|
عقد قرارداد رسمی فدراسیون فوتبال با اسکوچیچ
قرارداد سرمربی جدید تیم ملی با فدراسیون فوتبال به امضا رسید. به گزارش ایسنا، دراگان اسکوچیچ دیروز با حضور در فدراسیون فوتبال و پس از دیدار با حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال، قراردادش را با فدراسیون به صورت رسمی امضا کرد. بدین ترتیب این مربی کروات که انتخابش با انتقادهای شدیدی همراه بوده است، به صورت رسمی فعالیت خود را به عنوان سرمربی تیم ملی ایران آغاز کرد.
ارسال به دوستان
9 نفر برای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کردند
عملیات نجات فوتبال
انتخابات فدراسیون فوتبال 25 اسفند برگزار میشود تا رئیس جدید فدراسیون فوتبال ایران را بشناسیم. در روز آخر 9 نفر برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبتنام کردند که در ادامه به بررسی وضعیت هر یک از آنها میپردازیم.
محمدحسین قریب: مدیرعامل سابق باشگاه استقلال سرانجام بعد از گمانهزنیهای فراوان به محل فدراسیون فوتبال رفت و ضمن انجام مراحل اولیه ثبتنام، نواب خود در صورت رسیدن به صندلی ریاست را هم معرفی کرد. وی منصور قنبرزاده، مدیرعامل سابق باشگاه نفت تهران را به عنوان نایبرئیس اول معرفی کرد. حیدر بهاروند به عنوان نایبرئیس دوم و رئیس سازمان لیگ و میترا نوری به عنوان نایبرئیس بانوان، قریب را در صورت انتخاب همراهی میکنند. محمدحسین قریب به عنوان یکی از گزینههای جدی برای نشستن بر مسند ریاست فوتبال ایران شناخته میشود.
مهدی محمدنبی: عضو کنونی هیأتمدیره باشگاه پرسپولیس و دبیرکل سابق فدراسیون فوتبال دیگر فردی بود که به سئول رفت و برای ریاست ثبتنام کرد. گفته میشود نبی یکی از گزینههای وزارت ورزش برای ریاست فدراسیون فوتبال است، بویژه که حمایت برخی هیأتهای فوتبال و مدیران عامل باشگاههای فوتبال را هم پشت خود میبیند، از این رو شانس زیادی برای رسیدن به این عنوان دارد. او محمود اسلامیان را به عنوان نایبرئیس اول خود و حیدر بهاروند را به عنوان نایبرئیس دوم و رئیس سازمان لیگ برگزیده است.
حبیب کاشانی: مدیرعامل سابق باشگاه پرسپولیس تهران با قدرت برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اقدام کرد. کاشانی از حمایت مهدی تاج برای حضور در این گردونه برخوردار است؛ اتفاق بسیار مهمی که شاید رای هیأتهای فوتبال را به سمت او بازگرداند و این یعنی طی کردن بیش از نیمی از راه پیروزی. کاشانی نایبرئیس اول خود را محمود اسلامیان معرفی کرده و حیدر بهاروند هم نایبرئیس دومش خواهد بود.
حیدر بهاروند: سرپرست حال حاضر فدراسیون فوتبال دیگر نفری بود که با اخذ مجوز لازم از وزارت ورزش کارهای ثبتنام در انتخابات را انجام داد. او هم یکی از گزینههای جدی برای رسیدن به صندلی ریاست است؛ فردی که رای قابل توجهی بین هیأتهای فوتبالی دارد و میتواند رقیب سرسختی برای باقی نفرات باشد. هر چند با توجه به قرار گرفتن نام او در لیست اکثر نامزدها کماکان او را در تیم مدیریتی فوتبال ایران خواهیم دید. او محمود اسلامیان و منصور قنبرزاده را به عنوان نایب رئیس اول و دوم معرفی کرده و لیلا صوفیزاده نیز به عنوان نایب رئیس بانوان در لیستش حضور خواهد داشت.
محمدرضا کلایی: ورود شهردار مشهد به عرصه انتخابات فدراسیون فوتبال اتفاق جالب توجهی بود، هر چند کلایی با فوتبال ناآشنا نیست و با حمایت کامل از شهر خودرو حالا این تیم را در آسیا میبینید. وی مهرعلی را به عنوان نایبرئیس اول خود معرفی کرده و حیدر بهاروند نیز نایبرئیس دوم او است.
