|
ارسال به دوستان
تهیهکننده «تکتیرانداز» در گفتوگو با «وطن امروز» از شرایط تولید اثری در وصف شهید زرین در دوران کرونایی و حضور در جشنواره فجر گفت
گردان تک نفره
مصطفی پورکیانی: سینمای قهرمانمحور همیشه جایگاه ویژهای در بین مخاطبان دارد و هرگاه صحبت از قهرمانان وطنی و دفاع مقدسی میشود، انگیزه و شوق تماشاگر برای دیدن این آثار بیشتر میشود. در سیونهمین جشنواره فیلم فجر، 4 فیلم دفاع مقدسی و انقلابی به لیست نهایی اکران جشنواره راه پیدا کردهاند که از میان آنها «تکتیرانداز» به کارگردانی علی غفاری برشی از زندگی «شهید عبدالرسول زرین» را به عنوان منحصربه فردترین تکتیرانداز دفاع مقدس به تصویر کشیده است. به همین بهانه با ابراهیم اصغری، تهیهکننده این کار به گفتوگو نشستیم.
***
* بدونشک شرایط کرونایی برای فیلم شما که صحنههای جنگی و میدانی زیادی داشته، بیش از سایر فیلمها دردسرساز شده؛ با این وجود توانستید به موقع «تکتیرانداز» را به جشنواره برسانید. از سختیهای تولید این فیلم برایمان بگویید.
قطعا کرونا شرایطی به وجود آورد که کل دنیا را درگیر خود کرده است و کار فیلمسازی را بسیار سخت و سختتر کرده؛ حالا این داستان درباره فیلم ما که اصطلاحا جنگی و پر از صحنههای خطرناک و جلوههای ویژه میدانی با همراهی هنروران بسیار بود، کار را دوچندان دشوار میکرد.
اوایل تابستان بر اساس برنامهریزیهای قبلی کار را شروع کردیم و پیشبینی ما 6 ماه کار بود. قبل از آن 2 ماه برای پیشتولید و بازنویسی فیلمنامه صرف شد و اوایل شهریورماه قصد داشتیم کار تصویربرداری را شروع کنیم. به علت اینکه 90-80 درصد کار در نماهای بیرونی تصویربرداری میشد و کار ساخت دکور مقداری بیشتر طول کشید، شروع تصویربرداری ما عملا از اواسط مهرماه آغاز شد و از همان ابتدا قطعا به فکر رساندن کار به جشنواره بودیم و به همین خاطر کار تدوین فیلم نیز همزمان با تصویربرداری جلو میرفت که تدوین اولیه ما تقریبا با پایان تصویربرداری خروجی داده بود و به سرعت سراغ موسیقی، جلوههای ویژه کامپیوتری و صداگذاری کار رفتیم و توانستیم با تلاش دستهجمعی عوامل، «تک تیرانداز» را به جشنواره برسانیم.
* در چنین فیلمهایی جلوههای ویژه تصویری و میدانی بیشتر دیده میشود.
قطعا یکی از مهمترین بخشهای فیلم ما نیز جلوههای ویژه کامپیوتری و میدانی است و تلاش زیادی داشتیم تا این بخش به بهترین کیفیت خود باشد. بدونشک برای طراحی لباس، ساخت دکورها و جلوههای ویژه میدانی تلاش فراوانی کردیم و اصطلاحا برای آنها سنگتمام گذاشتهایم تا «تکتیرانداز» را به یکی از کارهای ماندگار دفاعمقدس تبدیل کنیم.
