|
کاهش ۳۷ درصدی تردد خودروهای شخصی در جادهها
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از کاهش ۳۷ درصدی تردد خودروهای شخصی در محورهای مواصلاتی کشور پس از اجرای طرح ممنوعیت تردد بینشهری تاکنون خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به تصمیم برنامه ۲ هفتهای برای اجرای این طرح گفت: با توجه به بررسیهایی که در این باره انجام شد، از زمان اجرای طرح تاکنون شاهد ۳۷درصد کاهش تردد خودروی شخصی بودهایم.
ارسال به دوستان
یک هفته پس از اعمال محدودیتهای شدید دولت تصمیم به تعطیلیهای بیشتر گرفت
تعطیلی بیشتر و بیشتر
ادارات دولتی غیر از بانکها و بخشهای ضروری در هفته جاری تعطیل خواهد بود
گروه اجتماعی: دولت یک هفته بعد از آغاز محدودیتهای جدید، تصمیم گرفت حلقه تعطیلیها را گستردهتر و ادارات دولتی را هم تعطیل کند.
به گزارش «وطن امروز»، دولت از نیمه آبانماه محدودیتهای گوناگونی را اعمال کرد اما با افزایش تعداد مرگومیر و بیاثر بودن این محدودیتها، سرانجام تصمیم گرفت محدودیتهای شدیدی را اعمال کند. طبق این تصمیم از اول آذرماه باید تمام مشاغل غیر از ادارات دولتی و بانکها و مشاغل ضروری و استثنا به تعطیلی اجباری میرفتند، با این وجود بسیاری از متخصصان و کارشناسان وزارت بهداشت تعطیلی کامل در کنار کنترل ترددها را موثرترین راه برای قطع زنجیره انتقال کرونا میدانستند و میدانند. دولت که در محدودیتهای جدید تردد در سطح شهرهای قرمز کرونایی را از ساعت 21 تا 4 صبح ممنوع کرده، با توجه به روند ثابت مرگومیر، این بار تصمیم گرفته کل ادارات را تعطیل کند.
جمشید انصاری، معاون حسن روحانی و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: هفته آینده ادارات تعطیل هستند؛ غیر از آن کسانی که به تشخیص مقامات حضورشان ضروری باشد و این موضوع در جلسه هیأت دولت ابلاغ شد.
وی که در تلویزیون حاضر شده بود، گفت: از همه میخواهم این دستور را به صورت جدی عملی کنند و از مردم میخواهم کارهای اداری خود را ۲ هفته به تعویق بیندازند تا زنجیره شیوع قطع شود. مثلا در شهرداری یک بخش خدمات شهری ارائه میکند و بخشی دیگر مجوزها را صادر میکند و کسانی که سر کار حضور دارند از بخش ارائه خدمات شهری هستند، لذا قسمتهای اداری غیرضروری نیازی به حضور ندارند.
معاون رئیسجمهوری عنوان کرد: دولت این بخشنامه را ابلاغ کرده و شامل همه کارکنان دولت اعم از رسمی و قراردادی و پیمانی و همچنین شامل قرارداد دستگاه با شرکتها میشود و کاهش نیرو باید در تمام عرصهها انجام شود و فرقی بین کارکنان شاغل ادارات نیست.
انصاری توضیح داد: باید تردد را در سطح شهر کم کرده و ادارات را سبک کنیم و فرقی نمیکند نیروی شرکتی یا قراردادی یا رسمی باشد. از روزی که این بیماری در کشور شیوع پیدا کرد، برنامههای مختلفی را برای مراقبت از کارکنان دولت تدوین و ابلاغ کردیم و ۱۲ اسفند نخستین بخشنامه ما ابلاغ شد و باید و نباید نحوه حضور را اعلام کردیم و در اکثر دستگاههای عمومی، آزمایشهای لازم تستهای کرونا انجام شد، ضمن آنکه کارکنان دولت از سیستم بیمهای خوبی برخوردارند و برای آنان جای نگرانی نیست.
