|
تبدیل خانه پدری شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی به موزه
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: در جلسه شورای ملی ثبت آثار تاریخی- فرهنگی غیرمنقول وزارت میراث فرهنگی، خانه پدری سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در روستای قناتملک شهرستان رابر واجد ارزش فرهنگی- تاریخی تشخیص داده شد. به گزارش ایسنا، فریدون فعالی گفت: با نظر این شورا خانه پدری سپهبد شهید قاسم سلیمانی واجد ارزش فرهنگی- تاریخی اعلام شد و در آینده نزدیک درهای این بنا با کاربری موزه به روی عموم گشوده میشود.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از آخرین وضعیت سیل در قشم، بندرعباس و بندر جاسک گزارش میدهد
آمادهباش آبی در هرمزگان
گروه اجتماعی: شدت بارشهای سیلآسا در هرمزگان که باعث آبگرفتگی معابر و ورود سیلاب به برخی خانهها و معابر عمومی در برخی شهرهای این استان شده بود اکنون کاهش یافته، با این وجود استان هرمزگان برای مقابله با تبعات سیل در آمادهباش کامل به سر میبرد.
به گزارش «وطن امروز»، مشکل آبگرفتگی در برخی شهرهای هرمزگان که در پی بارشهای شدید اخیر اتفاق افتاد، توسط نیروهای امدادی و شهرداری رفع شد. بنا بر اعلام هواشناسی هرمزگان، از ابتدای فعالیت سامانه بارشی اخیر در هرمزگان تا ظهر دیروز بیش از 207 میلیمتر باران در قشم و 164 میلیمتر باران در بندرعباس باریده بود. همچنین در سیریک نیز 8/132 میلیمتر و در رودان 134 میلیمتر و در میناب 5/104 میلیمتر بارش گزارش شده بود و بارشها در شرق هرمزگان نیز تا پایان دیشب ادامه داشت.
استاندار هرمزگان دیروز در این باره گفت: خوشبختانه سیل تاکنون در استان تلفات جانی در پی نداشته و در حال بررسی میزان خسارات هستیم. تمام نیرویهای امدادی و ستادی استان نیز در حالت آمادهباش و مشغول خدمترسانی به مردم هستند. فریدون همتی با اشاره به اینکه سیل به برخی زیرساختهای استان از جمله راهها خسارات زیادی وارد کرده است که در حال بررسی میزان خسارات هستیم، افزود: از مردم سراسر استان تقاضا داریم تا خروج سامانه بارشی، نکات ایمنی را رعایت کنند و از نزدیکی به رودخانهها و ترددهای غیرضروری خودداری کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس نیز در این باره اظهار کرد: لایروبی خورهای شهر بندرعباس کمک بزرگی به تخلیه آبهای سطحی در بارندگی سیلابی روزهای اخیر کرد و یگانهای مختلف شهرداری نیز در 3-2 روز اخیر بیش از 130 نقطه دچار آبگرفتگی را رفع کردند.
اسماعیل موحدی افزود: در طول سالهای اخیر تلاش کردهایم نقاط مختلف بحرانی شهر را شناسایی کنیم و برای آنها تدابیری به منظور تخلیه سریعتر آبهای ناشی از بارشهای سیلابی بیندیشیم اما بارش اخیر در بندرعباس بیسابقه بود به طوری که بیش از 164 میلیمتر باران بارید که زیرساختهای شهر توان انتقال این حجم رواناب را در ساعات اوج بارش نداشت.