* سینما به فیلمهای قهرمانمحور نیاز اساسی دارد و درصورتی که این قهرمان، وطنی و ملی باشد، علاوه بر همزادپنداری، میتواند الگوی خوبی برای فرزندان ما باشد؛ سوژه این فیلم با محوریت «شهید زرین» چگونه برای شما نهایی شد؟
ایده و طرح این فیلم از سال 95 مطرح شد و به دنبال شرایطی ایدهآل برای ساخت آن بودیم تا اینکه خدا را شکر مهیا شد. شهید زرین، از ممتازترین تکتیراندازهای دنیا به شمار میرفت و قطع به یقین شخصیت کاملا منحصربهفردی دارد. ما در طول دفاعمقدس فرماندهان و قهرمانان بینظیری داشتیم ولی با عمیق شدن در شخصیت بسیاری از آنها به ویژگیهای مشترکی میرسیم؛ در حالی که شهید زرین شخصیت مشابهی ندارد و تنها تکتیرانداز دفاعمقدس بوده که همه او را به این عنوان میشناسند تا جایی که شهید خرازی لقب «گردان تکنفره» به او داده بود. خود شهید زرین بارها این مورد را ذکر کرده بود که «افتخار من در جنگ تعداد نفراتی است که مستقیم میتوانستم بزنم ولی زخمی کردم یا زنده نگه داشتم» و این روحیه رئوفانه و مهربانانه او را میرساند. با این وجود شهید زرین با شجاعت و مهارتی که در این کار داشته، بارها برگ برنده عملیاتهای مختلف بوده است. سعی کردیم با نگاهی قهرمانمحور فیلم را بسازیم که مورد علاقه بویژه نسل جوان ما قرار گیرد.
* چه مقطعی از زندگی شهید زرین را در این فیلم به نمایش گذاشتهاید؟
سعی کردیم در بستری قصهمحور که قهرمان فیلم در آن بهتر دیده شود، 3-2 ماه آخر زندگی شهید را به قاب تصویر درآوریم و نکته جالب ماجرا این است که برخلاف سایر فیلمهای جنگی، این بار ما داستان را از منظر نیروهای دشمن آغاز و به اوج رساندهایم. نیروهای تکتیرانداز دشمن، بارها سعی میکنند زرین را بزنند ولی نمیتوانند موفق شوند تا اینکه صدام با استخدام تکتیراندازهای خارجی سعی در این کار دارد؛ حتی در مقطعی برای سر زرین جایزه ویژهای درنظر میگیرند که پس از مایوس شدن از این کار، در نهایت با شناسایی محل استقرار زرین، با بمباران این محل، او را به شهادت میرسانند.
* با چه المانهایی به کامبیز دیرباز برای ایفای این نقش رسیدید؟
از ابتدا اصرار داشتیم بازیگری معروف و چهره، ایفاگر این نقش باشد که با توجه به توانمندی و شناختی که نسبت به بازی دیرباز داشتیم، در نهایت به این گزینه رسیدیم، البته به دلیل اینکه ما یک اثر بیوگرافی و سریال نمیساختیم، خیلی اصرار به شباهتهای ظاهری چهره نداشتیم ولی با این وجود اندکی شباهت بین این ۲ عزیز وجود دارد.
ارسال به دوستان
اختتامیه جشنواره شعر و داستان انقلاب برگزار میشود
مراسم اختتامیه «جشنواره شعر و داستان انقلاب» ۲۷ بهمن در سالن «اندیشه» حوزه هنری، به صورت مجازی برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، مراسم اختتامیه دوازدهمین «جشنواره شعر و داستان انقلاب» بعدازظهر بیستوهفتم بهمنماه در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار و همزمان در فضای مجازی پخش میشود. بر اساس برنامه اعلامشده، نشست خبری دوازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب بیستوپنجم بهمنماه و شب شعر جشنواره نیز بیستوششم بهمن برگزار میشود. همچنین کارگاههای شعر و داستان این جشنواره که امسال به دلیل شرایط خاص کرونایی بدون حضور شرکتکنندگان برگزار میشود، صبح بیستوهفتم بهمنماه از طریق فضای مجازی پخش و بعدازظهر نیز مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان، طبق پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود. بر اساس اطلاعات دبیرخانه دوازدهمین «جشنواره شعر و داستان انقلاب»، در جشنواره امسال در بخش شعر مجموعا ۶۳۹ اثر و در بخش داستان نیز ۲۸۳ اثر شرکت کردهاند که بعد از ۲ مرحله داوری، آثار برگزیده انتخاب شده و برگزیدگان در مراسم اختتامیه معرفی میشوند.
