|
سالانه ۳۰۰ هزار نفر به دیابتیهای کشور اضافه میشوند
رئیس انجمن دیابت ایران گفت: ۲۰ درصد جمعیت بالای ۲۰ سال کشور مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند و سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر به شمار دیابتیها اضافه میشود. اسدالله رجب در گفتوگو با ایرنا افزود: دیابت نوع ۲ در کشور شیوع بالایی دارد و هر چه عمر متوسط ایرانیان بالاتر میرود، ابتلا به این بیماری نیز بیشتر میشود. وی افزود: سبک غلط زندگی مردم باعث شیوع فراوان این بیماری شده است.
ارسال به دوستان
تعطیلی یک هفتهای مراکز فرهنگی ورزشی، آموزشی و تفریحی که قبلا با محدودیت مواجه بودند
تعطیلی محدود استان تهران
گروه اجتماعی: با اعلام استانداری تهران، پایتخت به حالت نیمهتعطیل درآمد اما طرح ترافیک همچنان اجرا میشود و هیچ ادارهای تعطیل نشده است.
نامه مهم فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران به استاندار برای تعطیلی یک هفتهای، نشان از وخیم بودن شرایط پایتخت دارد با این وجود استانداری، تنها با تعطیلی مراکزی که قبلا هم با محدودیت زیادی مواجه بودند، موافقت کرد.
نامه دیروز علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران به انوشیروان محسنیبندپی، استاندار تهران نشان میدهد نگاه نظام سلامت برخلاف دولت، تعطیلی پایتخت است و نه جریمه افراد.
دانشگاهها، مدارس، مدارس شبانهروزی، حوزههای علمیه، عدم برگزاری نمازجمعه، آموزشگاههای فنی و حرفهای، زبانسراها و سایر آموزشگاهها و کتابخانهها، مساجد و مصلاها، سینما، تئاتر و مراکز مشابه و موزه و باغ موزهها از جمله این اماکن است.
زالی در ادامه اخذ تصمیماتی مبنی بر تعطیلی آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی، عدم برگزاری هر گونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش، تعطیلی باشگاههای ورزشی بویژه ورزشهای پربرخورد از جمله کشتی، کاراته، جودو و موارد مشابه را مورد تاکید قرار داد.
کافهها، قهوهخانهها و چایخانهها، باغوحشها و شهربازیها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاههای بدنسازی از دیگر مواردی بود که فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، خواستار تعطیلی یکهفتهای آنها شد.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای چیره شدن بر این بیماری نوپدید و حل این چالش ملی، دکتر زالی تاکید کرد: بدیهی است با تحلیل شرایط موجود و وضعیت این بیماری در سطح استان، استمرار اعمال محدودیت و تعطیلی مراکز متعاقبا اعلام خواهد شد.
* جزئیات محدودیتهای یک هفتهای تهران در پی تشدید کرونا
استانداری تهران روز گذشته در پی وخیم شدن اوضاع کرونا در پایتخت، اعلام کرد مراکز عمومی تهران به مدت یک هفته تعطیل خواهد بود.
هفته گذشته روزنامه «وطن امروز» در گزارشی با عنوان «تعطیل کنید» به این موضوع پرداخت و از قول کارشناسان، یکی از موثرترین راههای قطع زنجیره کرونا را تعطیلی پایتخت اعلام کرد. سرانجام دیروز استانداری تهران موضوع تعطیلی برخی مراکز عمومی را ابلاغ کرد اما زیر بار تعطیلی ادارات و محدودیتهای رفتوآمد نرفت.
حمیدرضا گودرزی، معاون امنیتی- انتظامی استانداری تهران درباره مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که به دستگاههای اجرایی ملی و استانی و نهادهای عمومی غیردولتی از جمله شهرداریهای مستقر در استان تهران ابلاغ شده است، گفت: در ابلاغ امروز با توجه به نامه نهم مهرماه معاون امنیتی- انتظامی وزارت کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر اعمال محدودیت به تفکیک استان و شهرستانهای هدف، محدودیت و تعطیلی برخی مراکز به مدت یک هفته از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۸ مهرماه از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تمدید شده است.
