|
صنایع و حملونقل؛ ۲ متهم آلودگی زمستانه هوای پایتخت
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: آلایندهای که در فصل سرد سال مؤثرتر است، ذرات معلق زیر 5/2 میکرون است که مهمترین منابع تولید آن صنایع و حملونقل هستند. حسین شهیدزاده با تاکید بر اینکه در مجموعه حملونقل و خودروها، بیشترین سهم آلودگی را خودروهای دیزلی دارند، تصریح کرد: این خودروها شامل کامیونهایی است که بیشتر اوقات شبها جابهجا میشوند و بعد از کامیونها، اتوبوسهای سرویس، اتوبوسهای شرکت واحد و مینیبوسها بیشترین سهم را در آلودگی هوا دارند.
ارسال به دوستان
فاز یک مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا با تست روی «طیبه مخبر» فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام آغاز شد
اعتماد امن
گروه اجتماعی: نخستین فاز تست انسانی واکسن ایرانی کرونا دیروز نهم دیماه با موفقیت انجام شد و قرار است برای تایید نهایی و تولید انبوه، هزاران دوز واکسن دیگر در روزهای آینده آزمایش شود.
به گزارش «وطن امروز»، شرکت برکت یکی از زیرمجموعههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، مجری تهیه واکسن ایرانی کروناست و طیبه مخبر، دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نخستین نفری بود که واکسن ایرانی را آزمایش کرد و دومین واکسن کرونا به دکتر عسکری، معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام تزریق شد. حمیدرضا خلیلی، مدیرعامل شرکت نفت پارس یکی از شرکتهای وابسته به ستاد اجرایی نیز سومین فرد داوطلب بود که واکسن ایرانی کرونا را دریافت کرد. تزریق نخستین دوزهای واکسن ایرانی کرونا واکنش رسانههای جهان را در پی داشت و حتی برخی رسانهها این دستاورد ایران در شرایط تحریم را «شگفتانگیز» دانستند. قطعا در صورت موفقیت دانشمندان ایرانی، میتوان گفت واکسن «ما میتوانیم» کشف و موجب افتخار ایران و ایرانیان شده است. تاکنون ۶۶ هزار داوطلب برای تست واکسن ایرانی ثبتنام کردهاند و قرار است این واکسن روی بیش از ۵۰ هزار نفر آزمایش شود.
محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام نیز بعد از اولین تست واکسن گفت: همه امکانات و توان علمی و مالی ستاد باید در خدمت این حوزه باشد؛ بهروزترین امکانات را در ستاد اجرایی داریم.
وی افزود: روزهای اول، ماسک و مسائل دارویی را به سختی ساختیم. هر دارویی در دنیا که احتمال اثر داشت در ستاد اجرایی ساخته شد. غیر از آن چیزی که امروز اتفاق افتاد ۳ مسیر دیگر تولید واکسن در حال انجام است. این اتفاق یک کار گروهی بود و از یک دستگاه اجرایی چنین چیزی امکان نداشت.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: ملت را خاطرجمع میکنم که در بحث واکسن با تلاش مسؤولان از این لحاظ مشکل نخواهیم داشت.
وی گفت: ظرف ٢ هفته آینده آمادگی تولید ۵/۱ میلیون دوز واکسن را داریم و تولید ١٢میلیون دوز تا ۶ ماه آینده در دستور کار است.
* ساخت واکسن با توان ملی
سعید نمکی، وزیر بهداشت و سورنا ستاری، معاون علمی رئیسجمهور روز گذشته در مراسم نخستین فاز مطالعاتی و تزریق واکسن ایرانی حضور داشتند. نمکی در این مراسم گفت: خوشبختانه با تلاش محققان توانستیم پس از تست واکسن کرونای ایرانی روی مدلهای حیوانی، مرحله انسانی آن را انجام دهیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نخستین داوطلب تست انسانی واکسن کرونای ایرانی طیبه مخبر، دختر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بود، گفت: واکسن کرونا هر عارضهای داشته باشد، ما خودمان با جان و دل خریداریم.
نمکی تصریح کرد: این حرکت از روز نخست با توان ملی آغاز شد. در این نشست به عنوان مسؤول بهداشت عرض میکنم که چگونه در ٣٠ سال گذشته برای تولید واکسن تلاش کردیم. ما سال ١٣٠٣ انستیتو رازی را داشتیم و همه ما با واکسنهای ایرانی واکسینه شدیم.
