|
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
با اوجگیری مجدد کرونا در کشور، گزینه برگزاری جشنوارههای سینمایی به شکل آنلاین جدیتر شد
فجر آنلاین؟
گروه فرهنگ و هنر: تقارن سال آخر فعالیت دولت تدبیر با شیوع بیماری کرونا در کشور، شرایطی را به وجود آورده که تصور عمومی نسبت به فعالیتهای دولت در این سال، مبتنی بر انجام حداقلی امور از سوی دولت باشد اما روز گذشته حسین انتظامی با برگزاری جلسهای مشترک با دبیران جشنوارههای سینمایی کشور نشان داد فعلا عزم وزارت ارشاد برای برگزاری جشنواره حتی به شکل مجازی هم که شده، جزم است. البته در همین مسیر هم اما و اگرهای متعددی وجود دارد که مرتبط با شیوه برگزاری جشنوارههای فیلم در سال جاری متناسب با ظرفیتهای هر کدام از این جشنوارههاست.
* بررسی شرایط برگزاری آنلاین جشنوارههای سینمایی
روز گذشته در جلسه هماهنگی جشنوارههای سازمان سینمایی که با حضور حسین انتظامی، رئیس سازمان سینمایی برگزار شد، رائد فریدزاده، دبیر شورای بینالملل سازمان سینمایی و معاون بینالملل بنیاد سینمایی فارابی، گزارشی از تجربه بازار مجازی کن و حضور ایران در این جشنواره ارائه کرد. در ادامه جلسه که ابراهیم داروغهزاده دبیر جشنواره ملی فجر، محمدمهدی عسگرپور دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر، علیرضا تابش دبیر جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان، محمد حمیدیمقدم دبیر جشنواره «سینما حقیقت» و سیدصادق موسوی دبیر جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور داشتند، با توجه به کرونا و ضرورت اتخاذ سیاستها و روشهای اقتضایی، مقرر شد هر یک از دبیران در شورای سیاستگذاری خود، جنبه و میزان برگزاری آنلاین را بررسی کنند. همچنین گزارشی از نرمافزار جشنواره جهانی ارائه و مقرر شد همه جشنوارهها از یک پلتفرم مشترک که قابلیت شخصیسازی داشته باشد استفاده کنند.
* وقتی همه راهها به یک مقصد ختم میشود!
اما گزاره برگزاری آنلاین جشنوارههای فیلم در شرایطی مطرح شده که به جز جشنواره جهانی فیلم فجر که برگزاری آن در سال جاری به شکل کامل منتفی شده و با اعلام سازمان سینمایی دوره بعدی آن سال 1400 برگزار میشود، سایر جشنوارههای سینمایی پیش رو بویژه جشنوارههای اصلی همچون فجر ملی، فیلم کوتاه تهران، سینماحقیقت و جشنواره کودک، همه در شرایطی قرار دارند که هنوز دستورالعمل خاصی برای برگزاری یا به طور کلی عدم برگزاریشان در سال جاری ابلاغ نشده است.
نکته اینجاست که با توجه به برگزاری اغلب جشنوارههای فیلم در ایران در نیمه دوم سال و همچنین پیشبینی وزارت بهداشت در زمینه اوجگیری شیوع کرونا در فصل پاییز و زمستان و سختتر شدن شرایط، بعید به نظر میرسد راهی جز برگزاری آنلاین پیش روی جشنوارههای فیلم در سال جاری قرار داشته باشد. در این شرایط حتی گزینههایی همچون برگزاری محدود هم قابلیت اجرایی شدن ندارد.
* برگزاری مجازی یا محدود؛ مسأله این است!
البته واقعیت این است که نه فقط برگزاری جشنوارههای فیلم، بلکه برگزاری سایر رویدادهای هنری نیز همه تحت تأثیر کرونا قرار گرفتند اما این فقط مشکل سینمای ایران و جشنوارههای آن نیست، چرا که سایر رویدادهای سینمایی جهان نیز با همین مشکل روبهرو هستند. برای نمونه جشنواره فیلم کن به عنوان معتبرترین جشنواره فیلم در جهان از آن دسته رویدادهایی بود که برگزاری آن چند بار به تعویق افتاد و در نهایت نیز شیوهای خاص برای خود اتخاذ کرد. این جشنواره هر چند به صورت فیزیکی برگزار نمیشود اما فیلمهای انتخابشده این فرصت را مییابند که در زمان اکران جهانی خود با برچسب فیلم کن به نمایش درآیند. برای نمونه جشنواره «سن سباستین» با استقبال از این طرح، فهرست آثار بخش مسابقهاش را در شرایطی اعلام کرد که فیلمهای منتخب جشنواره برگزار نشده کن در این فهرست، جایگاه قابل توجهی را به خود اختصاص دادهاند. حتی بخش بازار جشنواره فیلم کن نیز امسال به شکل مجازی برگزار شد.