وی افزود: در این ابلاغیه دانشگاهها، مدارس، مدارس شبانهروزی، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی و حرفهای، زبانسراها و سایر آموزشگاهها و کتابخانهها، مساجد و مصلیها، سینماها، سالنهای تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزهها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی در این یک هفته تعطیل خواهند بود.
وی ادامه داد: برگزاری هر گونه مراسم اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایشها، باشگاههای ورزشی، ورزشهای پر برخورد از جمله کشتی، کاراته، جودو و موارد مشابه، کافهها، قهوهخانهها و چایخانهها، باغوحشها و شهر بازیها، مراکز تفریحی آبی، استخرهای سرپوشیده و باشگاههای بدنسازی و همچنین عدم برگزاری نماز جمعه در این ابلاغیه مورد تاکید قرار گرفته است.
* جریمه چقدر؟
روحانی دیروز در اظهارات خود اعلام کرد حتی کسانی که از خانه بیرون میآیند و اداره و فروشگاهی هم نمیروند جریمه خواهند شد. موضوع جریمه و مجازات افرادی که پروتکلها را رعایت نمیکنند چیز تازهای نیست و از چند ماه پیش مطرح بوده است. قطعا جریمه واحد صنفی متخلف که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکند بسیار راحتتر از جریمه افراد است. اما مشخص نیست دولت چگونه میخواهد افرادی را که در خیابان راه میروند و ماسک نمیزنند جریمه کند(!) اصلا چه ارگانی باید چنین جریمهای را اعمال و اجرا کند. همینطور مشخص نیست مبلغ جریمه یا نوع مجازات چگونه خواهد بود. قطعا در صورت اعمال جریمه از سوی دولت، روزهای پرتنش و پرکاری در انتظار مجری این قانون خواهد بود. حسن روحانی دیروز جزئیات جریمه متخلفان کرونا را اعلام کرد اما از بیان جزئیات جریمه افرادی که در خیابان ماسک نمیزنند عاجز بود، چون در کمترین نقطهای از جهان برای افرادی که در خیابان راه میروند جریمه در نظر گرفته شده است و افراد معمولا در اماکن عمومی مانند اتوبوس، مترو و... شناسایی و جریمه میشوند. اعمال مجازات برای افرادی که در خیابان راه میروند ستاد مقابلهای بزرگ و پرهزینهای نیاز دارد که اجرای آن را با تردید مواجه میکند.
در همین ارتباط حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز» گفته بود: دولت قصد دارد با جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند مانع از شیوع ویروس مرگبار کرونا شود، در حالی که این شیوه ناکارآمد است. البته مردم به جز تعداد کمی دستورالعملهای بهداشتی را رعایت میکنند، بنابراین باید محدودیتها سفت و سختتر از قبل ایجاد شود، چرا که جریمه افراد خاطی جواب نمیدهد. جریمه تعدادی از مردم برای جلوگیری از گسترش بیماری «کووید-19» راهکار و کارساز نیست؛ افراد که خودرو نیستند شماره داشته باشند و از طریق شماره، شناسایی و جریمه شوند. دولت به جای این کار بیهوده باید برای چند هفته محدودیتها را برگرداند و حتی محدودیتهای جدیدی را به محدودیتهای قبلی اضافه کند، چرا که کرونا بسیار زهردارتر از قبل در حال گرفتن جان شهروندان است.