وی با بیان اینکه ما به خیلی از کشورهای منطقه واکسن صادر کردیم، گفت: در صدد هستیم با کمک معاونت علمی و سایر شرکتها، واکسنهای نوینی را به دنیا عرضه کنیم. ما در کشور فرمهای مختلف را آغاز کردیم، به دلیل اینکه از دنیا عقب نمانیم همه راهها را رفتیم و در انستیتو رازی مجوز دریافت خواهیم کرد.
نمکی در پایان ضمن تشکر از دکتر مینو محرز و همه افرادی که در این راه، این کار علمی را هدایت میکنند، گفت: انشاءالله بزودی شاهد اجرای فاز دوم تست واکسن کرونا خواهیم بود.
* جزئیات تست انسانی واکسن کرونا
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در حاشیه نخستین ترزیق واکسن کرونای ایرانی در فاز انسانی اظهار کرد: طبق قانون 56 نفر برای سری اول انتخاب شدند تا واکسن کرونا روی آنها تزریق شود، این افراد کاملا سالم هستند و پیش از این مبتلا به ویروس کرونا نبودند.
مینو محرز افزود: این افراد هر روز چک میشوند، بنابراین اثربخشی واکسن را هم اندازهگیری میکنیم، سپس نتیجه را برای مرحله دوم ارائه میدهیم.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره واکسن کرونای ایرانی گفت: این واکسن، ویروس کشته شده است.
وی بیان کرد: اینکه در چه تاریخی این واکسن برای همه افراد عرضه شود مشخص نیست، زیرا انجام این مراحل زمان میبرد.
محرز در ادامه تصریح کرد: اینکه به عنوان نخستین نفر دختر آقای مخبر این واکسن را تزریق کرده، نشان میدهد این واکسن کاملا موثر بوده و پیش از این تمام مراحل حیوانیاش را بخوبی گذرانده است و امیدواریم فاز انسانی آن نیز بخوبی طی شود. وی در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه ایران قدمت دیرینهای در ساخت واکسن دارد، افزود: توانایی دانشمندان ایرانی در ساخت واکسن کرونا بیتردید از استانداردهای بالایی برخوردار است.
* در حوزه تولید واکسن جدیتر ورود میکنیم
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان در حاشیه تزریق نخستین واکسن کرونای ایرانی اظهار کرد: خوشحالم که اینجا هستم و شرکتهای زیادی از همکاران دانشبنیان مشغول تحقیقات هستند. سورنا ستاری افزود: ۶ شرکت دیگر زیر نظر ستاد کرونا و آقای نمکی در حال تولید واکسن هستند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: تقریبا هیچ چیزی مثل تجهیزات ساده از جمله کیتهای تشخیص را وارد نمیکنیم.
ستاری تصریح کرد: امیدواریم در حوزه واکسن نیز به همین شکل باشد و در آینده در حوزه تولید واکسن جدیتر ورود میکنیم.
* جمشیدی: تزریق واکسن کرونای ایرانی به سومین داوطلب هم انجام شد
دبیر ستاد ملی مقابله با کرونا هم در نشست مجریان مرحله اول تزریق واکسن ایرانی کرونا اظهار کرد: امروز تست تزریق واکسن ایرانی کرونا را آغاز کردیم. برای فرموله کردن پروسه زیادی طی شد که به هر حال کار به نتیجه رسید. حمیدرضا جمشیدی در ادامه افزود: همه تستها آزمایش شد. دیروز مجوز تزریق انسانی را از سازمان غذا و دارو دریافت کردیم. وی گفت: امروز نخستین، دومین و سومین تزریق واکسن کرونای ایرانی انجام شد.
* آغاز مطالعه انسانی به معنای رونمایی از واکسن نیست
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: واکسن کرونای ایرانی هنوز تولید نهایی نشده است و مراحل کارآزمایی بالینی را طی میکند و امروز (سهشنبه نهم دیماه ۹۹) فاز اول مطالعه انسانی آن عملا آغاز شد. این به معنای رونمایی از واکسن کرونا نیست، بلکه شروع فاز اول مطالعه انسانی است. این واکسن از نوع ویروس غیرفعال شده کرونا یا Inactivated coronavirus است که ترکیبات آلومینیوم هم دارد.
