|
ضرورت یک ماه آموزش دانشآموزان پس از بازگشایی مدارس
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش درباره بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت در مناطق کمخطر گفت: به یک ماه زمان برای آموزش دانشآموزان نیاز داریم. به گزارش تسنیم، رضوان حکیمزاده گفت: در برخی مناطق با وجود تمام تلاشها به دلیل برخی محدودیتها در دسترسی به فناوریها، وزارت آموزشوپرورش میخواهد اطمینان حاصل کند که محتوای برنامه درسی به صورت کامل به این گروه از دانشآموزان آموزش داده و یادگیری آنها، ارزیابی و امتحانات برگزار میشود.
ارسال به دوستان
روند ابتلا به «کووید-19» بار دیگر در کشور افزایش یافت؛ موج تازه کرونا در 15 استان
بیم موج نو کرونا
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفتوگو با «وطن امروز»: «کووید-19» به این زودیها از کشور نمیرود
گروه اجتماعی: آمارهای دیروز وزارت بهداشت نشان داد موج کرونا فروکش نکرده و همچنان خطر وجود دارد. به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته 1223 مبتلای جدید به کرونا در ایران به ثبت رسید که بیشترین آمار در 2 هفته اخیر محسوب میشود.
از دوم اردیبهشت که آمار ابتلای روزانه 1297 نفر بود تا روز گذشته 15 اردیبهشت تعداد مبتلایان کمتر از این میزان بود و حتی به 802 نفر در 13 اردیبهشت رسید اما دیروز اعلام شد تعداد مبتلایان بار دیگر اوج گرفته و به 1223 نفر رسیده است. این آمار نشان میدهد هشدارهای جامعه پزشکی بیدلیل نبوده و تصور برخی دولتیها از آمارها نیز درست نبوده است، در واقع کسانی که فکر میکنند موج کرونا فروکش کرده، اشتباه بزرگی میکنند. کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز گفت: از ظهر یکشنبه تا ظهر دوشنبه بر اساس گزارش آزمایشگاهها و دانشگاههای علوم پزشکی ۱۲۲۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور به ۹۸ هزار و ۶۴۷ نفر رسید. رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۷۴ بیمار دیگر مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند و به این ترتیب از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون ۶۲۷۷ نفر جان خود را از دست دادهاند. جهانپور بیان کرد: بر اساس این گزارشها تاکنون ۷۹ هزار و ۳۹۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند که حدود ۸۰ درصد مبتلایان است. ۲۶۷۶ نفر از این بیماران نیز در وضعیت شدید این بیماری و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند که امیدواریم شفا پیدا کنند. وی گفت: تاکنون ۵۰۸ هزار و ۲۸۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در ۱۲۶ آزمایشگاه کشور انجام شده است. جهانپور افزود: شرایط عادی نیست و در برخی استانها مثل خوزستان موارد بیماری «کووید-۱۹» رو به افزایش است و رعایت فاصلهگذاری فیزیکی حتی بیش از گذشته لازم است انجام شود. اگر این اپیدمی کنترل شده، مدیون همکاری مردم است.
* موج تازه کرونا در 15 استان
با وجود آمارهای بسیار خوب درباره کنترل کروناویروس در کشورمان اما از برخی استانها خبر میرسد روند ابتلا و مرگومیر در آنها افزایشی است. حتی دیروز سخنگوی وزارت بهداشت به این موضوع اشاره کرد و بر اساس گزارش منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، برای ارزیابی روند گسترش بیماری «کووید- ۱۹» در استانهای مختلف کشور از تحلیل روند تغییرات اتفاق افتاده برای موارد ابتلا و مرگ گزارش شده روزانه استفاده شده است. برای محاسبه روند تغییرات ابتلا و مرگ در ۵ روز اخیر، ابتدا متوسط 3 روزه تعداد گزارش ابتلا و مرگ هر روز با میانگین گرفتن از دادههای همان روز، روز قبل و روز بعد محاسبه شده است. سپس میزان افزایش هر روز نسبت به روز قبل محاسبه شد. در نهایت، تغییر روند ابتلا و مرگ آخر با میانگین گرفتن از اعداد به دست آمده برای روزهای آخر محاسبه شد. برای تحلیل بهتر، شاخصهای ۵ روز آخر وارد آنالیز شد. گزارش وزارت بهداشت اذعان دارد برای تحلیل احتمالی وضعیت منحنی اپیدمی موارد زیر مدنظر قرار گرفت:
- در مواردی که هر دو شاخص تغییر روند ابتلا و مرگ در 3 روز اخیر روند افزایشی داشت، منحنی اپیدمی احتمالا روند افزایشی دارد.