هدایتالله ممبینی: عضو حال حاضر هیأترئیسه فدراسیون فوتبال و سرپرست کمیته داوران دیگر فردی بود که برای شرکت در انتخابات پیشقدم شد. هر چند طبق پیشبینیها او شانس زیادی نخواهد داشت و صرفا ثبتنام کرده است. حیدر بهاروند و منصور قنبرزاده نواب اول و دوم او در فرم انتخاباتی هستند و علیپور نایبرئیس بانوان او خواهد بود.
رضا جلالی: او مدیر فرهنگی فدراسیون فوتبال در زمان ریاست محمد دادگان است. جلالی که استاد دانشگاه شهید بهشتی نیز هست و حالا ریاست مجمع ایثارگران شهرداری تهران را بر عهده دارد، مهرعلی را به عنوان نایبرئیس اول در فرم انتخاباتی قرار داده است. علی خطیر و موسوی نواب دوم و سوم او هستند.
امیر مسعود هراتیان: او رئیس سابق هیأت فوتبال اصفهان است. هراتیان به عنوان یکی از افراد مسلط به حقوق شناخته میشود و به همین دلیل برای انتخابات پا پیش گذاشته است. هر چند شانس او را در بین دانهدرشتها باید نزدیک به صفر بدانیم. محمود اسلامیان، حیدر بهاروند و فاطمه علیپور نواب او هستند.
عباس صوفی: رئیس هیأت فوتبال همدان نهمین فردی بود که در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کرد. او جواد ششگلانی رئیس هیأت فوتبال آذربایجان شرقی، حیدر بهاروند و پریا شهریاری را به عنوان نواب اول، دوم و سوم خود معرفی کرده است.
* معمای حضور بازنشستهها
با پایان مهلت ثبتنام نامزدها در انتخابات فدراسیون فوتبال این سؤال مطرح میشود که آیا وزیر ورزش با حضور بازنشستهها در انتخابات موافق است؟ مهلت ثبتنام از نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال روز یکشنبه به پایان رسید و 9 نفر برای رسیدن به ریاست این فدراسیون با یکدیگر رقابت خواهند کرد. حبیب کاشانی، محمدحسین قریب، مهدی محمدنبی، حیدر بهاروند، هدایتالله ممبینی، رضا جلالی، محمدرضا کلایی، عباس صوفی و امیرمسعود هراتیان نفراتی هستند که برای ریاست فدراسیون اعلام آمادگی و ثبتنام کردهاند. طبق قانون این افراد باید اسامی پیشنهادی نایبرئیس اول، دوم و سوم را هم هنگام ثبتنام اعلام کنند که این کار نیز انجام شده است. در این بین آنچه بیش از هر چیزی به چشم میآید، حضور یک فرد بازنشسته است. حیدر بهاروند سرپرست کنونی فدراسیون فوتبال علاوه بر اینکه نامزد ریاست شده، از سوی 7 نفر دیگر به عنوان نایبرئیس پیشنهادی معرفی شده است. این در شرایطی است که مهدی تاج، رئیس پیشین فدراسیون فوتبال اسفندماه سال 95 یعنی حدود 3 سال پیش در نامهای به دیوان محاسبات کشور به صورت رسمی اسامی افراد بازنشسته را اعلام کرد که در آن نام بهاروند نیز به چشم میخورد. سال 97 نیز شاهد جدایی چند فرد دیگر از این فدراسیون بودیم. نفراتی مانند علی کفاشیان، محمدرضا ساکت، فریدون اصفهانیان و... به دلیل این قانون مجبور به ترک مسؤولیتهای اجرایی شدند و مهدی تاج نیز برای ماندن در پست ریاست مراحل قانونی کار را سپری کرد و «بازگشت به کار» گرفت تا بتواند رئیس فدراسیون باقی بماند. این در شرایطی است که محمود اسلامیان، عضو هیأترئیسه فدراسیون فوتبال در این باره گفته بود: «در اساسنامه فدراسیون فوتبال درباره بازنشستگی، فقط پیرامون منع حضور افراد بالای 65 سال آمده است». این صحبت اسلامیان و ثبتنام بهاروند در انتخابات به این معنی است که ساکنان خیابان سئول جنوبی قانون منع بهکارگیری بازنشستگان را قبول ندارند. این در حالی است که در یکی دو سال گذشته شاهد تغییراتی در فدراسیون فوتبال به دلیل همین قانون بودیم و حتی رئیس پیشین فدراسیون هم به این قانون تمکین کرد. در حال حاضر این سؤال از مسؤولان وزارت ورزش و شخص وزیر مطرح میشود که آیا او با حضور بازنشستهها در فدراسیون فوتبال موافق است؟ ممکن است صلاحیت بازنشستگان برای حضور در این انتخابات تأیید نشود اما به نظر میرسد تا آن زمان وزیر ورزش باید موضع خود را در این باره اعلام کند.
