|
اجرای آزمایشی «دادرسی مجازی» در پایتخت
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از اجرای آزمایشی دادرسی الکترونیک در تهران خبر داد. حسن روحانینیا در گفتوگو با فارس از ایجاد سامانهای برای دادرسی الکترونیک و مجازیسازی آن خبر داد و گفت: دادرسی الکترونیکی در دستور کار دفاتر خدمات قضایی الکترونیک قضایی قرار دارد. وی گفت: با توجه به تاکیدات رئیس قوهقضائیه درباره راهاندازی سامانه دادرسی الکترونیکی، کانون نسبت به اجرای آزمایشی این فرآیند در تعدادی از دفاتر شهر تهران اقدام کرد.
ارسال به دوستان
حسن روحانی: اگر کسی خودش را در برابر کرونا ببازد کرونا پررو میشود مانند این ابرقدرتها؛ شما در برابر ابرقدرت خود را ببازید او پررو میشود اما اگر با نشاط بایستید فرار میکند؛ رفتار کرونا مشابه این است
کرونا پر رو میشود!
گروه اجتماعی: تقسیمبندی مناطق کشور بر اساس میزان ابتلا به «کووید-19» جدیدترین تصمیم ستاد مقابله با کرونا بود و بر این اساس شهرهای ایران به 3 وضعیت سفید، زرد و قرمز تقسیمبندی میشود.
به گزارش «وطن امروز»، مسؤولان دولتی در چند روز اخیر با وجود هشدارهای نظام پزشکی، خبرهایی امیدوارکننده از کاهش ابتلا به کرونا و مرگ و میرهای ناشی از این ویروس را منتشر کردهاند و بتدریج به کسبوکارها اجازه بازگشایی دادند. با توجه به اینکه برخی نقاط کشور همچنان بحرانی است، بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند نباید یک تصمیم واحد برای همه نقاط کشور گرفته شود و استانهای بحرانی همچنان باید محدودیتها را اعمال کنند. همین مسأله در دستور کار ستاد مقابله با کروناست و حسن روحانی اعلام کرد کشور بر اساس میزان ابتلا به کرونا تقسیمبندی میشود. طبق تصمیمگیریهای جدید، وضعیت سفید به مناطقی اطلاق میشود که در مدتی معین نه آمار فوتی و نه بستری جدید داشته باشند. وضعیت زرد هم مناطقی است که یا فوتی نداشته باشند یا بستری جدید. و در نهایت مناطق قرمز، مناطقی خواهند بود که همچنان فوتی و بستری در آنها وجود داشته باشد.
حسن روحانی دیروز درباره آخرین وضعیت کرونا گفت: بر محدودیت اجتماعات یا فاصلهگذاری هوشمند همچنان تأکید داریم و بازگشاییهای کسبوکار باعث نشود برداشت کنیم کرونا دارد تمام میشود و ما باید دنبال زندگی روزمره برویم. ما نمیتوانیم بگوییم کرونا چه زمانی تمام میشود، البته اگر این امکان وجود داشت خیلی خوب بود ولی امکانپذیر نیست و برای ما نیز برنامهریزی راحت بود ولی زمان مشخصی وجود ندارد، چون داروی خاصی برای درمان این بیماری وجود ندارد و همه بار تقریبا به یک معنا روی دوش خود مردم است.
روحانی خاطرنشان کرد: مراقبت تنها راه مقابله با کروناست و باید فاصله اجتماعی و دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنیم. اگر به بیمارستان هم برویم، پرستار و پزشک از ما مراقبت خواهند کرد؛ البته با شرایط سخت و ویژهتر. اساس این مسأله مراقبت است و باید دستورالعملها مراعات شود؛ اینطور در نظر بگیریم که کرونا برای مدتی هست و ما متأسفانه باید با وجود کرونا زندگی کنیم، همانطور که راه سلامت انسان، تقوا و پرهیز از گناه و تخلفات الهی است، اینجا هم باید از چیزیهایی که میتواند ما را مبتلا کند، مراقبت کنیم و اینها ریشه مسأله است.