وی به عدم اجرای پروتکلهای بهداشتی در وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا هم اشاره کرد و گفت: این پروتکلها شامل دورکاری کارکنان دولت، ایجاد محدودیت در ترددها و تعطیلی خیلی از مشاغل و مراکز تحصیل، تدریس و خرید است اما دولت اکنون با بیتوجهی به این موضوع، مدارس و دانشگاهها را بازگشایی و دورکاری کارکنان و همچنین طرح ترافیک را لغو کرده است. رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سیاست غلط لغو دورکاری کارمندان دولت تاکید کرد: پس دولت الکترونیک کجاست که این همه از آن تعریف میشود؟ چرا باید مدارس و دانشگاهها در این شرایط سخت، باز باشد؟ مراکز خرید چرا فعال است؟ وی در ادامه افزود: بازگشت محدودیتهای قبلی برای کاهش این بیماری ضروری است و باید اقدامات بازدارنده بهگونهای باشد که ترددهای استانی و بینشهری نیز برای مدتی ممنوع شود، البته ما قبلا هشدارهای لازم را به مسؤولان دولتی گوشزد کردیم اما کو گوش شنوا.
کارشناسان معتقدند تا زمانی که مراکز عمومی و پرجمعیت مانند ناوگان حمل و نقل عمومی و فروشگاههای بزرگ و ادارات پرازدحام تعطیل نشود، زنجیره انتقال کرونا قطع نمیشود و اقدام اخیر استانداری تنها یک اقدام نمایشی بوده است.
***
[۳۵۲۳ مبتلا و ۱۷۹ فوتی جدید کرونا]
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۳۵۲۳ مورد جدید «کووید-۱۹» در کشور از ظهر جمعه تا ظهر دیروز (شنبه) خبر داد و گفت: از این تعداد یکهزار و ۴۰۱ نفر در بیمارستانها و مراکز درمانی کشور بستری شدند. سیماسادات لاری همچنین گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۴۶۸ هزار و ۱۱۹ نفر رسید. به گفته لاری، متاسفانه در طول این ۲۴ ساعت ۱۷۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۲۶ هزار و ۷۴۶ نفر رسید. وی همچنین ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۳۸۷ هزار و ۶۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. به اذعان لاری، ۴۱۲۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: همچنین تاکنون ۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۱۶۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. لاری در توضیح استانهای در وضعیت قرمز بیماری هم گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. لاری ادامه داد: استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.
ارسال به دوستان
جزئیات جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند از زبان روحانی
مجازاتی به رنگ بنفش!
اعلام جزئیات مجازات متخلفان کرونایی توسط حسن روحانی نشان میدهد دولت برای مجازات افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، برنامه ویژهای دارد.
به گزارش «وطن امروز»، از چند روز پیش مسؤولان دولتی تصمیم بر مجازات و جریمه افرادی داشتند که پروتکلهای بهداشتی را در اماکن عمومی رعایت نمیکنند، این در حالی است که جامعه سلامت بارها و بارها عدم برنامهریزی درست دولت برای کنترل کرونا در کشور را عامل اصلی شیوع کرونا دانسته است. دیروز رئیسجمهور در جلسته ستاد ملی مقابله با کرونا درباره جزئیات جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را عایت نمیکنند، گفت: قبلا هم گفتیم که فردی که احساس میکند بیمار شده و مشخص میشود که بیمار است، بیماری را مخفی نکند، پس از اگر کسی مخفی کرد تخلف کرده است. لذا اگر کمیته انتظامی و امنیتی که میخواهد مجازات برای تخلف بیاورد، این بالاترین تخلف است. جریمه شدیدی برای کسی که فهمیده بیمار است و دستورالعملها را رعایت نمیکند، وضع میشود.
