|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
گزارشی درباره آنچه کرونا بر سر چرخه اکران سینماها در ایران آورده است
بلاتکلیفی حال بد سینما
گروه فرهنگ و هنر: «کرونا» رسما سینماهای کشور را ضربه فنی کرده است! سینماها نیز مثل بازار شب عید، به فروش روزهای آخر سال و هفتههای ابتدایی سال در ایام نوروز وابستگی دارند؛ فروشی که میتواند جبران فروش پایین برخی از ماههای دیگر سال باشد اما امسال با ماجراهای پیش آمده در ارتباط با شیوع بیماری کرونا در کشور، سرنوشت سینماهای ایران نیز همچون برخی دیگر از کشورهای درگیر این بیماری چیزی جز تعطیلی نبوده است. در این شرایط هم سینماداران و هم تهیهکنندگان، سرمایهگذاران و صاحبان آثار متضرر شدهاند و فعلا هم مشخص نیست وضعیت سینماها قرار است به کجا کشیده شود.
* روایتی ساده از یک ماجرای پیچیده
«سینماهای خصوصی بهطور متوسط روزی ۶۰۰ میلیون تومان فروش داشتهاند که قریب نصف آن سهم سینمادار بوده اما الان تعطیلاند. سایر مشاغل هم چنین وضعی دارند. باید برای جبران ضرر تعطیلی ناشی از کرونا در مشاغل خُرد، بستههای حمایتی طراحی کنیم. چه پیشنهادی دارید؟» این متن توئیتی است که حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی در ارتباط با وضعیت فعلی سینماها منتشر کرد؛ وضعیتی که قطعا بدون مشارکت و همفکری همه اهالی سینما حل نخواهد شد.
یکی از اصلیترین پیچیدگیهای این ماجرا در این است که با توجه به تعطیلی سینماها در اسفندماه، در عمل فیلمهایی که در این مدت قرار بوده اکران شوند، باید در اولویت اکران بعد از پایان تعطیلی سینماها قرار گیرند؛ از سوی دیگر فیلمهای مهمی برای اکران نوروزی متقاضی شده بودند و حالا هنوز مشخص نیست بعد از باز شدن مجدد سینماها، آیا آنها هم بلافاصله وارد چرخه اکران میشوند یا نه؛ اتفاقی که بر پیچیدگی این ماجرا افزوده است.
* هیچکس نمیداند اوضاع کی درست میشود
بدترین مسأله در ارتباط با ماجرای تعطیلی سینماها آن است که هیچکس دقیقا نمیداند این تعطیلی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؛ موضوعی که باعث میشود شرایط برای برنامهریزی درست و دقیق جهت برپایی مجدد چرخه اکران سینماها بشدت سخت شود. این نکتهای است که علی سرتیپی یکی از تهیهکنندگان سینما و مسؤول بزرگترین شرکت پخش فیلم در کشور نیز به آن اشاره کرده است. سرتیپی درباره این موضوع گفته بود: «واقعا خود ما هم نمیدانیم این وضعیت تا کی ادامه دارد و آیا اول فروردین سینماها امکان باز شدن دارند یا تا آخر فروردین شرایط ادامه دارد. فقط امیدواریم بزودی فضا برای بازگشایی سینماها مناسب باشد اما فعلا چیزی در اختیار ما نیست و فکر میکنم کمتر کسی اطلاع دقیق داشته باشد که چه چیزی پیش خواهد آمد. با این حال با قطعیت میتوان گفت تا پایان اردیبهشتماه تبعات این اتفاق (شیوع ویروس کرونا) را خواهیم داشت و اکوسیستم اکران سینماها قطعاً به هم میریزد».