رئیسجمهور گفت: امروز تصمیم جدیدی در موضوع مقابله با کرونا گرفتیم؛ پیشنهاد جدید این است که کشور تقسیمات جدید پیدا کند؛ نه بر مبنای شمال و جنوب و استان، تقسیماتی بر مبنای ابتلا و شیوع کرونا و مقرراتی که وزارت بهداشت به عنوان معیار قرار میدهد، مثلا اگر در شهرستانی ورودی به بیمارستان برای یک هفته حذف شده و کسی به بیمارستان مراجعه نکرده و فوتی هم نداشتیم و بهبودیافتگان هم افزایش مییابد، اگر این وضعیت به 2 هفته برسد، وزارت بهداشت طبق معیارهای خود میگوید اینجا سفید است و سایر مناطق زرد و قرمز است.
روحانی ادامه داد: وزارت بهداشت طبق نقشه اعلام میکند فلان شهرستان اوضاع سفید دارد و مردم مراعات را ادامه دهند. زمانی که شرایط سفید بماند، شرایط جدیدی مطرح میشود و در هفتههای آینده میتوان درباره اماکن مذهبی و برقراری نماز این مناطق سفید و مشاغل این مناطق تصمیمگیری کرد.
وی گفت: دلمان میخواست امروز مصوبه وسیعتری داشته باشیم، چون این ماه مقدس و پربرکتی است و دلها برای زیارت اماکن شریف مذهبی بیشتر میتپد؛ اگر فقط بازگشایی خود صحن اماکن مقدسه مطرح بود، تصمیمگیری راحتتر بود ولی وقتی میگوییم صحن مکان مذهبی باز شود، سفر به آن شهر و دیار و سکونت در هتلها نیز بیشتر میشود. هر وقت هر مکان و منطقهای که سفید اعلام شد، بازگشایی اماکن مذهبی آن را اعلام خواهیم کرد.
رئیسجمهور تصریح کرد: در مناطق سفید که وزارت بهداشت و درمان اعلام میکند که حالا 127 شهرستان، کمتر یا بیشتر است؛ وقتی که از یک روزی اعلام کرد که آن روز میتواند نیمه همین اردیبهشت یا نیمه ماه رمضان باشد، باید در اعلامشان، چند روز قبل بگویند که آنها بتوانند اعلام کنند این شهرها در این روز میتوانند با رعایت پروتکلها مساجد را باز کرده و نماز جمعه را به پا دارند. این یک آغازی برای گشایش در امور معنوی و مذهبی است که مورد علاقه شدید مردم است و انشاءالله امیدواریم با مراعات مردم روز به روز این مناطق سفید گسترش پیدا کند و ما شرایط بهتری را پیدا کنیم.
روحانی همچنین درباره آخرین وضعیت کسبوکارها گفت: در مصوبه قبلی ساعت کاری پاساژها تا ساعت 18 اعلام شد ولی در مناطق گرمسیر شرایط به گونهای است که این پاساژها عمدتاً از ساعت 4 بعدازظهر باز میکنند و برای اینکه آنها در مضیقه نباشند، استاندارها مجازند در این مناطق تا ساعت 20 اجازه فعالیت دهند و تصمیم در این موضوع در اختیار آنهاست.
روحانی گفت: ماه رمضان ماه کمک به روحیه ما است. در کرونا هم آنچه آدم را زود خوب میکند، روحیه است. اگر کسی روحیه خوب داشته باشد، زود از کرونا عبور میکند. اگر کسی خودش را در برابر کرونا ببازد، این کرونا پررو میشود، مانند این ابرقدرتها؛ شما در برابر ابرقدرت خود را ببازید، او پررو میشود اما اگر با نشاط بایستید فرار میکند؛ رفتار کرونا مشابه این است.
وی اضافه کرد: باید با نشاط و با قدرت در برابر این کرونا بایستیم و اضطراب و نگرانی نداشته باشیم ولی باید احتیاط هم داشت باید دستورالعملها را رعایت کرد.
