|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
حاج یونس حبیبی، مداح جانباز به شهادت رسید
«یا اباعبدالله الحسین» نگهدارت
گروه فرهنگ و هنر: سحرگاه دومین روز ماه مبارک رمضان، نقطه پایان دردهای یونس حبیبی، جانباز و مداح اهلبیت(ع) بود که با جسم خسته و زخمیاش سالها روی تخت بیمارستان آرمیده بود. حاج یونس حبیبی که بسیاری از هیاتیها وی را با مداحی مشهور «یا اباعبدالله الحسین» میشناسند، پس از تحمل دوران طولانی عوارض مجروحیت دوران دفاعمقدس در بیمارستان نورافشان تهران در 53 سالگی به یاران شهیدش پیوست.
به همین بهانه بخشی از آخرین مصاحبه زنده یاد یونس حبیبی را درباره ورودش به حوزه مداحی اهلبیت(ع) با یکی از رسانههای تخصصی هیات (عقیق) در ادامه آوردهایم.
***
- سالهای 53-52 بود که برای شاگردی خدمت حاج مرتضی و حاج محسن طاهری رسیدم. سعید حدادیان و محمود کریمی هم بودند. یک هیأتی به نام عترت و قرآن در میدان خراسان داشتند، آنجا میرفتیم. واقعاً این دو استاد بزرگوار تلاشهای زیادی برای بنده و بسیاری از دوستان داشتند که تا قیامت هرجا بخوانم، با افتخار میگویم شاگرد این بزرگان هستم. این اساتید به بنده یاد دادند مداحی با اصالت را همواره در دستور کار خودم داشته باشم و به بقیه هم در عمل این راه را توصیه کنم.
- من از سال 62 به عضویت سپاه درآمدم. همان اول به تیپ آموزش لشکر 27 محمد رسولالله(ص) رفتم. آموزش نظامی لشکر را به بنده واگذار کردند. یادم میآید در گردان میثم لشکر، محمدرضا طاهری هم جزئی از رزمندگان بود و من با او مراوده هیأتی داشتم. آن سالها محمدرضا مرثیهها و نوحههای زیبایی را ارائه میداد.
- نوحههای قدیمی را برای رزمندگان میخواندم. در عین حال آموزش نظامی میدادم. مربی تاکتیک بودم و این افتخار را داشتم با لباس سبز پاسداری در جنگ حضور داشتم و برای بنده این دوران یک حال و هوای دیگری داشت. شاید بیشتر از برخی یک احساس تکلیف جدی داشتم. به همین خاطر نوحههایم هم یک جنبه حماسی و رزمندگی داشت و انگیزه رزمندگان را برای ادای تکلیف و رزمندگی دوچندان میکرد. از این بابت بسیار خوشحال بودم و خداوند متعال را همیشه شکر میکنم که توانستم در راه اعتلای نام انقلاب اسلامی سهم کوچکی داشته باشم. در عملیاتهای والفجر 8، کربلای یک، کربلای 2، کربلای 7 و کربلای 8 این توفیق را به بنده عنایت کردند که حضور داشته باشم.
- بعضی از بچهها را که میدیدی، از دور معلوم بود به شهادت میرسند. عملیات کربلای 2 در راه منطقه حاج عمران بودیم با شهید محمود طاعتی که با هم صیغه اخوت خوانده بودیم. کاملاً معلوم بود ایشان شهید میشوند. کاملاً از رفتارش میتوانستیم متوجه شویم او به شهادت میرسد. اصطلاحا میگفتند نور بالا میزند. الان هم دوستانی داریم که برای دفاع از حرم میروند که این حالات و احوالات را دارند. اما احساس میکنم رزمندگان و جوانان آن روزها یک حالات و احوالات غیرقابل تصوری داشتند. یادم نمیرود در بحبوحه کربلای 5 که عملیات گره خورد، با توسل به حضرت زهرا(س) و قرائت زیارت عاشورا که حاج رضا پوراحمد به میان رزمندگان آمدند، یک انگیزه دوباره و یک صلابتی در میان لشکر برای شکست دشمن ایجاد شد. آن نوحه معروف «کجایید ای شهیدان خدایی...» را خواند. خیلی از بچههایی که شهید شدند از همان شب معلوم بود به فیض شهادت نائل میآیند.