وی گفت: کارکنان دولت که مبتلا شوند، همه هزینهها پرداخت میشود و نگرانیهای اصناف را ندارند. آنان حقوق و مزایای خود را دارند. اصرار مدیران برای حضور کارکنان استثناست. وقتی بخشنامهای صادر میشود باید اجرا شود و مدیران باید با حداقل نیرو کار را پیش ببرند.
* شناسایی۲۰۰۰ خدمت ضروری در دستگاههای استان تهران
تهران یکی از شهرهای قرمز کرونایی محسوب میشود که بیشترین تعداد مرگومیر کرونایی در آن به ثبت میرسد و اوضاع بدی دارد و تعطیلی ادارات میتواند تاثیر زیادی در کاهش آمارهای کرونایی داشته باشد. در این بین دولت اعلام کرده بانکها همچنان باز خواهند بود و کارمندان بانکها به این موضوع اعتراض کردهاند. یکی از کارمندان بانکهای تهران در تماس با «وطن امروز» در اعتراض به عدم تعطیلی بانکها گفت: دولت همه جا را تعطیل کرده؛ غیر از بانکها! کارمندان بانکها بعد از کادر درمانی بیشترین آمار مرگومیر را داشتهاند و اگر همه جا تعطیل باشد قطعا تعداد مراجعهکنندگان به بانکها بیشتر میشود.
این کارمند بانک میافزاید: در هفتهای که گذشت شاهد بودیم بسیاری از مدیران شعب زیر بار تعطیلی کارکنان بانکها نرفتند، در حالی که شورای پول و اعتبار تصویب کرده بود بانکها با نیمی از کارمندان خود کار کنند. قطعا این تصمیم و عدم تعطیلی بانکها موجب شلوغتر شدن شعب و انتقال کرونا میشود. اگر بانکها تعطیل نشود یعنی هیچ جا تعطیل نیست. با این وجود دولت اعلام کرده بانکها در هفته جاری تعطیل نخواهند بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران درباره روند مراجعه شهروندان به دستگاههای دولتی و میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی و طرح جدید محدودیتهای کرونایی، گفت: باید خدمات دستگاههای دولتی را به ۲ دسته عمومی و ضروری تقسیم کنیم تا در شرایطی همچون تشدید شیوع کرونا ویروس، تنها خدمات ضروری ارائه شود، البته باید این خدمات به روشنی مشخص و اعلام شود تا شهروندان نیز در چنین شرایطی تنها انتظار ارائه این خدمات ضروری را داشته باشند.
وی افزود: بیتردید از این طریق میتوانیم نسبت به مدیریت ارائه خدمات در شرایط خاص همچون کرونا اقدام کنیم و خدمات غیرضرور به تعویق بیفتد و دستگاهها تنها برای خدمات ضروری پاسخگو باشند. خوشبختانه بیش از ۲۰۰۰ خدمت در دستگاههای دولتی استان تهران شناسایی شده که میتوان تمام آنها را به صورت الکترونیک ارائه کرد اما متاسفانه تاکنون حدود ۳۰۰ خدمت به صورت الکترونیک ارائه میشود.
وی با بیان اینکه مکرر موضوع توسعه خدمات دولت الکترونیک مورد تاکید قرار گرفته است و ابعاد مختلف آن در دست بررسی است، ادامه داد: قطعا دولت الکترونیک باید به صورت سختافزاری و نرمافزاری توسعه یابد اما باید به لحاظ فرهنگی نیز اقدامات لازم انجام شود، چرا که مردم هنوز برای خدماتی که به صورت اینترنتی توسط دستگاهها ارائه میشود، مراجعه حضوری به دستگاهها دارند. باید این فرهنگ میان مردم نهادینه شود که دریافت خدمات الکترونیک بهصرفهتر و آسانتر از مراجعه حضوری به دستگاههاست.