یک منبع آگاه در ستاد مدیریت بحران استان هرمزگان به «وطن امروز» گفت: شدت بارندگیها که از صبح روز جمعه در این استان شروع شد، باعث مسدود شدن برخی راههای مواصلاتی و ورود آب به برخی خانهها در بافتهای فرسوده و آبگرفتگی معابر شد که با کمک نیروهای امدادرسان و شهرداریها این مشکل رفع شده است. وی افزود: ستاد مدیریت بحران و نیروهای امدادی در حال آمادهباش کامل هستند اما شدت بارندگی نسبت به 2 روز گذشته کم شده است. همچنین روابط عمومی هلالاحمر هرمزگان اعلام کرد: 150 امدادگر جمعیت هلالاحمر در شهرستانهای بندرعباس، قشم، بندرلنگه، میناب، سیریک و رودان نسبت به امدادرسانی و رفع آبگرفتگی منازل مردم در قالب 70 عملیات اقدام کردهاند و همچنان این واحدها برای امدادرسانی به مردم در وضعیت آمادهباش قرار دارند.
* تداوم بارشها در شرق هرمزگان
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: سامانه بارشی از غرب و مرکز هرمزگان عبور کرده و به سمت شرق استان بارشها شدت یافته است. محور میناب به جاسک در شرق هرمزگان در روز جمعه برای ساعاتی مسدود شد که با تلاش راهداران گشایش یافت اما با شدت گرفتن بارشها، بار دیگر از صبح شنبه، شاهد مسدود شدن این مسیر بودیم. رضا مدرس تأکید کرد: بتدریج با فروکش کردن روانابها، شاهد بازگشایی مسیرهای غربی استان خواهیم بود اما در شرق استان، ترددها با احتیاط انجام میشود و از دهیاران و بخشداران و فرمانداران خواستهایم درباره عبور از آبنماها به مردم هشدار داده و اطلاعرسانی کنند تا شاهد تلفات در این زمینه نباشیم.
* فرماندار جاسک: محور جاسک - بشاگرد و برعکس همچنان مسدود است
فرماندار بندرجاسک دیروز در گفتوگویی اعلام کرد: جاده جاسک به بشاگرد به دلیل طغیان رودخانه شریفی همچنان مسدود است. محمد رادمهر افزود: در طول مسیر چندین آبنما قرار دارد که به دلیل بارش سیلابی از حوالی صبح جمعه با طغیان رودخانه شریفی، امکان تردد در این مسیرها مختل شده است. به محض کاهش بارشها، اکیپهای راهداری برای مناسبسازی مسیر اقدام خواهند کرد اما عاجزانه از تمام مردم میخواهیم به هیچوجه با خودرو اقدام به عبور از عرض آبنماها نکنند، چرا که در سالهای گذشته به دلیل بیتوجهی به این مسأله شاهد تلفات جانی بودهایم. رادمهر اضافه کرد: بارندگیها برای شرق هرمزگان تا یکشنبه (امروز) پیشبینی شده است و با کاهش بارشها، بتدریج طغیان رودخانهها نیز فروکش خواهد کرد ولی با این حال از یکشنبه (امروز) موضوع تامین نیازهای اولیه و اساسی روستاها را در دستور کار قرار خواهیم داد.
* وزیر کشور وضعیت هرمزگان را در پی بارشهای سیلابی بررسی کرد
وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار هرمزگان، آخرین وضعیت این استان در پی بارشهای سیلابی را مورد ارزیابی قرار داد. عبدالرضا رحمانیفضلی در تماس تلفنی با فریدون همتی استاندار هرمزگان، آخرین وضعیت شهرهای مختلف استان به دنبال بارشهای سیلآسا را جویا شد. وی بر ضرورت بهرهگیری از تمام ظرفیتها به منظور جلوگیری و کاهش خسارات ناشی از سیل به مردم تاکید کرد و از استاندار هرمزگان خواست رسیدگی ویژه به مردم در معرض آسیب را مورد توجه قرار دهد. استاندار هرمزگان نیز با ارائه گزارشی از میزان بارشها و خسارات موجود، خواستار تخصیص منابع کافی برای تکمیل آن دسته از پروژههایی شد که میتواند با تامین منابع کافی منجر به مهار خشکسالی شود.