اما جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۰ به عنوان قدیمیترین جشنواره سینمایی جهان در ماه سپتامبر طبق برنامهریزی برگزار خواهد شد تا نخستین جشنواره مهم سینمایی باشد که اخیرا به دلیل شیوع ویروس کرونا، لغو نشده یا به تعویق نیفتاده است. پیش از این فرماندار ونیز که یکی از اعضای هیأتمدیره برگزاری بینال ونیز است، در گفتوگو با یکی از رسانههای محلی ایتالیا اعلام کرده بود جشنواره ونیز امسال احتمالا به دلیل توقف ساخت پروژههای سینمایی در سراسر جهان، با تعداد کمتری از آثار برگزار خواهد شد و این یعنی جشنواره ونیز محدودتر برگزار میشود؛ استراتژیای که برای برگزاری جشنوارههای داخلی ما نیز پیشنهاد شده بود و شاید اگر وضعیت کرونا بهبود یابد، شماری از جشنوارههای سینمایی ایرانی نیز به همین شکل برگزار شوند، هر چند پیشبینی در ارتباط با روند شیوع کرونا درصد عملیاتی شدن این پیشبینی را بشدت کاهش داده است بویژه آنکه با توجه به اتفاقات اخیر در ارتباط با انصراف برخی آثار سینمایی از اکران در سینماها، احتمال میرود حتی برگزاری محدود جشنوارهها نیز نتواند بهدرستی خلأ برگزاری جشنواره را پر کند و شاید برگزاری آنلاین حداقل از این نظر باعث توجه بیشتر رسانهها و مخاطبان به این رویدادها شود و خطرات احتمالی برگزاری محدود را هم نداشته باشد.
***
ابلاغ غیررسمی حکم دبیر سیونهمین جشنواره ملی فیلم فجر!
در شرایطی که هنوز هیچ خبری به شکل رسمی در ارتباط با انتخاب دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر از سوی سازمان سینمایی اعلام نشده بود، در جلسهای که در سازمان سینمایی و برای چگونگی برگزاری سیونهمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد، ابراهیم داروغهزاده در جایگاه دبیر جشنواره ملی فیلم فجر در این رویداد حضور یافت. داروغهزاده که دبیری 3 دوره جشنواره ملی فیلم فجر را از سال ۹۶ تا ۹۸ بر عهده داشته است برای دوره سیونهم که طبق تقویم باید بهمنماه سال ۹۹ برگزار شود، حکم رسمی از سوی سازمان سینمایی ندارد و شایعاتی درباره سپردن سکان این دوره از جشنواره ملی فیلم فجر به یکی دیگر از مدیران سازمان سینمایی شنیده میشد که با خبر روز گذشته سازمان، میشود گفت این احتمال منتفی یا حداقل کمرنگ است. اگرچه جشنوارههای دیگر سازمان سینمایی چون فیلم کوتاه تهران و سینما حقیقت حکم رسمی دبیر در دوره پیش رو را دارند ولی هنوز حکم رسمی دبیر جشنواره ملی فیلم فجر صادر نشده است که البته زمان کافی برای این امر وجود دارد.
ارسال به دوستان
وقتی اظهارنظرهای متناقض درباره سرنوشت نمایشگاه کتاب خستهکننده میشود
سریال سردرگمی نمایشگاه
گروه فرهنگ و هنر: اظهارنظرهای جدید و متناقض مسؤولان نمایشگاه کتاب و وزارت ارشاد درباره سرنوشت نمایشگاه کتاب 99 به ابهامات و سردرگرمیهای فعالان حوزه نشر اضافه کرد.
به گزارش «وطن امروز»، طبق برنامه هر ساله و پیشبینی شده، سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران قرار بود اوایل اردیبهشتماه امسال در مصلای تهران برگزار شود اما ویروس کرونا به عنوان میهمان ناخوانده این روزهای کشور جلوی برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی- هنری کشور را گرفت. در این میان برخیها طی چند ماه گذشته پیشنهاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران به صورت مجازی را مطرح کردهاند که این موضوع با توجه به صرفهجویی در هزینه برپایی فیزیکی نمایشگاه کتاب تهران پیشنهاد معقولی محسوب میشود.