ارسال به دوستان
اعلام نامزدهای جوایز فیلم اسپریت ۲۰۲۱
نامزدهای سیوششمین دوره جوایز فیلم مستقل اسپریت اعلام شدند و فیلم «هرگز، بهندرت، گاهی، همیشه» با نامزدی در ۷ رشته، پیشتاز این جوایز نام گرفت. به گزارش «وطن امروز»، علاوه بر فیلم «هرگز، بهندرت، گاهی، همیشه» ساخته «الیزا هیتمن» که در ۷ رشته نامزد کسب جوایز اسپریت ۲۰۲۱ شده است، فیلم «میناری» به کارگردانی «لی ایساک چانگ» در ۶ رشته، «ما رینی بلک باتم» ساخته «جورج سی.ولف» و «سرزمین آوارهها» ساخته «کلوئی ژائو» در ۵ رشته نامزد کسب جایزه هستند. «اولین گاو» ساخته «کلی رایکارد» نیز دیگر نامزد بهترین فیلم این جوایز است که در ۲ شاخه بهترین کارگردانی و نقش مکمل مرد شانس کسب جایزه دارد. در فهرست نامزدهای شاخههای اصلی سیوششمین دوره جوایز فیلم مستقل اسپریت فیلمهایی چون «نخستین گاو»، «ما رینی بلک باتم»، «میناری»، «هرگز، بهندرت، گاهی، همیشه» و «سرزمین آوارهها» در بخش بهترین فیلم بلند نامزد شدهاند. پس از تعویق ۲ ماهه جوایز سینمایی اسکار به دلیل بحران جهانی ویروس کرونا و اعلام ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۰) به عنوان تاریخ جدید این جوایز سینمایی، تاریخ برگزاری بسیاری از جوایز سینمایی نیز دستخوش تغییر شد و جوایز اسپریت که به طور معمول یک روز پیش از مراسم اسکار و در شهر سانتا مونیکا واقع در کالیفرنیا برگزار میشود، امسال ۳ روز قبل از مراسم اسکار یعنی ۲۲ آوریل (دوم اردیبهشت) برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
جشنواره ملی فیلم «ایثار» نیمه اول اسفند برگزار میشود
چهارمین جشنواره ملی فیلم «ایثار» با هدف حمایت از استعدادهای جوان، نیمه اول اسفندماه سال جاری برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، چهارمین دوره جشنواره ملی فیلم ایثار با شعار «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همدلی اجتماعی و مقاومت اسلامی» در حال طی کردن مراحل پایانی خود برای برگزاری در نیمه اول اسفند سال ۹۹ است. این جشنواره دارای بخشهای «فیلم مستند»، «فیلم کوتاه داستانی»، «فیلم کوتاه پویانمایی»، «فیلم کوتاه داستانی ۱۲۰ ثانیهای با موضوع ایثار اجتماعی»، «نماهنگ» و «بخش ایده، طرح و فیلمنامههای کوتاه ۱۲۰ ثانیهای با موضوع ایثار اجتماعی» است. با پایان مهلت تعیینشده در فراخوان جشنواره، ۶۶ فیلم کوتاه داستانی، ۴۱ فیلم کوتاه داستانی ۱۲۰ ثانیهای، ۶۳ نماهنگ، ۴۸ پویانمایی، ۴۸ مستند کوتاه، ۵۱ مستند کوتاه تا ۱۵ دقیقه، ۸۴ مستند ۱۵ دقیقه به بالا و ۲۱۱ مستند به همراه ۲۹۶ فیلمنامه و در مجموع ۹۰۸ اثر به دبیرخانه این رویداد هنری ارسال شد. تا پایان بهمنماه سال جاری مرحله انتخاب آثار نهایی چهارمین جشنواره ملی فیلم ایثار انجام و آثار راهیافته به این دوره از جشنواره معرفی میشود.
ارسال به دوستان
دبیر جشنواره تئاتر فجر جزئیات برپایی این جشنواره را در دوران کرونا تشریح کرد
«سرباز انقلاب» به محوریت حاج قاسم
گروه فرهنگ و هنر: نشست رسانهای سیونهمین جشنواره تئاتر فجر با حضور حسین مسافرآستانه، دبیر و تعدادی از مدیران این دوره از جشنواره در تالار رودکی برگزار شد.
مسافرآستانه در ابتدای سخنان خود در این نشست رسانهای گفت: در این شرایط سخت گروههای تئاتری به عنوان ایثارگران فرهنگی دست از همراهی و امیدبخشی به مردم نکشیدند و در صحنه حضور داشتند.