* وزارت ورزش میگوید از هیچکس حمایت نمیکند!
در حالی که اهالی فوتبال اعتقاد دارند قریب و نبی نامزدهای مورد حمایت وزارت ورزش در انتخابات هستند اما وزارت ورزش از در تکذیب وارد شد و دیروز اعلام کرد از هیچ یک از نامزدها حمایت نخواهد کرد! البته پیشتر هم چند باری در انتخابات دیگر فدراسیونهای ورزشی شاهد چنین ادعایی بودیم که در عمل، عکس آن اتفاق افتاد! در این میان سخنگوی وزارت ورزش و جوانان انتساب نامزدهای انتخابات فدراسیون فوتبال به وزارتخانه و حمایت از آنها را تکذیب کرد. به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مازیار ناظمی اظهار داشت: انتساب نامزدها به وزارتخانه و حمایت از آنها به هیچ عنوان صحت ندارد و گمانهزنی بیاساس برخی افراد و رسانههاست. وی افزود: حضور افراد از تمایلات فکری و سیاسی مختلف در انتخابات فدراسیون فوتبال ایران نشانه خوبی از نشاط و اعتماد به مجموعه مدیریتی ورزش کشور است و تضمین میکنیم انتخابات فدراسیون فوتبال در نهایت سلامت و بیطرفی برگزار میشود. ناظمی عنوان کرد: وزارت ورزش و جوانان در موضوع انتخابات فدراسیون فوتبال وظیفه نظارتی و رعایت قوانین عمومی کشور را بر عهده دارد و قطعا بیطرف هستیم. سخنگوی وزارت ورزش و جوانان از نامزدها خواست برنامههای مدیریتی خود را به نقد و بحث رسانهها بگذارند و صداوسیما هم با طراحی برنامههای مناسب و آگاهیبخش در این مورد فرصت بررسی و ارائه اطلاعات صحیح را برای سنجش وزن و میزان دانش و توان مدیریتی نامزدها برای فوتبال کشور فراهم کند.
ارسال به دوستان
پیروزی درخشان سپاهان در هفته تساوی استقلال و شکست شهر خودرو و پرسپولیس
امیر انتقام استقلال را از العین گرفت
استقلال در نخستین دیدار خود در مسابقات لیگ قهرمانان فوتبال آسیا ۲۰۲۰ مقابل الشرطه عراق به نتیجه تساوی رسید و از پیروزی در این دیدار بازماند. همچنین دوشنبه شب شهرخودرو مقابل الهلال با نتیجه 2 بر صفر تن به شکست داد. در نخستین هفته رقابتهای لیگ قهرمانان فوتبال آسیا در گروه A، استقلال میهمان الشرطه عراق بود که این مسابقه با تساوی یک- یک به پایان رسید. در این بازی که در ورزشگاه «فرانسوا حریری» اربیل برگزار شد، حُسام کاظم (۲۴- گل به خودی) برای استقلال و علی فایز (۴۷- پنالتی) برای الشرطه گلزنی کردند. استقلال این بازی را با انجام تغییرات زیادی در ترکیبش نسبت به مسابقات قبل آغاز کرد. نفراتی مثل روزبه چشمی، میلیچ و فرشید باقری در این مسابقه نیمکتنشین بودند. استقلال اوایل نیمه نخست توانست به گل برسد. حرکت میلاد زکیپور از سمت چپ تیم استقلال در دقیقه ۲۴ و پاس در عرض این بازیکن توسط حُسام کاظم، مدافع الشرطه به اشتباه وارد دروازه تیم عراقی شد. اما اتفاق نگرانکننده برای فرهاد مجیدی سرمربی استقلال در دقیقه ۳۲ افتاد؛ وقتی مهدی قائدی، مهاجم آماده آبیپوشان دچار مصدومیت شد. به این ترتیب مجیدی مجبور شد مرتضی تبریزی را در دقیقه ۳۵ به جای قائدی وارد زمین کند. بازی در نیمه دوم با شوک داور به تیم استقلال آغاز شد. در همان دقیقه نخست از نیمه دوم احمد الفیصل داور اردنی به سود تیم الشرطه اعلام پنالتی کرد. این پنالتی در دقیقه ۴۷ توسط علی فایز به گل تساوی الشرطه تبدیل شد. استقلال که قصد داشت پیروز از زمین خارج شود، بعد از دریافت گل تساوی بر شدت حملاتش افزود و موقعیتهای زیادی برای جبران نتیجه روی دروازه حریف خلق کرد اما این فرصتها به گل تبدیل نشد تا بازی با همان نتیجه تساوی یک- یک تمام شود. در گروه B این رقابتها هم تیم شهرخودرو به مصاف الهلال عربستان رفت که این مسابقه با 2 گل به سود نماینده عربستان تمام شد. در این بازی که در شهر دوبی امارات برگزار شد، کاریو (۴۵) و گومز (۶۹) برای الهلال گلزنی کردند.
* مصدومیت، مهمترین رقیب استقلال
در حال حاضر تعداد مصدومان در اردوی استقلال، کادر فنی را نگران کرده است. زمینهای تمرین نامناسب باشگاه که بعضا در طول هفته 3 بار عوض میشود و فشردگی مسابقات میتواند اتمسفر این روزهای تیم استقلال را سنگینتر کند، بنابراین مجیدی خیلی زود باید بابت زمین تمرین و برنامهریزی جهت ریکاوری مطلوب بازیکنان اقدام کند تا استقلال همچنان یکی از مدعیان لیگ، جام حذفی و صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا باقی بماند. استقلال که اوایل فصل سید محسن کریمی و داریوش رضائیان را به دلیل مصدومیت از دست داد، حالا عارف غلامی، سیاوش یزدانی و فرشید اسماعیلی را نیز چندین بازی است به دلیل مصدومیت در شرایط بازی نمیبیند، آن هم در شرایطی که شیخ دیاباته را از بازی با نفت مسجد سلیمان و مهدی قائدی را از بازی دوشنبه در صف مصدومان خود میبیند. استقلال کمتر از یک هفته وقت دارد تا با ریکاوری خوب و رسیدن حداقل 2 مصدوم از 7 مصدوم (اسماعیلی و غلامی) و استفاده از چشمی، باقری و میلیچ، با ترکیبی متفاوت در خط هافبک و دفاع به مصاف الاهلی عربستان در خاک کویت برود. استقلال در بازی با الشرطه، با مالکیت 60 درصدی، تنها 4 ضربه در چارچوب داشت تا قدر زوج طلایی قائدی و دیاباته را بیشتر از قبل بداند. نکته نگرانکننده در اردوی استقلال نرسیدن 2 عنصر هجومی این تیم یعنی شیخ دیاباته و مهدی قائدی به بازی با الاهلی عربستان است که در کیفیت خط حمله استقلال کاملا موثر هستند. دوری تبریزی از شرایط مسابقه شاید مجیدی را مجبور کند برابر الاهلی از ارسلان مطهری به عنوان تکمهاجم استفاده کند و فرشید اسماعیلی در صورت رهایی از مصدومیت، به عنوان مهاجم سایه به ارسلان نزدیک شود، البته تبریزی با تجربه طولانی حضور در رقابتهای مختلف آسیایی هنوز جا برای بازگشت دارد.