اوایل اردیبهشتماه امسال بود که برخی رسانههای رسمی کشور خبری را با عنوان «عدم برپایی نمایشگاه کتاب تهران در سال 99» منتشر کردند. ایوب دهقانکار، دبیر شورای سیاستگذاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در واکنش به این موضوع به «وطن امروز» گفته بود: تاکنون تصمیمی برای عدم برپایی نمایشگاه کتاب تهران در سال 99 اتخاذ نشده است و قرار بر این شد تا یک هفته آینده در این باره تصمیمگیری شود.
اما این اتفاق پس از گذشت یک هفته رخ نداد و تا امروز مسؤولان برپایی نمایشگاه کتاب تهران وعده برپایی جلسهای با حضور همه اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب تهران و با حضور مسؤولان ستاد ملی مبارزه با کرونا برای تعیین سرنوشت نمایشگاه دادهاند، وعدهای که طی3-2 ماه اخیر هنوز محقق نشده است. 2 روز پیش ایوب دهقانکار در گفتوگو با رادیو گفتوگو در پاسخ به سوالی درباره پیشبینیها برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در سال جاری هم پاسخ روشن و شفافی نداد و گفت: «تلاش داریم نمایشگاه مجازی برپا شود و از تجربیات تیم فنی برای شکلگیری این رویداد مجازی بهره بردهایم. در سال ۹۹ حتما یک نمایشگاه مجازی خواهیم داشت اما این رویداد جایگزین نمایشگاه کتاب تهران نخواهد بود».
اما باید گفت دهقانکار با این اظهارنظر پیشبینی درباره برپایی نمایشگاه کتاب را پیچیدهتر از قبل کرد، زیرا مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حالی پس از مدتها بلاتکلیفی وضعیت نمایشگاه در این باره اظهارنظر کرده که هیچ سخنی از شرایط برپایی نمایشگاه در ایام سخت کرونایی و همچنین تاریخهای پیشنهادی به میان نیاورده است.
نکته قابل تأمل ماجرا اینجاست که با شرایط سخت کرونایی کشور و آغاز پیک جدیدی از این بیماری، تا حدودی تکلیف بسیاری از فعالیتهای فرهنگی کشور روشن است و طبق اعلامنظر رسمی مسؤولان وزارت بهداشت و درمان، حداقل تا پایان سال ویروس کرونا میهمان مردم کشور خواهد بود که با این اوصاف برپایی نمایشگاه کتاب تهران در سال 99 تا حدودی غیرممکن به نظر میرسد.
به هر حال اظهارنظر جدید محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوباره همه معادلات برپایی نمایشگاه کتاب را برهم زد. جوادی به تسنیم گفته است: «چیزی به عنوان نمایشگاه کتاب تهران که شامل همه بخشها باشد و ناشران دور هم جمع شوند و مخاطبان از آن بازدید داشته باشند، برگزار نخواهد شد؛ برنامههای دیگری به عنوان جایگزین تدارک دیده خواهد شد که بزودی در این زمینه اطلاعرسانی خواهیم کرد». اما این اظهارنظر معاون فرهنگی ارشاد با واکنش اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب مواجه شد. حجتالاسلام سبحانینسب، یکی از اعضای شورا پیرامون آخرین جلسه به فارس گفت: همه اعضا قائل به برگزاری نمایشگاه کتاب هستند اما ستاد کرونا اجازه برگزاری نداد. شورا به اتفاق برگزاری مجازی نمایشگاه را منتفی دانسته و معتقد به برپایی نمایشگاه بود تا بر اساس رعایت پروتکلهای بهداشتی نمایشگاه برگزار شود اما تصمیمگیرنده نهایی ستاد کرونا بود. هر چند روز گذشته شنیدیم نمایشگاهی برگزار نمیشود!»
دهقانکار هم در جدیدترین مصاحبهاش گفته است: «شرایط فعلی کشور ایجاب میکند اگر نمایشگاه کتاب برگزار شود، مانند سابق نخواهد بود. در واقع نمایشگاه کتابی مانند ادوار گذشته برگزار نمیشود و خبری از دورهمی و اتفاقهایی با موضوع کتاب نیست. در عین حال شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب در جلسه آتی خود نسبت به برگزاری یا لغو نمایشگاه کتاب تصمیمگیری خواهد کرد».