مسافرآستانه تأکید کرد: جشنواره تئاتر فجر فرصتی است که ایثارگران فرهنگی، نتیجه فعالیت و عملکرد خود را روی صحنه ببینند.
دبیر سیونهمین جشنواره تئاتر فجر در ادامه با بیان اینکه ما در شرایط خیلیخیلی سختی هستیم، یادآور شد: تجربه برگزاری دورههای گذشته جشنواره برای ما کارایی نداشت و گویی از صفر کار را شروع کردیم. وقتی برگزاری جشنواره را پذیرفتیم گمان نمیکردیم که چه مسیر سخت و غیرقابل پیشبینیای را پیشرو داریم. گمان میکردیم فقط اجراهای گروههای مقیم شهرستان به صورت آنلاین پخش میشود ولی وقتی بحث اجرای حضوری پیش آمد هم به لحاظ بودجه و هم فراهم کردن شرایط، همه چیز سخت شد.
* تست کرونای رایگان همه گروههای شهرستانی
وی تصریح کرد: با همکاری وزارت بهداشت تمام گروههای تئاتری شهرستان که قرار است در جشنواره حضور پیدا کنند، تست رایگان کرونا شدهاند تا با آرامش خاطر جشنواره را برگزار کنیم. ۲۰۰ نفر از اعضای ستاد جشنواره در تهران نیز تست کرونا دادهاند. البته باید پروتکلها را رعایت کنیم و در سالنهای کوچک میزبان تماشاگر نخواهیم بود.
مسافرآستانه در بخش دیگر این نشست رسانهای اظهار کرد: در این دوره از جشنواره بخش «سرباز انقلاب» با محوریت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی با مشارکت و حمایت معاونت فرهنگی بنیاد شهید برگزار میشود و این موضوع بسیار مهم است، زیرا باید به قهرمانها و چهرههای ملی بدرستی پرداخته شود. امیدوارم این جریان از جشنواره سیونهم با بخش «سرباز انقلاب» آغاز شود.
در ادامه این نشست خبری محسن حسنزاده، مدیر روابط عمومی جشنواره سیونهم تأکید کرد: در این دوره به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی هیچ کارت میهمان و ویآیپی صادر نکردیم. حضور در سالنها تنها با ارائه بلیت امکانپذیر است. در سالن اصلی تئاتر شهر، تالار وحدت، ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر و تالار حافظ به تعداد محدود پذیرای تماشاگران و فروش گیشه حضوری خواهیم بود.
وی افزود: پخش مجازی آثار جشنواره از ۱۴ بهمن و با ۳ روز تأخیر از آغاز جشنواره انجام میشود. تیوال، نمایش نت و تلویزیون تئاتر ایران، ۳ پلتفرم پخش مجازی اجراهای حاضر در جشنواره هستند.
در ادامه مسافرآستانه با بیان اینکه برای انتخاب آثار هر بخش از چهرههای مطرح تئاتر هر استان و شهرستان بهره بردیم، افزود: این کار را انجام دادیم تا بگوییم فقط تمرکزمان بر تهران نیست.
همایون علیآبادی از منتقدان تئاتر، اختر تاجیک از عکاسان باسابقه، بهرام ابراهیمی از بازیگران باسابقه تئاتر و جمشید داورپناه از خراسان شمالی به عنوان هنرمند پیشکسوت، چهرههایی هستند که طبق گفته مسافرآستانه در مراسم اختتامیه جشنواره سیونهم مورد تجلیل قرار میگیرند.
* بودجه 5 میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی
دبیر سیونهمین جشنواره تئاتر فجر در ادامه درباره بودجه جشنواره این دوره یادآور شد: بودجه جشنواره ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مصوب شد و بر این اساس فعالیتها برنامهریزی میشود. وی درباره امنیت آثار جشنواره در فضای مجازی گفت: آثار تا ۲۴ ساعت حق پخش دارند و بعد از آن روی پلتفرمهای مجازی پخش نمیشوند. این ۲۴ ساعت پخش در فضای مجازی فرصتی تبلیغاتی برای گروهها و ما است.
