|
کنکور و آزمون نهایی دوره متوسطه به صورت حضوری برگزار میشود
منصور کبگانیان، قائممقام و دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصویب برگزاری آزمون نهایی دوره متوسطه و آزمون سراسری در جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور خبر داد و گفت: تاریخ برگزاری آزمون نهایی دوره متوسطه و کنکور سراسری بستگی به مصوبات ستاد مقابله با کرونا دارد و قطعاً در سال جاری این دو آزمون با رعایت تاریخ منعطف برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
اصناف تهرانی برای ثبتنام و قبول پروتکل کرونایی وزارت بهداشت و آغاز فعالیت خود فقط تا امشب فرصت دارند
فاز جدید دوگانه سلامت - معیشت!
روحانی: هم با بیماری مقابله میکنیم هم با بیکاری
گروه اجتماعی: متقاضیان آغاز فعالیت کسبوکار و مشاغل در تهران فقط تا امشب فرصت دارند در سامانه وزارت بهداشت ثبتنام کنند، اگرنه اجازه بازگشایی کسبوکار خود را نخواهند داشت.
به گزارش «وطن امروز»، اکثر کسبوکارها در تهران در هفته جاری تعطیل بودند و هیچ فروشگاه و مغازهای به غیر از فروشگاههای مواد غذایی فعالیت نمیکردند اما پایتخت شلوغترین روزهای خود را سپری کرد. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند از شنبه هفته آینده با بازگشایی کسبوکارها در تهران ترافیک بشدت افزایش خواهد یافت و موج جدیدی از شیوع کرونا شکل خواهد گرفت. البته از شنبه همه کسبوکارها اجازه فعالیت نخواهند داشت. اصنافی مانند آرایشگاههای مردانه و زنانه، رستورانها، تالارهای پذیرایی و سالن مراسم، مراکز بازی، تفریحی و گیمنتها، قهوهخانهها، چایخانهها و تریا، اماکن اقامتی، هتلها، استخرها و باشگاههای بدنسازی و ورزشی و سینماها همچنان تعطیل خواهند بود و بقیه اصناف فقط با ثبتنام در سامانه وزارت بهداشت و پذیرفتن پروتکل بهداشتی اجازه فعالیت خواهند یافت. کمیته اطلاعرسانی ستاد ملی مقابله با کرونا در اطلاعیه شماره 5 خود درباره طرح فاصلهگذاری هوشمند، از کسبه و اصنافی که در مقابله با کرونا کمخطر اعلام شدهاند و علاقهمند به شروع فعالیت هستند، مؤکداً خواست به سایت وزارت بهداشت مراجعه کنند.
در این اطلاعیه اشاره شده کسبوکارهای کمریسک در تهران از شنبه 30 فروردین بازگشایی میشوند. در اطلاعیه فوق آمده است: مجددا تاکید میشود در خانه بمانید؛ مگر اینکه به اضطرار مجبور به ترک خانه به صورت موقت شوید؛ در این صورت حتما رعایت و اجرای دستورالعملهای وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را برای عدم ابتلا به کرونا کاملا جدی بگیرید.
در بندهای دیگر اطلاعیه آمده است: اصنافی که در مقابله با کرونا کمخطر اعلام شدهاند و علاقهمند به شروع فعالیت هستند تنها تا ساعت 24 روز پنجشنبه 28 فروردین فرصت دارند در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند و پس از تکمیل فرم تعهد، اخذ مجوز و تایید تعهدنامه مبنی بر الزام به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و دریافت کد میتوانند شروع به فعالیت کنند.
تاکید میشود اعمال قانون بر اصناف کمخطر که مبادرت به شروع کار بدون اخذ تعهد و دریافت کد کنند یا با بیتوجهی به رعایت دستورالعمل بهداشتی منجر به شیوع کرونا شوند، توسط دستگاههای نظارتی به صورت قاطع صورت خواهد گرفت.
بازرسان اتاقهای اصناف و اتحادیههای صنفی و بازرسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه سایر عوامل نظارتی نسبت به نظارت بر حسن اجرای شروع به فعالیت واحدهای صنفی کمخطر در شیوع کرونا و اجرای دقیق دستورالعملهای بهداشتی مصوب و متعهد شده، اقدام و اعمال قانون در برابر خاطیان خواهند کرد.