وی گفت: امروز تصویب کردیم همه کادر اداری ما در کشور؛ چه دولتی و چه غیردولتی و همچنین کسانی که کسبوکار در اختیار دارند، در صورتی که مراقبت نکردند، بشدت با آنها برخورد شود و از قبل هم مشخص کردیم چه برخوردهایی انجام میشود و به دستگاهها ابلاغ شده است که شدت مجازات از تذکر تا انفصال یک سال از خدمت است. برای کسبوکار هم پلمب در نظر گرفته شده است؛ در تهران شدت مجازات بیشتر است. اصنافی هم که به مردم خدمات میدهند، خودشان باید رعایت کنند و اگر رعایت نکنند، تذکر و در نهایت پلمب را در نظر داریم که در تهران شدیدتر انجام خواهد شد. همچنین فردی که در بانک، اداره یا مغازه میآید و اصول بهداشتی را رعایت نکند نباید خدمتی دریافت کند، اگر خدمتی داده شد آن صاحب مغازه، آن صاحب بانک یا اداره جریمه خواهد شد. کسی که ماسک نمیزند باید به وی تخلف اعلام شود اما با خود فرد نباید برخورد شود. ممکن است در شناسایی از او سوالاتی پرسیده شود، فقط باید مشخص شود که او کیست که این تخلف را انجام داده و به وی اخطار داده و اعلام شود.
رئیسجمهور بیان داشت: خدمت دادن به کسانی که اصول بهداشتی را رعایت نمیکنند، هم دارای مجازات است. کسی که خدمات میخواهد باید اصول بهداشتی را رعایت کرده و اگر فردی رعایت نکرده باشد، خدماتدهنده را مجازات خواهیم کرد، چرا که طرف مقابلش اصول بهداشتی را رعایت نکرده است.
مورد دیگر که قرار شد وزارت کشور و وزارت بهداشت و کمیتههای امنیت اجتماعی و بهداشتی ستاد با هم نهایی کنند، این است که فردی که از خانه خارج میشود که ممکن است کارمند اداری هم نباشد یا صاحب کسبوکار هم نباشد، باید مراعات کند و اگر مراعات نکرد و ماسک نزد، تاکید داریم که باید جریمه شود.
روحانی دیروز همچنین گفت: کرونا یک بیماری عادی نیست، سلطان و گدا نمیشناسد. دانشمند و حتی کادر درمان را مبتلا میکند و نیاز به یک عزم جدی داریم. باید مراقبت و نظارت را بالا ببریم و برای تخلفات جریمه قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه شرایط استانها شبیه به هم نیست، اظهار داشت: گزارشی از استانها داده شد و معلوم شد که نمیتوان کل ایران را در این موضوع یکدست دید؛ برخی استانها تنها یک پیک داشتند، برخی شهرها ۲ پیک داشتند، برخی هم هستند که داخل پیک سوم شدهاند؛ شرایط استانها عین هم نیست؛ اگر میخواهیم از این بیماری خطرناک فاصله بگیریم باید اصول بهداشتی را دقیقا مراعات کنیم.
اظهارات روحانی درباره جریمه افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند در حالی است که کادر درمان و جامعه سلامت بارها از برنامهریزی اشتباه و اصرار بر عادیسازی شرایط گله کرده و تدبیر بیشتر دولت برای محدودیت در ترددها و حتی تعطیلی مقطعی کانونهای بحران را خواستار شدند اما دولت زیر بار این مسؤولیت نمیرود و به جای جلوگیری از شیوع کرونا و قطع شدن زنجیره انتقال کرونا، قصد دارد افرادی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند، جریمه کند.
* کرونا با بگیر و ببند مهار نمیشود
در همین ارتباط رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: توصیه به مردم نسبت به رعایت اصول بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی خیلی نمیتواند بر جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا تاثیرگذار باشد، چرا که اگر فردی نخواهد در معرض عموم ماسک بزند یا فاصلهگذاری فیزیکی را رعایت کند، بیشک در خانه یا هر جایی نسبت به این موضوع بیتوجه است، بنابراین تنها راهکار ممانعت از شیوع این بیماری تعطیلی چند هفتهای و فرهنگسازی است.
پیام طبرسی در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: کرونا با بگیر و ببند مهار نمیشود، سیاستهای بازدارندهای نظیر جریمه کردن خاطیان (کسانی که از ماسک استفاده نمیکنند و...) به سختی قابل اجراست؛ این در حالی است که مسؤولان باید راهکارهای دقیقتر و کارشناسانهای چون دورکاری کارکنان دولت، پرهیز از تجمع شهروندان در مراکز خرید و تجاری، ایجاد محدودیتهای ترافیکی و ترددی و تعطیلی مشاغل پرخطر را اعمال کنند.
