|
ارسال به دوستان
نسخه زنانه «زورو» نشانه عجز هالیوود در خلق قهرمان زن
سوءاستفاده از زن نسخه 2020
گروه فرهنگ و هنر: در چند سال اخیر و پس از رسواییهایی که در جریان افشای فساد چند تهیهکننده و کارگردان سرشناس هالیوود رخ داد، مشخص شد سینمای آمریکا با همه ادعاهایی که درباره حمایت از حقوق زنان دارد، در عمل هنوز شبیه جنگل ناامنی است که مردان قدرتمند آن همچون حیوانات وحشی به هر زن تازهواردی به چشم یک طعمه تازه نگاه میکنند. چه نامهای بزرگی که در این چند سال اخیر یکی بعد از دیگری به عنوان چهرههای فساد در رسانهها معرفی شدند، آن هم در شرایطی که تا مدتی پیش از آن به واسطه تصویری که هالیوود از آنها ساخته بود، به عنوان مردان خانواده شناخته میشدند!
هالیوود نشان داده با وجود عظمت ظاهریاش و تبلیغات پرحجمی که در زمینه برقراری عدالت در میان مردان و زنان دارد، هنوز از خلق قصههای قهرمانانه با محوریت زنان عاجز است؛ آنچنان که بعد از سالها هنوز هم که هنوز است، به جای روایت قصههایی زنانه با قهرمانی از دل جامعه زنان، سعی در پوشاندن لباس زنانه بر تن قهرمانانی دارد که ذاتا کنشی مردانه دارند.
* «زورو»ی زنانه در راه است!
آنچه باعث شد مساله عدم توانایی هالیوود در خلق قهرمانهای زن با روحیات زنانه را به عنوان سوژه این گزارش انتخاب کنیم، انتشار خبری در ارتباط با تولید نسخه «زنانه» زورو بود. براساس آنچه سایت ددلاین گزارش داده، رابرت رودریگز و ربکا رودریگز با هم همکاری خواهند کرد تا دوباره مجموعه «زورو» را احیا کنند اما این بار زورو یک شخصیت زن خواهد بود! رابرت و ربکا فیلمنامه این سریال سینمایی را خواهند نوشت. قرار است ربکا رودریگز کارگردانی این مجموعه را برعهده داشته باشد. ماجرا درباره سولا دومینگوئز خواهد بود؛ یک هنرمند زیرزمینی که مثل زورو لباس میپوشد و برای عدالت اجتماعی میجنگد. تلاشهای سولا او را مقابل سازمانهای جنایتکار قرار میدهد.
نخستین بار ایده زوروی مونث اواخر سال گذشته در شبکه انبیسی به ذهن رسید. این مجموعه برای شبکه انبیاسی تهیه میشود. سالها پیش قرار بود فیلم «نقاب زورو» را رابرت رودریگز با بازی آنتونیو باندراس بسازد اما این پروژه را ترک کرد. رودریگز اخیرا یک اپیزود از مجموعه «مندلورین» را کارگردانی کرده است.
* هالیوود و فریاد زدن «جنس دوم» بودن زنان!
ماجرا اینجاست که این موضوع صرفا محدود به قهرمانی مشهور همچون «زورو» نمیشود؛ در واقع قرار دادن زنان در موقعیت قهرمانان مرد و پوشاندن این ضعف آشکار هالیوود در خلق قهرمانهایی واقعا زنانه (یعنی قهرمانی با روحیات زنانه که به عنوان یک زن کنش قهرمانانه دارد و نه نقشی از جامعه مردان که به زنان منتقل شده باشد) فقط محدود به «زورو» نیست. سالهاست که هالیوود با گل کردن هر قهرمانی در میان مخاطبان از این میگوید که قصد دارد نسخه زنانه آن را هم بسازد! انگار اگر به جای یک مرد، یک زن ایفاگر نقش آن قهرمان شود، دیگر مسأله برقراری عدالت در هالیوود و رویکردهای فمینیستی که هالیوود مدعی آن است، حل خواهد شد. اتفاقا این کنش هالیوود نشان میدهد آنها حتی در همین مسأله نیز صادق نیستند.