- در مواردی که شاخص تغییر روند ابتلا نزولی ولی شاخص تغییر روند مرگ صعودی بود، احتمالا اخیرا پیک اول اپیدمی رد شده است.
- در مواردی که هر دو شاخص تغییر روند ابتلا و مرگ در 3 روز اخیر روند نزولی داشت، منحنی اپیدمی احتمالا روند نزولی دارد.
- در مواردی که تغییرات ناهمگن شاخصهای روند ابتلا و مرگ یا تغییرات بیش از حد انتظار هر کدام از دادههای ابتلا و مرگ دیده شد، رفتار ناسازگار دادهها وجود دارد و تحلیل بهتر را در روزهای بعد و با دادههای درستتر میتوان ارائه داد. وجود ناسازگاری دادهها به این معناست که دادهها بخوبی قابل تفسیر نیستند و علل مشاهده آن میتواند متفاوت باشد. از جمله دلایل بروز ناسازگاری میتوان به ثبت غیردقیق روزانه دادهها توسط استانها، وجود ترکیبی از چند الگوی اپیدمی در استان یعنی شروع اپیدمی در نقطهای از استان و اتمام اپیدمی در نقطه دیگر یا مهاجرتها به داخل استان یا خروج از استان اشاره کرد. البته باید کمشماری موارد و ثبت با تأخیر بیماران به صورت جدی پیگیری شود. روند کشوری بیماری در چند روز اخیر نزولی بوده است. ۹ استان (مرکزی، آذربایجان شرقی، تهران، البرز، مازندران، خراسان شمالی، فارس، همدان و سیستان و بلوچستان) روند نزولی را نشان میدهند. احتمالا 4 استان (قزوین، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و بوشهر) اخیرا پیک اپیدمی را تجربه کردهاند. گزارش کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت منتشر شده در پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت، روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استان (قم، لرستان، ایلام، گیلان، گلستان، خراسان رضوی، کهگیلویهوبویراحمد، خوزستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، زنجان، چهارمحالوبختیاری و کرمانشاه) مشاهده میشود و تصور میشود استان کردستان به مرحله ثبات رسیده باشد. وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد در اردبیل و سمنان ناسازگاری دادهها اجازه تحلیل درستی را از وضعیت اپیدمی نمیدهد. البته باید توجه داشت که یک استان میتواند چندین پیک منحنی را تجربه کند.
* جزئیات بازگشایی مدارس در مناطق سفید
سخنگوی دولت هم درباره این موضوع گفت: در جلسه ستاد ملی کرونا ۱۳۲ شهر به عنوان شهر کمخطر (وضعیت سفید) اعلام شد اما این شرایط ثابت نیست و تغییر خواهد کرد. دولت دائم در حال رصد، بررسی و ارزیابی است و طبقهها را به روز میکند؛ در این شهرها مساجد بازگشایی شدند و نماز جماعات و جمعه با حفظ پروتکلهای بهداشتی اقامه میشود. ربیعی بیان کرد: در این ۱۳۲ شهر فقط مشاغل پرریسک تعطیل هستند و بقیه مشاغل میتوانند در این شهرها فعالیت خود را ادامه دهند. اصناف پرریسک مانند مجموعههای ورزشی بزرگ فعلا تعطیل هستند ولی مجموعههای ورزشی که جمعیت کم در آنها تردد دارد و انفرادی هستند، با حفظ پروتکلهای بهداشتی میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند. دستیار ارتباطات اجتماعی رئیسجمهوری گفت: قرار بود مدارس این شهرها روز ۲۰ اردیبهشت بازگشایی شوند اما رئیسجمهوری برای ایجاد اطمینان نهایی از اینکه همه پروتکلهای بهداشتی مراعات میشود و ظرفیتها و زمینههای آن به وجود آمده است، این تاریخ را به تعویق انداخت و به 27 اردیبهشت موکول شد و 3 وزارتخانه بهداشت، کشور و آمورزشوپرورش موظف شدند این موضوع را بررسی کنند و باز هم در جلسه آتی شرایط را مجدد بررسی میکنیم.