* ورود آب به منازل قشمیها
بارندگیهای ناشی از بارشهای روز جمعه در هرمزگان باعث ورود آب به منازل مسکونی در محله چابهاریهای قشم شد و مردم را با مشکل مواجه کرد. یکی از اهالی این محله گفت: از اولین لحظه بارندگی باید نظارهگر ورود آب به منازلمان باشیم تا آخرین لحظهای که آب خارج میشود. وی افزود: این وضعیت تلخ هر ساله تکرار میشود و از مسؤولان هیچگونه اقدامی را در این باره ندیدهایم. این فرد اظهار کرد: منطقه آزاد فقط در حد یک نام است و تاکنون پیشرفتی را در سطح محلات قشم شاهد نبودهایم. نمیدانیم پولها و درآمدهای منطقه آزاد کجا خرج میشود. به گزارش فارس، برخی از محلات قشم بر اثر بارندگیهای روز جمعه در هرمزگان شاهد وقوع سیل بود و محله چابهاریهای این جزیره را به استخر شنا تبدیل کرد.
***
[۲۴ استان کشور درگیر برف، کولاک، سیل و آبگرفتگی]
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر جزئیات امدادرسانی نیروهای هلالاحمر در ۲۴ استان متأثر از برف، کولاک، سیل و آبگرفتگی را تشریح کرد. مرتضی سلیمی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره امدادرسانی هلالاحمر در مناطق درگیر برف، کولاک، سیل و آبگرفتگی اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 24 استان آذربایجان غربی و شرقی، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، چهارمحالوبختیاری، خراسان جنوبی و رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، فارس، قم، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی و هرمزگان درگیر سیل، آبگرفتگی، برف و کولاک بودند. وی افزود: ۹۱ تیم متشکل از ۴۵۳ امدادگر هلالاحمر در ٢٣ شهر و روستا و ٤١ محور کوهستانی به ٣٢٠٦ نفر امدادرسانی کردند و ۳۴۸ نفر نیز اسکان اضطراری یافتند. سلیمی گفت: ۲۷۶ خودرو از کولاک و برف رهاسازی شدند و آب ۷۴ منزل مسکونی نیز تخلیه شد.
ارسال به دوستان
آخرین وضعیت اجرای طرح رتبهبندی فرهنگیان
رتبهبندی معلمان مشوق مالی است نه افزایش حقوق
گروه اجتماعی: وزارت آموزشوپرورش اعلام کرد نظام رتبهبندی فرهنگیان یک نوع مشوق مالی است نه افزایش حقوق.
به گزارش «وطنامروز»، بعد از مدتها وعده و وعید دولت و اتفاقاتی چون استعفای وزیر آموزشوپرورش، بالاخره دولت تصمیم گرفت طرح رتبهبندی فرهنگیان را اجرایی کند اما برخی کارشناسان اعتقاد دارند این طرح دارای اشکالات فراوان است و دولت باید قبل از اجرا آن را اصلاح کند.
خلیل جوادیار، کارشناس مسائل آموزشوپرورش که در فرآیند تدوین «نظام رتبهبندی معلمان» در کارگروهی که بدین منظور در شورایعالی آموزشوپرورش تشکیل میشد، حضور داشت، معتقد است مصوبه دولت برای رتبهبندی معلمان با آنچه از دل این جلسات بیرون آمد، تفاوتهای ماهوی و شکلی دارد.
وی میافزاید: این شکل از رتبهبندی به دور از عدالت است. به عنوان مثال افراد در دورههای قبل در حکمشان افزایش حقوقی داشتند یعنی بر اساس حق شغل، حق شاغل و سایر مؤلفههایی که لحاظ شده، تفاوتهایی در ارقام دریافتی آنها ایجاد شده است، اگر این مسأله را به ارقام حکم فعلی معلم مرتبط کنند، ممکن است او از فردی که قبلاً به دلایل مختلف در بحث حق شغل و شاغل جلو افتاده است، باز هم عقبتر بماند.
