاتمان نیست. نه کشورهایی که ابراز دوستی میکنند و نه دشمنان برای ما کاری نمیکنند و کلید حل مشکلات به دست خودمان است.
سرلشکر سلامی گفت: ما مامور و فرستاده رهبر عزیزمان هستیم که در اینجا حضور پیدا کردهایم. بارها شاهد بودهام که رهبر انقلاب چقدر برای آسایش و رفاه مردم دغدغه دارند و به ما تاکید و توصیه کردهاند که همه امکانات و توان خود را برای رسیدگی به مردم بویژه محرومان به کار بگیریم.
وی ادامه داد: ما دستهای خود را به سوی خیرین مهربان دراز میکنیم تا بتوانیم مشکلات را به فضل خدا حل کنیم، طی بازدیدی که امروز از شهرک طالقانی، چمران، بندر امام و دیگر مناطق شهرستان بندر ماهشهر داشتیم، نیازمندیها بررسی شد و برای رفع آنها تلاش خواهیم کرد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه به اقدامات سپاه برای محرومیتزدایی در این منطقه اشاره کرد و گفت: اقداماتی برای رفع محرومیتها در نظر گرفته شده است که نقطه شروع خوبی است؛ به همین منظور ساخت ۱۰۰ منزل مسکونی، درمانگاه و مدرسه، کارگاههای اشتغالزایی و توزیع ۲ هزار بسته معیشتی از جمله این موارد است.
وی اضافه کرد: این موارد نقطه شروع است اما کافی نیست، همه دستگاهها در این میان مسؤول هستند، بیایید با برادری و اخوت الهی به جنگ با این مشکلات برویم و در اقدامات اولیه متوقف نشویم، هر جای کشور مشکلات و محرومیتی وجود دارد باید برای رفع آن بکوشیم و زندگی مناسبی را که برازنده ملت شریف ما است فراهم کنیم.
* افتتاح قرارگاه جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)
قرارگاه جهادی خدمترسانی، امدادی و جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان خوزستان با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، استاندار خوزستان و جمعی از مسؤولان به بهرهبرداری رسید.
در حاشیه این مراسم محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار کرد: در تفاهمی با استانداری خوزستان در 3 سال پیش برای ایجاد ۲۲ هزار فرصت شغلی، تا امروز ۲۷ هزار شغل ایجاد شده و نزدیک به ۲۶ هزار شغل در حال ایجاد است که تا پایان سال اتفاق میافتد.
وی با اشاره به اینکه تا 2 سال آینده ایجاد ۲۰ هزار شغل در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با ۱۹ هزار طرح تا 3 سال آینده نزدیک به ۸۳ هزار شغل در استان خوزستان ایجاد میشود.
نزدیک به ۸ هزار طرح زیربنایی اعم از مسکن، آبرسانی و برقرسانی اجرا شده و حدود ۲۴۰ مدرسه، ۱۵۰ مسجد و ۳۸ خانه بهداشت ساخته شده و نزدیک به 7 خانه بهداشت نیز تا پایان سال تکمیل میشود.
وی با اشاره به اتفاقهایی همچون سیل خوزستان و آبگرفتگی اخیر معابر سطح استان، افزود: در سیل استان ۱۲ هزار لوازم خانگی اهدا و برای آبگرفتگی نیز 2 هزار بسته لوازم خانگی توزیع میشود.
مخبر با بیان اینکه تعهد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نسبت به مردم دلاور، مقاوم و ولایتمدار استان خوزستان عملی شده و کارهای بزرگی انجام داده است، ادامه داد: در صورت تحقق ایجاد ۲۲ هزار شغل طی 2 سال آینده، مصمم و پیگیر هستیم با همکاری دیگر بخشها طی 3 سال آینده جمعا به ۱۰۰ هزار شغل برسیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) عنوان کرد: شغلهای ایجاد شده در 4 زمینه شامل شغلهای خرد و خانگی، بنگاهمحور، دانشبنیان و بخش نهایی نیز بنگاههای بزرگ همچون کلنگزنی کارخانه کاغذسازی است.
وی تاکید کرد: بخشنامه شده تا مدیران در تمام شغلهای بزرگ، کارخانهها و بنگاههای بزرگ موظفند ۸۰ درصد نیروهای خود را از مردم منطقه جذب کنند و این نکته را خودم پیگیری و دنبال میکنم.
