|
تمدید تحریم تسلیحاتی عربستان توسط آلمان
رسانههای آلمان گزارش دادند دولت این کشور تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی را یک سال دیگر تمدید کرد. طبق گزارش رسانههای آلمان، دولت این کشور همچنین تصمیم گرفته مقررات مربوط به تحریم تسلیحاتی عربستان سعودی را سختتر و شدیدتر کند و مجوزهایی را که قبلا برای صدور تسلیحات به ریاض به صورت موقت تعلیق شده بودند کاملا باطل کند.
ارسال به دوستان
نیروهای مقاومت با بازپسگیری مواضع ائتلاف سعودی در استان مأرب، به فاصله ۱۵ کیلومتری شهر مأرب، مرکز این استان رسیدند
پیشروی انصارالله در ۳ جبهه
در حال حاضر محورهای شمال غرب، غرب و جنوب غرب استان مأرب صحنه پیشروی مقاومت در برابر مزدوران سعودی است
گروه بینالملل: مقاومت یمن از پنجشنبه گذشته با آغاز عملیات نیروی زمینی در چند جبهه از شرق، غرب و جنوب غرب استان مأرب حملات سنگینی را علیه نیروهای مزدور تحت حمایت سعودی در این استان ترتیب داده است، تا جایی که در برخی مناطق فاصله نیروهای مقاومت با مقر اصلی استقرار «عبدربه منصورهادی» سیاستمدار یمنی تحت حمایت سعودی که در این استان سازوکار سیاسی شبهدولتی را تشکیل داده، به کمتر از 15 کیلومتر رسیده است. این پیشرویها در شرایطی رخ میدهد که ائتلاف سعودی با حملات هوایی خود سعی در مقابله با این رشته عملیاتها داشت اما قدرت نیروهای مقاومت در نبرد با عناصر ائتلاف سبب شده فتح استان استراتژیک و نفتخیز مأرب از سوی انصارالله و ارتش یمن در روزها و هفتههای آینده محتملترین گزینه در رابطه با تحولات یمن در استان مأرب باشد. نکته قابل توجه اینکه اقدامات دولت سعودی در زمینهسازی حضور منصورهادی در عدن و همکاری با نیروهای اماراتی نیز بر این امر صحه گذاشته که آنها شکست در مأرب را قطعی میدانند.
* تسلط مقاومت یمن بر مناطق حساس مأرب
به گزارش «وطن امروز»، با تداوم پیشرویهای نیروهای مقاومت یمن در استان مأرب، ارتش و کمیتههای مردمی یمن موفق شدند با عقب راندن نیروهای مزدور ائتلاف سعودی، اکثر نواحی این استان را تحت کنترل خود درآورند و به آخرین منطقه حضور نیروهای «عبدربه منصور هادی» رئیس دولت مستعفی یمن در مأرب نزدیک شوند. نیروهای مقاومت موفق شدهاند با حمله گسترده به مهمترین مواضع ائتلاف سعودی در مناطق حد فاصل میان ناحیه «جبل مراد» و شهر مأرب، به طور کامل کنترل مواضع دولت مستعفی در این مناطق را به دست بگیرند. یمنیها همچنین با حمله به مناطق «حید آلاحمد» و «رحوم» کنترل مواضع ائتلاف در این مناطق را به طور کامل به دست گرفتهاند. با وجود پوشش هوایی جنگندههای ائتلاف سعودی برای جلوگیری از پیشروی نیروهای صنعا، مقاومت یمن موفق شده است مواضع ائتلاف سعودی را در مناطق مختلف در مأرب و همچنین تجهیزات نظامی موجود در آنها را به طور کامل در اختیار بگیرد و نیروهای ائتلاف سعودی را از این مناطق فراری دهد. به نظر میرسد طی روزهای آینده نیروهای صنعا به مجتمع دولت مستعفی در مأرب نزدیک شوند و با تسلط بر آن، سیطره کامل خود را بر استان نفتخیز مأرب اعلام کنند؛ استانی که ائتلاف سعودی از آن برای حمله به یمنیها استفاده کرده و مواضع تحت کنترل آنها را از آنجا هدف حملات موشکی قرار داده است.