* نگران موج بعدی هستیم
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ویروس کرونا به این زودیها از کشور رخت بر نمیبندد، مگر اینکه همه به نکات بهداشتی و اصول ایمنی و فاصلهگذاری اجتماعی توجه کنیم.
دکتر مسعود مردانی با بیان اینکه موجهای بعدی همهگیری ویروس کرونا با توجه به بیتوجهی برخی به رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک و قطع زنجیره آن، بیشک در راه است، افزود: از آنجا که تا به حال دارویی برای درمان این بیماری خطرناک کشف نشده است، بنابراین جز خودمراقبتی و رعایت اصول بهداشتی، کار دیگری نمیتوان از پیش برد.
وی در پاسخ به این سوال که رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرده پاییز امسال نگرانیها بسیار جدی است، چرا که در این ایام موج بعدی کرونا رخ میدهد، خاطرنشان کرد: فصل پاییز و زمستان ویروس آنفلوآنزا و کرونا با هم سلامت جامعه را درگیر میکنند، بنابراین باید هشیار بود و تا آن موقع با رعایت اصول بهداشتی زنجیره انتقال این بیماری را قطع کرد. وی افزود: توصیه میشود مسؤولان بهداشتی از همین حالا به فکر تأمین واکسن آنفلوآنزا به صورت انبوه باشند و در صورت کمبود این واکسن رایزنیهای خود را برای تأمین این واکسن (واردات) آغاز کنند، چرا که تزریق چنین واکسنی برای افراد در معرض خطر چون بیماران سرطانی، دیابتیها، بیماران اچآیوی، زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند به جد توصیه میشود. وی قیمت واکسن آنفلوآنزا را 35 هزار تومان اعلام کرد و افزود: شرایط اقتصادی مردم به گونهای است که شاید خیلیها نتوانند این واکسن را تهیه کنند، بنابراین وزارت بهداشت باید برای تأمین این واکسن چارهاندیشی کند.
* پیشبینی دبیر ستاد ملی مدیریت کرونا
حمیدرضا جمشیدی، دبیر ستاد ملی مدیریت کرونا هفته پیش پیشبینی کرده بود روند افزایشی ابتلا به کرونا بزودی آغاز میشود. وی در این باره گفته بود: اکنون در برخی استانها و شهرستانهای کشور آمار ابتلا به کرونا رو به کاهش است، البته برخی هم روند افزایشی دارند. در این شرایط اگر اندکی غفلت کنیم، آمار کاهش و افزایش مبتلایان نتیجه معکوسی به خود خواهد گرفت. اگر مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند، میتوان امیدوار به شکست کروناویروس و ایجاد بستری امن برای ازسرگیری فعالیتهای اجتماعی بود، در غیر این صورت همچنان باید نگران سلامت جامعه و معیشت مردم کشور بود. جمشیدی با بیان اینکه آثار بازگشاییهای انجام شده حدودا ۱۵ اردیبهشت نمایان خواهد شد، ادامه داد: اگر از ۱۰ الی ۱۵ اردیبهشت ۹۹ وضعیت بستریها و مرگومیر بر اثر کرونا روند افزایشی داشته باشد، معلوم میشود تصمیمات ما چندان هم پخته نبوده و ناچاریم به شرایط محدودیتهای قبلی عقبگرد کنیم اما اگر وضعیت کاهشی فعلی تثبیت شود، امکان برداشتن گام دوم بازگشاییها فراهم خواهد بود. اظهارات جمشیدی نشان میدهد جامعه پزشکی همچنان نگران موج جدید کرونا در کشور هستند و حتی آمارهای امیدوارکننده نباید این نگرانی را تحت تأثیر قرار دهد، چه دوست داشته باشیم چه نه، باید پروتکلهای بهداشتی را جدی بگیریم و با زندگی با کرونا عادت کنیم.
