|
ادامه محدودیتهای کرونایی در جادهها
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از تداوم محدودیتهای تردد بینجادهای و نیز ممنوعیت تردد شبانه خبر داد. سرهنگ احمد شیرانی در گفتوگو با ایسناگفت: محدودیت ترددی که شامل ممنوعیت ورود پلاکهای غیربومی و خروج پلاکهای بومی بود همچنان ادامه دارد، البته تهران و البرز به صورت یکپارچه دیده شدهاند. وی ادامه داد: همچنین ممنوعیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در شهرهای نارنجی نیز علاوه بر شهرهای قرمز همچنان ادامه دارد.
ارسال به دوستان
ترافیک، آلودگی هوا و ازدحام، محصول پایان محدودیتهای شدیدکرونایی بود
وضعیت قرمز در اولین روز نارنجی!
* ممنوعیت تردد شبانه در شهرهای نارنجی هم تصویب شد تا تعداد شهرهای دارای این محدودیت به ۳۴۲ برسد
* ستاد مقابله با کرونا: وضعیت نارنجی تهران بسیار شکننده است و اگر بار دیگر پایتخت قرمز شود، محدودیتها برمیگردد
* با رعایت پروتکلهای بهداشتی، پیشبینی سازمانهای جهانی درباره مرگ روزانه بیش از ۱۰۰۰ نفر در ایران درست از آب درنیامد
گروه اجتماعی: آلودگیهوا با وجود بارش باران، ازدحام در وسایل حملونقل عمومی و ترافیک شدید در خیابانها، سوغات نخستین روز نارنجیشدن تهران بود.
به گزارش «وطن امروز»، با اعلام ستاد مقابله با کرونا، تهران و 160 شهر قرمز با کاهش آمار بستری و مرگومیر ناشی از کرونا به شرایط نارنجی تغییر وضعیت دادند و بسیاری از اصناف بعد از ۲ هفته اجازه بازگشایی یافتند. این در حالی است که وزارت بهداشت هشدار داده وضعیت نارنجی تهران ناپایدار است و با توجه به وضعیتی که روز گذشته در تهران شاهد بودیم، پیشبینی میشود بار دیگر شاهد قرمز شدن وضعیت تهران در آیندهای نزدیک باشیم.
از طرفی به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، در استانهای شمالی برخلاف سایر استانها روند ابتلا به کرونا صعودی شده که رد پای آن را میتوان در جادههای شلوغ شمال پیدا کرد؛ در آستانه آغاز محدودیتها و تعطیلیهای کرونایی جادههای شمال بسیار شلوغ شد و مسؤولان وزارت بهداشت نسبت به انتقال کرونا به شهرهای شمالی هشدار دادند و حالا نتیجه آن سفرهای غیرضروری هویدا شده است.
سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت در این باره گفت: بهرغم کاهش تعداد شهرستانهای با وضعیت قرمز، نمودار وضعیت بستری بیماران کرونا در برخی استانها مانند مازندران، گیلان و گلستان صعودی است.
وی افزود: میانگین بروز هفتگی موارد مثبت بستری در هفته دوم آذرماه در کشور ۱۷ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت گزارش شده است که بیشترین میزان بروز به ترتیب در استانهای ایلام، سمنان، اردبیل، کهگیلویهوبویراحمد و یزد گزارش شده است. میزان بروز در استانهای یاد شده با اختلاف قابل توجهی بیشتر از میانگین کشوری است.
وی افزود: میانگین کشوری بروز هفتگی موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در کشور در هفته دوم آذرماه ۳۶ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت است و بیشترین میزان بروز در استانهای یزد، کردستان، اردبیل و خراسان جنوبی گزارش شده است. لاری تاکید کرد: بهرغم کاهش تعداد شهرستانهای با وضعیت قرمز و همچنین کاهش نسبی موارد بستری و مرگومیر ناشی از این بیماری در کشور که مرهون همکاری مسؤولانه مردم عزیز در عمل به توصیههای بهداشتی و توسعه همکاری بینبخشی و تلاش شبانهروزی کادر درمان است، نمودار وضعیت بستری بیماران کرونا در برخی استانها مانند مازندران، گیلان و گلستان صعودی است.