***
[۳۰۰ منطقه سفید کرونایی در کشور]
با توجه به اظهارات روحانی، خیلیها منتظر انتشار نقشه تقسیمات کشوری کرونایی خواهند بود. سخنگوی وزارت بهداشت در اینباره گفته 300 منطقه سفید کرونا در کشور وجود دارد. رضا وهابزاده، مشاور وزیر بهداشت درباره زمان انتشار نقشه تقسیمات کشوری کرونایی به «وطن امروز» گفت: هنوز نقشه تقسیمات کشوری کرونا تهیه نشده و در حال تدوین آن هستیم. در این نقشه نقاط سفید، زرد و قرمز مشخص میشود اما هنوز این نقشه نهایی نشده است. همچنین کیانوش جهانپور در نشست خبری مجازی گفت: یکی از برنامههای وزارت بهداشت برای ارائه آمار، استفاده از برچسب سفید، زرد و قرمز بر اساس آمار استانی است که توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام خواهد شد. آنچه مسلم است، در حال حاضر بیش از ۳۰۰ منطقه سفید کرونایی در کشور داریم. سخنگوی وزارت بهداشت در ارتباط با برگزاری مراسم و تجمعات مذهبی هم گفت: در مناطق سفید که وزارت بهداشت اعلام میکند، این قبیل مراسم برگزار خواهد داشت. بر همین اساس، تا زمانی که وزارت بهداشت نسبت به اعلام مناطق سفید اقدام نکند، بازگشایی بقاع متبرکه و برگزاری مراسم و برنامههای مذهبی ممنوع است.
وی درباره آثار بازگشایی بوستانها و پارکها در افزایش موارد کرونا نیز گفت: نکتهای که نباید فراموش کنیم، این است که تجمع در بوستانها و پارکها آزاد نشده است، فقط با هدف حضور انفرادی افراد، این مکانها بازگشایی شدهاند و با موارد تجمعی برخورد خواهد شد. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین درباره آمار ابتلا به کرونا در میان کادر درمانی گفت: کمیته مشترکی میان وزارت بهداشت و بنیاد شهید مشغول بررسی هستند که شهدای سلامت را مستندسازی کنند به طوری که هرگونه فوتی ناشی از خدمت در مقابله با کرونا شهید تلقی خواهد شد. جهانپور در ادامه به وضعیت مواد ضدعفونیکننده در کشور اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی، شاهد وفور تولید این قبیل مواد ضدعفونیکننده در کشور هستیم به طوری که تولیدکنندگان برای فروش محصولات خود دچار مشکل شدهاند. وی در ارتباط با کیفیت مواد ضدعفونیکننده که بعضاً در مکانهایی غیر از داروخانهها نیز عرضه میشود، افزود: یکسری محصولات که تولیدات غیررسمی و فلهای هستند و مجوز ندارند، قاعدتاً امکان فروش آنها در داروخانهها، سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای درست نیست.
ارسال به دوستان
استاندار: قم در وضعیت سفید قرار ندارد
اماکن مذهبی قم تا پایان اردیبهشت تعطیل شد
با توجه به اظهارات مسؤولان به نظر میرسد استان قم هنوز به وضعیت سفید نرسیده، چرا که استاندار اعلام کرد اماکن مذهبی قم تا پایان اردیبهشت تعطیل است. به گزارش «وطن امروز»، طبق گفته مسؤولان اگر منطقهای در وضعیت سفید باشد، میتواند محدودیتهای کمتری داشته باشد و حتی اماکن مذهبی آنجا بازگشایی شود. بهرام سرمست، استاندار قم با بیان اینکه قم هنوز شرایط وضعیت سفید بیماری کرونا را ندارد، گفت: اماکن مذهبی قم شامل حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران، بقاع متبرکه و مساجد همچنان تا پایان اردیبهشتماه بسته خواهد بود و نمازهای جماعت و جمعه نیز برگزار نمیشود. طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا شهرهایی که وضعیت سفید داشته باشند، در آنها گشایش اماکن مذهبی و متبرکه قابل انجام است. سرمست اضافه کرد: در این شهرها اصل بر رعایت پروتکلهای بهداشتی است ولی در شهرهایی که در وضعیت زرد و قرمز هستند، محدودیتها تا پایان اردیبهشت ادامه مییابد. استاندار قم تصریح کرد: معنای این مصوبه این است که در قم که وضعیت آن سفید نشده، اماکن متبرکه مانند حرم و جمکران تا پایان اردیبهشت بسته است و نمازهای جمعه و جماعات نیز برگزار نخواهد شد. سرمست ضمن ابراز امیدواری از رسیدن قم به وضعیت سفید خاطرنشان کرد: به محض اینکه