مخبر با اشاره به بنیاد احسان با رویکرد حوادث مترقبه و جهادی اظهار داشت: قرارگاه جهادی خدمترسانی، امدادی و جهادی در 10 نقطه کشور احداث شده که از جمله آن در اهواز است. این قرارگاه نزدیک به ۱۲ هزار خانواده را میتواند اسکان دهد و در حوادث نیز میتواند خدمترسانی کند.
ارسال به دوستان
عجله برای برگزاری انتخابات کار دست اصلاحطلبان داد
انتخابات شورای عالی استانها باطل شد
مهدی چمران در گفتوگو با «وطن امروز»: ما برای انتخابات شورای عالی استانها هدیه نمیدادیم
انتخابات شورای عالی استانها که با حاشیههای بسیار 3 هفته پیش برگزار شده بود، از سوی وزارت کشور باطل شد.
به گزارش «وطن امروز»، 21 آذرماه انتخابات شورای عالی استانها با حاشیههای بسیار برگزار شد و ساعاتی بعد از اینکه شهرداری تهران هدایای ارزشمندی به اعضای شورای عالی اعطا کرد، مرتضی الویری، عضو شورای شهر تهران با رای نزدیک با رقیب خود به عنوان رئیس شورای عالی استانها انتخاب شد. این انتخابات با اعتراض برخی اعضا مواجه شد و این سوال را ایجاد کرد که آیا دعوت به شام و اهدای هدایای گرانقیمت در این انتخابات تاثیر داشته یا خیر؟! البته حناچی شهردار تهران آن را مرسوم دانسته بود.
علیرضا احمدی در گفتوگو با فارس گفت: با نامهای که از سوی وزارت کشور به شورای عالی استانها ارسال شده است انتخابات اخیر هیأترئیسه شورای عالی استانها که الویری به عنوان رئیس انتخاب شد ابطال و مجددا باید انتخابات هیأترئیسه با نظارت وزارت کشور برگزار شود. وی اظهار داشت: قبل از برگزاری انتخابات هیأترئیسه سومین سال شورای عالی استانها از پنجمین دوره، وزارت کشور نامهای خطاب به شورای عالی استانها زده و درخواست کرده بود به دلیل نبود 3 عضو خوزستان و حواشی ایجادشده، انتخابات هیأترئیسه با تاخیر برگزار شود و زمان انتخابات هم با هماهنگی وزارت کشور باشد. احمدی افزود: اما این انتخابات برگزار شد و در نهم دیماه وزارت کشور به عنوان دستگاه ناظر و مسؤول اجرای قوانین شوراها به شورای عالی استانها اعلام کرد که انتخابات هیأترئیسه باید مجددا برگزار شود و ناظر وزارت کشور هم در این انتخابات باید حضور داشته باشد.
* چمران: ما هدیه نمیدادیم
رئیس سابق شورای شهر تهران درباره ابطال برگزاری انتخابات شورای عالی استانها که ماه گذشته برگزار شد و اکنون وزارت کشور به دلیل تخلف در زمان مقرر برگزاری آن جلسه، دستور برگزاری مجدد انتخابات را داده است، گفت: طبق قواعد برگزاری جلسه انتخابات شورای عالی استانها، زمان برگزاری این انتخابات باید از سوی وزارت کشور و با هماهنگی اعضا، تعیین شود و چنانچه این جلسه بدون هماهنگی و قبل از زمان مقرر برگزار شود، وجهه قانونی به خود نمیگیرد. مهدی چمران در پاسخ به این سوال «وطن امروز» که در زمان انتخابات شورای عالی استانها شهرداری به همه اعضای شورای شهر هدایای غیرنقدی به ارزش 3 میلیون تومان داده است، به نظرشما آیا این کار صحیح و اخلاقی است؟ گفت: در زمان مدیریت ما هیچ هدیهای به هیچ عضوی از شورای عالی استانها داده نشده است. به نظر میرسد برگزاری چنین جلساتی باید سالم و به دور از حرف و حدیثی باشد تا بعدا حاشیهساز نشود.
ارسال به دوستان
قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری 13 سال است خاک میخورد
پرستارها زیر سایه پزشکها!
گروه اجتماعی: پرستارها همچنان از شکاف طبقاتی شغلی در مراکز درمانی گلایه دارند و معتقدند نباید زیر سایه پزشکسالاری قرار بگیرند.