- مداحی قدیمیها خیلی خالصتر بود. یعنی یک جمع 3 یا 4 نفره را درنظر بگیرید مثل دریا اشک میریختند ولی الان این احوالات و تعمیق معنوی کاهش پیدا کرده است. سوز و اخلاصی را که آن موقع بود، امروز شاهد نیستیم. مثلاً سیدجعفر میرمحمدی نوه آیتالله خوانساری بود؛ ایشان در عملیات کربلای 2 به شهادت رسید. با بچهها در محاصره بودیم. همه در محاصره تشنه و گرسنه بودند. جیرههای غذایی خودش را به بچهها داد و زمزمه را شروع کرد. یکی از خاطراتی که رزمندگان از ایشان فراموش نمیکنند این ایثارگری بود که شهید میرمحمدی انجام داد. رفت با قمقمه برای بچهها آب آورد ولی خودش یک قطره از آن آب نخورد. آب را رساند به بچهها خوردند و محاصره شکسته شد.
- بعضی دوستان مداح، ما را رها کردهاند و هر جا هم اتفاقی میافتد میگویند یونس منزوی شده است و خبری از او نیست. نمیگویند احوالت چطور است و فقط با اینگونه صحبتها از زیربار مسؤولیت رفاقت شانه خالی میکنند. ولی دوستانی هم هستند که رفاقت را به اوج خودش رساندهاند و در همین مشکلات بسیار از بنده دستگیری کردهاند، چرا که واقعاً هزینههای درمان و داروهایی که پزشکان تأکید دارند استفاده کنم هنگفت است.
- واقعاً امروز ناراحتم که این قشر مداحان جوان خیلی بیمعرفت شدهاند. احترام و حرمت برای مداحان بزرگتر از خودشان قائل نیستند. امثال آقایانی که به مشکل برمیخوردند و به من زنگ میزدند به سرعت آنها را کمک میکردم. اما امروز به بنده پیشنهاد میدهند از ما دور نباشید و در جلسات ما شرکت کنید. پرونده درمانیتان را بیاورید تا یک مقداری ما هم در این رفع مشکل بیماری شما سهمی داشته باشیم! اما بعد از مدتی پیگیری دیگر تلفنشان را برنمیدارند. بعد هم میگویند هر موقع شما تماس گرفتید ما پاسخ دادیم و چرا در رسانه گفتهاید مداحان معروف پاسخگو نبودهاند؛ بله! برخی از این مداحان معروف واقعاً در راستای کمک به جانبازان و ایثارگران پیشرو هستند.
ارسال به دوستان
سلام، من در جمع شما هستم
«هیجانزده پرسیدم: «آقامهدی مگه تو شهید نشدی؟ همین چند وقت پیش، توی جاده سردشت...» حرفم را نیمهتمام گذاشت. اخم کوتاهی کرد و چین به پیشانیاش افتاد. بعد با خنده گفت: «من توی جلسههاتون میام. مثل اینکه هنوز باور نکردی شهدا زنده هستن.» عجله داشت. میخواست برود. یک بار دیگر چهره درخشانش را کاویدم. حرف با گریه از گلویم بیرون ریخت: «پس حالا که میخوای بری، لااقل یه پیغامی چیزی بده تا به رزمندهها برسونم». رویم را زمین نزد.
ـ قاسم، من خیلی کار دارم، باید برم. هر چی میگم زود بنویس.
هولهولکی گشتم دنبال کاغذ. یک برگه کوچک پیدا کردم. فوری خودکارم را از جیبم درآوردم و گفتم: «بفرما برادر! بگو تا بنویسم».