هر شهری به وضعیت سفید برسد، مناسبتها و اجتماعات میتواند برگزار شود، در غیر اینصورت همچنان محدودیتها را خواهیم داشت. وی در پاسخ به سوالی درباره قرمز یا زرد بودن وضعیت قم گفت: تعیین و اعلام این امر با وزارت بهداشت است اما یکی از شرطهای مطرح شده برای زرد شدن وضعیت شهرها نداشتن فوتی یا بستری جدید است که در حال حاضر قم این شرایط را ندارد، از این رو وضعیت آن عادی نشده است. سرمست همچنین تمدید امهال اظهارنامههای مالیاتی تا پایان نیمه نخست سال جاری را از دیگر مصوبههای ستاد ملی مقابله با کرونا ذکر کرد و گفت: تمدید دو ماهه شرکتهای سهامی عام نیز از دیگر مصوبهها بود. استاندار قم یادآور شد: مطابق دستورالعمل ستاد، تعیین ساعت کار پاساژها و مجتمعهای تجاری که در مناطق گرمسیر هستند، در حیطه اختیارات استانداران است. ارسال به دوستان
بنا به اعلام وزارت بهداشت تعداد مبتلایان «کووید-19» در کشور به 90481 و شمار قربانیان به 5710 نفر رسید
کمترین تعداد مرگ بر اثر کرونا در 50 روز اخیر
گروه اجتماعی: آخرین آمارهای وزارت بهداشت خبر از کاهش مرگومیر ناشی از کرونا میدهد. به گزارش «وطنامروز»، طبق اعلام وزارت بهداشت تعداد فوتیهای ناشی از کرونا در روز جمعه 93 نفر و روز شنبه 76 نفر بود اما این آمار با کاهش شدید در روز گذشته به 60 نفر رسید که کمترین میزان در 50 روز اخیر محسوب میشود.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: بر اساس گزارشهای دریافتی از دانشگاههای علوم پزشکی و آزمایشگاههای مورد تأیید وزارت بهداشت، ظرف شبانهروز گذشته ۱۱۵۳ مورد جدید ابتلا در کشور داشتهایم که با این احتساب، تعداد مبتلایان به ۹۰۴۸۱ نفر رسید. وی با اعلام اینکه تاکنون ۶۹۶۵۷ نفر از بیماران بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدهاند، افزود: موارد فوتی نیز با ۶۰ مورد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته به ۵۷۱۰ نفر رسید. جهانپور همچنین تعداد بیماران بدحال را که نیازمند مراقبتهای ویژه هستند ۳۰۷۹ نفر اعلام کرد و گفت: تاکنون ۴۲۱ هزار و ۳۱۳ مورد تست تشخیصی در کشور انجام شده است.
* ارائه خدمات درمانی به بیماران غیرکرونایی
بیماران غیرکرونایی نیز میتوانند با رعایت فاصله اجتماعی برای پیگیری درمان خود به اکثر مراکز درمانی و بیمارستانهای تأمین اجتماعی مراجعه کنند. مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی درباره ارائه خدمات در مراکز تأمین اجتماعی به بیماران غیرکرونایی اظهار داشت: این روزها نگرانیهایی درباره افزایش مبتلایان به بیماری کرونا وجود دارد و امیدواریم مردم با رعایت فاصله اجتماعی و توجه به نکات بهداشتی همچنان موجب کاهش ابتلا به ویروس کرونا باشند. ابوالفضل آفریده بیان داشت: در حال حاضر به دنبال این هستیم که اکثر مراکز درمانی را از موضوع کرونا خارج کنیم تا دیگر بیماران نیز بتوانند به مراکز برای درمان مراجعه کنند. مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شده در هر شهرستان یک یا چند مرکز درمانی مختص بیماران کرونایی باشد و دیگر مراکز خدمات درمانی را به بیماران غیرکرونایی ارائه دهند. آفریده اضافه کرد: در حال حاضر بیماران غیرکرونایی نیز میتوانند با رعایت فاصله اجتماعی برای پیگیری درمان خود به اکثر مراکز درمانی و بیمارستانها مراجعه کنند. وی در گفتوگو با فارس، بیان داشت: تاکنون 15 هزار و 71 نفر در مراکز درمانی تأمین اجتماعی بستری شدهاند که از این تعداد 12 هزار و 618 نفر ترخیص شده و 914 نفر نیز همچنان بستری هستند. مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: 360 نفر از پرسنل درمان نیز در بیمارستانهای ملکی تأمین اجتماعی به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که حدود 80 درصد از این افراد از بالین بیماران کرونایی این بیماری را گرفتهاند و بیش از 10 نفر از آنها نیز متأسفانه شهید راه خدمت شدند.