***
[تا زمان ساخت واکسن، ویروس کرونا خطری جدی است]
متخصص ارشد فوریتهای سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: بخشهایی از جهان آغاز به خروج از محدودیتهای همهگیری «کووید-۱۹» کرده و زندگی عادی را به مرور از سر میگیرند اما تا زمان ساخت واکسن این بیماری، ویروس کرونای جدید خطر قابل توجهی به حساب میآید. به گزارش ایسنا، مایک رایان، مدیر اجرایی برنامه فوریتهای پزشکی سازمان جهانی بهداشت (WHO) با بیان اینکه در زمینه کنترل بیماری «کووید-۱۹» امید وجود دارد، گفت: در حالی که بسیاری از کشورها هنوز در معرض پیک شیوع هستند اما برخی دیگر نشان دادهاند که مهار این بیماری تا حدودی امکانپذیر است. وی اظهار داشت: در سطح جهانی وضعیت هنوز بسیار جدی است اما الگوی بیماری و مسیر ویروس در حال حاضر در مناطق مختلف جهان خیلی متفاوت است. وی ادامه داد: آنچه ما میآموزیم این است که امکان «کنترل این بیماری» وجود دارد و میتوان زندگی جدید اقتصادی و اجتماعی را با یک روش جدید برای انجام این کار و با احتیاط و هوشیاری شدید از سر گرفت.
ارسال به دوستان
رئیس کمیسیون حملونقل مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز»:
هزینههای حملونقل عمومی نباید از جیب مردم تأمین شود
اعمال افزایش 25 درصدی کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو از اول اردیبهشت
«رشد 25 درصدی کرایه حملونقل عمومی فشار مضاعفی بر قشر ضعیف و کمدرآمد جامعه وارد میکند». رئیس کمیسیون حملونقل مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب گفت: هرچند منکر افزایش هزینهها در صنوف و بخشهای مختلف با توجه به رشد نرخ تورم نیستیم اما دولت و شهرداری نباید در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی نرخ کرایه حملونقل عمومی را 25 درصد افزایش میدادند. محمد رضا رضایی کوچی در گفتوگو با «وطن امروز»، به اعمال افزایش 25 درصدی نرخ کرایه حملونقل عمومی اشاره کرد و افزود: شهرداری تهران پس از ناکامی در دریافت بودجه از دولت برای توسعه خطوط مترو و با بیتوجهی به معیشت مردم، هر ساله قیمت کرایه حملونقل عمومی را بالا میبرد، این در حالی است که قیمت کرایهها با هدف ترغیب مردم به استفاده از حملونقل عمومی و با هدف کاهش آلودگی هوا و ترافیک باید حداقلی باشد و هزینهها به شکل دیگر جبران شود، نه اینکه از جیب قشر کمدرآمد و متوسط به پایین جامعه با افزایش کرایهها هزینهها تامین شود. وی انتخاب جیب مردم برای پوشش هزینههای ناوگان حملونقل عمومی را بدترین راه ممکن عنوان کرد و افزود: اکنون که مردم با فشارهای اقتصادی زیادی مواجهند و کرونا نیز این روزها مزید بر علت شده است، افزایش قیمت کرایهها از سوی تصمیمگیران باید در حد 10 درصد در نظر گرفته شود و مابقی آن را دولت باید پوشش دهد تا بار اضافی بر دوش مردم بیش از این سنگینی نکند.
* جزئیات افزایش نرخ کرایههای حملونقل عمومی
شهرداری تهران جزئیات افزایش نرخ کرایههای حملونقل عمومی را اعلام کرد. به گزارش فارس، نرخ بلیت متروی شهر تهران در سال جاری، طبق مصوبه شورای شهر 25 درصد افزایش خواهد یافت.
بلیت تک سفره داخل شهری هزار و 500 تومان
بلیت تک سفره حومه به تهران 2هزار تومان
بلیت تک سفره هشتگرد 5 هزار تومان
بلیت تک سفره فرودگاه امام خمینی (ره) همانند سال قبل بدون افزایش 9 هزار تومان
طبق تبصره یکم مصوبه شورای شهر به شهرداری تهران اجازه داده شده است که به منظور تشویق مسافران به استفاده از کارتبلیتهای مبلغدار، متناسب با مسافت طی شده نسبت به اعمال تخفیف حداکثر تا 50 درصد بهای بلیت تکسفره اقدام کند.
همچنین شهرداری تهران مجاز است در مناسبتهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران (22 بهمن)، رحلت حضرت امام خمینی (ره)، عید سعید فطر، مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس، روز اول مهر برای دانشآموزان و دانشجویان، مسیر برگشت مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین در محدوده زمانی انجام مراسم و در ایستگاههای مربوط، مراسم شبهای قدر (از ساعت 23 تا پایان مراسم) و مراسم غبارروبی مزار شهدا در پنجشنبه آخر سال نسبت به ارائه سرویس رایگان به شهروندان اقدام کند.