جالب اینکه هر بار با جدیتر شدن خبر ساخت یک نسخه تازه از قصههایی که در میان مخاطبان محبوبند، بحث ساخت نسخه زنانه آن نیز رسانهای میشود. اگر اهل دنبال کردن خبرهای سینمایی هستید، مرور کنید تا به امروز چند بار چنین خبرهایی در فضای رسانهای سینمای جهان به گوشتان خورده است. برای مثال هر بار خبر ساخت «جیمز باند» جدید مطرح شده، بحث حضور یک زن در نقش «مامور 007» نیز مطرح شده است. هر چند هنوز نسخه جدید «جیمز باند» که به دلیل شیوع کرونا چندین بار با تغییر زمان اکران روبهرو شده، توسط مخاطبان دیده نشده اما درباره لاشانا لینچ شایع شده که در قسمت جدید «جیمز باند» با عنوان «زمانی برای مردن نیست» از او به عنوان مامور ۰۰۷ بعدی یاد شده است. هر چند که همین نیز گمانهزنی رسانههاست و هنوز مشخص نیست آیا جیمز باند بعدی سینما زن خواهد بود یا همان مرد باقی میماند اما نکته اینجاست که با فرض صحت داشتن این موضوع باز هم شاهد تکرار همان چیزی هستیم که در ماجرای ساخت نسخه زنانه «زورو» در حال رخ دادن است؛ اینجا هم قرار است یک زن جای مرد را بگیرد و خبری از خلق قصه تازه و ویژه برای زنان نیست. گویا هالیوود میخواهد «جنس دوم» بودن زنان را با زبان بیزبانی فریاد بزند!
* تحمیل هالیوودی به دنیای زنان
هالیوود که در همه این سالها بویژه در این چند سال اخیر سعی کرده نشان دهد طرفدار فمینیست است و برای حمایت از زنان کار را تا آنجا پیش برد که در جریان پرونده شکایت همسر جانیدپ از این ستاره سرشناس هالیوود، او را از مهمترین پروژههای در حال ساختش کنار گذاشت، حالا به مرحلهای از درماندگی رسیده که به جای ساختن کاراکترهایی زنانه که با رویکردهای قهرمانانه خود به محبوبیت و شهرت جهانی برسند، مجبور است به کاراکترهای مرد دست درازی کند و نسخه زنانه قهرمانهای مرد را بسازد!
این استفاده ابزاری آشکار از زنان است؛ درست است که ما نمیتوانیم برای شما قهرمانی از جنس خودتان و با روحیات و خلقیات و جهانی زنانه خلق کنیم اما با قرار دادن شما در موقعیت قهرمانهای مرد فرصت دیده شدن به قهرمانی از جنس شما را هم میدهیم! این در حالی است که در عوض این کار میشد شخصیتهایی از جنس زنان و البته به مراتب قویتر و بهتر از قهرمانان مرد خلق کرد تا نماینده جامعه زنان و دغدغههای آنها باشد.
هالیوود حتی در این سالها به قهرمانهای زنی که ما میشناختیم هم رحم نکرده است و در نسخههای تازه ساختهشده برخی از این آثار، با تغییر رویه آنها به سمت زنان همجنسگرا، اساسا تصویر شکلگرفته از قهرمانان زن را هم در ذهن مخاطب مخدوش کرده است. «آنشرلی» یکی از همین قهرمانهای مشهور دنیای زنان بود که داستانی محبوب برای کودکان سراسر دنیا بویژه دختران نوجوان به شمار میآید اما در نسخه سریالی که اخیرا توسط نتفلیکس از رمان معروف «آنه در گرین گیبلز» اثر لوسی ماد مونتگومری ساخته شده، روایتهای داستانی کاملا متفاوتی به تصویر کشیده شده که شائبه ترویج همجنسگرایی بین مخاطبان این سریال را تقویت میکند. گویا هالیوود تعریف متفاوت و عجیبی از قهرمانان زن در نظر دارد؛ تصویری که با حقیقت دنیای زنان و قهرمانان مدنظر آنها متفاوت است!