وی گفت: بنابراین شرایط حال حاضر در کشور به رغم بهبود نسبی نسبت به هفتههای اخیر همچنان ناپایدار، حساس و شکننده است و بیم آن میرود که عادیانگاری شرایط و سهلانگاری در رعایت پروتکلها زمینه خیز مجدد بیماری را فراهم کند. رعایت پروتکلهای بهداشتی اصل مهمی در تامین سلامت و معیشت مردم است.
همچنین علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا درباره روند صعودی کرونا در استانهای شمالی گفت: از ۶۴ شهر قرمز فعلی، ۱۱ شهر روند نزولی کندی دارند و ۷ شهر وضعیت صعودی دارند که بیتردید این شهرها نیاز به افزایش مراقبت دارند. عمده استانهایی که الان روند نزولی متفاوتی نسبت به سایر نقاط کشور دارند و شاید روند ثابت و گاه صعودی دارند، استانهای شمالی هستند؛ استان گلستان، گیلان و مازندران از استانهایی هستند که روندشان صعودی شده است. در استان قزوین هم اگرچه روند بیماری کند شده ولی هنوز روند نزولی به شکل قوی آغاز نشده و نیاز است مراقبتها بیشتر باشد. در استان اردبیل هم وضعیتی داریم که نیاز است محدودیتها در آنجا افزایش یابد تا شاهد کاهش موارد بستری باشیم.
وی درباره وضعیت استان تهران بیان کرد: وضعیت استان تهران به سطح نارنجی رسیده اما این وضعیت کاملا شکننده است. اگر رعایت پروتکلها طی این هفته و هفته آینده به قوت خود باقی بماند این روند میتواند ادامه یابد و حتی به سمت شرایط زرد بیماری رود اما با توجه به شکننده بودن وضعیت، در صورت عدم رعایت پروتکلها ممکن است به وضعیت قرمز بازگردیم و مجبور شویم هفته آینده محدودیتها را تشدید کنیم.
رئیسی گفت: امروز [دیروز] ۲ مصوبه در ستاد مطرح شد. مصوبه اول منع تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح در شهرهای نارنجی علاوه بر شهرهای قرمز است. این محدودیت قبلا در شهرهای قرمز اعمال شده بود اما برای شهرهای در وضعیت نارنجی کرونا هم منع تردد شبانه مصوب شد.
وی افزود: یعنی در ۲۷۸ شهری که نارنجی هستند، منع تردد شبانه اعمال میشود و با توجه به قید جمعیتی که گذاشته شده، این مصوبه اجرایی میشود. رئیسی با اشاره به جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: چهلوهفتمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور رئیسجمهور و اعضا برگزار و آخرین روند بیماری «کووید-19» گزارش داده شد.
وی در ادامه به رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم اشاره کرد و گفت: در یک ماه گذشته میزان رعایت پروتکلها به بالای ۸۵ درصد رسید و نویدبخش این است که ما در کنترل اپیدمی میتوانیم موفق باشیم. بر همین اساس هم از ۱۶۰ شهر قرمز کرونا امروز فقط ۶۴ شهر در این وضعیت باقی مانده است و ۲۷۸ شهر به وضعیت نارنجی و ۱۰۶ شهر نیز به وضعیت زرد تبدیل شدند.
رئیسی ادامه داد: امروز بر اساس بررسیها در نتیجه مصوبات ستاد ملی، پیشبینیای که سازمانهای جهانی در مورد روند بیماری، مرگومیر و بستری کرونا در ایران داشتند، درست از آب درنیامد. آنها پیشبینی کرده بودند با ادامه روند یک ماه قبل کشور، روند مرگومیر به بالای هزار مرگ در سطح کشور برسد که خوشبختانه با رعایت پروتکلها این روند کند شد و مرگومیر به زیر ۴۰۰ نفر رسید و این موضوع نشان داد که مداخلات بموقع و موثر با همکاری مردم و دستگاهها، تاثیرات خوبی خواهد داشت.