* تحولات در مناطق غربی، جنوب غرب و مرکزی مأرب
بر اساس آخرین تحولات میدانی در صحنه نبرد، نیروهای یمنی در ادامه عملیات در جنوب بخش «رغوان»، حملات گستردهای را از محور «فتیخه» ترتیب دادند و موفق شدند منطقه «السمره» را از اشغال ائتلاف سعودی خارج کنند و به کنترل درآورند. با آزادی این منطقه علاوه بر جنوب بخش رغوان، امنیت مناطق شمالی بخش «مدغل» تامین میشود. بخش رغوان یکی از محورهای مهم و اصلی برای پیشروی به سمت شهر مأرب محسوب میشود و این موضوع رژیم سعودی را بشدت نگران کرده است و اگر رزمندگان یمنی مرکز این بخش را به کنترل درآورند، خطوط نیروهای ائتلاف فرو خواهد پاشید. رزمندگان یمنی در جریان عملیات چند هفته گذشته توانستهاند ۶۰ درصد مساحت بخش رغوان (مناطق غربی و مرکزی) را به کنترل درآورند. پیشروی نیروهای یمنی در محور جنوب غرب بخش «حریب» و رسیدن آنان به مناطق مهمی از جمله «جبل مراد» و «سهراه حریب» یک شکست سنگین برای ائتلاف به شمار میآید، چرا که این شروعی برای آزادی دومینووار مناطق جنوبی و مرکزی استان مأرب است که در نهایت به ورود رزمندگان به شهر مأرب از محور جنوب ختم میشود.
* تحولات مناطق شرقی مأرب
مناطق شرقی (اسدادس، شعفان، ابوسره، آلناجی و...) مأرب همچنان در اشغال عناصر ائتلاف است. در حال حاضر، نیروهای یمنی از مناطق مرکزی بخش رغوان با شهر مأرب حدود ۴۰ کیلومتر فاصله دارند؛ با پاکسازی کامل این بخش، مسیر اصلی (صنعا- مأرب) برای پیشروی به سمت شهر مأرب باز میشود و رزمندگان از محور شمالی به ۲۰ کیلومتری مأرب خواهند رسید. بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده، درگیریها با نیروهای ائتلاف سعودی در شمال شرق بخش مدغل و شرق بخش «صرواح» (محورهای شماره ۲ و ۳ پیشروی به سمت شهر مأرب) در جریان است؛ رزمندگان یمنی از این ۲ بخش با شهر مأرب به ترتیب ۱۴و ۱۵ کیلومتر فاصله دارند. از بخش حریب در جنوب غرب استان مأرب خبر میرسد درگیریهای گسترده با عناصر ائتلاف سعودی در مناطق حید آلاحمد و رحوم در نزدیکی بخش جبل مراد در جریان است و رزمندگان یمنی در تلاشند در این محورها پیشروی کنند. به گفته منابع میدانی، هدف نیروهای یمنی از باز کردن محور جدید (بخش حریب یا همان محور چهارم) افزایش فشار بر ائتلاف سعودی است تا راه برای پیشروی به سمت شهر مأرب (مهمترین پایگاه ریاض در مرکز یمن) هموار شود.
* عربستان به دنبال باز کردن جبهه در جنوب یمن
همزمان با شکستهای مکرر نیروهای ائتلاف سعودی حامی منصور هادی در مارب و فرار آنها از شمال و شرق یمن، یک مقام مسؤول در ائتلاف سعودی از توافق احتمالی امارات و عربستان برای تشکیل دولت جدید در جنوب یمن با مشارکت نیروهای تحت حمایت سعودی و اماراتی خبر داد. منبع مذکور افزود: تمام برنامههای امنیتی و نظامی لازم برای اجرای بخش نظامی و امنیتی توافق ریاض انجام شده است. وی تصریح کرد: فرماندهی نیروهای مشترک ائتلاف از طریق کارشناسان نظامی ائتلاف از روز پنجشنبه بر تفکیک نیروهای نظامی در «ابین» (جنوب یمن) و حرکت دادن آنها به سمت جبههها و نیز فرستادن نیروهای نظامی از عدن به خارج از این شهر نظارت میکنند و فرماندهی نیروهای مشترک ائتلاف نیز به حمایت خود از یگانهای امنیتی برای انجام مأموریتهای اصلی در حفظ امنیت و ثبات و نیز مقابله با گروه انصارالله ادامه خواهد داد. این مقام مسؤول در پایان گفت: بر اعلام دولت تشکیل شده به محض اجرای بخش نظامی توافق شد و این موضوع طی یک هفته رخ خواهد داد. عربستان سعودی از اواخر ژوئن میزبان نمایندگان دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب با هدف اجرای توافق ریاض بود و در پایان ماه جولای از سازوکاری جدید برای تسریع در اجرای توافق