او همچنین از دیگر آثار منفی این ماجرا بر فروش سینماها گفت: «یکی از مشکلات عمدهای که الان وجود دارد این است که فروش خوب و در واقع تامین ذخیره بسیاری از ماههای سال در سینما در همین فروردین رخ میداد، چون معمولا در این مدت 2 تا 3 برابر ماههای عادی فروش داشتیم و به همین دلیل میگویم الان اکوسیستم سینما به هم ریخته است. ضمن اینکه فیلمهای زیادی هم پشت صف اکران میمانند که فشردگی زیادی ایجاد میشود».
* مهلت پرداخت اقساط سینماها را تمدید کنید
اما اولین واکنش به توئیت رئیس سازمان سینمایی برای طرح پیشنهاد جهت ارائههای بستههای حمایتی در تعطیلی سینماها از سوی محمدقاصد اشرفی مطرح شد. رئیس انجمن سینماداران در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با این طرح گفت: «ما در حال تنظیم نامهای هستیم برای ارائه، چون ما الان مشکل پرداخت حقوق پرسنل را داریم که به اندازه 4 ماه است، یعنی هم حقوق اسفند است، هم عیدی، هم سنوات خدمت و هم پاداش و در کنارش قبوض آب و برق و تلفن هم هست. وقتی سینما تعطیل است منبع درآمدی برای پرداخت اینها وجود ندارد، چون سینما جایی است که جز پخش فیلم کار دیگری نمیتوان در آن انجام داد، بنابراین در اولین مرحله باید کمک شود تا سینماداران حقوق پرسنل خود را پرداخت کنند».
او برای برونرفت از این وضعیت پیشنهاد داد دولت همراهی کند تا مهلت پرداخت اقساط، قبضهای انرژی و تلفن و نیز بیمه و مالیات تمدید شود تا پس از تمام شدن شرایط بحرانی جامعه در فرصت مناسب برای بخش مالی بتوان کاری کرد. قاصداشرفی با تاکید ویژه در ارتباط با حمایت از بخش خصوصی گفت: «سینماهای بخش خصوصی شرایط خوبی ندارند و البته قصد جدا کردن سینماهای دولتی را از خصوصی ندارم اما بخش خصوصی واقعا در شرایط بدی است و توان گذراندن این شرایط از عهده ما خارج است».
* دولت به سینماها یارانه بدهد
یکی دیگر از راهکارها برای کمک به سینماها در شرایط فعلی از سوی سجاد نوروزی، مدیر سینما آزادی مطرح شد. نوروزی در گفتوگو با مهر، درباره تعطیلی سینماها در ایام شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: «ضرری که سینما از کرونا دید، قابل محاسبه نیست به طوری که به نظرم ممکن است ۶۰ درصد سینماها بهدنبال این بحران تعطیل شوند. میخواهم بگویم فاجعه عمیقی برای سینماها رخ داده اما چیزی که مشخص است اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهعنوان متولی اصلی که از نظر حاکمیتی میتواند سینمایی را تعطیل یا بازگشایی کند، بعد از اتمام این قضایا نیاز است یک چارچوب منطقی یارانه برای سینماها طراحی کند. البته فکر نمیکنم این یارانه رقم بزرگی در هزینههای ارشاد باشد».
همچنین سیدجمال ساداتیان، مدیر سینما آستارا درباره این وضعیت و نقشی که دولت میتواند برای بهبود آن داشته باشد، گفت: «سال گذشته اکران خوبی را در نوروز و عید فطر شاهد بودیم و تقریباً 6 ماه دوم سال سینماها چندان رونقی نداشتند تا بتوانند هزینههای خود را پوشش دهند، به همین دلیل چشم امید همه سینماداران به این بود که دوباره عید نوروز شود تا رونق به سینماها بازگردد اما الان با این وضعیتی که پیشآمده، فعالیت سینما تحت تاثیر قرار گرفته و خسارتی که وارد میشود بسیار قابل توجه است. بنابراین با توجه به اینکه پیشتر به این اتفاقها که در اختیار کسی هم نیست، فکر نشده بود، به اینجایی میرسیم که دولتها نقش کلیدی خود را باید نشان دهند، مثل سال گذشته که سیل آمد و دولت به کمک آمد و بودجهای را تصویب کرد تا بخشی از خسارت واردشده به آسیبدیدگان ناشی از سیل جبران شود. الان هم برای حوزه سینما وضعیت اسفناک شده است».
