|
فراخوان مشمولان پایهخدمتی اسفند 99 به سربازی
سازمان وظیفه عمومی ناجا، همه مشمولان فارغالتحصیل دانشگاهها، دیپلم و زیردیپلم را که دارای برگ آماده به خدمت پایه خدمتی اسفندماه سال 99 هستند به خدمت سربازی فرا خواند. به گزارش فارس، سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: همه مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفندماه سال 99 دریافت کردهاند باید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10)، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج در آن اقدام کنند.
ارسال به دوستان
خبر امیدوارکننده عضو علمی ستاد مقابله با کرونا درباره میزان اثربخشی واکسن ایرانی در مقابل کرونای انگلیسی در گفتوگو با «وطنامروز»
یکهتازی واکسن ایرانی در منطقه
گروه اجتماعی: در میان خبرهای وحشتناک شیوع ویروس جهشیافته و مرگبار کرونا که به کرونای انگلیسی معروف شده، خبر امیدوارکننده این است که واکسن ایرانی «کووایران برکت» که مراحل نهایی مطالعاتی و تست انسانی را میگذراند، در برابر ویروس جهشیافته نیز ایمنی ایجاد میکند و این موضوع میتواند موجب تحولی در بحث ایجاد ایمنی در مقابل این ویروس منحوس شود. به گزارش «وطن امروز»، در ایام دهه فجر اعلام شد واکسن ایرانی «کووایران برکت» میتواند در برابر کرونای انگلیسی ایمنی به وجود بیاورد. اگر چه یک بار فایزرـبیون تک گزارشی منتشر کردند و مدعی شدند واکسن آنها در برابر ویروس جهشیافته موثر است اما سایر گزارشها نشان میدهد هنوز تحقیق متقنی درباره ایجاد آنتیبادی لازم توسط واکسنها در مقابل ویروس جهشیافته کرونا منتشر نشده است. در این شرایط انتشار اخبار امیدوارکننده از نتایج مثبت واکسن ایرانی در مقابله با ویروس انگلیسی باعث مسرت شده است. اگر واکسن «کوو ایران برکت» بتواند تستهای انسانی مربوطه را با موفقیت به پایان برساند، میتوان به جرأت ادعا کرد این واکسن ایرانی، اولین واکسن در منطقه است که توانسته در مقابل ویروس جهشیافته انگلیسی، آنتیبادی و ایمنی لازم را ایجاد کند. در همین حال عضو علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه نتیجه آزمایشهای واکسن «کوو ایران برکت» نشان داده است این نوع واکسن تنها واکسنی است که تاثیرپذیری بالایی در مقابله با ویروس جهشیافته انگلیسی دارد به «وطن امروز» گفت: طبق بررسیهای به عمل آمده از نتایج تست آزمایشگاهی روی ویروس جهشیافته انگلیسی، این واکسن اثربخشی بالایی در غلبه بر ویروس انگلیسی دارد و تاکنون هیچ واکسنی در دنیا به این اندازه نتیجهبخش نبوده است. دانش پزشکی ایرانیها نشان داد در تولید واکسن در دنیا توان بالایی دارند، آنگونه که طی مراحل بعدی واکسینه افراد براحتی میتوان مجوز اورژانسی تزریق واکسن 100 درصد ایرانی «کوو ایران برکت» را برای مقابله با ویروس جهشیافته و... صادر کرد.
دکتر مینو محرز به پیشرفت دانشمندان ایرانی در ساخت واکسن کرونا اشاره کرد و افزود: تستهای موفق و بیعارضه واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» بیانگر آن است که این نوع واکسن پس از پایان مراحل نهایی که در ماه آینده انجام خواهد شد، در صورت نتیجه موفق آنگونه که تاکنون عارضهای نداشته است، میتوان از بهار سال آینده واکسیناسیون سراسری در کشور را شروع کرد. وی با بیان اینکه تلاشهای بیوقفه جامعه پزشکی و علمی کشور برای دستیابی هر چه زودتر - البته با طی شدن مراحل آزمایشگاهی، تست و نتیجهگیری - به واکسن در حال انجام است، افزود: با توجه به سرعت و قدرت سرایت بالا و میزان کشندگی بیشتر ویروس جهشیافته انگلیسی، این اطمینان را به مردم میدهیم که در ماههای آینده واکسن این ویروس به بازار خواهد آمد و جامعه از بیماری «کووید-19» مصون خواهد شد. محرز تصریح کرد: مقالات علمی موفقیتآمیز بودن تست مراحل حیوانی این بیماری در کشور منتشر شده و در حال تدوین مقالات علمی انسانی و نتیجهبخش آن هستیم که در صورت انتشار آن بیتردید دنیا از توانمندیهای این نوع واکسن با خبر خواهد شد. محرز درباره آخرین وضعیت واکسن ایرانی کرونای «کووایران برکت»، گفت: در اواخر فرآیند فاز یک کارآزمایی بالینی قرار داریم به طوری که در حال حاضر تمام ۵۶ داوطلب، دوز اول واکسن و ۳۰ نفر هم دوز دوم واکسن را دریافت کردهاند که بتدریج سایر داوطلبان هم دوز دوم را دریافت کرده و سپس نتایج برای بررسی و اخذ مجوز آغاز فاز دوم به سازمان غذا و دارو ارسال میشود.