در نتیجه باید منتظر روزهای آتی ماند تا ببینیم موضع نهایی و رسمی وزارت ارشاد درباره نمایشگاه کتاب 99 چه خواهد بود.
ارسال به دوستان
سینما
کارگردان «گیلهوا» فیلم سینمایی میسازد
با موافقت شورای پروانه ساخت سازمان سینمایی، اردلان عاشوری، کارگردان سریال «گیلهوا» فیلم سینمایی «دومین روز پاییز» را کارگردانی میکند. به گزارش «وطن امروز»، فیلمنامههای «دومین روز پاییز» به تهیهکنندگی ناصر شفقمهر و کارگردانی و نویسندگی اردلان عاشوری، «خورشید آن ماه» به تهیهکنندگی منوچهر محمدی، کارگردانی ستاره اسکندری و نویسندگی سمیه تاجیک و «تئوری آلبرت» به تهیهکنندگی جعفر آقاباباییان و کارگردانی و نویسندگی مریمسادات رضوی، پروانه ساخت دریافت کردند. همچنین «احمد به تنهایی» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی حسین مهکام، «برای مرجان» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی حمید زرگرنژاد و «لاله کبود» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی مهرشاد کارخانی، موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
***
رؤیا نونهالی و پانتهآ بهرام به «ملکه گدایان» پیوستند
رویا نونهالی و پانتهآ بهرام به جمع بازیگران سریال شبکه نمایش خانگی «ملکه گدایان» پیوستند. به گزارش «وطن امروز»، رویا نونهالی و پانتهآ بهرام به جمع بازیگران سریال «ملکه گدایان» به کارگردانی حسین سهیلیزاده پیوستند. پیش از این حضور باران کوثری، آرمان درویش و محمدرضا غفاری در «ملکه گدایان» قطعی شده بود. «ملکه گدایان» در حال حاضر توسط حامد افضلی و امین محمودی در مرحله نگارش قرار دارد و بزودی بازیگران دیگر این پروژه ۳۰ قسمتی معرفی میشوند. رحمان سیفیآزاد و علی طلوعی، تهیهکنندگان این سریال هستند که برای پخش در شبکه نمایش خانگی آماده میشود.
ارسال به دوستان
فصل سوم سریال «ستایش» دوبله آذری میشود
دوبله فصل سوم مجموعه تلویزیونی «ستایش» در کانال آذری شبکه سحر، با حضور جمعی از هنرمندان ایرانی صداپیشه به نیمه راه رسید. به گزارش «وطن امروز»، فصل سوم مجموعه تلویزیونی «ستایش» این روزها در حال دوبله است و یوسف نوعی که صداپیشگی نقش حشمت فردوس را هم انجام میدهد مدیریت دوبلاژ به زبان آذری این مجموعه ۴۱ قسمتی را به عهده دارد. فاطمهسادات باقرالموسوی نقش ستایش را دوبله میکند. درنا نصیریان (نقش سارا همسر حاجآقا بهبودی)، فریده بقایی (نقش آهو برادرزاده خانم مظفری)، فرناز مرامخواه (نقش خانم بزرگ) و مهدی فریدخلجانی (نقش محمد پسر ستایش) به همراه جمعی دیگر از همکاران کانال آذری شبکه سحر در کار دوبله «ستایش» مشارکت دارند. «ستایش ۳» بعد از استقبال گسترده مخاطبان کانال آذری شبکه سحر از سری یک و۲ این سریال، قرار است از ابتدای شهریورماه برای بینندگان سحر در جمهوری آذربایجان روی آنتن برود.
ارسال به دوستان
گسترش محتوای ایرانی در سایتهای دانلود فیلم
ساترا و کنسرسیوم «توسعه محتوای فاخر ایرانی» در راستای تسهیل سایتهای دانلودی تفاهمنامه همکاری منعقد کردند. به گزارش «وطن امروز»، این همکاری مشترک در راستای ساماندهی سایتهای دانلودی و تسهیل فعالیت ارائهدهندگان خدمات رسانهای صوت و تصویر فراگیر در قالب سایتهای دانلود محتوای صوتی و تصویر ایرانی شکل گرفته است. این توافقنامه بین سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی و کنسرسیوم توسعه محتوای فاخر ایرانی متشکل از 4 شرکت راهان پویش ارفع، مؤسسه فرهنگی آرین وبپارس، توسعه محور باران و پژواک ارتباطات نامی منعقد شد. گفتنی است پیش از این، ساترا با 4 شرکت آسیاتک، پیشتاز جدید، آوابرید و عصرپردازش اطلاعات جدید در ارتباط با فعالیت پایگاههای دانلود محتوای صوتی و تصویری توافقنامه همکاری منعقد کرده بود.