* از مشکل چرخه توزیع تا مشکل چرخه تولید!
همه این اتفاقات در شرایطی رخ داده که ضرر سینماداران تنها یک بخش از ماجراست، چرا که مسأله تولید آثار سینمایی نیز این روزها با مشکلات جدی روبهرو شده است. از یک سو فرآیند تولید فیلم به واسطه شرایط فعلی تحتالشعاع قرار گرفته و بسیاری از فیلمها برای تولید با مشکل روبهرو شدهاند و از سوی دیگر فیلمهای متقاضی اکران با وضعیت پیچیدهای روبهرو شدهاند که به نظر میرسد سال آینده نظام اکران و سرگروههای سینمایی نیز با چالشهای جدی روبهرو باشند. بعید نیست با این وضعیت مدت اکران برخی از آثار کمفروشتر کاهش پیدا کند و همچنین اکران بعضی از فیلمهای شاخص جشنواره 98 به بعد از برگزاری جشنواره فجر سال 99 منتقل شود، چرا که از یک سو برخی فیلمهایی که در جشنواره حضور نداشتند و اتفاقا جزو آثار کمدی و احتمالاً پرفروش هستند، متقاضی اکران میشوند و سینماداران نیز برای جبران ضررهای اخیر خود به اکران این آثار اقبال بیشتری نشان میدهند و از سوی دیگر فیلمهای اکران اسفند و اکران نوروز 99 نیز به شکل منطقی باید در اولویت اکران باشند. در این شرایط و با در نظر گرفتن زمانهای مرده اکران مثل ماههای محرم و صفر و ماه مبارک رمضان و روزهای منتهی به جشنواره فیلم فجر، در عمل بازه زمانی مناسب برای اکران در سال 99 بشدت فشرده خواهد بود.
ارسال به دوستان
واکنش پیروز ارجمند به خوشرقصی خوانندگان لسآنجلسی برای شاه سعودی
خودکشی حرفهای در طنطوره
حضور خوانندگان لسآنجلسی در جشنواره طنطوره و خواندن برای مراسمی که به بهانه سالروز تولد شاه سعودی برگزار شد، تناقضهای تازهای از سلطنتطلبان را برای ایرانیان آشکار کرد. به گزارش «وطن امروز»، «خودکشی حرفهای»، عنوانی است که پیروز ارجمند، آهنگساز و کارشناس موسیقی درباره رفتار خوانندگان لسآنجلسی و حضورشان در عربستان سعودی به کار میبرد. به گزارش «وطن امروز»، پیروز ارجمند در گفتوگویی با مهر، در توضیح این گزاره میگوید: این خوانندگان «خودکشی حرفهای» کردند و بدون توجه به خواست و نظر همین گروه از مخاطبان، در کشوری موسیقی اجرا کردند که به دلایل زیادی مورد نقد اکثریت ایرانیان است. خارج از اختلافهای سیاسی دولتهای ایران و عربستان، مردم ایران، در طول تاریخ متعرض سیاستهای فرهنگ ایرانستیزی حکام عربستان بودهاند. طبیعی است حکومت عربستان هیچگاه فرهنگ و تمدن ایران را ارج نگذاشته و به نوعی حتی سعی در نفوذ فرهنگی هم داشته است. از سویی نام جعلی برای خلیج عربی به کار میبرد و از سوی دیگر حاکمیت قانونی ایران بر جزایر سهگانه را نمیپذیرد و در رفتارهایی که با ایرانیان در عربستان داشته کرامت و شأن هموطنانمان را رعایت نمیکند. این کارشناس موسیقی تاکید میکند: عربستان همچنین از نظر رعایت موارد مربوط به نقض قوانین حقوقبشری و جنگافروزیهایی که در سالهای طولانی داشته، تصویری منفی از خودش در ذهن مردم ایران ایجاد کرده است. چگونه خوانندهای که ترانه «خلیج فارس» را خوانده، در کشور عربستان و برای کسانی میخواند که اساساً نام خلیجفارس را به رسمیت نمیشاسند. شادمهر عقیلی خواننده ترانه «رویایی دارم» که