وی به تاکید دکتر زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در پایتخت مبنی تعطیلی یک هفتهای کلانشهر تهران و بازگشت محدودیتها اشاره کرد و اظهار داشت: به نظر میرسد با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در تهران، مسؤولان باید مدتی تهران را تعطیل کنند تا فشار همهگیری این ویروس کشنده بیفتد و زنجیره انتقال آن بتدریج از هم گسسته شود.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری تصریح کرد: ویروس کرونا اکنون بشدت در حال پیشرفت است و قدرت انتقال آن نیز بسیار بالاست، با این وجود اگر محدودیتها اعمال نشود بیشک بیمارستانهای تهران در چند روز آینده ظرفیتی برای پذیرش بیماران «کووید-19» نخواهند داشت.
طبرسی به خستگی کادر درمان در ارائه خدمات به بیماران کرونایی اشاره کرد و افزود: مردم باید اصول بهداشتی را بخوبی رعایت کنند، چرا که این بیماری با کسی شوخی ندارد و از آنجا که محدودیتی برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری توسط مسؤولان به چشم نمیخورد، بنابراین همه مردم مسؤول سلامت و جان خودشان شوند و نسبت به این بیماری مرگبار بیتوجه نباشند.
ارسال به دوستان
اخبار
معاون سازمان بهزیستی:
کرونا کسبوکار زنان سرپرست خانوار را کساد کرد
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: مسائلی مانند تحریم و کرونا بسیاری از کسبوکارها را دچار مشکل کرده و کسبوکار زنان سرپرست خانوار نیز مانند دیگر کسبوکارها دچار رکود و مشکل شده و در این زمینه نیاز به همکاری بیشتر خیران داریم. حبیبالله مسعودیفرید در گفتوگو با ایرنا افزود: بسیاری از زنان سرپرست خانوار در کار تهیه غذای خانگی فعال بودند اما به دلیل شیوع کرونا، مردم خیلی سخت محصولات غذایی باز را تهیه میکنند و کمتر از این غذاها مصرف میکنند. هر چند کرونا برای همه مردم چالش ایجاد کرده اما این مشکلات برای مددجویان بهزیستی ملموستر و محسوستر است. وی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط اقتصادی کنونی، آمار مددجویان بهزیستی از جمله زنان سرپرست خانوار را افزایش داده است، گفت: افزایش آماری در این گروه نداشتهایم اما نیازهای اقتصادی این گروه افزایش یافته است؛ تورم در همه کلانشهرها موجب شده تا تعداد مراجعات مددجویان تحت پوشش بهزیستی به این سازمان افزایش یابد.
***
تخلفات کرونایی صنوف را به ۱۱۰ گزارش دهید
وضعیت کرونا در پایتخت با گذشت 7 ماهونیم از اعلام رسمی ورود این بیماری به کشور به حدی رسیده که فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران خواستار تعطیلی یک هفتهای برخی مشاغل و صنوف در تهران شده است. همزمان گزارشهای وزارت بهداشت حاکی از کم شدن نسبی میزان استفاده از ماسک و رعایت پروتکلهای بهداشتی در فضاهای عمومی است و در این میان رئیس پلیس پایتخت از مردم خواسته است هرگونه عدم رعایت پروتکلها و مقررات بهداشتی از سوی صنوف را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند. سردار حسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه یکی از وظایف پلیس، نظارت و کنترل مقررات بهداشتی از سوی واحدهای صنفی و اماکن است، گفت: در همین راستا ماموران پلیس اماکن با هماهنگی و همراهی تیمهای وزارت بهداشت و... اقدام به بازدید از صنوف کرده و با تخلفات بر حسب دستور قضایی برخورد میکنند. رحیمی درباره عدم استفاده متصدیان برخی واحدهای صنفی از ماسک و رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی در برخی اماکن اظهار کرد: اگر مردم با چنین مواردی که نشاندهنده نقض پروتکلهای بهداشتی در اماکن و صنوف است، مواجه شدند حتما از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ موضوع را اطلاع دهند. کما اینکه تاکنون- که موارد متعددی هم بوده- مردم عرضه قلیان و... را به پلیس اطلاع داده و ماموران پلیس اماکن نیز بلافاصله در محل حاضر شدهاند.