* باخت پرسپولیس در شب غوغای سپاهان
روز دوم لیگ قهرمانان آسیا اما با 2 نتیجه کاملا متفاوت برای فوتبال ایران دنبال شد. در شبی که سپاهان طی یک بازی کاملا یکطرفه و برتر با 4 گل از سد العین در زمین این تیم گذشت، پرسپولیس با 2 اشتباه ساده بازی را با نتیجه 2 بر صفر به الدحیل واگذار کرد. این نخستین شکست پرسپولیس با گلمحمدی بود. پرسپولیس در این مسابقه در 13 دقیقه اول سردرگم و آشفته بازی کرد و غافلگیر شد و 2 گل خورد. بعد از آن سرخپوشان بیشتر دقایق بازی صاحب توپ و میدان بودند که حاصلی برای پرسپولیس نداشت. الدحیل در همان یک ربع اول مسابقه از اشتباههای عجیب بازیکنان پرسپولیس نهایت استفاده را برد و 3 امتیاز را گرفت. در صحنه گل اول بازیکنان پرسپولیس به جای بازی، دنبال داور بودند تا به او اعتراض کنند! هر چند این گل طبق اعلام کارشناسان(نوید مظفریزاده یکی از آنها بود) خطا بود ولی اعتراض باعث شد بازیکنان مسابقه را رها کنند. گل دوم هم با پاس اشتباه مهدی ترابی و آفسایدگیری غلط کنعانیزادگان به ثمر رسید. بعد از آن پرسپولیس حملات پرشمار و بیحاصلی روی دروازه حریف قطری انجام داد؛ حملاتی که بدون پشتوانه بود. از سوی دیگر سپاهان مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را با مصاف مقابل العین امارات آغاز کرد که این مسابقه با پیروزی 4 بر صفر به سود زردپوشان به پایان رسید. سپاهان با این پیروزی علاوه بر اینکه صدرنشین گروه D شد، در هفتمین بازی مقابل العین توانست برای اولین بار به پیروزی مقابل این تیم دست پیدا کند. العین در 6 بازی قبلی مقابل سپاهان، 3 برد خانگی و 3 تساوی در اصفهان را به ثبت رسانده بود. سعید آقایی با 2 پاس گل در این بازی، نقش پررنگی در پیروزی 3 گله سپاهان داشت.
ارسال به دوستان
الیور استون: هالیوود در تسخیر سیا و ارتش آمریکاست
افتضاح اسکار کاملا سیاسی سال 2012 و جایزه بردن فیلمی معمولی مثل «آرگو» در دولت دوم اوباما را یادتان هست؟ حالا فیلم «1917» ساخته سم مندس با بردن جایزه گلدنگلوب طیف وسیعی از منتقدان را خشمگین کرده است.
یکی از آنها الیور استون بزرگ است. یکی از اسکاریترین کارگردانان سینما با 3 جایزه آکادمی و خالق «قاتلین بالفطره» و «صورت زخمی» و کارگردان یک دوجین فیلم برجسته درباره شخصیتها و وقایع تاریخی چون جنگ ویتنام (متولد چهارم جولای و جوخه)، وال استریت، جی اف کی، نیکسون، اویتا، اسکندر کبیر، دبلیو و اسنودن. او پس از ساخت مستند «تاریخ ناگفته آمریکا» در سال 2012 علنا علیه آنچه «استبداد کنونی» رژیم ایالات متحده میخواند، طغیان کرد. فرزند او «شان» نیز که به اسلام و مذهب تشیع گرویده، یک دهه است در قطب رسانهای کاملا مخالف با سلطه آمریکایی و غربی فعالیت دارد که در این راه سفری هم به ایران داشت.
استون پدر هم در این سالها بیشتر وقت خود را صرف ساخت مستندهای روشنگرانه کرده است. او این روزها برای ساخت مستند جدید خود با شرکت رئیسجمهور جدید آرژانتین آلبرتو فرناندس و معاونش کریستینا فرناندس کرشنر (رئیسجمهور پیشین) در توری افشاگرانه در آمریکای لاتین به سر میبرد. مستند مزبور که ساخت آن از آخرین ماه سال 2019 آغاز شد، به روند سیاسی جدید کشورهای آمریکای لاتین بویژه کشورهایی میپردازد که در دهههای اخیر پایگاه جریانهای چپ ضدامپریالیستی بودهاند و نیمنگاهی نیز به ماجرای دخالت آمریکا و اسرائیل در امور سیاسی آرژانتین بویژه در ماجرای پرونده موسوم به آمیا دارد.