دکتر کیانوش جهانپور افزود: این واکسن اکنون فاز یک بالینی آن آغاز شده و نخستین داوطلب تزریق آن هم خانم طیبه مخبر بودند. هر وقت این واکسن تایید نهایی شود، ظرفیت تولید انبوه آن هم آماده است. مهم تایید مراحل کارآزمایی بالینی است و اگر تایید نهایی انجام شود سال ۱۴۰۰ قابلیت تولید حداقل ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون دوز واکسن را تا آخر سال خواهیم داشت ولی قبل از آن باید همه مراحل کارآزمایی بالینی به تایید سازمان غذا و دارو رسیده باشد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: در عین حال تست انسانی حداقل یک واکسن کرونای دیگر هم بزودی با مجوز کمیته اخلاق در پژوهش وزارت بهداشت آغاز میشود.
جهانپور با بیان اینکه واکسن کرونا مانند هر واکسن دیگری که در کشور تزریق میشود، با مجوز سازمان غذا و دارو قابل تولید یا ورود به ایران است، تاکید کرد: هر زمان قرار شد در حوزه صادرات واکسن کرونای ایرانی اقدام کنیم، میتوان برای دریافت مجوز سازمان جهانی بهداشت یا سازمانهای مرتبط بینالمللی یا کشورهای مقصد برای این واکسن هم اقدام کرد.
جهانپور تاکید کرد: در ضمن تا این لحظه هیچ واکسن خارجی هم مجوز ورود از سازمان غذا و داروی ایران ندارد و هر موردی که بخواهد وارد کشور شود، باید مجوز سازمان غذا و دارو را دریافت کند. در عین حال واکسن کرونای ایرانی هم وارد فاز یک مطالعه بالینی شده که بعد از اتمام این فاز و بررسی نتایج آن، وارد فاز دوم و سپس فاز سوم کارآزمایی بالینی خواهد شد و در نهایت بعد از اتمام فازهای مطالعه انسانی، مجددا بررسی شده و در صورت دریافت مجوز سازمان غذا و دارو وارد مرحله تولید انبوه خواهد شد.
***
[آمادگی ساخت واکسن و کیتهای تشخیص را داریم]
عضو کمیته علمی مقابله با ویروس کرونا در نشست مجریان مرحله اول تزریق واکسن کرونای ایرانی اظهار کرد: ما سالهاست واکسن میسازیم. اخیرا تولید داخلی واکسن آنفلوآنزا در حال انجام است. وی در ادامه افزود: بزرگترین سایت تولید واکسن در ایران همین سایت است. با کمک جوانان متعهد، امیدواریم ساخت واکسنهای مختلف را در کشور داشته باشیم. عضو کمیته علمی مقابله با ویروس کرونا گفت: انشاءالله ساخت واکسنهای دیگر در دستور کار است و واکسن در میلیونها دوز در ایران تولید خواهد شد. ما آمادگی ساخت واکسن و کیتهای تشخیص را داریم. مینو محرز در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: به واکسن ایرانی ایمان داریم، چرا که جوانهای کشور در این زمینه تلاشهای زیادی داشتند. وی در ادامه افزود: ۲ داوطلب قبلی در حال حاضر شرایط خوبی دارند و از همه افراد بعد از تزریق مراقبت میشود. فردا (امروز) نیز سری جدید تزریق انجام خواهد شد. بنا به گفته عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، نتایج این آزمایشات به سازمان غذا و دارو اعلام خواهد شد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران در مجلس کلید خورد
نایبرئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از آغاز طرح تحقیق و تفحص از دوره فعلی شهرداری تهران خبر داد و گفت: وضعیت در شهرداری تهران خوب نیست. کمال علیپور در گفتوگو با فارس از آغاز طرح تحقیق و تفحص از شهرداری تهران خبر داد و گفت: این کار در چند بند آغاز شده است. وی با بیان اینکه تعدادی از نمایندگان طرح تحقیق و تفحص را امضا کردهاند، گفت: منتظریم تا اعلام وصول شود. به گفته علیپور، باید اقدامات انجامشده در بحث زیرساختها مورد بررسی قرار گیرد و همچنین شهرداری باید اعلام کند چه اقداماتی برای کاهش آلودگی هوا انجام داده است. روز بهروز وضعیت آلودگی هوا بدتر میشود و سلامت شهروندان به خطر افتاده است. همچنین شهرداری باید درباره پروژهها پاسخگو باشد.