ریاض میان شورای انتقالی و دولت مستعفی خبر داد که شامل لغو خودمختاری شورای انتقالی، تشکیل دولت با مشارکت هر دو طرف، عقبنشینی نظامی از شهرها، تثبیت آتشبس و مأمور کردن نخستوزیر به تشکیل دولت ظرف 30 روز بود. بر همین اساس هادی بیستونهم جولای عبدالملک را مأمور تشکیل دولت کرد و در ۲ حکم دیگر استاندار و رئیس کل پلیس استان عدن را منصوب کرد. این توافق اگرچه به عنوان اقدامی در جهت اجرای توافق «ریاض» و تشکیل دولت متشکل از 24 وزیر صورت گرفته است اما در حقیقت این امر به منزله این است که عربستان و نظامیان مزدور تحت امر آن شکست در مأرب را پذیرفتهاند و از این رو درصددند برای عبد ربه منصور هادی، سیاستمدار یمنی وابسته به آلسعود موقعیت جدیدی در بخشهای جنوبی ایجاد کنند. این تلاشها در حالی است که نیروهای مزدور امارات به عنوان بخشی از ائتلاف سعودی از یک سال قبل تحت عنوان شورای انتقالی جنوب، بخشهایی از جنوب یمن از جمله جزیره سقطری را به تصرف درآوردهاند. نکته قابل توجه اینکه در این مدت بین نیروهای امارات و سعودی بارها درگیری نظامی رخ داده است.
***
[آخرین وضعیت میدانی در مأرب]
در حال حاضر محورهای شمال غرب، غرب و جنوب غرب استان مأرب (بخشهای رغوان، مدغل، صرواح و حریب) در مرکز یمن صحنه درگیریهای سنگین است و رزمندگان در تلاشند با عقب راندن عناصر ائتلاف سعودی یک گام دیگر به فتح شهر مهم و راهبردی مأرب نزدیکتر شوند. رزمندگان یمنی که با پیروزیهای اخیر روحیه گرفتهاند، در موضع قدرت هستند و دست برتر را در میدان دارند، با فعال کردن جبهه جدید قصد دارند عناصر ائتلاف سعودی را در چند محور درگیر و مشغول کنند و تمرکز آنان را به هم بزنند تا در میدان نبرد ضعیفتر شوند. پیش از این مقاومت یمن از آزادسازی پایگاه استراتژیک «ماس» در استان مأرب خبر داده بود. پایگاه ماس آخرین پایگاه راهبردی تحت سیطره نیروهای اخوانی حزب اصلاح در استان مأرب و نزدیکترین محل به شهر مأرب بود که با تسلط مقاومت یمن بر پایگاه یادشده، شهر مأرب زیر سلطه آتشباری ارتش یمن قرار گرفت. مقاومت یمن همچنین در 10 روز گذشته حملات اثرگذاری را به پایگاه «تداوین» داشت که منجر به کشته شدن شماری از فرماندهان ائتلاف سعودی شد.
ارسال به دوستان
ترامپ شامگاه پنجشنبه از آغاز عادیسازی روابط مراکش و رژیم صهیونیستی خبر داد
بده بستان مراکش برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
گروه بینالملل: بعد از بحرین، سودان و امارات، رئیسجمهوری آمریکا روز پنجشنبه از آمادگی مراکش برای عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر قدس خبر داد.
بر اساس این گزارش، رئیسجمهوری آمریکا در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت: مغرب(مراکش) برای عادیسازی روابط با اسرائیل اعلام آمادگی کرده است. دونالد ترامپ نوشت: امروز یک گشایش تاریخی دیگر اتفاق افتاد. ۲ دوست بزرگ ما، اسرائیل و پادشاهی مغرب بر سر برقراری روابط کامل دیپلماتیک توافق کردهاند؛ این پیشرفتی بزرگ در راستای صلح در خاورمیانه است. رئیسجمهور آمریکا در توئیتی دیگر نیز نوشت حاکمیت مغرب بر منطقه صحرای غربی را به رسمیت شناخته است. او در این باره نوشت: مغرب در سال ۱۷۷۷ ایالات متحده آمریکا را به رسمیت شناخت و بهتر است ما حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت بشناسیم. یک مقام ارشد آمریکا نیز به دنبال اعلام این توافق گفت ترامپ و محمد ششم، پادشاه مغرب تلفنی گفتوگو کردند. مغرب بعد از مصر، اردن، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی روابط خود را عادی میکند. امارات، بحرین و سودان طی ماههای گذشته با وساطت آمریکا با رژیم اسرائیل روابط خود را عادی کردهاند.