عضو علمی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: پس از اتمام کارآزمایی بالینی در مرحله نخست یعنی فاز اول، در ماه آینده 500 نفر دیگر مورد آزمایش این نوع واکسن قرار خواهند گرفت؛ علاوه بر این پس از اتمام فاز دوم، کارآزمایی را آغاز خواهیم کرد تا بتوانیم هر چه زودتر واکسن را با رعایت همه ضوابط به مصرف برسانیم. محرز با بیان اینکه امکان این وجود دارد که فاز دوم و سوم مطالعه بالینی ادغام شود، افزود: در صورتی که سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را صادر کند، میتواند فاز ۲ و ۳ را به صورت ادغام شده پیش ببرد. به هر حال ما برای آغاز و انجام هر مرحلهای باید از سازمان غذا و دارو مجوز دریافت و سپس کارمان را آغاز کنیم. این موضوع بخوبی پیش میرود و انشاءالله بزودی از این واکسن و واکسنهای دیگر بهرهمند خواهیم شد. محرز درباره شرایط احراز مجوز مصرف اورژانسی برای یک واکسن، گفت: اول باید میزان احتیاج جامعه را بررسی کنیم. قبل از اینکه جهشهای بیشتری از سوی ویروس رخ دهد که ممکن است این جهشها به گونهای باشند که واکسن بر روی ویروس موثر نباشد، باید اقداماتی انجام شود. وی اظهار کرد: اکنون فاز سوم را در بسیاری از کشورها پیش میبرند. به عنوان مثال یک واکسن چینی که هنوز مجوز نهایی را دریافت نکرده است، در ترکیه و دوبی همه در مرحله فاز سوم وارد پروژه آنها شدند و واکسن را دریافت کردند. محرز درباره عوارض و نتایج فاز اول مطالعه بالینی واکسن ایرانی کرونای «کووایران برکت» گفت: البته نتایج باید بعدا اعلام شود اما به طور کلی واکسن عارضهای نداشته است، البته تاثیرگذاری آن بیشتر در فاز دوم مطالعه مشخص میشود. باید نتایج به صورت دقیق استخراج و سپس اعلام شود.
***
ضرورت اعمال سریعتر سیاستهای کنترلی برای پیشگیری از بروز چهارم
رئیس تیم واکنش سریع «کووید-19» در کشور، ضمن تشریح وضعیت اپیدمی و همچنین گزارشهای مربوط به گردش ویروس جهشیافته در کشور، اظهار کرد: طغیان شدید اپیدمی یا بروز پیک چهارم، سرنوشت محتوم کشور نیست و این مساله تماما به رفتار مردم و اعمال سریعتر سیاستهای کنترلی از سوی مسؤولان بستگی دارد. دکتر حمید سوری، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا در گفتوگو با ایسنا با اشاره به آخرین وضعیت اپیدمی «کووید-19» در کشور، اظهار کرد: به دنبال اجرای اقدامات موثر در کنترل اپیدمی از جمله طرح محلهمحور مقابله با کرونا و همچنین اعمال محدودیتهای سخت کرونایی، در 3 ماه گذشته شاهد روند چشمگیر کاهش موارد ابتلا، بستری و مرگهای ناشی از ویروس کرونا بودیم، با این حال متاسفانه شواهد اخیر نشاندهنده تحرکات و تغییرات روند اپیدمی در برخی مناطق کشور است. این استاد اپیدمیولوژی در ادامه با اشاره به راهکارهایی برای پیشگیری از اثرگذاری جهشهای ویروس بر طغیان اپیدمی در جوامع، اظهار کرد: شناسایی سریع کانونهای آلودگی و واکنش سریع نسبت به کنترل اپیدمی در این مناطق نخستین راهکار است. این واکنش میتواند با توجه به شرایط اپیدمی از اعمال محدودیتهای شدید و جدی یعنی قرنطینه کامل منطقه تا اقدامات سادهتر را شامل شود. وی شناسایی و رصد نقشه جغرافیایی ویروس با هدف پیشگیری از گسترش ویروس جهشیافته را اقدام اساسی بعدی دانست و گفت: در این راستا باید ورود مسافران از کشورهای درگیر به صورت جدی رصد و رهگیری شود و خود مسافران هم باید حداقل تا ۲ هفته در قرنطینه بمانند و با هدف پیشگیری از شیوع ویروس جهشیافته از حضور در جمع و دید و بازدید پرهیز کنند ولی متاسفانه این مساله به خاطر ورود بدون نظارت افراد از مرزهای رسمی و غیررسمی و همچنین عدم مراعات قرنطینه از سوی مسافران با چالشهایی روبهرو است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
وزیر آموزش و پرورش خبر داد
پرداخت مطالبات معلمان حقالتدریس تا پایان سال
وزیر آموزشوپرورش از پرداخت قسط اول طلب معلمان حقالتدریس خبر داد و در عین حال گفت: قسط دوم مطالبات معلمان حقالتدریس تا پایان سال پرداخت میشود. محسن حاجیمیرزایی از معلمانی که به دریافتی حقالتدریس سال تحصیلی گذشته خود معترض هستند، خواست به ادارات آموزشوپرورش مراجعه کنند.