***
[سازمان جهانی بهداشت: به پایان همهگیری نزدیک میشویم]
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) بر اساس نتایج مثبت ارائهشده آزمایش واکسنهای کرونا گفت: «به پایان همهگیری نزدیک میشویم». پروفسور «تدروس آدهانوم گبرسیوس»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اظهار کرد: نتایج مثبت آزمایشهای واکسن کرونا به معنای این است که اکنون افراد میتوانند به پایان همهگیری فکر کنند، با این حال وی به کشورهای ثروتمند هشدار داد از کشورهای فقیر و حاشیهای در این باره سوءاستفاده نکنند. وی در سخنرانی خود در جلسه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «در هفتههای اخیر با نتایج مثبت آزمایشهای واکسن، امیدواریها افزایش یافته است اما صریح بگویم ما بهسادگی نمیتوانیم جهانی را بپذیریم که در آن حقوق فقیران و حاشیهنشینان توسط ثروتمندان و قدرتمندان در لشکرکشی واکسنها لگدمال شود». وی خواستار تقسیم عادلانه کالاهای عمومی جهانی شد تا هیچ کشوری از دیگر کشورها عقب نماند. وی گفت: «کاهش نابرابریها پس از همهگیری آغاز نمیشود و این مورد باید بخشی از مقابله با کرونا باشد».رئیس سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفت: «سازمان جهانی بهداشت دسترسی به برنامه «کووید-۱۹» Tools Accelerator یا ACT Accelerator را برای تولید واکسن ایجاد کرده و آنها را به طور عادلانه تخصیص و تحویل میدهد. اما اگر شتابدهنده ACT به طور کامل بودجه نگیرد، در خطر قرار میگیرد. شتابدهنده ACT برای ایجاد بسترهای لازم برای تهیه و تحویل گسترده واکسنها، تشخیصها و روشهای درمانی، با شکاف بودجه 3/4 میلیارد دلاری فوری روبهرو است و 9/23 میلیارد دلار بیشتر در سال آینده مورد نیاز است».
ارسال به دوستان
اخبار
پیشبینی تأمین واکسن کرونا تا ۲ ماه آینده به شرط تأمین ارز
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره تدابیر وزارت بهداشت به منظور تامین واکسن کرونا توضیح داد. سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاشهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به منظور تامین واکسن کرونا برای مردم کشورمان اظهار کرد: ۶ شرکت داخلی در حال انجام مطالعات روی تولید واکسن کرونا هستند که مطالعات آزمایشگاهی آنها به پایان رسیده است و برخی از آنها در فاز مطالعات حیوانی هستند و برخی نیز درخواست مجوز ورود به فاز مطالعات انسانی را به سازمان غذا و دارو ارائه دادهاند. وی افزود: مطالعات ۲ شرکت داخلی ظرف هفته آینده وارد فاز انسانی میشود و امیدواریم در ماههای ابتدایی سال ۱۴۰۰ بتوانند این واکسن را تولید کنند. مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه به منظور تامین هر چه سریعتر واکسن کرونا، همزمان با ادامه تولید داخل، مذاکرات با شرکتهای خارجی تولیدکننده انجام شده است، اظهار کرد: پیشبینی میکنیم در صورت تایید واکسنها و تامین ارز مورد نیاز، ظرف ۲ ماه آینده بتوانیم یک محموله را وارد کنیم. وی توضیح داد: میزان تامین واکسن، به میزان تولید شرکتها بستگی دارد، از طرفی اولویت این شرکتها کشور خودشان و در درجه بعدی کواکس است؛ کواکس نیز متعهد شده واکسن را به کشورهای عضو خود ارائه کند که البته ما نیز عضو کواکس هستیم و از آن طریق هم واکسن تهیه خواهیم کرد، مرحله سوم تامین واکسن نیز در قالب قرارداد تجاری است که در این باره با کشورهای چین، هند و چند کشور اروپایی در حال رایزنی هستیم.