* افزایش نرخ بلیت اتوبوس
نرخ کرایه خطوط اتوبوس و مینیبوس در سال جاری نسبت به سال 1398، 25 درصد افزایش خواهد یافت. در ضمن نرخ کرایه خطوط اتوبوس و مینیبوس در هر خط متفاوت است. شرکت واحد اتوبوسرانی تهران مجاز است در صورت راهاندازی زیرساخت پذیرش بلیت تکسفره در ایستگاههای خطوط اتوبوسرانی تندرو، نسبت به صدور و فروش بلیت تکسفره داخل شهری معادل نرخ بلیت تکسفره داخل شهری مترو به منظور استفاده مشترک مسافران در تمام خطوط تندرو مترو اقدام کند.
* افزایش 80 درصدی نرخ کرایه برخی تاکسیها
نرخ کرایه انواع تاکسی در شهر تهران در سال جاری تا سقف 25 درصد نسبت به نرخ پایه مصوب سال 1398 افزایش خواهد یافت. همچنین در نوبت شب از ساعت 22 تا 6 بامداد، 20 درصد به نرخهای تعیین شده افزوده میشود.
نرخ کرایه ناوگان تاکسیرانی که خدمات ویژه به شهروندان ارائه میکنند تا ۸۰ درصد افزایش خواهد یافت و تعیین نرخ در این تاکسیها به وسیله تجهیزات محاسبه کرایه انجام میشود.
بر این اساس همچنین نرخ کرایه سرویس مدارس نیز در سال جاری نسبت به سال 1398 تا سقف ۲۵ درصد با افزایش نرخ مواجه شده است. بر اساس اعلام پایگاه اطلاعرسانی شهرداری تهران، همچنین محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درباره زمان اجرای افزایش نرخ کرایه تاکسی و بلیت مترو و اتوبوس، اظهار داشت: طبق مصوبه «بودجه سال 1399 شهرداری تهران، سازمانها و شرکتهای تابعه» شورای اسلامی شهر تهران، اعمال افزایش نرخ کرایه حملونقل عمومی شهر تهران باید از ابتدای اردیبهشت سال جاری انجام میشد که بنا بر دستور ستاد ملی مقابله با کرونا، این افزایش کرایه از ابتدای خرداد اعمال خواهد شد.
ارسال به دوستان
اخبار
جریمه ۲۶میلیارد تومانی برای شورای شهر
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: شورای شهر به دلیل گرانفروشی در اماکن ورزشی شهرداری تهران، ۲۶ میلیارد تومان جریمه شد. به گزارش فارس، سیدیاسر رایگانی در یک برنامه تلویزیونی گفت: با اعلام شکایت سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان از شورای شهر تهران مبنی بر گرانفروشی در بحث استفاده از اماکن ورزشی شهرداری و همچنین افزایش نرخ عوارض ورود به محدوده طرح ترافیک در شعبه بدوی و تجدیدنظر استان تهران در هر 2 مورد برائت گرفتند.
وی در ادامه افزود: اما با اعتراض مجدد سازمان حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان و ارجاع امر از طرف وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات، این موضوع در شعبه ۴ عالی سازمان مجددا مورد بررسی قرار گرفت. رایگانی گفت: در این مرحله در بحث عوارض محدوده طرح ترافیک مجددا رای به برائت شهرداری و شورا دادیم. اما در بحث گرانفروشی استفاده از اماکن ورزشی شهرداری تهران، مبلغ ۲۶ میلیارد تومان جریمه نقدی به میزان دوبرابر تخلف انجامشده در آن مدت زمان معین که سازمان حمایت اعلام کرده بود رای صادر شد. وی تاکید کرد: این حکم قطعی و لازمالاجراست و در حال حاضر پرونده در مرحله اجرای حکم قرار دارد و بزودی جریمه اعمال وصول خواهد شد.