وی تاکید کرد: حتی در جایی که زیرساختهای خدمات دولت الکترونیک فراهم شده است، مردم ترجیح میدهند به دستگاهها مراجعه کنند که این یک مشکل فرهنگی است که باید اصلاح و برطرف شود البته برخی سامانههایی که باید برای ارائه این خدمات ایجاد شود هنوز کامل نشده و مردم در نهایت برای دریافت بخش زیادی از خدمات دولتی ناگزیر باید حضوری به دستگاهها مراجعه کنند.
* چرا دیر؟
قطعا گسترده شدن روند تعطیلی در کنار کنترل ترددها میتواند به کاهش آمار مرگومیر کمک بسیاری کند اما سوال مهم این است چرا دولت دیر به این نتیجه رسید که باید ادارات را تعطیل کند. گزارشهای میدانی نشان میدهد حتی با وجود محدودیتهای شدید، ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو و اتوبوس) مملو از مسافر است و این محدودیتها نتوانسته از ازدحام وسایل نقلیه عمومی بکاهد. به همین خاطر روحانی اواخر هفته گذشته اعلام کرد مدیران میتوانند تعداد کارمندان را کمتر از یکسوم کنند و حالا معاون وی از ابلاغ تعطیلی همه ادارات خبر میدهد. معلوم نیست این خبر را چرا رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام میکند، چون علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا خبرهای اینچنینی را اعلام میکرد! و گویا باید هزاران نفر کشته میشدند تا دولت به این نتیجه برسد که باید تعطیلیها را گستردهتر کند! عقبنشینی تلویحی دولت درباره تعطیلیها نشان میدهد اوضاع بدتر از پیشبینیهای دولت است. به نظر میرسد اگر آمار مرگومیرها ادامه داشته باشد باید شاهد تصمیمات جدیدتری باشیم؛ شاید تعطیلیهای فراگیر که دولت ماههاست زیر بار آن نمیرود.
***
[چرا دولت دیر به فکر تعطیلی ادارات افتاد؟]
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اعمال محدودیتهای جدید برای مقابله با کرونا اگر چه تاثیر خود را بر کاهش انتقال ویروس میگذارد اما چنین اقداماتی باید در ماههای گذشته انجام میشد تا اکنون شاهد مرگ بالای 450 نفر در یک شبانهروز نبودیم. دکتر اقبال شاکری در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: اقدامات اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا برای مهار بیماری «کووید-19»حرکتی رو به جلو است و نتیجه آن هفتههای آینده مشخص میشود. از آنجایی که این دور از محدودیتها با فشار بیشتری در حال اجراست بیتردید ثمراتی دارد که البته این اقدامات نباید در 2 تا 3 هفته خلاصه شود.
وی به شرایط نامناسب بیمارستانها به دلیل ازدحام کروناییها و خستگی کادر پزشکی در این روزها اشاره کرد و افزود: دولت طی ماههای گذشته در اعمال محدودیتهای سفت و سخت برای مقابله با کرونا ضعیف عمل کرد و تصمیم قاطع و محکمی برای مهار این بیماری اتخاذ نمیشد. از طرفی انسجام لازم نیز بین اعضای ستاد وجود نداشت اما اکنون تصمیمات و سیاستگذاریها برای قطع تدریجی زنجیره انتقال ویروس کرونا نسبت به گذشته بهتر شده است و درصورت تداوم سیاست ایجاد محدودیتهای شدیدتر، شاهد کاهش میزان آمار بستریشدگان و فوتیهای ناشی از کرونا خواهیم بود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نظر نمایندگان مجلس، کارشناسان بهداشت و جامعه پزشکی بر تعطیلی قطعی تهران و شهرهای پرخطر کرونایی بود اما دولت حاضر به قرنطینه کامل نیست و با اقدامات اینچنینی چون جریمه تردد خودروهایی که به استانهای دیگر میروند همچنین جریمه صنوفی که پس از ساعت 21 فعالیت میکنند روی آورده است که این رویکرد هیچ وقت نمیتواند در مهار شیوع ویروس کرونا جای قرنطینه را بگیرد. شاکری با بیان اینکه چرا دولت دیر به فکر تعطیلی ادارات افتاده است؟ اضافه کرد: اقدامات ستاد ملی مقابله با کرونا در یکی، دو هفته اخیر هر چند قابل توجه است اما اطلاعرسانی درباره چگونگی اعمال قانون در این دوره ضعیف به نظر میرسد. از طرفی نیز این روزها کرونا خیلی از افراد آسیبپذیر را خانهنشین کسبوکار برخیها را دچار مشکل جدی کرده است که این افراد باید مورد حمایت قرار گیرند. وی به عضویت یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و اظهارداشت: پس از پیگیریهای متعدد بالاخره یکی از نمایندگان مجلس عضو ستاد ملی مقابله با کرونا شد. نظر نمایندگان مجلس این است که حضور قاضیزادههاشمی در ستاد ملی مقابله با کرونا کمک میکند تا نظرات مجلس در باره این بیماری از طریق وی در ستاد مطرح شود و حتی در جریان اتخاذ تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا برخی تصمیمات با تایید مجلس انجام شود.