* ابتلای کودکان به ویروس کرونا را جدی بگیرید
بیماری کرونا در همه گروههای سنی مشاهده شده است اما خوشبختانه و بر اساس مستندات موجود، این بیماری در کودکان با علائم خفیفتری همراه بوده و مرگومیر کمتری نسبت به افراد بالغ ایجاد کرده است. یک متخصص کودکان و فوقتخصص نوزادان درباره احتمال ابتلای کودکان و نوزادان به ویروس کرونا جدید گفت: متاسفانه عدهای از کودکان گرفتار بیماری کرونا شده و برخی نیز اعضای خانواده خود را بر اثر این بیماری از دست دادهاند. دکتر حمید سلطانعلیان در گفتوگو با ایسنا، ضمن اشاره به برخی نگرانیها و اضطراب خانوادهها درباره کرونا و ابتلای فرزندانشان به این بیماری، در پاسخ به اینکه آیا ریسک ابتلا به این بیماری در کودکان بیشتر از افراد بالغ است، گفت: جواب منفی است. در کودکان نیز همچون بزرگسالان درگیری از طریق ترشحات تنفسی یا انتقال ویروس از سطوح آلوده رخ میدهد و ریسک انتقال از بزرگسالان به کودکان مشابه انتقال در سایر سنین است.
ارسال به دوستان
اخبار
حمله ملخهای صحرایی به کشور در روزهای آینده
سخنگوی سازمان حفظ نباتات از ورود موج اصلی ملخهای صحرایی به کشور تا ۱۰ روز آینده خبر داد. سیدمحمدرضا میر درگفتوگو با ایسنا با بیان اینکه تاکنون با ملخهای صحرایی در سطحی بالغ بر ۱۲۵ هزار هکتار در 7 استان مبارزه شده که بیشترین مبارزه در استان سیستانوبلوچستان و کمترین آن نیز در استان خراسان جنوبی بوده است، اظهار کرد: در حال حاضر حجم بسیار کمی از این ملخهای صحرایی از هند و پاکستان وارد کشور شده و در استان سیستانوبلوچستان و شهرستانهای زابل و زاهدان ریزش داشتهاند. وی ادامه داد: پیشبینی میشود طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده موج اصلی این ملخها در حجم گسترده وارد کشور شوند و استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و جنوب کرمان را در بر گیرند. سخنگوی سازمان حفظ نباتات همچنین به فیلمی که اخیرا از هجوم ملخهای صحرایی به جیرفت کرمان در فضای مجازی منتشر شده، اشاره کرد و گفت: این فیلم صحت ندارد، زیرا ملخی که در این فیلم نشان داده میشود، ملخ صحرایی نبوده و از نوع ملخ بومی در منطقه جیرفت کرمان است که هیچ ضرر و زیانی برای منطقه ندارد.