به گزارش «وطنامروز»، هر ساله در روز پرستار مسؤولان وزارت بهداشت وعدههای رنگارنگ به جامعه پرستاری میدهند اما هنوز بزرگترین مشکل پرستارها حل نشده است؛ شکاف عمیق شغلی بین پزشکان و پرستاران. جامعه پرستاری کشور به عنوان پیشقراول سلامت کشور، در این سالها بیشتر از هر زمان دیگری درگیر مسائل و مشکلاتی بوده است که باعث شده کیفیت مراقبتهای پرستاری نیز تحتالشعاع آن قرار بگیرد.
«مهدی علیبیگی» با ۱۶ سال سابقه کار پرستاری در بیمارستانهای دولتی تهران، به مهر میگوید: پرستاری در کشور ما آنطور که باید و شاید در جایگاه واقعی خودش قرار نگرفته و پرستاران هنوز که هنوز است باید به واسطه جریان پزشکسالاری حاکم بر نظام سلامت، از حقوق واقعی خود محروم بمانند.
وی با عنوان این مطلب که با اجرای طرح تحول سلامت در سال ۹۳ به یکباره شاهد افزایش مراجعات مردم و بیماران به بیمارستانهای دولتی بودیم، افزود: این وضعیت باعث شد کمبود نیروی پرستاری خودش را بیش از پیش نشان دهد به طوری که پرستاران مجبور شدند اضافهکاریهای اجباری داشته باشند و در شیفتهای متعدد حاضر شوند. این پرستار باسابقه ادامه میدهد: متاسفانه پرستاری هنوز که هنوز است تحت سیطره جریان پزشکسالاری حاکم بر نظام سلامت کشور قرار دارد و همین جریان اجازه نمیدهد پرستاری به حق و حقوق واقعی خودش برسد. علیبیگی با طرح این سوال که چرا باید مزد زحمات و خدمات پرستاری در جیب پزشک برود، میافزاید: چرا خدمات پزشکی باید تعرفه داشته باشد اما پرستاران باید از اجرای قانونی که ۱۳ سال قبل به خاطر رسیدن به حق و حقوق قانونی آنها تصویب شده است، محروم بمانند و همین مسأله باعث شود ثمره خدمات پرستاری، به جیب پزشک برود.
* معوقات پرستاران تا ۲۲ ماه پرداخت نشده است
شمسالدین شمسی، رئیس شورای عالی نظام پرستاری با عنوان این مطلب که معوقات پرستاران بین ۸ تا ۲۲ ماه متغیر است و از سال ۹۲ تاکنون کارانهها به کمتر از نصف کاهش یافته است، گفت: تعرفهگذاری خدمات پرستاری میتواند موجب هویت حرفهای پرستاری شود. وی افزود: تعرفهگذاری خدمات پرستاری باید در قالب بستههای خدمتی تعریف شود و همچنین روش پرداختی قاصدک یکی دیگر از مشکلاتی است که باید در اسرع وقت مورد تجدیدنظر اساسی از سوی نهادهای تصمیمساز قرار گیرد. طرح قاصدک که با هدف بهبود نظام پرداختی پرستاران اجرا شد، به دلیل مشکلاتی که در دل خود داشت، نهتنها به نفع پرستاران نشد که باعث شد پرداختیهای پرستاران دچار کاستی شود. از همین رو، وزیر بهداشت نیز خواستار حذف طرح قاصدک شده و گفته است از مخالفان سر سخت طرح قاصدک است و این طرح باید سریعاً لغو شود.
* پرستاران مخالف جشنهای نمایشی هستند
محمد شریفیمقدم، دبیرکل خانه پرستار در گفتوگو با مهر، از وضعیت حاکم بر پرستاری کشور بشدت انتقاد کرد و گفت: برگزاری جشن روز پرستار زمانی قابل باور است که اتفاق خوشایندی برای پرستاران شکل گرفته باشد و موجب شور و شوق آنها شود. وی با طرح این سوال که کار طاقتفرسای پرستاری چه انگیزهای برای پرستاران ایجاد میکند، افزود: حقوق ۲ تا 5/2 میلیونی پرستاری، پاسخگوی هزینهها و امرار معاش پرستاران نیست و مجبورند به اضافهکاریهای اجباری و 3 شیفت کار کردن تن بدهند.