به جنگ اعتراض دارد، در کشوری اجرا میکند که جنگافروزی کرده است. خوانندگانی که ظاهراً پیام آنها صلح و مهربانی ست، بدون توجه به آنچه مانیفست خودشان بوده، در یک روش پارادوکسیکال، در عربستان و در حالی که مخاطبان ایرانی امکان حضور نداشتند، در سالنهای نسبتاً خالی برنامه اجرا کردند. این تناقض مورد توجه و نقد طرفداران این خوانندگان قرار گرفته است. وی تاکید کرد: دعوت ولیعهد عربستان از خوانندگان لسآنجلسی برای حضور در جشنواره طنطوره و فرستادن یک هواپیمای اختصاصی و اجرا در سالنی که تماشاگر ایرانی کمی در آن حضور دارد، نشاندهنده حمایت از موسیقی ایرانی نیست. اینها و نوع رفتاری که با هنرمندان حاضر در این فستیوال شده، نشان میدهد مساله دیگری در کار است و آن نفوذ فرهنگی و استمرار بر مقابله با فرهنگ و تمدن ایران است که دولت عربستان در این چند سال به دنبال آن بوده است. این کارشناس موسیقی در پایان تأکید کرد: به اعتقاد من حتی حضور خوانندگانی که به این کشور سفر کردند و با در نظر گرفتن ترانهها و مضامین برخی آثارشان نوعی پارادوکس را بین طیف زیادی از طرفداران و شنوندگانشان ایجاد کردند، میتواند زنگ خطری برای ادامه فعالیتهایشان و ریزش جدی مخاطبانشان باشد. شاید مخاطبان این خوانندگان، از این پس در انتخاب خود برای طرفداری از یک خواننده تجدیدنظر هم کنند، زیرا تاریخ نشان داده وقتی هنرمندان از مردم دور شدند، در بسیاری از موارد توان بازگشت به آغوش آنها و پذیرش عام را دیگر نداشتند. ارسال به دوستان
هوشنگ ظریف از اساتید پیشکسوت موسیقی درگذشت
حسین علیزاده: ظریف افسانه بود
هوشنگ ظریف از هنرمندان تاثیرگذار موسیقی ایرانی دار فانی را وداع گفت. به گزارش مهر، هوشنگ ظریف از هنرمندان شناختهشده و تاثیرگذار موسیقی ایرانی شنبهشب هفدهم اسفندماه دار فانی را وداع گفت. این هنرمند که مدتها در بستر بیماری بود بر اثر ایست قلبی درگذشت. هوشنگ ظریف ۱۶ آذرماه سال ۱۳۱۷ در تهران به دنیا آمد. پس از پایان دوره ابتدایی وارد هنرستان موسیقی شد و از حضور اساتیدی چون موسی معروفی، روحالله خالقی، جواد معروفی و حسین تهرانی بهرهمند شد. این هنرمند پس از فارغالتحصیل شدن در سال ۱۳۳۷ به استخدام وزارت فرهنگ و هنر درآمد و فعالیت خود را به عنوان نوازنده و تکنواز در گروههای مختلفی مانند ارکستر موسیقی ملی، ارکستر صبا و... شروع کرد. وی در دوره عالی هنرکده موسیقی از محضر استاد علی اکبرخان شهنازی جهت فراگیری ردیف بهرهمند شد. هوشنگ ظریف از سال ۱۳۴۲ به مدت ۱۷ سال به تدریس تار در هنرستان موسیقی پرداخت و از جمله شاگردان وی میتوان به حسین علیزاده، داریوش طلایی و ارشد طهماسبی اشاره کرد. حسین علیزاده، نوازنده و آهنگساز شناخته شده موسیقی ایرانی در متنی درباره هوشنگ ظریف نوشت: «زندگی را به عاشقانش سپرد. و رقص انگشتانش در حرکتند تا از نغمههایش زندگی جاری بماند. عطر عشق، عطر زندگی را در وجودمان دمید، تا عاشق بمانیم و از یادش شاد شویم. ظریف افسانه بود». ارسال به دوستان
مسؤولان جشنواره کن از افزایش ۹ درصدی درخواست حضور در این جشنواره خبر میدهند
بیتوجهی «کن» به کرونا!