جوادیار با بیان اینکه یکی از ایرادات این است که رتبهبندی را به حقوق فعلی معلمان متصل کردهاند، گفت: اگر قرار بود معلمان رتبهبندی شوند باید بر اساس نظام سنجش صلاحیتها بررسی میشدند و ماهیت رتبهبندی هم باید مستقل باشد که در مصوبه دولت رعایت نشده است.
وی در پایان گفت: اگر ماهیت رتبهبندی مستقل باشد پرداخت و عایدات مالی آن هم باید مستقل باشد که بنده به این دیدگاه اصرار دارم؛ توجه داشته باشید، مدرک تحصیلی، سنوات خدمت و ارزیابی عملکرد، یک بار برای افراد لحاظ شده است اما مجددا رتبهبندی را به آنها مرتبط میکنند. این موارد نمیتواند رتبهبندی باشد و میتوان از آنها به عنوان شرط ورود به سنجش صلاحیت و رتبهبندی استفاده کرد.
به عنوان مثال، باید بگویند فردی که 20 سال سابقه دارد با مدرک لیسانس و 3 سال ارزشیابی سالانه با حدنصاب نمرهای مشخص، میتواند در سنجش صلاحیت شرکت کند و در کسب امتیاز در این نظام که بر اساس ملاکها و شاخصهایی رخ میدهد، فردی که توانمندتر بوده و مهارت بیشتری دارد، در رقابت جلو میافتد و باید به تناسب آن از عایداتی مانند افزایش حقوق برخوردار شود.
با وجود این انتقادات اما دولت اعتقاد دارد نظام رتبهبندی میتواند فرهنگیان را به حق خود برساند. معاون وزیر آموزشوپرورش در این باره گفت: رتبهبندی معلمان مشوق مالی است نه افزایش حقوق. حقوق دیماه بر اساس رتبهبندی صادر و ۱۴۰۰ میلیارد تومان به حقوق دیماه اضافه شد.
علی اللهیارترکمن، معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر با اشاره به اینکه رتبهبندی یکی از اصلیترین فرآیندها در نظام مدیریت منابع انسانی است، اظهار کرد: نظامهای شغلی یا شغلمحورند یا شاغلمحور و وزارت آموزشوپرورش شغلمحور است. افرادی که به معلمی وارد میشوند باید به صلاحیتهایی تعیینشده مجهز باشند و خود را ارتقا دهند تا بتوانند کیفیت را رقم بزنند.
وی افزود: در نظامهای شغلمحور با صلاحیت بدو ورود به حرفه از طریق آزمون دانشگاه فرهنگیان مواجه هستیم و از سوی دیگر ارتقای مستمر فرآیندها را داریم که یا برنامهریزی شده یا خودانگیخته یا ترکیبی از این دو است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش، دستگاهی گسترده است و برنامهریزی به تنهایی در جایگاه خود کافی نیست و باید انگیزههای درونی نیز ایجاد کنیم، به 7 کاربرد رتبهبندی حرفهای اشاره کرد و گفت: نقطه آغاز رتبهبندی مجهز شدن به این تواناییها و نقطه پایانی آن ارتقای کیفیت است.
اللهیارترکمن ادامه داد: نباید به این قائل باشیم که رتبهبندی میکنیم تا حقوق افزایش یابد و پول توزیع میکنیم، مگر به توزیع پول مجاز هستیم؟ هر موضوعی سازوکارهای قانونی خود را دارد.