شریفیمقدم ادامه داد: برخوردهای نامناسب و تحقیرآمیز با پرستاران از سوی سیستم وزارت بهداشت و مجموعههای مدیریتی بیمارستانها و دانشگاههای علوم پزشکی، باعث شده انگیزه خدمت پرستاران کمرنگ شود. چرا باید قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری، ۱۳ سال روی زمین بماند و هیچ تلاشی برای اجرایی شدن آن نشود؟!
دبیرکل خانه پرستار افزود: جشن روز پرستار زمانی خوشایند است که یک شیفت کار کند و ثمره خدمات او به خودش پرداخت شود اما چون خدمات پرستاری تعرفه ندارد، حاصل کار او به جیب دیگران میرود.
* ماجرای طرح قاصدک
طرح قاصدک که قرار بود وضعیت درآمدی پرستاران را بهبود ببخشد و سروسامانی به معیشت پرستاری بدهد، حالا تبدیل به خاری در گلو شده است، زیرا این طرح به شیوهای اجرا میشود که پرستاران باید نان خود را از سفره پزشکان بردارند و این ظلم مضاعف به نیروهایی است که به عنوان خطشکن تیم سلامت شناخته میشوند.
محمد میرزابیگی، رئیسکل سازمان نظام پرستاری درباره روند اجرای طرح قاصدک گفت: این طرح از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت در دولت یازدهم ابلاغ شد و آن موقع بنده به عنوان معاون پرستاری وزارت بهداشت، بشدت با این طرح مخالف بودم اما بنده فقط یک عضو از ۱۲ عضو ستاد پرداخت در آن دوره بودم و هر چه مکاتبه کردیم، به جایی نرسید.
وی توضیح داد: اصل طرح قاصدک مبتنی بر پرداخت عملکردی بود و ما با این موضوع مخالفتی نداشتیم اما 2 آسیب به همراه خود داشت که ما را نگران کرد.
میرزابیگی با عنوان این مطلب که معاونت درمان وقت، راه خودش را رفت و به اعتراضات ما گوش نکرد، گفت: پرداختی به پرستاران مبتنی بر درآمد و وقت پزشکان در بیمارستان است و همین مسأله مشکلاتی را برای پرستاران به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: بر اساس نظام نوین کارانهها، نیروهای غیر پزشک از محل درآمد پزشکان سهم میگیرند و این یک اشکال اساسی است که پرداختی به پرستاران از درآمد پزشک باشد.
رئیسکل سازمان نظام پرستاری با اشاره به بند ۴ قانون ارتقای بهرهوری که روش پرداخت عملکردی را تعریف کرده است، گفت: قرار بود طرح قاصدک هم مبتنی بر پرداخت عملکردی باشد ولی اینگونه نشد، لذا ما خواستار برچیده شدن این طرح و جایگزینی روش دیگری هستیم.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان بهزیستی کشور:
سامانه ملی فرزندخواندگی راهاندازی میشود
رئیس سازمان بهزیستی کشور از افتتاح سامانه ملی فرزندخواندگی در ماههای آینده خبر داد و گفت: پایلوت این طرح در استان تهران اجرا و نقاط ضعف نرمافزاری احصا شده است که امیدواریم با این اقدام مهم فرآیند فرزندخواندگی تسهیل شود. وحید قبادیدانا با اشاره به وجود ۶۵۰ مرکز شبهخانواده تحت نظارت بهزیستی در کشور افزود: ماهانه به ازای هر نفر که در این مراکز نگهداری میشود مبالغی به عنوان یارانه پرداخت و از اردیبهشتماه امسال به صورت متمرکز روی کارت مراکز شارژ میشود. وی هدف از راهاندازی این مراکز را شناسایی استعدادهای مختلف فرزندان معلول عنوان کرد و گفت: ۷۰۰ فرزند سالانه در این مراکز به ۱۸ سالگی میرسند که تلاش میکنیم با برنامههایی در قالب تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج و اشتغال از این مراکز ترخیص شوند.