***
هوای پایتخت دیروز هم آلوده بود
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت دیروز در محدوده ناسالم برای گروههای حساس گزارش شد. به گزارش ایسنا، بر اساس پیشبینیهای انجامشده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در نخستین ساعات دیروز (۱۵ آذرماه) با افزایش ترافیک صبحگاهی همراه با تداوم پایداری جو و انباشت آلایندهها، هوای بیشتر مناطق در محدوده ناسالم و ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت. با رشد ناپایداری جو تا صبح امروز (۱۶ آذرماه) همراه با احتمال بارش باران تا حدودی شرایط برای پراکندگی آلایندهها فراهم خواهد شد و با وجود آغار تردد خودروها بهبود کیفیت هوا در بیشتر مناطق دور از انتظار نخواهد بود. حاکمیت ناپایداری جوی طی روز و بارش باران، شرایط مناسب برای پراکندگی آلایندهها را فراهم خواهد کرد. آلاینده شاخص هوای پایتخت طی 2 روز گذشته «ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون» با میانگین ۱۱۵ بود و هوای پایتخت در محدوده ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت.
***
وام ۷۰ میلیونی برای زوجینی که صاحب فرزند سوم شوند
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور درباره توجه به مسائل زنان و خانواده در لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: مطابق تبصره ۱۶ بند «یک» لایحه بودجه ۱۴۰۰، «اولویت وامهای اشتغال سازمان بهزیستی با زنان سرپرست خانوار است». همچنین در همین تبصره بند «ج» آن قید شده است که «وام قرضالحسنه دیه زندانیان نیازمند، برای زنان زندانی و زندانیان بدهکار مهریه، اولویت دارد». معصومه ابتکار در گفتوگو با ایسنا، درباره توجه لایحه بودجه ۱۴۰۰ به مباحث فرزندآوری، گفت: در تبصره ۱۶ بند «ه» این لایحه در جهت «حمایت از فرزندآوری، بانک مرکزی مکلف شده است تا ۷۰ میلیون تومان وام ودیعه مسکن با بازپرداخت ۲۰ ساله برای خانوارهای فاقد مسکن که صاحب فرزند سوم در سالهای ۹۹ یا ۱۴۰۰ شده یا میشوند، قرار دهد». این طرح به پیشنهاد معاونت امور زنان و خانواده رئیسجمهوری و با تغییراتی تصویب و در لایحه بودجه ۱۴۰۰ قرار گرفت تا بتواند گامی در جهت حمایت از فرزندآوری باشد.
***
ایجاد 285 فرصت شغلی در بروجن توسط بنیاد برکت
واحد قطعهسازی خودرو در چهارمحالوبختیاری به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به چرخه تولید بازگشت. مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو در شهرک صنعتی بروجن در استان چهارمحالوبختیاری با سرمایهگذاری و مشارکت اقتصادی بنیاد احیا شد و به چرخه مجدد تولید بازگشت. امیرحسین مدنی این اقدام بنیاد برکت را در راستای تحقق منویات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق جهش تولید خودرو از طریق تقویت قطعهسازان داخلی عنوان کرد. وی ادامه داد: بر همین اساس، بنیاد برکت با مشارکت و سرمایهگذاری 50 میلیارد ریالی در کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو علاوه بر احیا و بازگرداندن این واحد صنعتی به چرخه اقتصادی، بسترهای تولید روزانه 10 هزار قطعه پلیمری انبساط خودرو را فراهم آورده است. این واحد تولیدی فعال در زمینه تولید قطعات پلیمری خاص و فومهای فشرده خودرو در شهرک صنعتی بروجن که به علت نبود سرمایه در گردش دچار رکود شده بود، از سال 1393 و پس از مشارکت با بنیاد برکت احیا شده و در حال حاضر 10 هزار قطعه را در روز برای 2 هزار خودرو تولید میکند. به گفته مدنی، فعالیت این کارخانه تولید قطعات پلیمری خودرو باعث ایجاد 285 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان بروجن شده است. وی با اشاره به اهمیت فعالیت واحد مشارکتی بنیاد برکت در شرایط امروز کشور و فشارهای تحریم، خاطرنشان کرد: با تولید روزانه 10 هزار قطعه، ایران در زمینه قطعات پلیمری انبساطی خودرو در زمره 20 کشور تولیدکننده این قطعات قرار گرفته است. مدیر عامل بنیاد برکت ادامه داد: همچنین مواد اولیه قطعات پلیمری انبساطی خودرو پیش از این فقط توسط 4 کشور ژاپن، فرانسه، آلمان و کرهجنوبی تولید میشد که با همت متخصصان، تا پایان سال خط تولید این مواد اولیه در واحد مشارکتی بنیاد برکت راهاندازی میشود و ایران در این حوزه به خودکفایی کامل میرسد.