***
معافیت سربازی برای خانواده جانباختگان سانحه هواپیمای اوکراینی
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا از معافیت سربازی برای خانواده جانباختگان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی خبر داد. به گزارش فارس، سردار تقی مهری اظهار داشت: از آنجا که جانباختگان سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی با تابعیت ایرانی در حکم شهید محسوب شدهاند، لذا برابر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح خانوادههای این عزیزان میتوانند از همه امتیازاتی که برای شهدا در قانون خدمت وظیفه عمومی در نظرگرفته شده است، بهرهمند شوند. وی گفت: برابر قانون خدمت وظیفه عمومی همه فرزندان ذکور شهدا از خدمت سربازی معاف میشوند و در صورتی که شهید فاقد فرزند ذکور باشد به ازای هر شهید یک نفر از برادران وی از انجام خدمت سربازی معاف میشود.
***
امتحانات نهایی 17 خرداد آغاز میشود
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزشوپرورش از آغاز امتحانات پایه دوازدهم از 17 خردادماه خبر داد و گفت: امتحانات تا 15 تیرماه ادامه دارد و نتایج آن نیز تا پایان تیر اعلام میشود. به گزارش ایسنا، خسرو ساکی در یک برنامه تلویزیونی گفت: تمهیدات لازم را اندیشیدهایم، دانشآموزان را به 2 گروه تقسیم کردیم که حدفاصل اجتماعی بین صندلی دانشآموزان باید بین 8/1 تا ۲ مترمربع رعایت شود؛ یعنی دانشآموز تا صندلی جلویی و بغلی حدود 2 متر فاصله داشته باشد. به گفته ساکی، پیشبینی کردهایم که مراقبان بهداشت در مبادی ورودی سالنهای برگزاری امتحانات حضور داشته باشند. همچنین دانشآموزان را به استفاده از ماسک و دستکش و رعایت پروتکلها و فاصلهها توصیه کردهایم. ساکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برنامه برگزاری امتحانات در کجا اعلام شده است؟ گفت: این برنامه روی سایت مرکز سنجش آموزشوپرورش و سایت وزارت آموزشوپرورش قرار دارد. این برنامهها روی سایت داخل مدارس نیز قرار گرفته و از طریق مدیر مدرسه و مناطق آموزشوپرورش قابل دسترسی است.
***
رئیس اداره بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
موج اول اپیدمی کرونا خرداد فروکش میکند
رئیس اداره بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موج اول اپیدمی کرونا و بیماری «کووید-۱۹» که از اسفند شروع شده، خرداد امسال فروکش میکند اما تابستان موارد تکگیر دارد و موج دوم همهگیری این بیماری فصل پاییز شروع میشود. حسین عرفانی در گفتوگو با ایرنا، افزود: ویروس کرونا در 2 یا 3 هفته گذشته روند نزولی و رو به کنترل داشته، هر چند این بیماری به طور کامل خاموش نشده است. پیشبینی این است که بعد از کنترل نسبی و فروکش کردن این بیماری با حرکت به سمت خردادماه، موارد این بیماری به صورت تکگیر در جامعه اتفاق بیفتد اما کاملا ریشهکن نمیشود. وی گفت: موج اول کرونا در ایران از اول اسفند شروع شد و هنوز ادامه دارد، البته ممکن است در این مدت شاهد نوساناتی در اپیدمی «کووید-۱۹» بوده باشیم اما این نوسانات به معنای موج بیماری نیست و انتظار این است که موج دوم کرونا را در پاییز امسال و با سرد شدن هوا دوباره شاهد باشیم. وی ادامه داد: در روزهای اخیر شاهد کاهش موارد بیماری «کووید-۱۹» و ابتلا به ویروس کرونا در کشور هستیم. پیشبینی وزارت بهداشت این است که این روند کاهشی ادامه پیدا میکند و انتظار داریم موج اول آن خرداد امسال تا حدود زیادی تحت کنترل درآید و فروکش کند اما این به معنای ریشهکنی بیماری نیست و موارد تکگیر و پراکنده این بیماری وجود خواهد داشت تا این موج اول دست خود را به موج دوم بیماری در پاییز بدهد و در پاییز دوباره شاهد اپیدمی و همهگیری فصلی آن خواهیم بود. عرفانی گفت: در این شرایط به مردم توصیه میشود نکات بهداشتی و پیشگیرانه را حتما در تابستان و ماههای آینده همچنان رعایت کنند چون بیماری «کووید-۱۹» به طور کامل خاموش نمیشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|