* دوگانه سلامت / معیشت
جان یا نان؟ سلامت یا معیشت؟ بیماری یا بیکاری؟ دولت برای اجرای فاز دوم طرح فاصلهگذاری اجتماعی و بازگشایی کسبوکارها و اقناع جامعه، دوگانه جان و نان را به وجود آورد. دولتیها اعلام کردند وضعیت اقتصادی بهگونهای نیست که کشور را به علت کرونا تعطیل کنند. مبارزه با بیماری همزمان با آغاز فعالیت اقتصادی طرحی است که دولتیها بر آن اصرار دارند و هشدارهای جامعه پزشکی درباره شیوع موج جدید ابتلا به کرونا نیز مانع از بازگشایی مشاغل نشده است. روحانی دیروز به این مساله اشاره کرد و گفت: ما هم با بیماری مبارزه میکنیم و هم بیکاری. وی گفت: امروز مهمترین مسأله و دغدغه مردم ما سلامت و معیشت است. ما باید کاری کنیم که همزمان با بیماری و بیکاری مبارزه کنیم و اگر بتوانیم این دیدگاه جامع را بخوبی اجرایی و عملیاتی کنیم، انشاءالله قدم به قدم میتوانیم شرایط کشور را به سمتی هدایت کنیم که برای مردم ما مطلوب باشد.
رئیسجمهور با بیان اینکه برای نخستینبار است که یک بیماری نامش تبدیل به یک معیار تاریخی برای محاسبات شده است و به دوران قبل و پساکرونا تقسیم شده است، تصریح کرد: امروز مهم است که در دوران کرونا چگونه با این بیماری مقابله کنیم و بعد از پایان دوران چگونه مسائل اقتصاد را سامان دهیم.
روحانی خاطرنشان کرد: برای موفقیت در این امر، دولت، همه قوا و ارکان کشور باید در کنار یکدیگر باشند. یک وظایفی برعهده دولت، یک وظایفی برعهده بخشهای دیگر حاکمیتی و بخشهای مهمی هم برعهده مردم است. دولت باید افراد مبتلا به بیماری را شناسایی و به بیمارستانها هدایت کند؛ به سمت مراکز بهداشتی تا بیماری آنها به بخشهای دیگر جامعه سرایت ندهد؛ وظیفه دیگر دولت مراقبت و پرستاری از بیماران است.
رئیسجمهور اظهار داشت: مواد غذایی مورد نیاز مردم در طول این مدت تامین شده است و زمانی نبوده که مردم به فروشگاهها مراجعه کنند و با قفسه خالی مواجه شوند و بیان شود که بروید و 2 روز دیگر مراجعه کنید، در صورتی که بسیاری از کشورها با آن دست به گریبان بودند.
وی با اشاره به اینکه یکی از افتخارات بخش پزشکی این است که هیچ کجا بیماری که نیازمند تخت درمانی بوده به در بسته نخورده است، بیان داشت: کادر پزشکی ما در این مقطع تاریخی از پایان بهمن تا امروز بخشی سرافزار در برابر مردم است. ما در تاریخ بسیار سرافرازیم. کشورهایی داریم که تخت داشته اما پرستار و پزشک نداشتهاند. ما حتی یک نمونه سراغ نداریم که کسی به بیمارستان مراجعه کند و او را برگردانده باشند یا تخت نیاز داشته باشد یا به خاطر فقر مالی بستری نشود. دولت حتی اعلام کرده است خدمات درمانی اتباع خارجی که به طور قانونی در کشور ما زندگی میکنند، رایگان انجام شود. رئیسجمهور با تاکید بر اینکه در کشورمان درمان این بیماری به صورت رایگان بوده است، اظهار داشت: وظیفه دیگر دولت تامین نیازمندیهای پزشکی بوده که در این بخش همه به میدان آمدند و در ماسکهای ویژه N95، لباس مخصوص (گان) و دارو هیچ نیازمندی نیست و روزانه تامین میشود. وظیفه دیگر دولت تامین مایحتاج مردم است.