ارسال به دوستان
۳۲۱ فوتی جدید بیماری «کووید-۱۹» در کشور
شمار قربانیان کرونا از مرز ۵۰ هزار نفر گذشت
اگر چه شمار قربانیان کرونا طی یکی دو هفته اخیر روند نزولی به خود گرفته اما آمار بیماران بدحال مبتلا به این ویروس در بیمارستانها همچنان بالاست.
به گزارش «وطن امروز»، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین موارد شناسایی و فوتی ناشی از «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت را اعلام کرد. سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ آذر 99 (ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۱۵۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که یکهزار و ۵۶۲ نفر از آنها بستری شدند.
وی گفت: مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۲۸ هزار و ۹۸۶ نفر رسید.لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۲۱ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۰ هزار و ۱۶ نفر رسید.
وی افزود: خوشبختانه تاکنون ۷۱۹ هزار و ۷۰۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
لاری همچنین گفت: ۵۸۱۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: تاکنون ۶میلیون و ۳۴۲ هزار و ۶۲۸ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. به گفته وی در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۰۶ شهرستان نیز در وضعیت زرد قرار دارند.
* تعداد بیماران بدحال هنوز بالاست
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران ضمن تشریح وضعیت تهران پس از محدودیتهای قرمز کرونایی، گفت: تهران اکنون به وضعیت نارنجی رسیده که ماحصل رعایت پروتکلها توسط مردم است. دکتر نادر توکلی دیروز در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت بیماری کرونا در تهران در نخستین روز نارنجی و پس از چند هفته قرار داشتن در شرایط قرمز کرونا، گفت: پس از ۲ هفته محدودیت، مشاغل گروه ۲ بازگشایی میشوند اما محدودیت تردد ۹ شب تا ۴ صبح کماکان پابرجاست. وی با اشاره به افزایش بازگشایی مشاغل در وضعیت نارنجی، اظهار کرد: طبیعتا تردد با حملونقل عمومی مجددا افزایش مییابد اما شاید محدودیت ترددهای شبانه توانسته باشد فرهنگسازی کند تا مردم پروتکلها را رعایت کنند. آنچه ماحصل تمام این نکات است این است که تمام پروتکلها توسط مردم رعایت شود چون این موضوع پاشنه آشیل این طرح و کنترل بیماری است. توکلی ادامه داد: با محدودیتهایی که پشت سر گذاشتیم تعداد بستریهای کرونا و همچنین مرگومیرهای ناشی از این بیماری کاهش یافته ولی چون میزان غربالگری و انجام تستها بیشتر شده است، بنابراین تعداد موارد شناساییشده بیماری افزایش مییابد. وی با اشاره به اینکه محدودیتهای اخیر تاثیر بسزایی در کاهش موارد بستری بیماری داشته است، تصریح کرد: نسبت بیماران بدحال به کل بیماران هنوز بالاست اما تعداد قدرمطلق آن کم شده است. خوشبختانه هیچ مشکلی در امکانات، تجهیزات و دارو برای بیماران نداریم.