ارسال به دوستان
اخبار
مشاهده آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در ۳ استان کشور
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیطزیست ضمن اشاره به مشاهده آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در ۳ استان کشور گفت: تعداد تلفات پرندگان به دلیل ابتلا به این بیماری زیاد نبوده است اما اکنون آمار دقیقی از تلفات ندارم. شهابالدین منتظمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر سازمان دامپزشکی مرگ پرندگان مهاجر به دلیل ابتلا به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را در ۳ استان تایید کرده که یکی از آنها تالاب میقان در استان مرکزی و دیگری تالاب میل در استان اردبیل است، همچنین در یکی از نقاط تالابی در استان مازندران نیز آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گزارش شده است. وی ادامه داد: سازمان حفاظت محیطزیست از قبل احتمال میداد بخشی از پرندگان مهاجر که از کشور روسیه وارد ایران میشوند به این بیماری مبتلا باشند، از این رو جلساتی با سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت برگزار و هشدارهای لازم برای افزایش پایش و مدیریت این موضوع به دستگاههای مختلف در استانهای کشور داده شد. منتظمی با تاکید بر اینکه همکاران ما در استانها هرگونه تلفات پرندگان مهاجر را به سازمان دامپزشکی برای نمونهبرداری اعلام میکنند، تصریح کرد: در حال حاضر تمام لاشههای پرندگان مرده جمعآوری و به صورت بهداشتی دفع شده است. وی در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر هیچگونه پروانه شکاری برای مناطق درگیر بیماری صادر نمیشود و تمام مناطق به صورت مرتب پایش و لاشهها با رعایت پروتکلها جمعآوری میشود.
***
زمینگیری ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در صورت عدم کمک دولت
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر ضرورت حمایت دولت از حملونقل عمومی، گفت: برقراری سرویس حملونقل عمومی، وظیفهای حاکمیتی است و دولتها هستند که هزینههای ناوگان حملونقل شهری را میپردازند و برای جابهجایی شهروندان یارانه میدهند. محمود ترفع با تشبیه منابع تأمین هزینههای ناوگان حملونقل عمومی به ۳ ضلع مثلث، افزود: یک ضلع این مثلث مدیریت شهری است که با وجود مسائل و مشکلات ناشی از کاهش منابع درآمدی شهرداری تهران، به تمام تعهدات خود عمل کرده است. وی در ادامه از دولت به عنوان ضلع دوم این مثلث نام برد و اعلام کرد: دولت نهتنها به تعهدات خود در زمینه تأمین 5/82 درصد از هزینه خرید اتوبوس نو برای ناوگان فرسوده تهران عمل نکرده است، بلکه سهم یکسومی خود از هزینه تمامشده کرایه اتوبوسها را نیز نپرداخته است. ترفع همچنین ضلع سوم مثلث مذکور را مردم دانست و تأکید کرد: سهم مسافران از مبلغ کرایه اتوبوس یکسوم هزینه تمام شده است در صورتی که در حال حاضر، کمتر از ۱۰ درصد این هزینه از مسافران دریافت میشود و مدیریت شهری نهتنها کل سهم دولت را میپردازد، بلکه بیش از ۹۰ درصد از سهم مسافران را نیز پرداخت میکند. وی خاطرنشان کرد: در صورت ادامه وضع موجود، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت بیش از این دوام نمیآورد و اگر امسال را با همه سختیها و مشکلات موجود به پایان برسانیم، سال آینده زمینگیر خواهد شد.