* از رتبهبندی چه خبر؟
وی درباره تقسیمبندیهای رتبهبندی در دورههای قبل به استاد معلم، مربیمعلم و موارد دیگر گفت: اینها واژه هستند و به نگاههای قبلی به رتبهبندی بازمیگردد که تمایل داشتند خود را شبیه سیستم آموزش عالی و دانشگاه ببینند. متاسفانه آموزشعالیزدگی در آموزشوپرورش هم دیده میشود. ما بر اساس صلاحیتهای موجود و پایههای اصلی دنبال این هستیم بگوییم هر فرد بر اساس شروع خدمت در یک جایگاه قرار میگیرد و از رتبه یک تا 5 در نظر گرفته شده و مشخص است و هرکدام از معلمان با کسب صلاحیتها در این رتبهها حرکت میکنند.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش به ابلاغ رتبهبندی در 17 آذر امسال اشاره کرد و افزود: رتبهبندی مبتنی بر 3 صلاحیت معلمی است که شامل صلاحیت عمومی، تخصصی و حرفهای میشود. فرآیند سنجش صلاحیتها در آییننامه کاملا مشخص است و نتیجه سنجشها منجر به صدور گواهینامه حرفه معلمی میشود، البته صلاحیت عمومی که برای ورود به حرفه معلمی نیاز است، حین استخدام بررسی شده و همه افرادی که معلم هستند واجد این صلاحیتند.
* مرتبط بودن رشته تحصیلی و حوزه تدریس از صلاحیتهای تخصصی است
الهیار ترکمن عنوان کرد: صلاحیت تخصصی، صلاحیتی است که تخصص حرفه معلمی را در فرد ایجاد کرده و به رشته دانشگاهی و مرتبط بودن آن با حوزه تدریس معلم بازمیگردد، البته وزن مرتبط بودن رشته با حوزه تدریس، بیشتر از وزن مدرک است.
* 30 درصد نیروهای آموزشوپرورش به روش غیرعلمی جذب شدند
وی با بیان اینکه در 10 سال گذشته حدود30 درصد نیروهای جذبشده در وزارت آموزشوپرورش با روش غیرعلمی و غیررقابتی وارد شدهاند، گفت: در دوره ابتدایی معلمان با 700 عنوان رشته تدریس میکنند ولی 4 تا 5 رشته تخصصی در دوره ابتدایی نیاز است.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: صلاحیت حرفهای فرد را در نحوه تدریس موثر و مفید مورد سنجش قرار میدهد، مانند آشنایی و بهکارگیری روش و فنون تدریس، نمرات ارزیابی عملکرد، دورههای ضمن خدمت و... .
الهیار ترکمن با اشاره به اینکه مشمولان طرح طبقهبندی مشاغل یعنی 7 گروه معروف، مشمول رتبهبندی میشوند، گفت: سال 94 رتبهبندی را انجام داده بودیم و معلمان از پایه تا عالی وارد یکی از رتبههای حرفهای شده بودند و برای آنکه این روال به هم نخورد، دو فرآیند تطبیق و ارتقا را در زمان تدوین آییننامه پیشبینی کردیم. طبق این رتبهبندی افرادی که از رتبه 2 تا 5 هستند از پایه تا عالی جایگزین میشوند. آن زمان برای رتبه مقدماتی کاری انجام نداده بودیم و برای اینکه رتبه یک دچار مشکل نشود به منظور سنجش صلاحیتهای حرفهای آنها، آزمونهای آنلاینی برگزار میکنیم، این آزمونها اصلاً به صورت کنکور و امتحان سنتی نیست، بلکه جواب به سوالات آنلاین حتی از طریق اپلیکیشنهای موبایل مدنظر است.
وی با بیان اینکه در آییننامه برای هر کدام از رتبهها ملاکهایی قید شده است، درباره نقطه ایدهآل طرح رتبهبندی افزود: ایدهآل این است شخصی که تدریس میکند عملکرد موثرتری بروز دهد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش درباره تبلیغات زیاد رسانهای و انتقادات برخی نمایندگان مبنی بر اینکه رتبهبندی فعلی چیزی نیست که در قانون آمده است، گفت: اگر فقط با نگاه به مسائل صنفی و پولی بخواهیم حرف بزنیم توهین کردهایم، اگر برخی دنبال کاندیداتوری مجلس هستند باید شفاف توضیح دهند عملکرد موثرشان برای ارتقای شأن معلم چه بوده است؟ طرح رتبهبندی در جزء دوم بند الف ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه آمده است، آنجا مگر چه نوشته شده که اکنون برخی انتقاد میکنند طرح فعلی، آن مصوبه قانونی نیست؟ استنادشان چیست؟ یک بار قانون را بخوانید که چه نوشتهاید؟ در قانون آمده دولت اعتبار رتبهبندی را در بودجه سنواتی قرار دهد تا مجلس آن را تصویب کند.