وی بیان داشت: بیشتر موارد بهداشتی مورد نیاز هم در اختیار مردم است، در مواد ضدعفونی مشکلی وجود ندارد البته در برخی موارد مانند ماسک شاید به اندازه کافی موجود نباشد که در اینباره در هفتههای آینده با افزایش تولید این مشکل حل خواهد شد. همه در این دوران به صحنه آمدند. امسال در بخش کشاورزی شرایط ما از سالهای قبل بهتر است.
وی تاکید کرد: در زمینه تولیدات زراعی پیشبینیها این است که این سال 5/3 تا ۴ درصد افزایش تولید داشته باشیم. در زمینه گندم پیشبینی شده است ۱۴ میلیون تن گندم تولید شود که هر چه مورد نیاز مصرفی کشور در بخشهای مختلف است، تامین میشود.
***
[خواهش وزارت بهداشت از اصناف]
اطلاعات اصنافی که در سامانه وزارت بهداشت ثبتنام میکنند به سازمان مالیات داده نمیشود. معاون بهداشت وزیر بهداشت در این باره گفت: پروتکلهای بهداشتی 3 قسمت دارد؛ یکی مربوط به محیط کسبوکار، یکی مربوط به کارکنان و سومین قسمت نیز مربوط به دریافتکنندگان کالاها و خدمات است. باید توجه کرد که بازگشایی صنوف به معنی عادی شدن شرایط نیست و به این معنی نیست که بیماری را مهار کردهایم. بازگشایی صنوف را در کنار فعالیت اقتصادی و تامین معیشت مردم، با توجه به کاهش ریسک ابتلا مدیریت میکنیم. بنابراین هرگونه سهلانگاری میتواند منجر به شیوع مجدد بیماری شود.
علیرضا رئیسی تاکید کرد: متاسفانه در زمینه ثبت صنوف در فضای مجازی شایعاتی مطرح شده مبنی بر اینکه این ثبتنام مربوط به مالیات است اما ما در این سامانه هیچ کد اقتصادی از کسی دریافت نمیکنیم و هیچ ربطی به مالیات و... ندارد و صرفا در حوزه بهداشت اقدام میکنیم که برای ارسال و رعایت پروتکلهاست. خواهش میکنیم اصناف حتما ثبتنام کنند تا کد بازگشایی را دریافت کرده و ما برایشان پروتکلها را ارسال کنیم. متاسفانه طبق معمول یکسری نگرانی برای افراد ایجاد کردند و بحث ثبتنام در سامانه را به مالیات ربط دادند اما در این زمینه صرفا دیدگاهمان سلامت مردم است و حتی اعلام کردیم که مشاغل خانگی و صنوف بدون پروانه هم ثبتنام کنند تا پروتکلهای به دستشان برسد. اگر نیاز به تمدید باشد، مهلت ثبتنام را تمدید میکنیم اما اینطور نیست که مرتبا تمدید شود.
ارسال به دوستان
یکسوم آمار مرگ و میر کرونا در پایتخت است
ترافیک کرونا در تهران
تعداد مبتلایان کرونا در کشور به 76389 و شمار قربانیان به 4777 نفر رسید
گروه اجتماعی: طبق آمارهای وزارت بهداشت روند کاهشی ابتلا و مرگومیر ناشی از کرونا دیروز هم ادامه یافت و تعداد قربانیان روزانه «کووید-19» دورقمی باقی ماند اما یک سوم آمار درگذشتگان کرونا تهرانی هستند. به گزارش «وطن امروز» از روز سهشنبه آمار قربانیان روزانه کرونایی در ایران دورقمی شد و به 98 نفر رسید که دیروز این آمار بهبود یافت و به 94 مورد در 24 ساعت رسید.