ارسال به دوستان
مستند برنده جایزه اسکار در «به اضافه مستند»
هفتمین قسمت فصل چهارم برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «آمریکن فکتوری» (کارخانه آمریکایی) به کارگردانی استفن بوگنار و جولیا ریچرت از شبکه مستند پخش خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، این فیلم مستند روایتی متفاوت از یک کارخانه تعطیلشده آمریکایی است که توسط چینیها احیا میشود. داستان فیلم درباره یک میلیاردر چینی به نام «کائو دوانگ» است که اواخر سال ۲۰۱۴ میلادی، یکی از کارخانههای تعطیلشده جنرال موتورز را خریداری کرده تا بتواند کمپانی بزرگ ساخت شیشه اتومبیل به نام «فویائو» را تاسیس کند. این مستند با نگاهی متفاوت به رقابت تجاری بین آمریکا و چین میپردازد. مستند کارخانه آمریکایی در نودودومین دوره جوایز اسکار برنده جایزه اسکار بهترین فیلم مستند شد. در این قسمت و پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور کمیل سوهانی و وحید فرجی، از مستندسازان برجسته کشور برگزار خواهد شد و موضوع این فیلم مستند مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. این قسمت از برنامه «به اضافه مستند» امشب ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۲۶ آذر ساعت ۹ و جمعه ۲۸ آذر ساعت ۱۴ است.
ارسال به دوستان
پوشش جشنواره «سینماحقیقت» در شبکه یک
چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» از چهارشنبه ۲۶ آذر در شبکه یک پوشش داده میشود. به گزارش «وطن امروز»، چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» از امروز ( ۲۵ آذر) تا ۲ دیماه ۹۹، با توجه به شیوع جهانی بیماری «کووید-۱۹» به صورت مجازی و نمایش برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد. بر همین اساس شبکه یک از چهارشنبه ۲۶ آذر رویدادها و اتفاقات این دوره از جشنواره «سینماحقیقت» را هر روز حوالی ساعت ۱۶:۴۵ پخش میکند. در هر برنامه رویدادهای جشنواره شامل کارگاهها، تحلیل و ارزیابی فیلمسازان و منتقدان و اخبار جشنواره در قالب آیتمهای کوتاه نمایش داده میشود. ویژهبرنامه چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» به تهیهکنندگی مهدی فرودگاهی کاری از تامین برنامه شبکه یک است که در ۸ قسمت ۱۵ دقیقهای روی آنتن خواهد رفت و ۴۵ دقیقه بامداد روز بعد هم بازپخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
تصویربرداری «ملکه گدایان» به نیمه رسید
تصویربرداری سریال «ملکه گدایان» به کارگردانی حسین سهیلیزاده به نیمه راه رسید. به گزارش «وطن امروز»، تولید سریال «ملکه گدایان» به کارگردانی حسین سهیلیزاده و تهیهکنندگی رحمان سیفیآزاد و علی طلوعی به مرز ۵۰ درصد رسیده و گروه فیلمبرداری این روزها در محدوده شهرک غرب تهران مشغول ضبط سکانسهای خارجی است. همزمان با فیلمبرداری سریال، مراحل تدوین و صداگذاری سایر قسمتهای باقیمانده به ترتیب توسط امین عابدی و علی ظهوری در حال انجام است. سریال جدید حسین سهیلیزاده بعد از تجربه «مانکن» در شبکه نمایش خانگی، به صورت اختصاصی بزودی از پلتفرم فیلیمو پخش خواهد شد. باران کوثری، پانتهآ بهرام، آرمان درویش، محمدرضا غفاری، رضا بهبودی، الهام کردا، یسنا میرطهماسب، علی اوجی، سولماز غنی، فرزاد فرزین و رویا نونهالی شماری از بازیگران این سریال هستند.
ارسال به دوستان
«مکتب سلیمانی» موضوع نشریه اندیشه و گفتمان انقلاب اسلامی شد
در آستانه یکمین سالگرد شهادت سردار پرآوازه و سرافراز اسلام سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی توسط رژیم جنایتکار آمریکا، با همت اندیشگاه گفتمان، شماره بیستوچهارم نشریه «برهان اندیشه» با عنوان مکتب سلیمانی منتشر شد. به گزارش «وطن امروز»، تبیین ابعاد نظری مفهوم «مکتب سلیمانی» که توسط رهبر انقلاب اسلامی در توصیف جایگاه رفیع سردار شهید سلیمانی بیان شده است، مهمترین محور این شماره از نشریه برهان اندیشه را به خود اختصاص داده است. «دین و ولایت فقیه از منظر سردار شهید»، «ویژگیهای مدیریتی سردار سلیمانی» در تبیین سبک مدیریتی انقلابی سردار سلیمانی و «سردار سلیمانی در نگاه رسانهها و متفکران بینالمللی» در مقطع بعد از شهادت، نام برخی فصول و بخشهای این ویژهنامه است. برای تهیه این نشریه به سایت didemanbook.ir مراجعه کنید.