مسافرآستانه با بیان اینکه تمام تمهیدات بهداشتی را رعایت میکنیم تا مشکلی پیش نیاید، متذکر شد: اگر در گروه یا اجرایی بیماری رخ دهد و مشکلی پیش بیاید حتما با نظر متخصصان وزارت بهداشت درباره وضعیت پیشآمده تصمیمگیری خواهیم کرد.
دبیر جشنواره سیونهم تئاتر فجر درباره همزمانی برگزاری این رویداد با سیونهمین جشنواره فیلم فجر و تأثیر منفی این اتفاق بر جشنواره تئاتر، تأکید کرد: تئاتر مخاطبان خود را دارد و این برگزاری همزمان بارها اتفاق افتاده ولی بر حضور مخاطبان تئاتر در جشنواره و تماشای آثار این رویداد تاثیری ندارد.
وی در ادامه این نشست درباره مسائلی که از سوی برخی خبرنگاران درباره کیفیت برگزاری و همچنین آثار این دوره از جشنواره تئاتر فجر مطرح شد، عنوان کرد: شرایط کیفی و کمی سیونهمین جشنواره تئاتر فجر را با هیچکدام از دورههای قبلی جشنواره مقایسه نکنید، زیرا اجحاف در حق این دوره جشنواره است. شرایط یک سال کرونایی در شکل و شیوه برگزاری جشنواره سیونهم تأثیرگذار بوده است.
ارسال به دوستان
«مزدوران» روی آنتن آیفیلم
فیلم سینمایی دهه شصتی «مزدوران» امشب از آیفیلم فارسی پخش میشود. به گزارش «وطن امروز»، «مزدوران» که سال ۱۳۶۳ ساخته شده است، امشب (۹ بهمنماه) روی آنتن میرود. این فیلم را جهانگیر جهانگیری کارگردانی کرده و فیلمنامهاش توسط علیرضا داوودنژاد و اکبر صادقی نگاشته شده است. مهین شهابی، مرحوم سید کاظم افرندنیا، جواد گلپایگانی، مرحوم کنعان کیانی و حسین شهاب بازیگران این فیلم هستند. این فیلم سینمایی امشب ساعت ۲۲ روی آنتن میرود. بازپخش آن نیز در ۲ نوبت، ساعتهای ۶ و ۱۴ روز جمعه قابل مشاهده است.
ارسال به دوستان
2 خبر از نمایشگاه مجازی کتاب تهران
از تمدید مجدد تا فروش 46 میلیاردی
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برای دومین بار تا فردا (جمعه) تمدید شد. به گزارش «وطن امروز»، نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن آغاز به کار کرد و تا ساعت۲۴ روز جمعه (۱۰ بهمنماه) ادامه خواهد داشت.
ساعت بازدید و خرید در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به صورت ۲۴ ساعته است و کتابهای ناشران داخلی با تخفیف ۲۰ درصدی و کتابهای ناشران خارجی با تخفیف حداقل ۵۰ درصدی ارائه میشود. علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به سامانه tehranbookfair.ir مراجعه کنند.
همچنین با پایان هفتمین روز از برپایی نمایشگاه مجازی کتاب تهران، میزان فروش این نمایشگاه به ۴۶ میلیارد تومان رسید.
بنا بر این گزارش، با آغاز هشتمین روز نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ۸۷۸ هزار و ۷۶۶ نسخه کتاب به مبلغ ۴۶۰ میلیارد و ۶۱۲ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۶۴ ریال خریداری شده است.
به این ترتیب، از روز نخست نمایشگاه مجازی کتاب تهران تاکنون ۳۵۸ هزار و ۵۱۳ بسته از طریق پست کتاب و ۱۹ هزار و ۱۷۰ بسته از سوی ناشران ارسال شده است.
همچنین از مجموع ۱۵۴ هزار و ۷۰۶ سفارش، ۶۴ هزار و ۸۴۴ سفارش ارسال شده است و ۸۹ هزار و ۸۶۲ سفارش در انتظار ارسال است.