* در هالیوود جایی برای ضدجنگها نیست
استون تا پیش از این هم در فیلمهایش به ساختارشکنی معروف بود اما حالا در عالم واقع چنین رویهای را در پیش گرفته است. او اخیرا مصاحبهای با رافائل کورهآ، رئیسجمهور پیشین اکوادور داشت و جالب اینکه این بار در قامت مصاحبهشونده جلوی دوربین سیاستمدار طرفدار انقلاب چاوزی قرار گرفت نه مصاحبهکننده. استون در این گفتوگو که تقریبا به طور همزمان توسط شبکههای «تلهسور» ونزوئلا و «آرتی» روسیه پخش شد، تعارف را با آمریکا و مظاهر اصلی آن کنار گذاشته و نه تنها آمریکا را یک نیروی شیطانی توصیف میکند، بلکه علیه مافیای امنیتی- سیاسی هالیوود دست به افشاگری میزند. نکته جالب توجهتر آنکه، سینماگر بزرگ، این حرفها را در آستانه چهلویکمین سالگرد انقلاب اسلامی سال 1979 میلادی در ایران بر زبان آورده که در حقیقت تاییدیهای است بر پیام اصلی بنیانگذار انقلاب، امام خمینی(ره).
مردی که خود بخشی جداییناپذیر از تاریخ هالیوود است اما حالا توسط این دستگاه جنگسالار رانده شده، میگوید ارتش ایالات متحده و سازمان سیا، بویژه با آغاز قرن بیست و یکم سینمای آمریکا را با به دست گرفتن کنترل مالی آن بشدت سانسور و جهتدهی کردهاند: «شاید در دهه 1980 زمانی که من پلاتون، متولد چهارم جولای و بهشت و زمین را میساختم، هنوز میتوانستم کارم را بکنم، چون ساختار[هالیوود] نسبتا راحتتر بود اما با وجود فروریختن پرده آهنین و پایان جنگ سرد، اوضاع بهتر نشد». او معتقد است حرفه فیلمسازیاش زمانی به خطر افتاد که «چیزهایی میگفتم که تهیهکنندگان آمریکایی از شنیدنش متنفر بودند» و آن تهیهکنندگان گاهی اوقات او را سانسور اقتصادی میکردند. با همه اینها به گفته استون از سال 2001- به دنبال حمله دروغین 11 سپتامبر به برجهای تجارت جهانی و سپس اعلان جنگ صلیبی بوش به خاورمیانه- هالیوود با چرخش به سمت خواستههای سیا و پنتاگون کاملا تغییر کرد و از آن چیزی هم که بود بدتر شد:«تو میتوانی بودجه را پایین بیاوری... بیایی و بگویی میخواهی فیلمی انتقادی درباره نظامیان آمریکایی با داستانی از جنگ عراق یا یک غائله وحشتناک که بتازگی در عراق اتفاق افتاده بسازی؟...از این خبرها نیست».
در این هالیوود جدید حتی کارگردانی مثل او با کلکسیونی از جوایز آکادمی(اسکار)، بفتا و گلدنگلوب، شدیدا به خاطر درامهای ضدجنگش مورد انتقاد قرار میگیرد؛ مثلا به خاطر مجموعه فیلمهایی که اخیرا روایت تماما غربی از بحران اوکراین را زیر سوال میبرد و همچنین مصاحبه با ولادیمیر پوتین: «الان سانسور چیزی نیست که انحصارا صنعت فیلم آمریکا را تحتالشعاع قرار دهد. من رسانههای آمریکایی را که میخوانم، همه یک چیز میگویند... و شما چیزی از طرف ایران، چین، کرهشمالی و ونزوئلا نمیشنوید؛ از زاویه نگاه آنها باخبر نمیشوید».
استون باور دارد سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده موسوم به سیا، بعد از جنگ دوم جهانی دریافت باید وارد صنعت فیلم و خبر شود، پس آدمهایش را به هالیوود قالب کرد و مامورانش را به روزنامهها، مجلات و تلویزیون فرستاد و به قول او عرصه رسانه به صحنه «جنگ دست راستیها با دست راستیها» بدل شد.