بین مغرب و جبهه پولیساریو طی چند دهه بر سر منطقه صحرای غربی تنش و درگیری نظامی بوده که آخرین این درگیریها آبانماه گذشته بود. جبهه پولیساریو این منطقه را منطقهای مستقل میداند و خواستار به رسمیت شناختن استقلال این منطقه است.
* کوشنر: عادیسازی روابط عربستان سعودی و اسرائیل امری اجتنابناپذیر است
همزمان با انتشار خبر اعلام آمادگی مغرب برای عادیسازی روابط با اسرائیل، «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد ترامپ، عادیسازی روابط عربستان سعودی با رژیم صهیونیستی را امری اجتنابناپذیر توصیف کرد. به نوشته خبرگزاری رویترز، کوشنر در اظهارات خود همچنین گفت: اکنون فقط مساله زمان مطرح است و دیر یا زود روابط آنها با یکدیگر عادی خواهد شد.
* واکنشها به سازش مراکش با رژیم صهیونیستی
توافق سازش مراکش با رژیم اشغالگر صهیونیستی با واکنشهای مختلف از سوی مقامات مغربی و همچنین طرفهای مختلف در منطقه روبهرو شد. در عین حال وزیر خارجه مراکش(مغرب) در گفتوگو با شبکه الجزیره مدعی شد کشورش بر راهحل ۲ دولتی برای مناقشه فلسطین و اسرائیل و حفظ وضعیت قدس تاکید میکند. در همین حال جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در واکنش به اعلام سازش مغرب با رژیم صهیونیستی گفت: این اشتباهی بود که به نفع آرمانهای فلسطین نیست و رژیم اشغالگر از همه این وضعیتهای سازش، برای تشدید سیاست خصمانه خود علیه ملت ما سوءاستفاده میکند. در بیانیه حماس آمده است: اقدام رژیم حاکم بر مغرب در عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر اسرائیل، خیانت به اصول اسلامی و عربی و کوتاه آمدن در قبال مساله قدس و فلسطین است. حماس تاکید کرد: اعلام سازش میان مغرب و رژیم اشغالگر، شکست جدیدی برای نظام شکننده عربی است که نزد آمریکا و دشمن صهیونیستی، راه تقویت ارکان حکومت استبدادی خود را جستوجو میکند. جبهه خلق برای آزادی فلسطین نیز در بیانیهای اعلام سازش مغرب با رژیم صهیونیستی را روزی سیاه توصیف کرد و گفت: روند عادیسازی، لزوم یکپارچگی تلاشها برای مقابله با خیانت به آرمانهای فلسطین و حفاظت از حقوق امت اسلامی را نشان میدهد. جنبش الاحرار فلسطین نیز گفت: اعلام نزدیکی رژیم مغرب به دشمن صهیونیستی غیرمنتظره نبود. این موضوع برای همه فرزندان با بصیرت امت اسلامی آشکار بود. سخنگوی جنبش انصارالله یمن هم گفت: هر گونه سازش از سوی شرق و غرب محکوم و مردود است و هیچ بهانهای از سوی دولتی که مدعی عربی یا اسلامی بودن است، برای سازش با رژیم دشمن مقبول نیست. از سوی دیگر عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهوری مصر در صفحه کاربری خود در توئیتر، اعلام توافق سازش مغرب با رژیم صهیونیستی را تقدیر کرد و آن را گامی مهم در روابط میان ۲ طرف برشمرد.