ـ بنویس: «سلام، من در جمع شما هستم»
همین چند کلمه را بیشتر نگفت. موقع خداحافظی، با لحنی که چاشنی التماس داشت، گفتم: «بیزحمت زیر نوشته رو امضا کن». برگه را گرفت و امضا کرد. کنارش نوشت: «سیدمهدی زینالدین». نگاهی بهتزده به امضا و نوشته زیرش کردم. با تعجب پرسیدم: «چی نوشتی آقامهدی؟ تو که سید نبودی!»
ـ اینجا بهم مقام سیادت دادن.
از خواب پریدم. موج صدای آقامهدی هنوز توی گوشم بود؛ «سلام، من در جمع شما هستم».
برشی از کتاب «تنها؛ زیرباران»؛ روایتی از حاجقاسم سلیمانی درباره شهید مهدی زینالدین
ارسال به دوستان
چرا مدیران و برنامهسازان سیما از چند ماه پیش به فکر کنداکتورهای پرمخاطب نیستند؟
کرونا را بهانه نکنید!
سالهای سال آنتن شبکه 3 در ساعات نزدیک به اذان میزبان «ماهعسل» احسان علیخانی و سوژههایش بود؛ سوژههایی که در این سالهای آخر گریه مخاطب را درمیآورد و از همین حیث انتقاداتی هم به آن وارد شد اما فضای امسال تلویزیون نشان داد باز هم علیخانی و تیمش در «ماهعسل» بسیار جلوتر از تلویزیون بودند. علیخانی برای آنکه «ماهعسل» را روی آنتن بیاورد از چند ماه قبل از آن سوژههایش را پیدا میکرد، با آنها جلسه میگذاشت، دراماتیزه بودن داستانشان را سنجه میکرد و در نهایت آنچه روی آنتن میآمد با مخاطب بالا همراه بود اما انگار برنامههای امسال خیلی هول هولی جمع و جور شده است.
* فرصتهایی که صداوسیما از دست میدهد!
شاید از اولین مباحث موجود در مدیریت رسانه بویژه مدیریت رسانههای تصویری مانند تلویزیون «برنامهریزی استراتژیک کنداکتور» باشد، بدان معنا که مدیران سازمانهای رسانهای به کمک فرآیندهای افکارسنجی و مخاطبسنجی، زمانهای پرمخاطب و ذائقه مخاطبشان را میشناسند و برنامهریزی راهبردی کنداکتورشان را بر آن اساس طراحی میکنند. بر همین اساس مهمترین تایم خبری تلویزیون ایران ساعت 21 شب است، چون پرمخاطبترین زمان تماشای تلویزیون آن زمان است. علاوه بر این، داشتن برنامه بلندمدت درباره بازههای زمانی در طول سال نیز مهم است. برنامهسازان و مدیران سیما میدانند هر سال «نوروز»، سیزده روز مخاطب دربست پای تلویزیون مینشیند، همچنین ایام «ماه مبارک رمضان» مخاطبان تلویزیون از افطار تا سحر بیننده این رسانه هستند اما مشخص است تلویزیون برنامهای از قبل طراحی شده برای این بازه زمانی نداشته است.
حالا امسال علاوه بر ماه مبارک رمضان، مسأله کرونا و خانهنشینی نیز بر اهمیت توجه به مخاطب افزوده است اما انگار کرونا بیشتر بهانهای برای نساختن و تولید نکردن برنامههای جدی و خلاقانه شده است تا موقعیتی برای افزایش مخاطب و توجه بیشتر به تلویزیون! در توجیه وضعیت فعلی سیما عموما بحث کرونا مطرح میشود، در حالی که اگر نگاه استراتژیک وجود داشت و برنامههای سازمان برای ماه مبارک رمضان 99 از رمضان گذشته طراحی شده بود، اساسا نباید کرونا به عنوان تهدیدی که برنامهها متوقف به آن شود، تلقی میشد.