ارسال به دوستان
حملونقل
فعالیت مسافربرهای شخصی غیرقانونی است
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به اینکه رانندگان تاکسی کرایههای خود را گران نکردهاند، گفت: فعالیت مسافربرهای شخصی غیرقانونی است و ما نظارتی بر آنها نداریم. علیرضا قنادان در گفتوگو با فارس، درباره تخلفات برخی رانندگان تاکسی جهت دریافت کرایه اضافه از مسافران اظهار داشت: هفته پیش بازرسان سازمان تعزیرات به صورت نامحسوس به برخی خطوط تاکسیرانی مراجعه کرده بودند و پس از بررسی و کنترل اعلام کردند که در خطوط تخلفی نشده است. وی افزود: مسافربرهای شخصی اما از این موضوع مستثنا هستند و متاسفانه به دلیل اینکه نظارتی بر آنها وجود ندارد، نرخ کرایههای خود را افزایش دادهاند. وی ادامه داد: از نظر ما فعالیت مسافربرهای شخصی غیرقانونی است و پلیس در فاز نخست باید با آنها برخورد کند. ما ضابط قضایی نیستیم که بخواهیم در این زمینه ورود کنیم. قنادان در پایان خاطرنشان کرد: فعلا نرخ کرایههای تاکسی تغییر نمیکند ولی در درازمدت تغییراتی را خواهیم داشت.
***
نقش کلاه ایمنی در کاهش 25 درصدی مرگ موتورسواران
رئیس پزشکی قانونی استان تهران گفت: استفاده از کلاه ایمنی میتواند از ۲۵ درصد تصادفات منجر به مرگ موتورسواران بکاهد. محمد فروزش در گفتوگو با فارس بر لزوم فرهنگسازی استفاده از کلاه ایمنی تاکید کرد و گفت: در سال ۹۶، ۳۶۷ موتورسوار بر اثر حوادث ترافیکی در تهران جان خود را از دست دادند. وی در ادامه افزود: سال ۹۷ میزان مرگ و میر موتورسواران بر اثر تصادفات با 1/5 درصد رشد به ۳۸۶ نفر رسید. رئیس پزشکی قانونی استان تهران همچنین با اشاره به آمار فوت موتورسواران بر اثر حوادث جادهای در سال ۹۸، تصریح کرد: در ۷ ماه سال جاری نیز ۲۱۱ نفر از موتورسواران بر اثر استفاده نکردن از کلاه ایمنی در تصادفات شدید جان خود را از دست دادهاند.
***
۶۰ درصد وسایل نقلیه عمومی در تهران فرسوده و آلاینده است
رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور ناجا با اشاره به عقبماندگی نوسازی ناوگان حملونقل عمومی گفت: بیش از ۶۰ درصد وسایل نقلیه عمومی فعال در کلانشهر تهران فرسوده و آلودهکننده است. سرهنگ محمدباقر سلیمی در یک برنامه رادیویی درباره راههای دستیابی به آسمان پاک، با اشاره به اینکه موتوسیکلتها و خودروها شاخصترین سهم را در آلوده کردن شهرها دارند، گفت: کامیونها و خودروهای دیزل با سوخت گازوئیلی و در درجه بعدی موتوسیکلتها بیشترین نقش را در آلودگی هوا دارند. وی افزایش ۲۰۰ درصدی خودروها و افزایش ۱۲۰ درصدی موتوسیکلتها طی ۱۰ سال اخیر را حاکی از ادامه رشد تقاضای سفر دانست و گفت: توجه به مدیریت تقاضای سفر بشدت ضروری است. سرهنگ سلیمی با اذعان به عقبماندگی نوسازی ناوگان حملونقل عمومی گفت: بیش از ۶۰ درصد وسایل نقلیه عمومی فعال در کلانشهر تهران فرسوده و آلودهکننده است اما پلیس در حد توان و ظرفیتهای قانونی خود به این موضوع پرداخته و مطالبهگری هم کرده است.
ارسال به دوستان
جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا تشریح کرد
ضوابط معافیت سربازی مددجویان
جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، ضوابط و مقررات معافیت سربازی مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) را تشریح کرد.
سردار رحمان علیدوست درباره ضوابط و مقررات معافیت سربازی مددجویان اظهار کرد: برابر ماده ۴۴ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی، یکی از فرزندان ذکور خانوادههایی که تحت پوشش سازمان بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، میتوانند از معافیت سربازی بهرهمند شوند. وی با بیان اینکه شرط اصلی این معافیت نداشتن غیبت است، افزود: یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) یا سازمان بهزیستی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشود. در این نوع معافیت تعداد فرزندان ذکور بالای ۱۸ سال مانع بهرهمندی مشمول از معافیت نمیشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|