***
۹۱۰۰ کانون جمعیتی در معرض خطر سیل
مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تاکید کرد: ۹۱۰۰ کانون جمعیتی در کشور در معرض خطر سیل قرار دارند، بنابراین تدوین ضوابط و استانداردهای مدیریت سیل در سطح حوزههای آبخیز مشرف به کانونهای سکونتی و توسعه اقدامات پیشگیرانه آبخیزداری و آبخوانداری در بالادست در دستور کار معاونت آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان جنگلها است. ابوالقاسم حسینپور گفت: سال گذشته ۱۳۸ مورد سیل بزرگ و کوچک در حوزههای آبخیز کشور اتفاق افتاده و شواهد نشان میدهد هرجا اقدامات آبخیزداری انجام شده است، سیل پایینترین خسارت و تخریب را داشته است. وی در ادامه افزود: اقدامات آبخیزداری سبب نفوذ باران و سیلاب به داخل زمین میشود و تقویت سفرههای زیرزمینی، تغذیه آبخوانها، چاهها، چشمهها، حفظ خاک و پوشش گیاهی را به همراه خواهد داشت.
***
20 کشته و زخمی در ۳ حادثه تصادف
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان از وقوع یک حادثه مرگبار در جاده دهق- گلپایگان و امدادرسانی پرسنل اورژانس ۱۱۵ به مصدومان این حادثه خبر داد. به گزارش ایلنا، غفور راستین گفت: حوالی ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۱ مهرماه بر اثر تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری پارس و کوئیک در جاده دهق به گلپایگان بعد از خنداب ۵ نفر کشته و ۵ نفر مجروح شدند. وی ادامه داد: در پی اعلام این حادثه به واحدهای امدادی، به سرعت ۵ آمبولانس از اورژانس پیشبیمارستانی، هلالاحمر و درمانگاههای نزدیک به محل تصادف اعزام شدند. مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: پرسنل امدادی حاضر در محل پس از بررسی حادثهدیدگان، مرگ ۵ نفر از آنان شامل ۳ زن، یک مرد و یک کودک را تایید کردند. راستین اظهار کرد: ۵ نفر دیگر شامل ۳ مرد، یک زن و یک کودک نیز دچار جراحت شده بودند. مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی فوریتهای پزشکی توسط آمبولانسهای اعزامی به بیمارستان گلدیس شاهینشهر منتقل شدند.
همچنین جانشین پلیس راه از وقوع ۲ حادثه تصادف در استانهای ایلام و سیستانوبلوچستان با 10 کشته و مصدوم خبر داد. سرهنگ ایوب شرافتی در گفتوگو با فارس، از وقوع حادثه تصادف در شمال سیستانوبلوچستان خبر داد. جانشین پلیس راه تصریح کرد: در ساعت 8 صبح روز جمعه 11 مهرماه یک دستگاه سواری پژو405 در محدوده سفیدآبه در محور زابل- زاهدان به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه دچار واژگونی شد. وی گفت: متأسفانه در این حادثه رانندگی یک نفر کشته و 4 نفر مصدوم شدند. جانشین پلیس راه از حادثه تصادف رانندگی دیگری مابین یک دستگاه پژو405 با خودروی پراید به علت تجاوز به چپ پژو405 در ساعت 14:58 روز گذشته در محور دهلران- اندیمشک در استان ایلام خبر داد. وی خاطرنشان کرد: این حادثه رانندگی ۳ کشته و ۲ مصدوم بر جا گذاشت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|