***
[صحرای غربی کجاست؟]
جبهه پولیساریو یک سازمان سیاسی- نظامی در صحرای غربی است. این گروه سال ۱۹۷۳ به عنوان یک گروه مقاومت علیه تسلط استعمار اسپانیا بر صحرای غربی و با هدف استقلال این منطقه ایجاد شد. پولیساریو پس از خروج اسپانیا در سال ۱۹۷۶، جمهوری دموکراتیک عربی صحرا را در مستعمره پیشین اسپانیا ایجاد کرد و به مخالفت با اقدام اسپانیا در تقسیم صحرای غربی میان مغرب و موریتانی پرداخت. موریتانی و پولیساریو سال ۱۹۷۹ با یکدیگر صلح کردند و بدین ترتیب بخش جنوبی جمهوری صحرا (به نام وادیالذهب) به این جمهوری بازگشت اما پادشاهی مغرب تمام منطقه شمالی صحرای غربی را که «الساقیه الحمراء» نامیده میشود، در اشغال خود نگاه داشت و ضمیمه خاک خود کرد. از آن پس جبهه پولیساریو روی مقاومت علیه مغرب متمرکز شده است. مغرب خواهان حکومت خودگردان وابسته به خود در صحرای غربی و وجود دولت و پارلمان محلی تحت حاکمیت خود در این منطقه است و میگوید اگر قرار به برگزاری همهپرسی باشد، باید درباره خودمختاری این منطقه و نه برای جدایی از مغرب باشد اما جبهه پولیساریو مخالف این طرح است و خواهان برگزاری همهپرسی تعیین سرنوشت برای صحرای غربی است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
نشست برگزینندگان الکترال کالج برای معرفی رئیسجمهوری منتخب تا ۲ روز آینده برگزار میشود
ترامپ:
فاسدترین انتخابات تاریخ را بردهایم!
گروه بینالملل: نشست برگزینندگان موسوم به الکترال کالج در حالی تا 2 روز آینده برگزار میشود که از یک سو ترامپ به دنبال ادامه شکایات خود از نتیجه انتخابات است و از سوی دیگر بایدن به دنبال ادامه معرفی و تشکیل کابینه خود. نشست برگزینندگان الکترال کالج برنده قطعی انتخابات را مشخص میکند. تاکنون بر اساس قوانین ایالتی و همچنین تاییدیههای انجام شده، جو بایدن نامزد دموکرات در رقابت ریاستجمهوری توانسته است ۳۰۶ رای الکترال را از آن خود کند و دونالد ترامپ، رئیسجمهوری فعلی و نامزد جمهوریخواهان هم ۲۳۲ رای الکترال را به دست آورده است. شکایات ترامپ از نتیجه انتخابات تاکنون به جایی نرسیده است و حتی درباره پنسیلوانیا هم دیوان عالی، شکایت آنها را رد و اعلام کرد نمیتوان پس از انتخابات و شمارش آرا، حکم بر ابطال روند رایگیری صادر کرد. حتی همانهایی که در دوره ترامپ معرفی شده بودند هم به رد درخواست جمهوریخواهان رای دادند. ترامپ در جدیدترین اظهارات خود نشان داد به حکم دیوان عالی دل خوش کرده است و این روند را با دادخواست دادستان تگزاس علیه انتخابات 4 ایالت جورجیا، ویسکانسین، میشیگان و پنسیلوانیا آغاز کرد. این دادخواست از دیوان عالی آمریکا میخواهد روند انتخاب برگزینندگان را در این ایالتها متوقف کند و اجازه ندهد بر مبنای قوانین ایالتی، مطابق آرای مردمی، برگزینندگان تعیین شوند. آنها میخواهند با تاخیر در برگزاری نشست برگزینندگان، مجالس ایالتی الکتورها را انتخاب کنند. ۱۷ دادستان ایالتهای جمهوریخواه هم از این دادخواست حمایت کردهاند و شخص ترامپ هم زیر پای این درخواست را امضا کرده است. هر چند هنوز مشخص نیست دادستان کل آمریکا که زمزمه استعفای وی هم شنیده میشود، زیر بار حمایت از این دادخواست برود یا خیر اما به طور مشخص نشان داد ترامپ همچنان به دنبال بقای خود در کاخ سفید است.