ارسال به دوستان
انتصاب دبیران پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکام جداگانهای دبیر علمی و دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر را منصوب کرد. به گزارش «وطن امروز»، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه، مریم جلالی شاعر، مترجم و مدرس دانشگاه را به عنوان دبیر علمی و مصطفی راضیجلالی شاعر و مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران را به عنوان دبیر اجرایی پانزدهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر منصوب کرد. مریم جلالی دارای مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه فردوسی مشهد است. او علاوه بر عضویت در هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، عضو رسمی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و نیز عضو هیات علمی و هیات داوران جایزه ادبی پروین اعتصامی و جشنواره بینالمللی شعر فجر بوده است.
ارسال به دوستان
بیانیه شاعران و نویسندگان تبریز در محکومیت اظهارات ضدایرانی رئیسجمهور ترکیه
ترانهخوانی اردوغان، پرده از اهداف پنهانش برداشت
در پی شعرخوانی ضدایرانی اردوغان، رئیسجمهور ترکیه در شهر باکو، شاعران و نویسندگان تبریز بیانیهای صادر کردند.
به گزارش «وطن امروز»، در بخشی از این بیانیه آمده است: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر حکیم انقلاب اسلامی در سخنرانی ۱۷ربیع، ناخشنودی صریح خویش را از وقوع جنگ قرهباغ اعلام کردند. انتظار این بود که برخی سیاستگران همسایه در پرتو رهنمودهای روشنگرانه، با درک درست از مسائل و شرایط، از تداوم ماجراجویی و بازی در زمین خطر و نزدیک شدن به خطوط قرمز پرهیز کنند، حضور اردوغان در یک مراسم نظامی در بادکوبه و ترانهخوانی تجزیهطلبانهاش علیه ایران در کنار الهام علیاف، نشان داد که داعیهداران عثمانیگری، نه از جنگهای مکرر ترکان عثمانی با مردم آذربایجان و تبریز و لشکر حسینی قزلباش درس آموخته و نه از شکستهای خود در سوریه و عراق از جبهه مقاومت عبرت اندوخته و نه از بدنامی سلطان سلیمها در نسلکشی شیعیان و دیگر اقوام آناتولی در تاریخ پند گرفتهاند. امید میرفت که با گذشت روزگار و دگرگونی لیل و نهار و بیداری مسلمین، قدرت در وحدت و ائتلاف جستوجو شود نه در ایجاد شکاف و اختلاف بین امت اسلام.
اردوغان با ترانهخوانی ضدایرانی در بادکوبه، پرده از امیال و اهداف پنهان و خیالی و خطرناک برداشت و آشکارتر شد که فعالیتهای محافل تجزیهطلب ضدایرانی در ترکیه و حمایت از بسط فعالیتهای پان ترکیستی و نژادپرستانه و نفرتپراکنی بین اقوام و استخدام عناصر فراری از ایران در رسانههای ترکیه بر مبنای کدام سیاست خیالی پیگیری میشود.
ترانهخوانی علیه ایران در بادکوبه و تفوه گوینده باکویی مراسم رژه به اسامی عظیم «تبریز و سبلان» که حاکی از گستاخیای نو در تداوم سیاست سوء استالین و شوروی نسبت به آذربایجان ایران بود، واکنش و خشم گسترده مردم، نخبگان، روزنامهنگاران و اهل قلم را در اقطار ایران زمین بویژه آذربایجان برانگیخت و این تب و تاب و خشم ناشی از احساس تعدی لفظی به تمامیت ایران واحد، چنان بود که رسانهها و مطبوعات و شبکههای اجتماعی از هر قوم و گروه و جناح را درنوردید و شکل و شمایل اعتراض ملی به خود گرفت، و وزارت خارجه دولت جمهوری اسلامی و دیگر مسؤولان و نمایندگان مجلس نیز به تبعیت از ملت ایران و خاصه مردم آذربایجان به صحنه آمدند. این شور و خشم عقلانی در میان آذریها چنان بود که جوانان تبریز در مقابل سرکنسولگری ترکیه در تبریز گرد آمده و توفان خشم و اعتراض خود را در قالب شعارهای آتشین ابراز داشتند، باشد که حریف از خیال و رؤیا به در آید!