ارسال به دوستان
مدیرعامل بنیاد احسان: مرحله دوم امدادرسانی به سیلزدگان خوزستانی آغاز شد
تداوم خدمترسانی جهادگران در خوزستان
پس از دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به نیروهای جهادی و امدادی این ستاد برای خدماترسانی به آسیبدیدگان خوزستانی ناشی از بارشهای هفته گذشته و اعزام آنها به این مناطق، مرحله دوم امدادرسانی به سیلزدگان خوزستان با توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذای گرم و بستههای بهداشتی آغاز شد. به گزارش «وطن امروز»، هفته گذشته در پی بارندگیهای شدید در شهرهای جنوبی بویژه اهواز و شهرستانهای اطراف، ساکنان این منطقه با مشکلات زیادی چون ورود آب به منازل، آبگرفتگی معابر و... مواجه شدند. سعید سلیمانی، مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام در همان روزهای اول این حادثه با حضور در مناطق سیلزده ۱۰ هزار بسته بهداشتی شامل ماسک و محلول ضدعفونیکننده، ۵ تن برنج، ۵ تن مرغ و دیگر اقلام جیره خشک را بین آسیبدیدگان توزیع کرد. وی با اشاره به تخریب برخی منازل و وسایل زندگی مردم گفت: احداث ۲ آشپزخانه در اهواز و یک آشپزخانه در سربندر برای طبخ ۵۰ هزار پرس غذای گرم نیز از دیگر اقدامات ستاد اجرایی فرمان امام است. مدیرعامل بنیاد احسان همچنین از راهاندازی طرح «مهارت احسان» پس از پایان تخلیه منازل از آب خبر داد و تأکید کرد: پس از پایان این مرحله، توسط گروههای جهادی متخصص همکار ستاد، وسایل آسیبدیده مردم این مناطق را تعمیر خواهیم کرد و تا آخرین لحظه عادی شدن شرایط زندگی درکنار مردم این مناطق خواهیم ماند. با گذشت چند روز از خدماترسانی امدادگران جهادگر در شهرهای جنوبی، مرحله دوم امدادرسانی به سیلزدگان خوزستان با توزیع روزانه ۱۰ هزار پرس غذای گرم و بستههای بهداشتی از دیروز آغاز شد. مدیرعامل بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام که از نخستین روزهای وقوع سیل، به خوزستان و مناطق سیلزده این استان سفر کرده، از آغاز دومین مرحله خدمترسانی ستاد اجرایی فرمان امام در این مناطق متناسب با نیازهای مردم خبر داد. وی افزود: در پی صدور دستور دکتر مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برای بسیج امکانات ستاد به منظور کمک به مردم سیلزده و پس از پایان مرحله اول خدمترسانی ستاد در شهرهایی که در بارشهای اخیر دچار آبگرفتگی شدهاند، مرحله دوم این امدادرسانی به مردم عزیز شهرستانهای بندر امام، ماهشهر، شادگان، اهواز، کارون و هندیجان آغاز شد که این مرحله شامل رفع نیازهای پس از بحران مردم آسیبدیده میشود. سلیمانی درباره جزئیات این خدمات افزود: امدادرسانی در این مرحله شامل توزیع بستههای بهداشتی ضدکرونایی شامل ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی کننده، تهیه و توزیع غذای گرم، توزیع بستههای معیشتی شامل اقلامی مانند ماکارونی، روغن، رب گوجهفرنگی، حبوبات و سایر اقلام غذایی خشک و همچنین شستوشوی فرش خانههای آسیبدیده، توزیع پلاستیک برای آسیب نم و رطوبت منازل و همچنین اجرای طرح «مهارت احسان» به منظور تعمیر لوازمخانگی آسیبدیدگان توسط نیروهای جهادی متخصص ستاد اجرایی فرمان امام میشود. مدیرعامل بنیاد احسان در ادامه خاطرنشان کرد: هماکنون آشپزخانههای ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق شادگان، کوی مدرس اهواز، ماهشهر، هندیجان و بندر امام دایر است و روزانه بیش از ۱۰ هزار پرس غذای گرم بین مردم سیلزده توزیع میشود و این خدمترسانیها تا عادی شدن شرایط زندگی مردم ادامه خواهد داشت. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|