***
باراش باران و برف در اکثر استانهای کشور در هفته جاری
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر استانهای کشور خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا افزود: طی روزهای آینده در نیمه غربی و استانهای واقع در سواحل دریای خزر، شاهد بارش خواهیم بود که بارش در شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی عمدتا به صورت برف خواهد بود. وی در ادامه گفت: از روز شنبه (۸ آذر) بارش برف و باران برای استانهای کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، لرستان، زنجان، قزوین، گیلان، کهگیلویهوبویراحمد، چهارمحالوبختیاری، البرز، تهران، سمنان و جنوب استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل، وقوع رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق در استانهای خوزستان، ایلام، بوشهر، اصفهان، قم، شمال فارس و غرب یزد و همچنین بارش پراکنده برای استانهای مازندران، جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی پیشبینی میشود. وی در ادامه افزود: برای روز دوشنبه نیز بارش باران و برف در نوار شمالی کشور و بارش پراکنده در استانهای بوشهر، خوزستان، قم، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، شمال استانهای فارس و خراسان رضوی پیشبینی میشود.
***
رعایت ۹۵ درصدی محدودیتهای تردد توسط هموطنان
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا درباره میزان رعایت محدودیتهای کرونایی توسط مردم، توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش «وطن امروز»، سرهنگ عینالله جهانی در گفتوگویی تلویزیونی اظهار کرد: خوشبختانه بیش از ٩٥ درصد مردم محدودیتهای ترددی را رعایت کردهاند. وی همچنین بیان کرد: افرادی که در پلاک خودروی خود دست میبرند مرتکب جرم میشوند که خودروی آنها توقیف شده و خودشان هم به مراجع قضایی ارجاع داده میشوند؛ پلاک، شناسنامه وسیله نقلیه است. سرهنگ جهانی تاکید کرد: طی این مدت آزادراه تهران- قم نسبت به هفته قبل با ٨٢ درصد و جاده چالوس هم با ٨٣ درصد کاهش تردد روبهرو بوده است. جهانی در ادامه افزود: تاکنون حدود ۵۰ هزار جریمه برای ترددهای شبانه صادر شده است. وی تصریح کرد: در آزادراه رشت- قزوین با ٧٨ درصد و جاده هراز با ٥٠ درصد کاهش تردد مواجه بودیم و در مجموع میتوان گفت حدود ٤٠ درصد کاهش تردد داشتهایم. معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا افزود: ١٠ هزار و ١٦٩ نفر در حوزههای راهور و انتظامی در حال اجرای این طرح ترددی هستند و ٢ هزار و ٦٤ تیم گشت نیز در حال نظارت هستند. جهانی تاکید کرد: همچنین در این مدت ٤٨ درصد تصادفات فوتی و ٦٤ درصد تصادفات خسارتی هم کاهش یافته است.
ارسال به دوستان
شناسایی ۱۴۰۵۱ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور
۴۰۶ تن دیگر جان باختند
آمار جانباختگان و بستریشدگان کرونایی همچنان بالاست و بیمارستانها پر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» است. به گزارش «وطن امروز»، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین آمار مبتلایان و فوتیهای ناشی از «کووید-۱۹» در طول یک شبانهروز را اعلام کرد. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر امروز جمعه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۴ هزار و ۵۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۲۲۴۵ نفر از آنان بستری شدند.
وی با بیان اینکه مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۹۲۲ هزار و ۳۹۷ نفر رسید، افزود: متاسفانه در طول این مدت ۴۰۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۷ هزار و ۹۵ نفر رسید.