با وجود تغییر تاریخ و لغو بسیاری از رویدادهای سینمایی به دلیل شیوع ویروس کرونا، مسؤولان جشنواره کن از افزایش ۹ درصدی درخواست حضور در این جشنواره از سوی سینماگران و رسانهها خبر میدهند. به گزارش هالیوود ریپورتر، شیوع ویروس کرونا بسیاری از جشنوارههای سینمایی را ناگزیر به تغییر تاریخ برگزاری کرده است و چندین فیلم از جمله جدیدترین قسمت «جیمز باند» نیز اکران خود را به زمان دیگری موکول کردهاند. در این میان روابط عمومی جشنواره کن نیز بتازگی در بیانیهای اعلام کرده درخواست حضور رسانهها و سینماگران برای حضور در هفتادوسومین این جشنواره ۹ درصد افزایش داشته است. سخنگوی کن نیز هفته گذشته به صورت رسمی اعلام کرد تغییری در تاریخ برگزاری جشنواره و بازار فیلم کن ایجاد نخواهد شد و در حال حاضر فرآیند انتخاب فیلمها طبق روال معمول در حال انجام است. دولت فرانسه اعلام کرده در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هرگونه تجمع بیش از 5 هزار نفر در محیطهای سربسته ممنوع است اما مسؤولان کن معتقدند این محدودیت شامل جشنواره و بازار فیلم کن نمیشود، چرا که بزرگترین سالن نمایش کاخ جشنواره ۲۳۰۰ نفر گنجایش دارد و در بازار فیلم نیز همزمان این جمعیت حضور نخواهند داشت. پیشتر MipTV که بازار محصولات تلویزیونی کن است و همچنین سومین دوره جشنواره سریالهای تلویزیونی در شهر کن فرانسه (CannesSeries) به سبب شیوع ویروس کرونا، تاریخ برگزاری خود را به زمان دیگری در آینده موکول کردند. طبق اعلام پیشین، هفتادوسومین جشنواره فیلم کن از تاریخ ۱۲ تا ۲۳ مه (۲۳ اردیبهشت تا ۳ خرداد) در فرانسه برگزار میشود و باید منتظر ماند و دید آیا افزایش احتمالی شیوع ویروس کرونا در اروپا و فرانسه، تغییری در تصمیم برگزارکنندگان این رویداد مهم سینمایی ایجاد میکند یا خیر. ارسال به دوستان
درباره فیلم کوتاه «نفرس» باشگاه فیلم سوره
اگر این مطلب را به 10 نفر نفرستی خبر بدی میشنوی!
علی مرادخانی: با گسترش ویروس کرونا و افزایش بازخوردهای اجتماعی به این موضوع، کمکم سر و کله شایعات و اخبار غیرواقعی در غیاب خبررسانیهای رسمی بویژه در روزهای اول ماجرا پیدا شد. باز هم با کانالهای غیرمعتبری روبهرو هستیم که برای افزایش لایک و ممبر اقدام به انتشار گسترده اخبار غیرواقعی درباره بیماری کرونا میکنند. همین موضوع بهانهای بود برای انتشار فیلم کوتاه «نفرس»؛ فیلم کوتاهی که باشگاه فیلم سوره آن را تولید کرده و با زبانی طنز به انتشار اخبار و مطالب غیرموثقی اشاره میکند که بین مردم دست به دست میشود و کمکم موجب شکلگیری یا گسترش یک شایعه میشود.