* امپراتوری شیطانی جمهوریخواه و دموکرات
اما از نگاه روایتگر «تاریخ ناگفته آمریکا»، رقابت دست راستیها با دست راستیها فقط به سینما محدود نمیشود، بلکه سیاست آمریکایی نیز چیزی جز این نیست. او به تغییر خوشبین است، فقط به شرطی که ساختار سیاسی اجازه تغییر دهد، آن هم در حالی که هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات، در رابطه با جنگ و صلح یک دستورالعمل دارند.
الیور استون رو در روی رافائل کورهآ میگوید: «دموکراتها بهتر از جمهوریخواهان نیستند، هیچ حزب و صدای دموکراتی جز احزاب ثالث در آمریکا وجود ندارد که میگویند «به چه دلیل ما وارد جنگها شدیم؟» و در عین حال تعداد احزاب ثالث اندک است. هیلاری کلینتون، گروهش (دموکراتها) و جو بایدن به همان اندازه دیک چنی جمهوریخواه، حامی جنگ هستند».
او معتقد است: «خلاصه! آمریکا بزرگترین هیپنوتیزمی است که جهان تاکنون شاهد آن بوده است.... [دولتهای مختلف در آمریکا، خواه جمهوریخواه و خواه دموکرات] همان داستان مشابه را بارها و بارها [به مردم] عرضه میکنند که [آمریکا] بهترین کشور جهان است اما برخلاف ادعاهای آنها ایالات متحده نهتنها بهترین کشور جهان نیست، بلکه مسؤول مرگ میلیونها نفر در سراسر جهان از عراق گرفته تا سوریه و افغانستان، ویتنام و کره و کشورهای دیگر است».
کارگردان مشهورترین فیلمهای ساخته شده درباره ترور جان اف کندی و رسوایی نیکسون (2 رئیسجمهور دموکرات و جمهوریخواه آمریکا) با اشاره به رویکرد دولت واشنگتن از زمان روی کار آمدن ترامپ در خروج یک طرفه از بسیاری از معاهدههای بینالمللی از جمله یونسکو، معاهده اقلیمی پاریس، معاهده تجارت تسلیحات، معاهده اقتصادی ترنس پاسیفیک و برجام، آن را «اقدامات هولناک» ترامپ توصیف میکند. او این رفتار را نشاندهنده تبدیل رژیم آمریکا به یک «نیروی اهریمنی» در مقابل آنهایی میداند که خواستار اصلاح امور هستند.
از نظر او سیاست در آمریکا از هنر احتمالات تبدیل به هنر پولسازی شده است: «پول عجیبی در سیاست خرج میشود و غیرممکن است که رای من یک نفر تفاوتی ایجاد کند... نامزدها در آمریکا حالا باید میلیاردها دلار پول درآورند تا جدی گرفته شوند».
حرف آخر او در این مصاحبه با حرف آخرش در فیلم «دبلیو» درباره به قدرت رسیدن بوش پسر یکی است: «امپراتوری سقوط میکند. دستکم بگذارید دعا کنیم این امپراتوری با آن چیزهای اهریمنی چنین شود... چون ما یک امپراتوری شیطانی هستیم. آنچه ریگان زمانی درباره شوروی گفت، درباره خودمان صدق میکند».
ارسال به دوستان
اخبار
وزیر ورزش: مردم متحد و یکپارچه مقابل آمریکا ایستادهاند
وزیر ورزش و جوانان گفت: در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن جوانان و قهرمانان و نخبههای ورزش کشور حضور گسترده دارند و افتخارات آنها متعلق به مردم و برای شادی دل آنهاست. به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانیفر با حضور در جمع پرشور راهپیمایان 22 بهمن گفت: حضور کمنظیر و باشکوه مردم در جایجای ایران، نظام و انقلاب را بیمه کرده است. وزیر ورزش و جوانان گفت: امروز مردم ایران متحد و یکپارچه و گوش به فرمان رهبری مقابل آمریکا ایستادهاند.