***
نامگذاری میدانی به نام شهید ابومهدی المهندس
اعضای شورای شهر تهران میدان قدس در محله دولتآباد شهرری در منطقه 20 را به نام «شهید ابومهدی المهندس» نامگذاری کردند. محمدجواد حقشناس، رئیس کمیته نامگذاری شورای شهر با بیان اینکه در آستانه سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی قرار داریم، گفت: پیشنهاد میشود میدان مرکزی محله دولتآباد در منطقه 20 به نام شهید ابومهدی المهندس نامگذاری شود، این در حالی است که 113 مورد فراوانی نام قدس در تهران داریم و از آنجا که اتباع عراقی در این محله بیشتر سکونت دارند، این پیشنهاد ارائه میشود. به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر با 14 موافق به تغییر نام میدان قدس در منطقه 20 در محله دولتآباد به نام شهید ابومهدی المهندس رای مثبت دادند.
***
تداوم آلودگی هوا در شهرهای پرجمعیت تا اوایل هفته آینده
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور گفت: طی روزهای آینده در ارتفاعات زاگرس، احتمال سقوط بهمن وجود دارد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشههای هواشناسی، طی ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و آسمانی صاف خواهیم داشت. وی ادامه داد: این شرایط سبب میشود در کلانشهرها و شهرهای صنعتی با افزایش غلظت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا مواجه شویم. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی همچنین افزود: طی این مدت در ارتفاعات زاگرس احتمال سقوط بهمن وجود دارد. به گفته ضیاییان طی ۲ روز آینده شرق دریای عمان مواج خواهد بود. ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی امروز و فردا گفت: آسمان تهران چهارشنبه (۱۰ دی) کمی ابری تا نیمهابری و غبارآلود با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و روز پنجشنبه (۱۱ دی) نیز صاف تا کمی ابری و غبارآلود با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. همچنین بر اساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران وضعیت کیفیت هوا دیروز (سهشنبه) در ۱۳ ایستگاه در شرایط ناسالم برای همه گروههای سنی قرار داشت.
***
خاموشیهای شبانه بزهکاری ایجاد میکند
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه برخی گمان میکنند شهرداری تهران در زمینه تأمین روشنایی معابر در وظایف خود کوتاهی میکند، گفت: خاموشیهای اخیر معابر در شب سبب بزهکاری میشود. به گزارش فارس، مجید فراهانی درباره خاموشی معابر تهران اظهار داشت: این خاموشی چهره شب تهران را به هم ریخته و شهر را برای زیست شبانه نامناسب کرده است. وی افزود: مدتی است روشناییهای خیابانهای اصلی، کوچهها و معابر و حتی بزرگراههای اصلی کاهش پیدا کرده است و عدم تأمین روشنایی سبب فراهم شدن بستر مناسب برای بزهکاری و تبدیل معابر به فضاهای ناامن و بیدفاع شده است. وی ادامه داد: این موضوع امنیت شهر را به خطر میاندازد و تصور شهروندان از شهر تهران نیز تغییر خواهد کرد. وی با تأکید بر لزوم توجه به تأمین روشنایی معابر تهران در شب، گفت: برای دومین بار به شرکت توزیع برق تذکر میدهم و انتظار دارم در این زمینه بیشتر توجه کنند.
***
دستگیری ۶۷۰ سارق و زورگیر در تهران
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۶۷۰ مجرم در چهلمین مرحله طرح رعد خبر داد. سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای مرحله چهلم طرح رعد، گفت: طرح رعد به ایستگاه چهلم خود رسیده است و البته ادامه هم خواهد داشت، چرا که سارقان و مجرمان همیشه هستند و ما هم همیشه باید با آنان مقابله کنیم. وی با بیان اینکه در اجرای این مرحله از طرح رعد ۳۱۲ حکم قضایی به اجرا درآمد، گفت: در مجموع ۶۷۰ نفر از افرادی که در سرقتهای خرد، سرقت منزل، زورگیری، موبایلقاپی و کیفقاپی و... دخالت داشتند دستگیر شدند. رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه برخی از این افراد به شکل باندی فعالیت داشتند، گفت: در همین راستا ۱۳۴ باند متلاشی شد. از تمام افراد دستگیرشده تاکنون بیش از ۳۱۰۰ فقره اموال سرقتی مردم کشف و ضبط شده است که ۱۳۷ دستگاه خودرو و موتوسیکلت از جمله این موارد است. رحیمی با بیان اینکه به ۸۰۲ پرونده سرقتی نیز در این مورد رسیدگی شد، گفت: ارزش ریالی اموال مسروقه مکشوفه دستکم ۱۴ میلیارد تومان است. به گفته رحیمی، برای دستگیرشدگان پرونده تشکیل شده و این افراد برای ادامه روند رسیدگی به جرمشان روانه دادسرا خواهند شد.