مسؤولان وزارت بهداشت این آمار را به فال نیک گرفتند اما خیلیها بابت بازگشایی کسبوکارها و مشاغل و موج جدید شیوع کرونا ابراز نگرانی کردهاند و اعتقاد دارند در روزهای آینده شاهد موج جدید ابتلا و مرگومیر ناشی از کرونا خواهیم بود. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که پرسید آیا در اعلام دورقمی شدن فوتیهای روزانه کرونا عجله نشد، بیان کرد: ما همان الگوی اولیه که موارد را حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد اعلام کردیم، همچنان حفظ کردهایم. یعنی وقتی آمار قطعی شد، همان آمار ابتلا و فوتی اعلام میشود. الان قرار نیست به مردم مقاله علمی بدهیم و تصویری را که به دست ما رسیده به مردم اعلام میکنیم. وی افزود: دیروز برای ما هم خیلی خوشایند بود که تعداد فوتیهای روزانه دورقمی شده است. البته برای ما هم خوشایند نیست خانوادههایی عزادار باشند اما اینکه بعد از یک ماه که مجبور بودیم عدد سهرقمی را برای فوت بخوانیم، برای ما خوشایند بود که تعداد این فوتیها دورقمی شده است. خوشبختانه روند کاهشی است اما ممکن است دوباره افزایش داشته باشیم و هیچکس نمیتواند قسم بخورد این روند ادامه خواهد داشت. رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: هیچ اپیدمیولوژیک و متخصص عفونی و کارشناسی در دنیا تصویر مشخصی برای روزهای آتی درباره کرونا به دنیا ارائه نکرده است. هیچ تصویر روشن و شفاف و واضحی در دنیا درباره سرنوشت هفتههای آتی در زمینه کرونا وجود ندارد و همه این موارد بر اساس حدس و گمان مطرح میشود.
نکتهای که وجود دارد و نگرانی همگان را بیشتر میکند، این است که طبق گفتههای سخنگوی وزارت بهداشت یکسوم تعداد فوتیهای 2 روز اخیر (بیش از 30 نفر در روز) مربوط به تهران بوده که یادآور عدم رعایت پایتختنشینان در روزهای ابتدایی هفته و ازدحام کمسابقه در وسایل حملونقل عمومی و ترافیک تهران است. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: متأسفانه بررسی آمارها حکایت از آن دارد که در همین 2 روز اخیر یکسوم تعداد فوتیها مربوط به شهر تهران بوده است. همچنین علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اعلام کرد طی 24 ساعت 399 بیمار کرونایی جدید در تهران بستری شدند؛ 327 بیمار جدید در بخشهای عادی و 72 مورد جدید در بخش مراقبتهای ویژه. به طور کلی تغییر در میزان مرگ و میر یک ماه بعد از حضور و ترددهای غیرضروری و افزایش بار ترافیکی آثارش دیده میشود و تأثیر ازدحام های اخیر در آینده مشخص خواهد شد. در هر صورت همین آمار میتواند پیامهای زیادی داشته باشد و به پایتختنشینان این هشدار را بدهد تا پروتکلهای بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.
* آمارهای دیگر
آمارهای اعلامی وزارت بهداشت نشان میدهد میزان ابتلا به «کووید-19» نیز کاهش یافته است. آمار ابتلا در 22 فروردین که بالاترین تعداد در یک هفته اخیر محسوب میشود 1972 بوده و از این تاریخ روند کاهشی ابتلا آغاز شده و شنبه هفته جاری 1837 مورد، یکشنبه 1657 مورد، دوشنبه 1617 مورد، سهشنبه 1574 مورد و دیروز 1512 مورد ابتلا اعلام شده است. آمار ابتلای دیروز هم 62 مورد کمتر از روز سهشنبه بود که میتواند امیدوارکننده باشد. کیانوش جهانپور در اینباره گفت: از ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵۱۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷۶ هزار و ۳۸۹ نفر رسید. وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و تا امروز ۴۷۷۷ نفر از بیماران، جان باختهاند و دیگر در بین ما نیستند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۴۹۹۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شدهاند و ۳۶۴۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. جهانپور بیان کرد: تاکنون ۲۹۹ هزار و ۲۰۴ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
وی اظهار کرد: از اینکه مردم در 2 ماه گذشته صبر زیادی داشتند و در خانهها مانده و از تردد غیرضروری خودداری کردند متشکریم. امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد و شاهد روند کاهشی مبتلایان در کشور باشیم. تلاش همکاران ما در کنار مشارکت اجتماعی مردم، یاریرسان سلامت عمومی جامعه بوده است.