ارسال به دوستان
تدارک شبکه نسیم برای دهه فجر
مرور جشنوارههای فیلم فجر در «چهل تیکه»
برنامه «چهل تیکه» با مرور ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر در یک ویژهبرنامه پخش میشود. به گزارش «وطن امروز»، ویژهبرنامههای «نسیم آوا» و «چهل تیکه» با مرور جشنواره فیلم فجر و «نسیم دانش» با ارائه دستاوردهای دانشبنیان کشورمان به جدول پخش شبکه نشاط و سرگرمی خواهند رسید. برنامه «چهل تیکه» این بار با مرور ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر در یک ویژهبرنامه پخش میشود. این برنامه با اجرای محمدرضا علیمردانی خاطرات، جذابیتها و ویژگیهای برجسته این جشنواره را از سالهای گذشته روایت میکند. علاقهمندان به این برنامه میتوانند از شنبه ۱۱ بهمنماه هر شب ساعت ۲۱ و ساعات ۳ بامداد، ۶:۳۰ و ۱۳:۳۰ روز بعد به تماشای «چهل تیکه» بنشینند. همچنین «نسیم آوا» با دعوت از خوانندگان نامآشنای کشورمان به استقبال دهه فجر میرود. قاسم افشار، مجید اخشابی، بهرام پاییز و... میهمانان محمدرضا محبی، مجری این برنامه هستند و ضمن گفتوگو درباره ویژگیها و ظرفیتهای این هنر، آثار منتخب خود را اجرا خواهند کرد. «نسیم آوا» در این ایام هر شب ساعت ۲۰:۳۰ روی آنتن میرود و در ساعات ۵:۳۰، ۱۰:۳۰ و ۱۴:۳۰ بازپخش میشود.
همچنین برنامه «کودک شو» در ایام دهه فجر با حال و هوای متفاوت شنبه تا سهشنبه و جمعهها از ساعت ۲۳ با اجرای حمید گودرزی پخش خواهد شد.
ارسال به دوستان
انتشار سومین آلبوم سالار عقیلی در یک ماه
«کجا رفتهای» شنیدنی شد
آلبوم «کجا رفتهای» به آهنگسازی محمدامین همایی یکی از تازهترین آثاری است که در روزهای اخیر به خوانندگی سالار عقیلی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش «وطن امروز»، «کجا رفتهای» عنوان یکی از تازهترین آثار موسیقایی در روزهای اخیر است که به آهنگسازی محمدامین همایی و خوانندگی سالار عقیلی منتشر شده است. این آلبوم سومین اثری است که با صدای سالار عقیلی در بهمنماه امسال منتشر شده است.
احسان افشاری، شاعر مجموعه درباره این آلبوم نوشته است: «محمدامین همایی این مجموعه را با رویکردی مینیمال و خالی از پیچیدگیهای هارمونیک در بافت موسیقی کلاسیک غربی نوشته است؛ موسیقی ساده و سیالی که خود را تماما در اختیار بیانگری شعر و اجرا قرار داده است».
سالار عقیلی با حفظ شخصیت آوازی خود در فضای موسیقایی که برای نخستین بار به استقبال آن رفته کیفیتی ستودنی و بینقص از خود ارائه داده است. وی متاثر از مکتب آوازی اصفهان چه در اوجها و چه در تحریرها، چنان به تحویل دادن درست کلمات و فراتر از آن اجرای نمایشی شعر وفادار است که راهی جز همراهی و همحسی برای شنونده باقی نمیگذارد. شعرهای این مجموعه درونمایه تغزلی دارند؛ عاشقانههای نئوکلاسیک که در قالب غزل، مثنوی و چهارپاره شکل گرفتهاند.
«کجا رفتهای»، «رویای فراموش شده»، «جشن تنهایی»، «تماشا کن»، «حاشا» و «کیستم» با اشعاری از احسان افشاری، قطعات این آلبوم را تشکیل میدهند. علی جعفریپویان، پدرام فریوسفی، علیرضا دریایی، نیما زاهدی، سهراب برهمندی، دانیال جورابچی، شهرام رکوعی، پورنگ پورشیرازی، داوود منادی و کریم قربانی گروه نوازندگان آلبوم را تشکیل میدهند. ناصر نصیری (طراح گرافیک) امید اصغری (میکس و مسترینگ) نیز دیگر عوامل اجرایی این آلبوم را تشکیل میدهند. «از روزهای نبودن» به آهنگسازی هومن دهلوی و «میدانم که میآیی» به آهنگسازی امیرحسین سام نیز ۲ اثر دیگری هستند که از ابتدای بهمنماه امسال با صدای سالار عقیلی پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|