لاری با تاکید بر اینکه خوشبختانه تاکنون ۶۴۰ هزار و ۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند، ادامه داد: ۵۸۶۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی، تاکنون ۵ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۴۴۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویهوبویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحالوبختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی در ادامه گفت: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستانوبلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
لاری در ادامه با بیان اینکه سالمندان از آسیبپذیرترین گروههای جامعه در ابتلا به «کووید-۱۹» هستند و حدود 4/50 درصد از مبتلایان و ۷۰ درصد مرگومیر ناشی از این بیماری در سالمندان اتفاق میافتد، اظهارکرد: در این شرایط ضروری است که با هوشیاری و دقت نظر لازم و پرهیز از هرگونه اضطراب و نگرانی نسبت به رعایت توصیههای بهداشتی در قبال این گروه اقدامات لازم صورت گیرد.
وی همچنین توصیههایی به خانوادهها و اطرافیان سالمندان کرد و گفت: خرید مایحتاج روزانه خارج از منزل به فرد دیگری غیر از فرد سالمند واگذار شود. از وسایل حملونقل عمومی برای فرد سالمند استفاده نشود. در صورت داشتن علائم سرفه، عطسه و تب حتما از ماسک استفاده کنید و از فرد سالمند فاصله بگیرید. از در آغوش گرفتن فرد سالمند خودداری شود.
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان اظهار کرد: از هرگونه پذیرش میهمان و رفتن به میهمانی برای حفظ سلامت اعضای سالمند در منزل به طور جد خودداری کنید همچنین ضروری است در صورت سابقه ابتلای فرد سالمند به بیماریهای زمینهای مثل دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی، ضمن انجام مراقبهای ویژه از خروج از منزل به طور جدی جلوگیری شود.
* ارسال بیش ۲۱۹ هزار پیامک برای رانندگان خاطی
معاونت عملیات ناجا اعلام کرد: در ۶ روز گذشته با اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا ۲۱۹ هزار و ۷۹۲ راننده خاطی پیامک دریافت کردند.
به گزارش ایرنا، معاونت عملیات ناجا عملکرد نیروی انتظامی را در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا از اول تا ششم آذرماه تشریح کرد.
طبق اعلام معاونت عملیات ناجا، ۶۹۵ هزار و ۱۲۹ راننده تذکر شفاهی دریافت کردند و ۲۷۹ هزار و ۱۲ خودرو نیز بازگردانده شدند.
بر اساس این گزارش، در 6 روز نخست اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا ۵۱ هزار و ۹۵۶ خودرو در طرح محدودیت شبانه جریمه شدند که ۱۸ هزار و ۸۸۱ مورد مربوط به تردد خودروها در مناطق قرمز و ۱۸ هزار و ۴۱۳ مورد مربوط به تردد خودروها در مناطق نارنجی است.
* پلمب ۱۱ هزار و ۹۴۱ واحد صنفی
معاونت عملیات ناجا درباره اقدامات انتظامی مرتبط با صنوف نیز اعلام کرد: ۳۴۶ هزار و ۱۵۰ مورد بازدید از اصناف انجام شد که۱۱ هزار و ۹۴۱ واحد صنفی پلمب شدند و ۱۹۳ هزار و ۷۰۱ صنف تذکر دریافت کردند. در این مدت ۱۰ هزار و ۸۹۲ نیروی پلیس در هزار و ۹۴۸ نقطه برای اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا استقرار یافتند و ۶۶ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۶۹۴ تردد خودرو ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۳۳ درصدی را شاهد هستیم. محدودیتهای جدید کرونایی از شنبه اول آذر در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد به مدت ۲ هفته اجرا میشود.
بر اساس این محدودیتها مشاغل غیرضروری در شهرهای قرمز و نارنجی تعطیل میشود، ادارات دولتی با حداکثر یکسوم کارکنان فعالیت میکنند، همچنین تردد بینشهری با خودروهای پلاک غیربومی و هر گونه تردد با خودرو از ساعت ۲۱ تا 4 صبح در شهرهای قرمز ممنوع است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|