* برنامه تنها با مجری و کارشناس پیش نمیرود!
بیتوجهی به مخاطب و عدم برنامهریزی برای 30 روز ماه مبارک رمضان را میتوان در قاب تصویر سیما مشاهده کرد. یک قاب تکراری در همه برنامههای سحرگاهی و افطاری، 2 صندلی، یک کارشناس و یک مجری و اگر خیلی تنوع داشته باشد، به جای اینکه این قاب در یک استودیو با بکگراندی از پنجره و آسمان باشد، در یک بالکن یا حیاط و لای گل و گیاه اتفاق میافتد.
اگر نگاهی گذرا به شبکههای تلویزیون در زمان افطار تا سحر بیندازیم، مشاهده میکنیم عمده آنتن را همین برنامههای 2 نفره گفتوگومحور با کارشناس تشکیل میدهد؛ «ماه خدا»ی شبکه یک با حضور حجتالاسلام رفیعی و هادی صلحجو کارشناس برنامه با اجرای حسن سلطانی، «پگاه عاشقی» ویژهبرنامه سحرگاهی شبکه دو سیما در گفتوگو با مداحان اهل بیت، «ماه من» شبکه 3 با اجرای نجمالدین شریعتی و کارشناسی حجتالاسلام والمسلمین حامد کاشانی، در شبکه 4 سیما برنامه «سحوری» با موضوع انسان، جامعه و تمدن قوی با محوریت حدیث جنود عقل و جهل و صحیفه سجادیه، با بیان «ساعد باقری» شاعر پیشکسوت کشور روی آنتن میرود. این برنامهها تنها بر اساس تفاوت محتواست که ممکن است مورد توجه قرار بگیرد، مثل کار حامد کاشانی و بیان خصایص امیرالمومنین در شبکه 3 یا لطایف و ظرایف دینی که باقری میگوید.
صداوسیما میتوانست با یک برنامهریزی منسجم و طراحی خوب و برنامههایی که بر پایه خلاقیت طراحی شده بودند، مخاطب را با خود همراه کند اما این فرصت را از دست داد. به عنوان نمونه شبکه 4 که جزو شبکههای کممخاطب است، حالا با استقبال از برنامه متفاوت «زندگی پس از زندگی» مورد توجه قرار گرفته است؛ برنامه ترکیبی مستندگونهای که در آن با 30 نفری که از دنیا رفتهاند اما عمرشان به دنیا بوده است و حیات دوباره یافتهاند گفتوگو شده و آنها از مشاهدات خود میگویند. در بازه افطار تا سحر امسال، این تنها برنامه با فضایی متفاوت است.
ارسال به دوستان
واکنش بازیگر هالیوود به اظهارات رئیس جمهورآمریکا درباره تزریق مواد ضدعفونی کننده
برد پیت ترامپ را دست انداخت
در برنامه «ساتردی نایت لایو» که با حضور برد پیت از خانه اجرا شد، این بازیگر در نقش یک پزشک دستورالعملهای غلط ترامپ درباره کرونا را دست انداخت. ورایتی نوشته است: شوی شبانه مشهور «ساتردی نایت لایو» یا «شب شنبه زنده» که از برنامههای شبانه مشهور آمریکاست، برای دومین بار در دوره قرنطینه از خانه اجرا شد و برد پیت از میهمانان آن بود که از خانه به اجرای برنامه پرداخت. پیت در نقش شخصیت دکتر آنتونی فاوچی درباره ویروس کرونا صحبت کرد و در سخنانش گفت اطلاعات نادرست زیادی درباره این ویروس داده میشود و میخواهد روشن کند رئیسجمهور سعی داشت در این باره چه بگوید. در این بخش به جای تمرکز بر شوخی، این برنامه کمدی به دنیای واقعی برگشت و بخشهایی از سخنان ترامپ درباره ویروس کرونا را پخش کرد و درباره هر بخش توضیح داد. پیت در نقش دکتر فاوچی پاسخ کلامی به اظهارات ترامپ درباره تزریق مواد ضدعفونیکننده برای از بین بردن ویروس نداد و تنها از چهرهاش و نگاهی کاملا گنگ استفاده کرد تا نشان دهد این حرف چقدر بیمعنی بوده است و درباره روشهای از بین بردن آن با ضربه، تنها صورتش را در دست گرفت و گفت با وجود اینکه میداند دست زدن به صورت چقدر نادرست است، این کار را کرده است. وی در انتها گفت: میدانم اخراجم میکنند اما تا آن زمان هستم تا حقایق را برای هر کسی که گوش میدهد روشن کنم تا این کارها را نکنند. به حرفهایی که میزنند و میگویند اگر مواد ضدعفونیکننده را بخورید ویروس را از بین میبرید، گوش نکنید.