در پایان از همه ملت بزرگ ایران بویژه مردم قهرمان آذربایجان و تبریز سرافراز، ائمه محترم جمعه بویژه آیتالله دکتر آلهاشم (نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی)، نخبگان و نمایندگان اقشار مختلف از اهل قلم تا ورزشیها و اصحاب هنر و ادب و سیاست، نمایندگان مجلس بویژه نمایندگان آذری و رسانهها و فعالان شبکههای اجتماعی که فارغ از سلایق و گروهبندیهای سیاسی و اجتماعی، در واکنش به تعدی لفظی به تمامیت ایران عزیز- این کشور اهل بیت علیهمالسلام- همصدا با هم به اعتراض برخاسته و شکوه وحدت ملی ایرانیان را به معرض تماشا گذاشتند، از جان و دل سپاسگزاری میکنیم، باشد که این حماسه درخشان در تاریخ ماندگار باشد.
گفتنی است در میان امضاکنندگان این بیانیه اسامی شاعران و نویسندگان آذریزبان مطرحی چون حسین اسرافیلی؛ شاعر، دکتر اکبر رضاییتبریزی؛ نویسنده و پژوهشگر، دکتر ابراهیم اقبالی؛ شاعر و استاد دانشگاه، دکتر محمد طاهری خسروشاهی؛ نویسنده و پژوهشگر، قربان زارعی؛ ادیب، شاعر، محمد یادگاری؛ شاعر و مجاهد تبریزی؛ شاعر به چشم میخورد.
ارسال به دوستان
پوستر«چشم ایرانی» رونمایی شد
در آستانه برگزاری چهاردهمین جشنواره سینماحقیقت، پوستر مستند «چشم ایرانی» رونمایی شد.
به گزارش «وطن امروز»، ساسان فلاحفر، کارگردان مستند «چشم ایرانی» با بیان اینکه ساخت این مستند از دوره پیشین جشنواره سینماحقیقت تا مهرماه سال جاری زمان برده است، گفت: این فیلم شامل ۶ سفر به سوریه و ۴ سفر به عراق است که توسط حسن قائدی از سال ۹۲ تا تقریبا پایان جنگ با داعش انجام شده است. «چشم ایرانی» ما را با خود به لحظاتی میبرد که شاید در هیچ فرصت دیگری نتوانیم مثل حسن قائدی به این دست از سوژهها تا این حد نزدیک شویم.
این مستندساز با اشاره به اینکه «چشم ایرانی» به نوعی ثبت لحظات مختلف زندگی در کنار جنگ است، عنوان کرد: حسن قائدی مهمترین کاری که در این سفرها انجام داده توجه به زندگی مردم عادی است که در کنار یک جنگ سخت مشغول زندگی خود هستند.
همچنین در این مراسم حسن قائدی، عکاس جنگ که به عنوان سوژه اصلی در این مستند حضور دارد، درباره ایده فیلمبرداری همزمان با عکاسی در بحران سوریه و عراق گفت: در یکی از عملیاتها در منطقه عدرای سوریه این فکر به ذهنم رسید که ای کاش علاوه بر عکاسی میتوانستم این لحظات را با دوربین فیلمبرداری نیز ثبت کنم. به همین دلیل تصمیم گرفتم علاوه بر عکاسی، از این موقعیتها فیلم هم بردارم. با همان امکانات محدودی که در آن شرایط جنگی در دسترس بود، بالاخره این کار را انجام دادم.