* چند نوع تست کرونا وجود دارد؟
با انتشار آمارهای وزارت بهداشت این سوال وجود دارد که چگونه ابتلا به این ویروس تشخیص داده میشود؟ جهانپور در پاسخ به این سوال گفت: چند مدل تست در زمینه کرونا وجود دارد. یک تست اختصاصی بوده و یک تست اختصاصی نیست اما منجر به تشخیص بیماری میشود. یکی تست PCR است که از ته حلق و بینی نمونهبرداری میشود. این تستها به نوعی جداسازی ویروس را انجام میدهد و بررسی میشود که آیا در ترشحات حلق و بینی، ویروس وجود دارد یا خیر. تست PCR تست اختصاصی «کووید-۱۹» است. برای هر تست 2 معیار حساسیت و ویژگی وجود دارد. موارد مثبت تست PCR قطعی است اما ممکن است موارد منفی آن کاذب باشد.
وی بیان کرد: تستهای سلولوژیک نیز وجود دارد که به دنبال خود ویروس نیست و به دنبال آنتیبادی یا پادتنی است که بدن برای مقابله با ویروس تولید میکند. این تستها تست قطعی تشخیص در موارد اولیه نیست. ویروس باید وارد بدن شود و بدن بین یک تا 2 هفته بین ترشح آنتیبادی و رسیدن آن به سطح مشخص زمان نیاز دارد. این نوع تست در تشخیص زودهنگام کمک نمیکند و حتی ممکن است ما را به خطا بیندازد. در تستهای سلولوژیک ظرف چند روز یا هفته بعد از ابتلا میتوانیم این آنتیبادیها را در افراد مشخص کنیم. در این زمینه باید پادتن یا آنتیبادی ویروس کرونا را شناسایی کنیم. ممکن است افراد به ویروس دیگری مبتلا شده باشند و آنتیبادی علیه آن ترشح شده و با آنتیبادیهای ترشح شده علیه کرونا مشترک باشد. اگر معیار این آنتی باشد، در نتیجه تست سلولوژیک خطا خواهد داشت. یعنی ممکن است این آنتیبادی مربوط به سارس و مرس و ویروسهای دیگر خانواده کرونا باشد. اگر فرد در اواخر بهمنماه با علامت یا بیعلامت مبتلا به کرونا شده باشد، امروز برای گواهی سلامت مراجعه کند یا بخواهد ارزیابی داشته باشد، تست PCR به درد این شخص نمیخورد، زیرا دقیقا زمان حال را نشان میدهد و در این مرحله از افراد تست سلولوژیک انجام میشود. وی افزود: در تست سلولوژیک از خون نمونهگیری میشود. با این کار میتوانیم بگوییم افراد در هفتهها یا ماههای قبل به این ویروس مبتلا شدهاند. این اطلاعات که روزانه اعلام میشود مربوط به دوران بحران است.
ارسال به دوستان
بهداشت
اختلال بویایی نشانه اولیه ابتلا به «کووید-۱۹» است
پزشکان در مطالعهای دیگر بر از دست دادن حس بویایی به عنوان نشانه اولیه بیماری «کووید-۱۹» تاکید کردند. به گزارش ایسنا، این متخصصان در مطالعه دیگری بر شواهد موجود مبنی بر اینکه از دست دادن حس بویایی و چشایی میتواند نشانه اولیه بیماری «کووید-۱۹» باشد، تاکید کردند. متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا اظهار داشتند: درحالی که شواهدی مبنی بر ارتباط ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» و از بین رفتن حس چشایی و بویایی وجود داشته، این بررسی جدید اولین تحقیقی است که ارتباط جدی میان این دو را مورد تایید قرار داده است. محققان اظهار داشتند: بر اساس مطالعه انجام شده در صورتی که فرد احساس بویایی و چشایی خود را از دست بدهد ۱۰ برابر بیشتر احتمال دارد به ویروس کرونا آلوده شده باشد. شایعترین نشانه بیماری «کووید-۱۹» همچنان تب است اما احساس خستگی و از دست دادن حس بویایی و چشایی از دیگر علائم اولیه ابتلا به این بیماری به حساب میآیند.