ارسال به دوستان
با حکم رئیس سازمان بسیج مستضعفین
مسعود نجابتی دبیر جشنواره هنر مقاومت شد
با حکم رئیس سازمان بسیج مستضعفین مسعود نجابتی به عنوان دبیر ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت منصوب شد. به گزارش «وطن امروز» به با پیشنهاد سیدمحمدیاشار نادری، رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح، مسعود نجابتی با حکم رئیس سازمان بسیج مستضعفین بهعنوان دبیر ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت منصوب شد. مسعود نجابتی از مدیران سابق انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاعمقدس و از چهرههای شاخص حوزه هنرهای تجسمی است که علاوه بر مدیریت بر کانون هنر شیعی، تربیت طیف گستردهای از هنرجویان در داخل و خارج از کشور را بر عهده داشته است. ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت در ۸ رشته نقاشی، کارتون و کاریکاتور، مجسمهسازی، پوستر، عکس، تایپوگرافی، تصویرسازی، پرچم و کتیبه و بخش ویژه «علمی- پژوهشی» توسط گروه هنرهای تجسمی روایت فتح و با دبیری مسعود نجابتی در تهران برگزار خواهد شد. همچنین پیشتر نیز با حکم سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، حمید نیلی بهعنوان دبیر هفدهمین دوره جشنواره تئاتر مقاومت منصوب شده بود. گفتنی است علاقهمندان میتوانند فایل فراخوان اختصاصی هر بخش مختلف این جشنواره را از طریق پایگاه رسمی جشنواره هنر مقاومت به نشانی www.festivalart.ir دریافت و اطلاعات لازم را از چگونگی برگزاری بخشها، مهلت ارسال آثار، موضوعات بخشها و جوایز هر بخش کسب کنند.
ارسال به دوستان
مستندی که در روزهای کرونایی و برای «آینده» ساخته میشود
«تولد» در سایه کرونا
محمد حسنی، کارگردان سینمای مستند که این روزها مشغول ساخت مستندی با نام «تولد» با محوریت کروناست، درباره این مستند گفت: 12 اسفند بود که مشغول انجام کارهای تولید فیلم داستانیام بودم که موضوع کرونا پیش آمد و به این فکر کردم که ممکن است دیگر تا قرنها چنین اتفاقی رخ ندهد و باید این اتفاقات ثبت و در تاریخ ماندگار شود. به همین دلیل برای ساخت «تولد» به بیمارستانهای مختلفی رفتم و اخبار را پیگیری کردم. وی در گفتوگو با مهر، گفته است: آن زمان به خانم پرستار بارداری برخوردم که در یک آزمایشگاه کار میکرد و اواخر دوره بارداریاش بود اما نیروی جایگزینی برای او در آزمایشگاه وجود نداشت، چراکه برخی به دلیل بیماری کرونا قبول نمیکردند در این آزمایشگاه کار کنند. این پرستار مجبور بود به دلیل تعهدش کار کند و همکارانش را در آن شرایط تنها نگذارد. من با این خانم همراه شدم و مشکلات و اتفاقاتی را که برای او رخ میدهد، به تصویر کشیدم. در حال حاضر نیز مشغول ضبط برخی پلانهای دیگر هستیم و برای آن به بیمارستانهای