ارسال به دوستان
خاطرات یک روحانی متفاوت در «تپه العیس»
کتاب «تپه العیس»، شامل خاطرات شهید میلاد بدری، از شهدای روحانی مدافع حرم، توسط انتشارات خط مقدم به چاپ دوم رسید و روانه کتابفروشیها شد. به گزارش «وطن امروز»، چاپ دوم کتاب «تپه العیس» که توسط انتشارات خط مقدم به چاپ رسیده، روایتگر خاطرات یکی از روحانیون شهید مدافع حرم است. از جمله ویژگیهای کتاب «تپه العیس» که به قلم معصومه عبداللهزاده آرپناهی نوشته شده، نثر روان آن است؛ به طوری که مخاطب را با لحظه لحظه زندگی این شهید همراه میکند. در بخشهایی از این کتاب میخوانیم: «تابستان که از راه رسید، کار میلاد بیشتر شد. مسجد، دوباره کلاسهای تابستانی برگزار میکرد. تقریبا هر شب بعد از یک فوتبال سنگین، بچههای گروه را که حسابی گرسنه بودند، به فلافل دعوت میکرد و میگفت: «حالا که گروهم معروف شده به شبی با فلافل، نمیشه یک شب فلافل نخوریم. باید حتما بخوریم. خودش، دو تا فلافل میخورد؛ پشت سرش هم ۲ تا ماءالشعیر. سیدعمار میگفت: «میلاد! آخرش با این ماءالشعیر میمیریها!» او هم جواب میداد: «بخور سیدجان! خدا کریمه! فردا مسابقه داریم؛ باید خوب بخوریم تا برنده باشیم. مخصوصا من که دفاع آخر هستم، نباید ضعیف باشم».
در زمین فوتبال، هیچکس از دفاع میلاد رد نمیشد. موقع بازی هم با کسی شوخی نداشت. وای به روزی که از تیمی گل میخوردند؛ یادش میرفت مربی مسجد است؛ داد و بیداد میکرد و همه را مقصر میدانست اما...».
ارسال به دوستان
پس از ۲ سال وقفه و در دوران کرونا
سومین جشنواره موسیقی ایرانی در بوشهر برگزار میشود
سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی بعد از 2 سال توقف در برگزاری، به میزبانی استان بوشهر پذیرای هنرمندان فعال حوزه موسیقی ردیف دستگاهی ایران خواهد شد.
به گزارش «وطن امروز»، نشست هماهنگی برگزاری سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی در استان بوشهر، با حضور سیدمجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این نشست توافق شد سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی اسفندماه امسال در استان بوشهر برگزار شود. شورای علمی متشکل از هنرمندان ملی و هنرمندان استان بوشهر در حوزه موسیقی ردیف دستگاهی است.
معاون امور هنری وزیر ارشاد در این نشست گفت: نغمههای ملی استان بوشهر، پیوندی ناگسستنی با شعر و فرهنگ مردم دارد. با توجه به شرایط دشوار این روزها، جشنواره میتواند موجب تسکین مردم شده و آنها را همراه کند. صاحبان سرمایه و مشاغل در استان بوشهر نیز ظرفیتهایی هستند که میتوانند فعالیتهای خود را در راستای رسالت اجتماعی به مسیر مشخصی سوق دهند. این مسیر میتواند حمایت از رویدادی هنری مانند جشنواره موسیقی باشد تا رویدادهای هنری از جمله جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی که با مشارکت نهادهای مختلف و همچنین بخشهای اقتصادی و صنعتی برگزار شود.
محمد الهیاری، مدیرکل دفتر موسیقی نیز به اهمیت حضور هنرمندان صاحبسبک و شاخص در جشنواره اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور استادان نیز در جشنواره اهمیت دارد و میتواند به معرفی ظرفیتها و داشتههای موسیقی کمک کند. عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر هم در این نشست گفت: تلاش داریم با تعامل بیشتر از تمام ظرفیتهای استان برای سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی استفاده شود. استان بوشهر رگ و ریشه تاریخی دارد و به عنوان نگین جنوب کشور میتوان با برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری از ظرفیتهای استان به نحو مناسب استفاده کرد.
گفتنی است خبر برگزاری سومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی در شرایطی منتشر شده که نخستین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی از نوزدهم تا بیستوچهارم آذرماه سال ۹۵ در تالار رودکی و فرهنگسرای بهمن تهران برگزار شد. دومین دوره این جشنواره نیز با حمایت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی خانه موسیقی ایران، انجمن موسیقی ایران، مؤسسه فرهنگی، هنری سازآواز و بنیاد رودکی از ۱۷ تا ۲۴ آذر سال 96 در تالار رودکی برگزار شد اما پس از حضور علی ترابی در دفتر موسیقی وزارت ارشاد روند برگزاری این جشنواره با تصمیم او متوقف شده بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|