***
کشف ۵ میلیارد اقلام ضدعفونیکننده از یک چلوکبابی
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت از کشف مقادیر زیادی اقلام ضدعفونیکننده قاچاق در یک چلوکبابی به ارزش ۵ میلیارد ریال خبر داد. به گزارش ایلنا، سرهنگ «نادر مرادی» در تشریح این خبر اظهار داشت: شنبه گذشته ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی از تخلیه بار بستههای مشکوک در یک واحد چلوکبابی در جنوب تهران توسط راننده و سرنشین یک دستگاه کامیون مطلع و بلافاصله برای بررسی موضوع به آدرس اعلامی اعزام شدند. وی در ادامه با بیان اینکه مأموران پلیس در تحقیقات تکمیلی دریافتند محموله تخلیه شده توسط راننده و سرنشین کامیون، مربوط به یک شرکت تولیدی مواد ضدعفونیکننده در یکی از شهرستانهای شرقی کشور است، تصریح کرد: در بازرسی از کامیون بیش از ۲ هزار لیتر مواد ضدعفونیکننده فلهای، ۱۹۱ عدد افشانه الکلی و ۳۳هزار عدد ماسک کشف شد. این مقام انتظامی با اشاره به اینکه واحد صنفی با دستور قضایی پلمب و کامیون موصوف توقیف شد، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی اقلام کشف شده را ۵ میلیارد ریال برآورد کردهاند.
***
۲۷ استان کشور امروز تحت تأثیر سامانه بارشی قرار میگیرند
بر اساس هشدار سازمان هواشناسی ۲۷ استان کشور امروز (دوشنبه) تحت تاثیر سامانه بارشی قرار میگیرند. به گزارش مهر، بر اساس اطلاعیه سازمان هواشناسی کشور، امروز استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال و شرق خوزستان، مرکزی، قم، همدان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، اصفهان، شرق گیلان، مازندران، گلستان، فارس، بوشهر، غرب کرمان، غرب یزد و خراسان شمالی تحت تأثیر سامانه بارشی فعال در کشور قرار خواهند گرفت. بارشها بر اثر فعالیت این سامانه به صورت رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در مناطق مستعد رخداد تگرگ خواهد بود. از آنجایی که فعالیت این سامانه مخاطراتی همچون بالا آمدن آب رودخانهها، احتمال آبگرفتگی معابر و برخورد صاعقه را میتواند به دنبال داشته باشد، توصیه شده هموطنان از توقف و اتراق در حاشیه رودخانهها و مسیلها بپرهیزند و به عدم صعود به ارتفاعات و محکم کردن سازههای موقت توجه داشته باشند.
***
۲۸ هزار معتاد تحت پوشش بیمه سلامت هستند
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: از ۴۳ هزار معتاد تحت پوشش بیمه حدود ۲۸ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند. طاهر موهبتی در نشست خبری خود که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: سال ۹۸ به علت اینکه قرار بود بودجه بیمه معتادان به ستاد مبارزه با موادمخدر برود این بیمه معلق شد و در نهایت به این ستاد هم نرفت اما با مصوب جدید در قانون بودجه ۹۹ دوباره این بودجه به سازمانهای بیمه برگشت و از ۱۵ اردیبهشت اجرا میشود. وی با بیان اینکه پوشش بیمهای معتادان از ۱۵ اردیبهشت برای ۴۳ هزار معتاد برقرار میشود و معتادان از این تاریخ میتوانند در ۱۵۹ مرکز درمان اعتیاد دولتی و ۲۷۴ مرکز خصوصی ۹ خدمت مختلف از جمله سمزدایی، درمان نگهدارنده و مشاوره روانشناسی را در این مراکز با پوشش ۷۰ درصدی بیمه دریافت کنند، گفت: از ۴۳ هزار معتاد تحت پوشش بیمه حدود ۲۸ هزار نفر هم تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند.
***
فراخوان متولدان ۸۱ برای سربازی
سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیهای همه مشمولان غایب و غیرغایب متولد سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۱ را برای تعیینتکلیف وضعیت خدمتی خود فراخواند. در این اطلاعیه آمده است: افرادی که قبل از سن مشمولیت ترک تحصیل کرده یا فارغالتحصیل شدهاند، با ورود به سن مشمولیت (۱۸ سال تمام)، 6 ماه مهلت دارند وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند. دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول که دارای معافیت تحصیلی بوده و برابر سقف سنوات تحصیلی تعیین شده، مشغول به تحصیل هستند در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج یا فراغت از تحصیل، حداکثر به مدت یک سال مهلت معرفی خواهند داشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|