ارسال به دوستان
اکبر صحرایی با 20 داستان از طنازی در جنگ میآید
اکبر صحرایی بزودی، مجموعه ۱۰۰ صفحهای «سنگر علافها ۲» را با ۲۰ داستان از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب میکند. اکبر صحرایی از نویسندگان کشورمان درباره جلد دوم کتاب «سنگر علافها» به فارس گفت: این کار تقریبا در ادامه کارهای «دارو دسته دارعلی» تألیف شده که داستانی طنز با محوریت دفاع مقدس است. وی با بیان اینکه از سال ۸۵ تألیف داستانهایی را با رویکرد طنز آغاز کردم، ابراز داشت: دلیل این موضوع آن بود که توجه به طنز در جنگ بسیار کم بود. هر چند داوود امیریان و برخی دوستان اشاراتی داشتند اما با توجه به اینکه جانمایه جنگ، نشاط و شادی بود، به نظرم رسید سوژههایی را میتوان پیگیری کرد. این نویسنده در پایان تصریح کرد: کتاب «سنگر علافها ۲» بزودی در ۱۰۰ صفحه با ۲۰ داستان از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب میشود.
ارسال به دوستان
اعلام نتایج نظرسنجی بهارانه تلویزیون
شبکه سه پرمخاطبترین شبکه شد
طبق اعلام نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما در بهار 99، شبکه سه سیما پرمخاطبترین شبکه تلویزیونی در این فصل از سال بود. به گزارش «وطن امروز»، بر اساس اعلام نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه از مخاطبان سیما در بهار امسال، 2/80 درصد مردم بیننده برنامههای مختلف سیما بودهاند که در مقایسه با بهار ۹۸، تعداد بینندگان 8/3 درصد رشد داشته است. در میان شبکههای مختلف، شبکه سه سیما با 8/51 درصد مخاطب در رتبه اول شبکهها قرار گرفته و بعد از آن شبکه یک سیما با 1/49 درصد، شبکه خبر با 2/45 درصد و شبکه آیفیلم معاونت برونمرزی با 1/43 درصد در رتبههای دوم تا چهارم قرار دارند. بر این اساس شبکه خبر معاونت سیاسی با 4/14 درصد رشد نسبت به میزان بیننده در فصل بهار ۹۸ در صدر شبکههای تلویزیونی از منظر رشد مخاطب قرار گرفت. بعد از شبکه خبر، شبکههای مستند، سلامت، قرآن و معارف، نمایش و یک سیما به ترتیب با ۱۰، 1/8، 7/7، 6/6 و 1/5 درصد رشد نسبت به بهار ۹۸ در رتبههای دوم تا ششم قرار گرفتند. بر اساس این نظرسنجی، بینندگان سیما به طور میانگین 3 ساعت و ۳۰ دقیقه پای برنامههای تلویزیون نشستهاند که این رقم نسبت به بهار سال گذشته 8 دقیقه افزایش داشته است. در بهار ۹۸ میانگین تماشای تلویزیون در بین بینندگان 2 ساعت و 22 دقیقه بود. ارسال به دوستان
تولید سریال محرمی«نجلا» زیرسایه کرونا
آزیتا حاجیان جلوی دوربین رفت
سریال محرمی «نجلا» با رعایت ملاحظات بهداشتی، در بوستان ولایت تهران در حال تصویربرداری است. به گزارش «وطنامروز» خیرالله تقیانیپور، کارگردان «نجلا» درباره تولید این سریال در شرایطی که جامعه هنوز با بحران کرونا مواجه است، گفت: با شرایط فعلی و شیوع کرونا، ریتم کار کندتر شود و به طور مثال صحنههای پربازیگر یا صحنههایی که نیاز به هنرور دارد فعلا تصویربرداری نمیشود. وی با اشاره به شرایط لوکیشن نیز گفت: در این شرایط سعی میکنیم کمتر لوکیشن را شلوغ کنیم. خدا را شکر در این پروژه کسی مبتلا نشده است و مشکلی فعلا نداشتهایم. این کارگردان درباره وضعیت فعلی پروژه نیز بیان کرد: در حال حاضر در بوستان ولایت در حال تصویربرداری هستیم و آزیتا