***
کاهش مرگومیر کرونا با پلاسمادرمانی
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله از کاهش مرگومیر کرونا با پلاسما درمانی خبر داد. «حسن ابوالقاسمی» سرپرست و آغازگر پروژه تحقیقاتی پلاسما در درمان «کووید-۱۹» در گفتوگو با ایلنا، گفت: هماکنون برداشت اولیه از این طرح مطالعاتی که بیش از یک ماه عمر دارد، این است؛ نخست بیمارانی که پلاسما دریافت کردند، به وضعیت شدید بیماری که نیاز به دستگاه ونتیلاتور پیدا کنند، نرسیدند، دوم آنکه ما به بیماران شدید تزریق کردیم و آمار مرگ و میر آنها کاهش پیدا کرد. وی افزود: هنوز فرصت استخراج دادههای مشخص از نمونهها را نداشتیم. منتها این برداشت اولیه منطقی است اما برای اعلام نتایج قطعی و دادههای مسجل، باید منتظر پردازش داده باشیم. تا الان به نظر میرسد پلاسما موثر است، البته گواه منطق هم بر همین بود، چرا که پلاسما حاوی پادتن ضدویروس است.
ارسال به دوستان
پلیس و کارمندان تهرانی دوچرخهسوار میشوند
سرپرست معاونت حملونقل و ترافیک شهرداری تهران از اهدای دوچرخههای اشتراکی به پلیس و کارمندان ادارات طی روزهای آینده خبر داد و گفت: ضدعفونی دوچرخههای بیدود روزانه انجام میشود. یوسف حجت در گفتوگو با فارس، با اشاره به اینکه پایتخت دارای ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دوچرخه اشتراکی است، گفت: ضدعفونی دوچرخهها به صورت روزانه انجام میشود ولی با این وجود شهروندان باید هنگام استفاده از این دوچرخهها حتماً از دستکش استفاده کنند. وی خاطرنشان کرد: تعداد زیادی اشتراک از بیدود برای دانشگاهیان، پلیس، کارمندان ادارات، نیروهای شهرداری و خبرنگاران درخواست کردهایم تا بزودی آن را اهدا کنیم. وی خاطرنشان کرد: استفاده از دوچرخه، سادهترین راه برای کاهش ترافیک و هزینههای رفت و آمد، استفاده کمتر از خودروی شخصی و بهبود کیفیت هوا محسوب میشود و برای دور ماندن از کرونا میتواند مناسب باشد.
ارسال به دوستان
هدیه ۵۰۰ هزار تومانی بنیاد مستضعفان به نیازمندان سیستانوبلوچستان
رئیس بنیاد مستضعفان از حمایت نقدی این بنیاد از بیش از ۴۸ هزار خانواده محروم سیستانوبلوچستانی شامل خانوادههای در نوبت حمایت کمیته امداد و بهزیستی، خانوادههای آسیبپذیر عشایر، زندانیان نیازمند، فاقدین شناسنامه، اتباع و مهاجران دارای همسر(زن) ایرانی و خانوادههایی که در این استان تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند خبر داد. سیدپرویز فتاح در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه خانوادههای فاقد شناسنامه که عمدتاً در استان سیستان و بلوچستان بهواسطه همجواری با کشور افغانستان قرار دارند و از دریافت یارانه و کمکهای معیشتی سازمانهای حمایتی همچون کمیته امداد و سازمان بهزیستی محرومند، بنیاد مستضعفان تصمیم گرفت در شرایط فعلی که مشکلات معیشتی، اقشار آسیبپذیر جامعه و از جمله این عزیزان را بشدت تهدید میکند، برای بیش از ۲۶۰۰ خانواده بدون شناسنامه این استان، مبلغ ۵۰۰ هزار تومان هدیه در نظر بگیرد. به گفته فتاح، بر اساس تصمیم اتخاذ شده برای این ۳۸ هزار خانوار، خانوادههای تک نفره هدیهای ۲۰۰ هزار تومانی، خانوادههای ۲ نفره هدیهای ۳۰۰ هزار تومانی، خانوادههای ۳ و ۴ نفره هدیه ۴۰۰ هزار تومانی و خانواده ۵ نفره و به بالا هدیه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی از سوی بنیاد مستضعفان دریافت خواهند کرد.
ارسال به دوستان
پلمب واحدهای آلاینده در جنوب تهران
رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان ری از پلمب چند واحد آلاینده بازیافت پلاستیک در بخش قلعهنو این شهرستان خبر داد. به گزارش فارس، زهره عبادتی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی شکایت اداره محیطزیست شهرستان ری علیه واحدهای آلاینده در بخش قلعهنو، 5 واحد بازیافت پلاستیک با دستور مقام محترم قضایی پلمب و جمعآوری شد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|