وی افزود: ما قبول داریم که آموزشوپرورش با مشکلات مالی روبهرو است و نظام جبران خدمت درخوری تهیه نکردیم اما این دلیل نمیشود تمام فرآیندها را در راستای ارتقای حقوق تنزل دهیم و در آموزش عالی هم افزایش حقوق انگیزه استادان برای ارتقا به استادیاری و... نیست. در آموزش عالی از 120 نفر هیأت علمی کمتر از 30 نفر به درجه استادی تمام رسیدهاند.
* در رتبهبندی، مشوق مالی داریم نه افزایش حقوق
الهیار ترکمن درباره ارتباط تقسیم پول با رتبههای پنجگانه گفت: رتبههای یک تا 5 ارتباطی به تقسیم پول ندارد. شالوده رتبهبندی این است که هر فرد متناسب با جایگاهش در رتبهای قرار بگیرد. بر اساس جدول ضمیمه آییننامه رتبهبندی حق شاغل، فوقالعاده شاغل و...، پایینترین میزان افزایش مربوط به رتبه یک، 240 هزار تومان است که در واقع مشوق مالی است و نام آن افزایش حقوق نیست، برای رتبه 5 نیز حدود 800 هزار تومان مشوق مالی پیشبینی شده است.
ارسال به دوستان
مشارکت هنرمندان برای ساخت یادمان سپهبد قاسم سلیمانی
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: تا 3 هفته آینده فراخوان ساخت یادمان سپهبد قاسم سلیمانی انجام میشود و هنرمندان خارجی و ایرانی میتوانند در این فراخوان مشارکت کنند. علی اعطا در گفتوگو با فارس، درباره طراحی و ساخت یادمان شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: طی 2 تا 3 هفته آینده فراخوانی در این زمینه آماده خواهد شد و هیأت داوران تشکیل میشود. وی افزود: این یادمان پس از طراحی و احداث میتواند در مکانی حائز اهمیت نصب شود. به طور مثال یا جایی باشد که هیأتهای دیپلماتیک بتوانند برای ادای احترام حضور یابند یا اینکه در فضای شهری برای عموم در دسترس باشد، بنابراین تلاش خواهد شد این یادمان تا قبل از نوروز ساخته و نصب شود. اعطا گفت: اخیرا سمپوزیوم مجسمهسازی در تهران برگزار شد که حدود 20 درصد آثار مربوط به هنرمندان غیرایرانی بود و پیشبینی میشود با توجه به اینکه این فراخوان بینالمللی است هنرمندان خارجی نیز برای ساخت یادمان سپهبد قاسم سلیمانی مشارکت کنند.
ارسال به دوستان
کمبود 1000 تخت سوختگی در کشور
معاون مرکز تحقیقات سوختگی ایران با اشاره به کمبود 1000 تخت سوختگی در کشور، گفت: دانشگاههای علوم پزشکی تمایل چندانی جهت راهاندازی بیمارستان اختصاصی در این زمینه ندارند. به گزارش فارس، سیامک فرخ فرقانی گفت: سالانه ۳۰ هزار نفر در کشور به دلیل سوختگی در بیمارستان بستری میشوند که بیشترین ارجاع بیماران از سراسر کشور به بیمارستانهای تهران است. وی با بیان اینکه حدود 1000 تخت سوختگی در کشور کمبود داریم، گفت: متاسفانه دانشگاههای علوم پزشکی تمایل چندانی جهت فعالیت در حوزه سوختگی و راهاندازی بیمارستان اختصاصی در این زمینه ندارند، چرا که سوختگی بیماری گرانی محسوب میشود.