مختلف که تکمیلکننده سوژهام هستند، میروم. حسنی عنوان کرد: در این فیلم میبینیم که همه پرستاران تلاش میکنند بیماران بهبود یابند و این خانم پرستار هم با وجود شرایط فیزیکی خود و اینکه مرخصی دارد و میتواند به مرخصی برود اما همچنان میماند و کار میکند تا به هموطنان خود کمک کند. در کنار این موضوع، ما امیدی هم برای آینده داریم یعنی فرزندی که قرار است به دنیا بیاید؛ ساخت این مستند از این منظر برایم جذابیت داشت. این کارگردان اظهار کرد: هرچند ما هم از ابتلا به کرونا ترس داشتیم اما به این فکر میکردیم در این برههای که این ویروس شایع شده است ما به عنوان مستندساز چه میتوانیم بکنیم؟ آیا باید در خانه بنشینیم یا این لحظات را برای آیندگان ضبط کنیم؟ قطعاً شرایط برای ما هم سخت بود. برای مثال لباسهایی که برای بیمارستان میپوشیدیم باعث تعرق زیاد میشد و کار کردن در فضای بیمارستان را سخت میکرد اما مهم این بود که تلاش سوژه من، تعهدش و امیدش به آینده به تصویر کشیده شود. حسنی در پایان با بیان اینکه «تولد» یک مستند ۴۵ دقیقهای است و بیشتر کارهای ساختش انجام شده اما کارهای پستولید آن باقی مانده است، توضیح داد: میدانم که این روزها مستندسازان زیادی مشغول ساخت مستندهایی با محوریت کرونا هستند، از همینرو خیلی از همکاران من در شرایط سختی قرار دارند. بهعبارتی وقتی خودت بروی، در آن وضعیت قرار بگیری و تلاش پرستاران را ببینی متوجه ماجرا میشوی. ارسال به دوستان
دعاى روز سوم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهه والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ.
خدایا روزى کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشندهترین بخشندگان.
ارسال به دوستان
«نون خ» فصل 3 دارد
تهیهکننده سریال «نون خ» درباره پایان ناگهانی فصل دوم بیان کرد این مجموعه هنوز تمام نشده است. به گزارش «وطن امروز»، مهدی فرجی درباره اینکه چرا به نظر میرسید این سریال در میانه قصه پایان یافته است؟ اظهار کرد: داستان این سریال ادامهدار است و فصل اول نیز داستان تمام نشد و ادامه داستان در فصل دوم روایت شد. وی افزود: داستان «نون خ» هنوز تمام نشده و ادامه آن در فصل بعد روایت میشود. فرجی گفت: از ابتدا هم قرار بود در ۱۷ قسمت داستان به همین جا ختم شود ولی چون ماه مبارک رمضان در پیش بود و شبکه یک باید سریال جدید را از اول ماه مبارک روی آنتن میبرد، زمان هر قسمت را بالا بردیم و سریال در ۱۵ قسمت پخش شد. تهیهکننده «نون خ» درباره اینکه آیا زمان تولید فصل جدید سریال از اکنون مشخص است؟ گفت: بخش قابل توجهی از داستان فصل 3 نوشته شده و مراحل تولید فصل سوم پس از اعلام آمادگی شبکه یک و هماهنگیهای لازم با شبکه و همچنین عبور از موانعی چون بیماری کرونا آغاز خواهد شد.