ارسال به دوستان
۱۳۲ نفر طی ۲۴ ساعت بر اثر کرونا جان باختند
کاهش ۶۹ درصدی میزان مرگومیرهای کرونایی در تهران
آمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور مدتی است زیر 150 نفر در هر شبانهروز اعلام میشود. این آمار امیدوارکننده نتیجه رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی توسط عموم مردم است که در صورت تداوم، بزودی شاهد قطع زنجیره این بیماری در کشور خواهیم بود. به گزارش «وطن امروز»، در این میان نخستین تزریق انسانی فاز یک مطالعات بالینی واکسن کرونای ایرانی بارقه امید عبور از این بیماری را در دل همه انداخته است. در همین ارتباط سخنگوی وزارت بهداشت دیروز با بیان اینکه مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به یک میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۸۱ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۱۰۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۸۱۵ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به یک میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۸۱ نفر رسید. وی در ادامه افزود: متاسفانه در یک شبانهروز، ۱۳۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۴ هزار و ۹۴۶ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۹۶۹ هزار و ۴۰۸ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. لاری با بیان اینکه ۵۱۲۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، ادامه داد: تاکنون ۷ میلیون و ۵۱۳ هزار و ۵۳۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین اظهار کرد: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیلها، ۱۰۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارند.
* کاهش ۶۹ درصدی میزان مرگومیرهای کرونایی در تهران
فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: با توجه به شکننده و بیثبات بودن شرایط استان تهران، هر گونه تغییر یا مداخله در جهت تقلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی میتواند موجب افزایش بار بیماری شود. دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه بررسیها از یک آذر تا ۶ دیماه، نشان از کاهش ۶۹ درصدی میزان مرگومیر در تهران دارد، افزود: میزان بستری عادی نیز در این بازه زمانی نسبت به ۲ ماه اول پاییز ۵۷ درصد و میزان بستری در بخش مراقبت ویژه ۳۷ درصد کاهش داشته است. همچنین مجموع مراجعان به بخشهای سرپایی و بستری با ۵۲ درصد کاهش روبهرو بوده است. وی اظهار کرد: با توجه به شکننده و بیثبات بودن شرایط استان تهران، هر گونه تغییر یا مداخله در جهت تقلیل رعایت شیوهنامههای بهداشتی، میتواند موجب افزایش بار بیماری شود. تجربه موج سوم کرونا در تهران حاکی از آن بود که به صورت جهشی و تصاعدی، در بازه زمانی کمتر از ۱۰ روز آمار کاملا رو به تزاید بوده که نکته قابل توجهی است. دکتر زالی تصریح کرد: طبق آخرین برآوردها از ۶ دیماه شهر تهران، شمیرانات، ری، ورامین، دماوند و شهریار وضعیت نارنجی دارد که منتظر تایید ستاد ملی کرونا هستیم تا درباره محدودیتها تصمیمگیری شود.
* واکسیناسیون کرونا از طریق شبکه بهداشت
رئیس شبکه بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه واکسن کرونا از طریق شبکه بهداشت توزیع و تزریق میشود، در عین حال تاکید کرد: بر اساس اولویتها واکسن تزریق میشود و ایمنی گروهی در جامعه به وجود میآید، بنابراین ضرورتی ندارد که ۱۰۰ درصد افراد جامعه واکسن تزریق کنند. دکتر جعفر صادق تبریزی در گفتوگو با ایسنا، درباره چگونگی توزیع واکسن کرونا گفت: توزیع واکسن کرونا بر اساس اولویتبندیهای وزارت بهداشت از طریق شبکههای بهداشتی- درمانی انجام خواهد شد. البته هنوز اولویتبندیها انجام نشده است اما توزیع واکسن در شبکههای بهداشتی- درمانی در حال انجام است. وی درباره افرادی که اسامی آنها در نظام شبکه بهداشت و سامانه سیب ثبت نشده است نیز اظهار کرد: این افراد هم میتوانند به مراکز ما مراجعه کنند تا هنگام دریافت واکسن اسامی آنها در سامانه ثبت شود و تفاوتی با سایر کسانی که اکنون نامشان در سامانه است ندارند. تبریزی درباره اولویتبندی برای تزریق ۱۵۰ هزار دوز واکسن فایرز اهدایی از سوی خیرین، گفت: هر واکسنی از هر مسیری بیاید بر اساس اولویتبندیهای وزارت بهداشت تزریق میشود که فعلا این اولویتها اعلام نشده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|