فیلم کوتاه «نفرس» که در روزهای اخیر در فضای مجازی بازدید فراوانی داشته، به کارگردانی سامان غنائمی و با بازی فاطمه شکری، هاشم تفکری تولید شده و داستان پیام تلگرامی را روایت میکند که در آن قید شده مخاطب باید آن را به 10 بفرستد و اگر این پیام را به 10 نفر نفرستد خبر بدی میشنود. همین ماجرا باعث میشود تا شخصیت اول فیلم همه چیز را از منظر این پیام ببیند و زندگیاش دچار اختلال شود. این فیلم کوتاه که در فضایی طنز داستان خود را روایت میکند در جشنواره عمار هم توانسته فانوس بهترین فیلم کوتاه را از آن خود کند.
باشگاه فیلم سوره که با تولید فیلمهایی مانند «بیست و یک روز بعد» و «دیدن این فیلم جرم است» شناخته میشود، در سالهای اخیر یکی از مراکز مهم فرهنگی- رسانهای است که اقدام به تولید فیلمهای کوتاه کرده است. فیلمهای کوتاهی که عموماً در جشنوارههای مهم فیلم کوتاه مانند تهران، رشد، عمار و... حائز عنوان شدهاند و مخاطبان نیز از آنها استقبال کردهاند.
ارسال به دوستان
«درخت گردو» پروانه نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی برای ۲ فیلم مجوز نمایش صادر کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی- بصری، شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، مجوز نمایش ۲ فیلم «درخت گردو» به تهیهکنندگی سیدمصطفی حاجیاحمدی، کارگردانی محمدحسین مهدویان و نویسندگی مشترک ابراهیم امینی و حسین حسنی و «مردن در آب مطهر» به تهیهکنندگی جمشید محمودی و کارگردانی و نویسندگی نوید محمودی را صادر کرد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
«طلاق» ابوالقاسم طالبی ادامه دارد
ابوالقاسم طالبی پس از ساخت 2 مجموعه «بازگشت پرستوها» و «به کجا چنین شتابان» در تلویزیون، حالا ساخت مجموعهای را عهدهدار است که به مسایل روز جامعه توجه دارد. «طلاق» جزو آثار الف فاخر تلویزیون است که در مرکز سیمافیلم تهیه میشود. او قصهای در هم تنیده شده را طراحی کرده و به نگارش درآورده که به مسائل اجتماعی میپردازد و در دل قصهها نگاهی به مفاسد اقتصادی نیز شده است. بنا بر این گزارش، تاکنون ۳۰ درصد از تصویربردار این مجموعه انجام شده و علاوه بر تهران در چند کشور خارجی نیز تصویربرداری خواهد شد. قطبالدین صادقی، مجید واشقانی، حمید گودرزی، پیام دهکردی، ناصر آقایی، بهار محمدپور، هدیه رضایی، نیلوفر کیارستمی، عسل غروی، النا آهی و... از جمله بازیگران سریال «طلاق» هستند.
***
پایان تصویربرداری پایتخت در شیرگاه
تصویربرداری فصل ششم مجموعه تلویزیونی پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم و تهیهکنندگی الهام غفوری در شیرگاه به پایان رسید. به گزارش «وطن امروز»، با پایان تصویربرداری سریال پایتخت در شیرگاه مازندران تاکنون بیش از90 درصد از این سریال تصویربرداری شده است. ادامه تصویربرداری این سریال قرار است در تهران انجام شود. فصل ششم مجموعه تلویزیونی پایتخت در 15 قسمت برای پخش در نوروز 99 از شبکه یک سیما ساخته میشود. محسن تنابنده، ریما رامینفر، احمد مهرانفر، مهران احمدی، هومن حاجیعبداللهی، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، سارا و نیکا فرقانی، عطیه جاوید، سلمان خطی، ابوالفضل رجبی و غلامعلی رضایی بازیگران اصلی این سریال هستند.