* حمایت ۱۰۶ نماینده جمهوریخواه از دادخواست ابطال انتخابات ۲۰۲۰
۱۰۶ نماینده جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا از دادگاه عالی خواستار رسیدگی به دادخواست برای ابطال نتایج انتخابات در 4 ایالت مهم شدند. دادخواست از دادگاه عالی آمریکا برای ابطال نتایج انتخابات در 4 ایالت مهم توسط «مایک جانسون» نماینده جمهوریخواه تگزاس تهیه و تاکنون مورد حمایت بیش از یکصد نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان قرار گرفته است. جانسون در دادخواست خود از دادگاه عالی آمریکا میخواهد آرای الکترال انتخابات ۲۰۲۰ در ۴ ایالت مهم میشیگان، ویسکانسین، پنسیلوانیا و جورجیا را باطل کند. جانسون در دادخواست خود درخواست کرده آرای الکترال در این ایالتها باطل شود، زیرا رایگیری گسترده پستی به دلیل شیوع ویروس کرونا منجر به تقلب و بینظمی گستردهای شد. رئیسجمهوری آمریکا نیز پنجشنبه در توئیتی با تکرار سخنان خود درباره وجود تقلب در انتخابات، نوشت: انتخابات ۲۰۲۰ فاسدترین انتخابات در تاریخ بوده است. ترامپ در پیام توئیتری افزود: بسیار عالی، ما فاسدترین انتخابات تاریخ را بردهایم.
***
واکنش حزبالله به تحقیقات پرونده انفجار بیروت
جنبش حزبالله لبنان دیروز با صدور بیانیهای به اتهامات مطرح شده علیه حسان دیاب، رئیس دولت پیشبرد امور و 3 نفر از وزرای سابق این کشور واکنش نشان داد. شامگاه پنجشنبه گذشته خبرگزاری رسمی لبنان (انانای) خبر داد قاضی فادی صوان، بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت علیه حسان دیاب رئیس دولت پیشبرد امور، علی حسن خلیل وزیر سابق دارایی و غازی زعیتر و یوسف فنیانوس وزرای سابق امور عامالمنفعه در لبنان به اتهام اهمال، کوتاهی و دخیل بودن در کشته و مجروح شدن صدها شخص اقامه دعوا کرده است. حزبالله در واکنش به این اقدام، اعلام کرد: بار دیگر بر تأیید اولیه و تام خود بر تحقیقات شفاف و بیطرفانه قضایی در ارتباط با انفجار هولناک بندر بیروت و همچنین شناسایی تمام دستگاهها و افراد مسؤول این انفجار تأکید میکنیم. در ادامه این بیانیه آمده است: بر اصرار خود درباره دور بودن تمام اقدامات از سیاست و مطابقت این اقدامات با احکام قانون اساسی تأکید میکنیم. حزبالله همچنین تأکید کرد تحقیقات نباید در پیچوخمهای اقدامات اداری، تشریفاتی و مشکلات قانونی تلف شود بهطوری که شواهد حادثه از بین برود، شرایط برای کنار رفتن مجرمان از صحنه فراهم و ادعاهای نادرست مطرح شود. حزبالله در ادامه این بیانیه اعلام کرد: «قاطعانه نبود استاندارد در تحقیقات را تایید میکنیم؛ مسالهای که به باور ما افرادی را هدف قرار داده و برخی دیگر را بدون در نظر گرفتن حق نادیده انگاشته است و از طرف دیگر، شبهه جنایت را به برخی نسبت داده و بدون رعایت عدل، برخی دیگر را از تحقیقات کنار گذاشته است».
***
استعفای سرپرست بازرسی کل وزارت خارجه آمریکا
در پی انتقاد مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا از گزارش بازرسی کل وزارت خارجه آمریکا درباره سفرهای رسمی همسر پمپئو، دفتر بازرسی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد متیو کلیمو، سرپرست این اداره دیروز از سمت خود کنارهگیری کرد. روزنامه آمریکایی واشنگتنپست در این باره گزارش کرد کلیمو پیش از این قصد داشت اواخر ماه جاری میلادی (دسامبر) به خاطر مفاد قانون اصلاحات پستهای بلاتصدی از سمت خود کنارهگیری کند. قانون فوق به سرپرستهای ادارات اجازه نمیدهد بیشتر از ۲۱۰ روز از خالی ماندن یک پست در یک اداره به فعالیت ادامه دهند. طبق این گزارش، با این حال، اعلام خبر استعفای پیش از موعد کلیمو، جدیدترین نشانه از آشفتگی در دفتر بازرسی کل وزارت خارجه آمریکاست که مسؤولیت رسیدگی به فساد و تخلفات مقامهای وزارت خارجه آمریکا را دارد و در ماههای اخیر، روابط پرتنشی را با پمپئو و مقامهای ارشد وزارت خارجه آمریکا تجربه کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|