ارسال به دوستان
سینما
معاون سازمان سینمایی:
از عیدفطر آماده اکران کنترلشده هستیم
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی گفت: ما به عنوان سازمان سینمایی برای 4 خردادماه و مقارن با عید فطر آماده شروع اکران کنترلشده هستیم ولی نمیدانم این اتفاق میافتد یا نه. به گزارش فارس، محمدمهدی طباطبایینژاد گفت: ما موظفیم برای همه شکلهای محتمل سناریوهای خود را داشته باشیم و این سناریو را هم آماده کردهایم که اگر قرار شد از عید سعید فطر اکران را شروع کنیم، در چه شرایطی باشد یا اگر قرار شد در وضعیت سفید قطعی اکران را شروع کنیم، چه شرایطی داشته باشیم. برای همه اینها هم شرایطمان آماده است و هم مهیا هستیم. الان فرض ما بر این است که بتوانیم اکران خود را به صورت محدود آغاز کنیم. اگر این اجازه به ما داده شد که فعالیتمان را آغاز میکنیم ولی اگر این اجازه داده نشد، منتظر میمانیم تا ببینیم کی شرایط مهیا خواهد شد.
***
اکران آنلاین «طلا»
پس از اکران موفق فیلم «خروج» در قالب سینمای آنلاین که به دلیل شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماها مسیر تازهای را در نمایش فیلمهای سینمایی ایجاد کرده است، «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی دومین فیلمی است که این مسیر را ادامه میدهد. به گزارش روابط عمومی فیلیمو و با گذشت 2 هفته از تجربه موفق اکران آنلاین فیلم «خروج»، آخرین ساخته پرویز شهبازی بزودی راهی سینمای آنلاین میشود. این فیلم که «طلا» نام دارد و درامی اجتماعی به تهیهکنندگی مشترک رامبد جوان و محمد شایسته است، نامزدی 2 سیمرغ بلورین جشنواره سیوهفتم را در کارنامه دارد و از مسیر اکران آنلاین به مخاطبان نمایش داده خواهد شد. موفقیتهای فیلم «خروج» و گذر از 2 میلیارد فروش به عنوان اولین فیلم سینمای آنلاین ایران، کارگردان و تهیهکننده فیلم پربازیگر «طلا» را بر آن داشت تا آخرین ساخته پرویز شهبازی دومین فیلمی باشد که مسیر جایگزین اکران در سالنهای سینمایی در شرایط شیوع بیماری کرونا را ادامه میدهد. این فیلم چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت از طریق اکران آنلاین در فیلیمو و نماوا به نمایش درخواهد آمد.
ارسال به دوستان
«رنج پنهان عشق» منتشر شد
کتاب خاطرات علیاوسط تنهایی با عنوان «رنج پنهان عشق» شامل خاطراتی از درون بازداشتگاههای ساواک توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار کتاب شد. به گزارش مهر، انتشارات سوره مهر بتازگی اثری تازه از دفتر ادبیات انقلاب اسلامی را با عنوان «رنج پنهان عشق» منتشر کرده که شامل خاطرات علیاوسط تنهایی، سرباز نگهبان کمیته مشترک ضدخرابکاری ساواک از این بازداشتگاه مخوف دوران ستمشاهی است. تنهایی کتاب خود را با یک تقدیم عجیب شروع کرده است: تقدیم به تو که هرگز این کتاب را نخواهی خواند! این کتاب با مرور خاطرات تنهایی، بخش مهمی از حوادث سیاسی دهه ۱۳۵۰ را مرور میکند. از مهمترین اینرویدادها میتوان به ماجرای ترور سرتیپ سعید طاهری، اعدام مهدی رضایی، حضور علی شریعتی در زندان کمیته، جاسوسی از سلول وی، مقاومتهای عزتشاهی در زندان و دستگیری وحید افراخته اشاره کرد. همچنین این کتاب گزارشی از زندگی و زیست زندانیان سیاسی آن سالها و نیز نحوه مواجهه، بازجویی و نگهداری از آنان را ارائه میکند. این کتاب در ۲۸۴ صفحه به چاپ رسیده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|