ارسال به دوستان
مراجعه بستگان ۱۳۰ جانباخته حادثه سقوط هواپیما به پزشکی قانونی
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت: از مجموع ۱۴۷ مسافر ایرانی جانباخته هواپیمای اوکراینی، بستگان ۱۳۰ جانباخته برای نمونهبرداری به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردهاند. به گزارش فارس، مهدی فروزش با بیان اینکه جمعه گذشته نمونهبرداری از بقایای اجساد به پایان رسید، گفت: هماکنون نمونهگیری از بستگان متوفیان در حال انجام است و از ۱۴۷ مسافر ایرانی، تاکنون بستگان ۱۳۰ نفر از جانباختگان مراجعه کردهاند و ما از بقیه بستگان درخواست میکنیم در اسرع وقت به ادارات کل پزشکی قانونی استان محل سکونت جانباختگان مراجعه کنند تا در تطبیق نهایی و تحویل اجساد به بستگان با تاخیر مواجه نشویم. فروزش اضافه کرد: البته در این هواپیما ۱۷۶ مسافر و خدمه جان باختند که ۲۹ نفر از این مسافران اتباع خارجی هستند و به بستگان آنها دسترسی نداریم. در مذاکره با اینترپل مقرر شد نمونههای دیانای بستگان آنها به ما ارسال شود تا تطبیق نهایی انجام شود.
ارسال به دوستان
2400 شغل بنیاد برکت برای یزدیها
7 مجری و تسهیلگر بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا پایان سال، 2400 شغل را در استان یزد عملیاتی خواهند کرد. به گزارش فارس، معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت گفت: بنابر تأکیدات رئیس ستاد اجرایی فرمان امام درباره تلاش جدی برای اشتغالزایی، مردمی کردن اقتصاد و رونق تولید در کشور، تا پایان سال جاری یکهزار طرح اشتغالزایی برکت در قالب مدل اقتصادی «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) در استان یزد به بهرهبرداری خواهد رسید. آغاز به کار این تعداد طرح اشتغالزایی، ایجاد 2400 شغل را به دنبال خواهد داشت. رضا راضیزاده با بیان این مطلب افزود: 5 شهرستان خاتم، بهاباد، مهریز، بافق و ابرکوه و 300 روستای توابع این شهرها به عنوان نقاط هدف اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام مشخص شدهاند و فرآیند کار در این مناطق توسط تسهیلگران بنیاد آغاز شده است. وی اعتبار پیشبینی شده برای ایجاد این تعداد طرح اشتغالزایی را بالغ بر 900 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: 7 مجری و تسهیلگر بنیاد برکت در این زمینه مشغول فعالیت هستند. معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: 2400 شغل مورد نظر تا پایان سال جاری با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای هر منطقه در رستههای شغلی پرورش مرغ بومی و بوقلمون، صنایع دستی، پرورش دام سبک، کیک و شیرینیپزی و... ایجاد خواهد شد. راضیزاده درباره فرآیند و مراحل اشتغالزایی در قالب مدل اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) نیز توضیح داد: در بدو ورود بنیاد برکت به یک استان، جلسهای با حضور استاندار و فرمانداران آن استان برگزار میشود. سپس کمیته اشتغال در شهرستانهای هدف با حضور فرماندار و تمام دستگاههای اجرایی برگزار و طرحها و مدلهای اشتغالزایی بنیاد برکت در آن تشریح میشود. وی اظهار داشت: در ادامه با حضور دهیاران، روستاهای هدف طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام مشخص و کارگروه توسعه اشتغال در هر روستا تشکیل میشود. با تشکیل این کارگروه، مجری و تسهیلگران بنیاد برکت در روستاها مستقر شده و فرآیند اهلیتسنجی از متقاضیان اشتغال آغاز میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|