مسعود سلطانیفر با تجلیل از شهید عالیمقام سپهبد سلیمانی تاکید کرد: خون شهید سلیمانی انقلاب را احیا کرد و با افتخار ادامهدهنده راه آن بزرگوار خواهیم بود. وزیر ورزش و جوانان افزود: در راهپیمایی یومالله 22 بهمن جوانان و قهرمانان و نخبههای ورزش کشور حضور گسترده دارند و افتخارات آنها متعلق به مردم و برای شادی دل آنهاست.
***
اسبقیان:
۲۲ بهمن امسال متفاوت با قبل بود
فرمانده مرکز بسیج وزارت ورزش حضور پرشور جامعه ورزش و جوانان در راهپیمایی ٢٢ بهمن را در چهلویکمین بهار انقلاب اسلامی ستایش کرد. به گزارش مهر، سیدمحمدشروین اسبقیان در حاشیه راهپیمایی ٢٢ بهمن اهمیت حضور جامعه ورزش و جوانان در چهلویکمین فجر انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: خوشحالیم که در چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر مردم از جمله جامعه ورزش و جوانان در سراسر ایران با حضور باشکوه خود در راهپیمایی ٢٢ بهمن حماسه ماندگار و باشکوهی را در همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خلق کردند و باز هم ایستادگی و عظمت ایران اسلامی را به تصویر کشیدند. مدیرکل دفتر مشترک فدراسیونها گفت: ٢٢ بهمن امسال که با چهلمین روز شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی متفاوت شد، بار دیگر با پشتیبانی و حمایت جامعه ورزش و جوانان از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیانگر واقعیت مهمی است که ورزشکاران و قهرمانان و جوانان این مملکت برخلاف فشار تحریمها و تهدیدهای استکبار جهانی همچنان با قدرت و با شکوه از کیان مملکت دفاع میکنند. سیدمحمدشروین اسبقیان گفت: امروز بیعت مجدد جامعه ورزش و جوانان با آرمانهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب و نقشآفرینی در حمایت از جبهه مقاومت و به پاسداشت خون شهید پرافتخار سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک پیروزی و افتخار بزرگ دیگر است که باز هم موجب عزت و سربلندی کشور میشود.
***
کمرانی: مهاجرت کیمیا با اصرار همسرش بود
سرمربی تیم ملی تکواندو با تاکید بر اینکه کیمیا علیزاده از قبل قصدی برای مهاجرت نداشته است، گفت: او اگر چنین قصدی داشت تا پیش از رفتن برای ایران مبارزه نمیکرد تا کارش برای مبارزه در کشور دیگر سختتر شود. مهرو کمرانی در گفتوگو با ایسنا، درباره مهاجرت کیمیا علیزاده خاطرنشان کرد: فکر میکنم با پخش شدن عکس کیمیا علیزاده، اجباری صورت گرفت تا ماندن او تداوم داشته باشد. قطعا کیمیا همیشه برای ما کیمیا میماند و موضوع رفتن او نیز تصمیمی است که مربوط به زندگی شخصی او است اما ایکاش اینطور نمیرفت. او جایگاه بالایی در ایران داشت و همه او را دوست داشتند. مردم ایران که شادی خاصی در این چند وقت نداشتند، برخلاف خارجیها با گرفتن مدال خیلی خوشحال میشوند. مردم ایران به خاطر وطندوستی و احترام به قهرمانانشان قدر مدالآوران خود را بیشتر میدانند و احترام زیادی برای آنها قائل هستند. سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان در پاسخ به این سوال که به نظر میرسد ماجرای مهاجرت کیمیا علیزاده بیشتر توسط همسر او پیگیری و اجرایی شده است، گفت: بعد از این موضوع چند بار با علیزاده مکالمه داشتم اما وارد جزئیات نشدیم و فقط احوالپرسی کردیم. قطعا این تصمیمی بود که همسرش گرفته بود و زمانی که هر فردی مخصوصا با فرهنگ ایران متاهل میشود دیگر نمیتواند به تنهایی تصمیم بگیرد. تصمیم کیمیا علیزاده صددرصد تحتتاثیر و اصرار همسرش بود اگر نه او اگر واقعا قصد مهاجرت داشت قبل از رفتنش برای ایران بازی نمیکرد تا کار به مراتب راحتتری برای مبارزه در کشور دیگری داشته باشد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|