ارسال به دوستان
هنرمند تئاتر درگذشت
«گلزار محمدی» هنرمند تئاتر و دبیر جشنواره بینالمللی تئاتر عروسکی پس از یک دوره سخت مبارزه با بیماری درگذشت. به گزارش فارس، این هنرمند 42 ساله تئاتر صبح دیروز بر اثر بیماری سرطان و پس از تحمل یک دوره سخت بیماری در منزل پدری خود در سنندج درگذشت. وی مدتی قبل در بیمارستانی در تهران بستری بود که با وخیم شدن حال جسمیاش به سنندج منتقل شد. این هنرمند دیروز در قطعه هنرمندان بهشت محمدیه شهرستان سنندج به خاک سپرده شد.
ارسال به دوستان
سینمای جهان
ناشر فرانسوی از انتشار کتاب «وودی آلن» سر باز زد
ناشر فرانسوی کتاب خاطرات «وودی آلن»، فیلمساز و بازیگر آمریکایی انتشار کتاب او را به دلیل اعتراض و مناقشه حقوقی با دخترخواندهاش لغو کرد. هالیوود ریپورتر نوشت: عرضه کتاب خاطرات وودی آلن به نام شایسته هیچ (Apropos Of Nothing)، توسط گروه انتشاراتی فرانسوی Hachette Book Group لغو شد. قرار بود این کتاب اوایل ماه آوریل (فروردین ۱۳۹۹) به بازار عرضه شود اما اطلاعیه ناشر که هفته گذشته پخش شده بود، با جنجال و اعتراضات گسترده همراه شد. آلن به دلیل اختلافاتی که با دخترخواندهاش دیلن فارو دارد، در مظان اتهام است و به همین علت کارکنان انتشارات که از عرضه کتاب این فیلمساز بیاطلاع بودند، در اعتراض به چاپ این کتاب استعفا کردهاند اما مدیر انتشارات اشت با انتشار بیانیه دیگری اعلام کرد تمام حقوق کتاب را به مؤلف آن بازمیگرداند و از چاپ کتاب صرفنظر کرده است. آلن اکنون باید به دنبال ناشر دیگری باشد یا خود او این کتاب را منتشر کند.
***
دیزنی دوباره سراغ «دیو و دلبر» رفت!
دیزنی نمیخواهد داستان «دیو و دلبر» را رها کند و به همین دلیل قصد دارد پیشدرآمدی بر داستان اصلی آن بسازد. به گزارش «وطن امروز» به نقل از ورایتی، شبکه دیزنی پلاس پیشدرآمدی برای فیلم لایو اکشن «دیو و دلبر» میسازد و آن را در قالب یک سریال روی آنتن میبرد. گفته شده لوک ایوانز و جاش گد نقشهای قبلی خود را در این سریال بازی میکنند و ایوانز بار دیگر در نقش «گستون» و گد در نقش «لیفو» دیده خواهند شد. این سریال هنوز در مراحل اولیه شکلگیری است اما روشن شده که همچنان موزیکال خواهد بود و ادی کیتسیس و آدام هورویتز مسؤولیت نویسندگی، ساخت و تهیه آن را بر عهده خواهند داشت. گد نیز در نوشتن فیلمنامه آنها را همراهی خواهد کرد. گفته شده این سریال در ۶ قسمت ساخته خواهد شد. فیلم «دیو و دلبر» با بازی اما واتسون و دن استیونز در نقش شخصیتهای اصلی، سال ۲۰۱۷ اکران شد و با کسب نظر مثبت منتقدان، فروشی 2/1 میلیارد دلاری را کسب کرد. این در حالی بود که فیلم با بودجه ۱۶۰ میلیون دلاری ساخته شده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|