***
آغاز بارش برف و باران در ۱۶ استان
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور و آغاز بارشها در ۱۶ استان گفت: پیامد ورود این سامانه، بارش باران و برف، وزش شدید باد، کاهش دما، در ارتفاعات بارش برف، در مناطق جنوبی کشور وقوع رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد بارش تگرگ خواهد بود. صادق ضیائیان در گفتوگو با ایسنا افزود: بر اساس آخرین خروجی مدلهای هواشناسی یکشنبه سامانه بارشی از مرزهای غربی وارد کشور میشود و برخی از مناطق استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، غرب مازندران، قزوین، البرز و ارتفاعات تهران، کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، شمال مرکزی، ایلام و ارتفاعات خوزستان را تحت تاثیر قرار میدهد. به گفته ضیائیان، پنجشنبه (۳۰ بهمنماه) گستره فعالیت این سامانه بارشی در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، جنوب غرب، جنوب، دامنههای زاگرس مرکزی و جنوبی و ارتفاعات کرمان خواهد بود. وی اضافه کرد: جمعه (اول اسفندماه) در برخی مناطق نوار شمالی کشور، شمال شرق، دامنههای زاگرس جنوبی و ارتفاعات کرمان بارش پراکنده رخ خواهد داد. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اضافه کرد: شنبه (۲ اسفندماه) سامانه بارشی جدیدی از مرزهای غربی به کشور وارد و در شمال غرب، غرب، سواحل غربی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پیشبینی میشود. مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به کاهش دما در کشور اظهار کرد: روز پنجشنبه (۳۰ بهمنماه) در نیمه غربی و روز جمعه (اول اسفندماه) در نیمه شرقی کشور کاهش محسوس دما رخ میدهد و این کاهش دما حدود ۸ تا ۱۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.
***
صدور دفترچههای بیمه کاغذی تا فردا
مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی گفت: ضریب نفوذ نسخهنویسی الکترونیک تاکنون پیشرفت خوبی داشته؛ با این وجود الزامی برای نسخهنویسی الکترونیک ایجاد نکردیم. مصطفی سالاری در نشست خبری حذف دفترچههای بیمه درمان کاغذی این سازمان با بیان اینکه از لحاظ فنی امکان نسخهنویسی در مطبها، درمانگاهها، بیمارستانها و مراکز پاراکلینیکی فراهم شده است، گفت: به این معنا که یا در سامانه سازمان ارائه خدمت شود یا اگر خودشان دارای سامانهای بودند با یک نرمافزار واسط به سامانه ما متصل میشوند و در واقع کار جدیدی انجام نمیدهند و همان کار سابق را انجام میدهند و در سامانه ما هم ثبت میشود. مدیرعامل سازمان تامیناجتماعی با بیان اینکه اگر پزشکی امکان و تمایلش را دارد نسخهنویسی الکترونیک را انجام میدهد اما اگر این امکان و تمایل نبود با ۲ فرض مواجهیم، گفت: از اول اسفند دفترچه جدیدی صادر نمیکنیم اما بیمهشدگان میتوانند دفترچههای موجودشان را همچنان استفاده کنند. تا ۳۰ بهمن هم دفترچه صادر میشود اما از آن به بعد دفترچه جدیدی صادر نمیشود. برای صدور دفترچه جدید نیازی به مراجعه به شعب نیست. در این صورت اگر دفترچه نبود، پزشک میتواند در نسخه سربرگش نسخه را بنویسد که تحت پوشش ما خواهد بود و فرد به هر جا برود خدمات درمانی را با پوشش تامیناجتماعی دریافت میکند. وی بار دیگر تاکید کرد اول اسفند، زمان توقف صدور دفترچه جدید است که این به معنای حذف کامل دفترچههای بیمه نیست.