حاجیان، سارا رسولزاده و مهرداد ضیایی جلوی دوربین هستند. تقیانیپور درباره قصه این سریال بیان کرد: قصه «نجلا» در سال ۵۸ میگذرد و تحولات یک سال پس از انقلاب را به تصویر میکشد. در بخشی از داستان به آیینهای عاشورایی هم پرداخته میشود. با این حال این مجموعه در وهله اول یک ملودرام عاشقانه است که ناخواسته در آن اتفاقاتی هم رخ میدهد. آزیتا حاجیان، حسام منظور، هدایت هاشمی، ملیکا شریفینیا، سارا رسولزاده، سوگل طهماسبی و سیدمهرداد ضیایی از بازیگران این مجموعه هستند. ارسال به دوستان
شورای صنفی نمایش با کنار کشیدن «شنای پروانه» مخالفت کرد
وضعیت مبهم «شنای پروانه»
تهیهکننده «شنای پروانه» در حالی از توقف اکران این فیلم از چهارشنبه 25 تیرماه گفته بود که رئیس شورای صنفی نمایش از مخالفت اعضای این شورا نسبت به تصمیم بحثبرانگیز رسول صدرعاملی خبر داد.
به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «شنای پروانه» که در روزهای کرونایی به فروش نسبتا خوبی در سینماها دست پیدا کرده، این روزها با حاشیهای جدید دست و پنجه نرم میکند. ماجرا از آنجا شروع شد که رسول صدرعاملی، تهیهکننده فیلم «شنای پروانه» در گفتوگویی اعلام کرد این فیلم از چهارشنبه ۲۵ تیرماه به احترام کادر درمانی بیمارستانهای درگیر با کرونا، متوقف میشود. صدرعاملی گفته بود طبق مذاکراتی که با وزارت ارشاد و همچنین اعضای شورای صنفی نمایش داشتم، توقف اکران را مطرح کردیم که مدیران نیز ضمن تشکر از اینکه فیلم را برای بازگشایی سینماها ارائه دادیم، با این درخواست موافقت کردند. وی درباره دلایل این تصمیم یادآور شد: «در حال رایزنی با وزارت بهداشت بودیم تا شرایطی فراهم کنیم که کادر درمانی بیمارستانهای درگیر با کرونا به دعوت ما، رایگان به تماشای فیلم بنشینند و حالا با شرایط پیش آمده، بهتر دیدیم توقف نمایش فیلم را به آنها تقدیم کنیم و امیدوار باشیم در اکران مجدد، این مدافعان سلامت آنقدر فراغت داشته باشند و سرشان خلوت شده باشد که با آرامش به دیدن فیلم بیایند که امیدوارم این فرصت بعد از دهه اول محرم فراهم شود».
اما این تصمیم رسول صدرعاملی در حالی رسانهای شد که طبق نظامنامه اکران سال ۹۹، تصمیمگیری درباره آغاز و پایان اکران یک فیلم در حیطه اختیارات شورای صنفی نمایش است؛ شورایی که در میان مصوبات جدیدش خبری از توقف اکران «شنای پروانه» نبود. مرتضی شایسته، دبیر شورای صنفی نمایش در این باره به مهر گفت: ما 3 هفته هم به «شنای پروانه» امتیاز دادیم و گفتیم این هفتههای نمایش محاسبه نمیشود اما هفتههای نمایش باقی فیلمها حساب میشود. نمیدانم دلیل این تصمیم چه بود؟ اما توصیه ما به آقای صدرعاملی و بقیه صاحبان فیلم این بود که به ادامه اکران بپردازند.
وی گفت: در حال حاضر تمام سینماهای کشور به توصیههای پزشکی عمل و پروتکلها را بخوبی رعایت میکنند. مدیریت سینما با رعایت 100 درصد پروتکلهای بهداشتی به کار ادامه میدهد. من فکر نمیکنم کادر درمان دوست داشته باشند سینماها تعطیل شود بلکه آنها همواره به رعایت پروتکلها تاکید میکنند.
شایسته در پایان گفت: شاید تهیهکننده «شنای پروانه» تصمیمشان عوض شود. توصیه من به صدرعاملی این است که به خاطر سینما اکران را ادامه دهند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|