***
رایزنی برای افزایش مستمری هر مددجو به ۵۰۰ هزار تومان
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد درباره وضعیت پرداخت مستمریها گفت: در حال حاضر مستمری برای یک نفر حدود ۲۰۰ هزار تومان و حداکثر پرداختی به یک خانواده ۶۲۰ هزار تومان است که این ناکافی است و در بودجه امسال در مجلس شورای اسلامی و دولت در این باره رایزنی کردیم. پیشنهاد ما برای مستمری یک نفر حداقل ۵۰۰ هزار تومان است. به گزارش ایسنا، حسین خدرویسی گفت: اولویت اول ما توانمندسازی مددجویان در بخشهای مختلف است که این توانمندسازی از طریق خدمات پایه اشتغال و درآمدزایی باثبات و حمایت و سلامت خانواده و ارتقای کیفیت خدمات اجتماعی است. البته پیوست همه این فعالیتهای ما حوزه فرهنگی و مذهبی است. وی در ادامه تصریح کرد: امداد در حال حاضر با ارائه برنامهای منسجم که در حال تدوین است، بنا دارد با امداد الکترونیک و یکپارچه، خدمات بخشهای مختلف را به مددجویان ارائه کند. وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامههای کمیته امداد برای سالمندان توضیح داد: در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار سالمند از افراد و خانوادهها تحت پوشش ما هستند.
***
انتقاد از کوچک شدن پیادهروها برای احداث مسیر دوچرخه
عضو شورای شهر تهران از کوچک شدن پیادهروها برای ساخت مسیر دوچرخه انتقاد کرد. به گزارش ایسنا، حجت نظری در دویستوهفتادوسومین جلسه شورا در تذکری با انتقاد از استفاده از مسیر پیادهروها برای ساخت مسیر دوچرخه گفت: متاسفانه این بحث به رغم اینکه اتفاق خوبی است که در این دوره مدیریت شهری رخ داده اما به واسطه ناهماهنگی بین ستاد و مناطق مشکلاتی را برای تردد مردم ایجاد کرده است. در حالی که ما در راستای شعار انسانمحوری خواستیم تردد خودرو با سوخت فسیلی را محدودتر کنیم اما در عمل مسیر پیادهرو را کوچکتر و از آن برای مسیر دوچرخهسواری استفاده کردیم.
ارسال به دوستان
کرونا همسفر مسافران نوروزی
سفرهای بینشهری یکی از عوامل اصلی انتقال ویروس کروناست و مردم همچنان دلنگران افزایش آمار مرگومیر ناشی از این ویروس بویژه تلفات ثبتشده از نسخه انگلیسی آن هستند. این در حالی است که طبق گفته معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ستاد ملی مقابله با کرونا به صورت مشروط موافقت خود را با سفرهایی در قالب تورهای مسافرتی برای نوروز 1400 اعلام کرده است. این یعنی کرونا در کمین سفرهای نوروزی نشسته است و احتمال این میرود که با اتخاذ این سیاست، آمار تلفات ناشی از کرونا بشدت افزایش یابد. در همین رابطه ولی تیموری با تشریح اینکه طبق آخرین مصوبات و تصمیمگیریهای صورتگرفته در کمیتههای مختلف ستاد ملی کرونا، محدودیتهایی برای تردد بین شهرها در ایام تعطیلات نوروزی تصویب شده است، گفت: به دلیل ناپایدار بودن شرایط کشور به واسطه شیوع کرونا، سفرهای نوروزی همچون سال گذشته با محدودیتهایی مواجه است اما در این میان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تشریح و تبیین برنامهها و تمهیدات به عمل آمده و با معرفی ۲ راهکار سبز برای سفرهای ایمن، اعضای ستاد را برای انجام سفرها در قالب تورهای مسافرتی و نیز با رزرو مراکز اقامتی شامل هتلها، مهمانپذیرها و بومگردیهای دارای مجوز از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی متقاعد کرد. بر اساس گفته این مقام مسؤول، ستاد ملی کرونا مراکز گردشگری را در میان گروه اول مشاغل یعنی در کنار مراکز دارای فعالیت ضروری طبقهبندی کرده است؛ این در حالی است که پیش از این بخش گردشگری در گروه دوم و سوم قرار داشت. با توجه به این تصمیم ستاد ملی کرونا، مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری دارای مجوز کشور باز خواهند بود و مجاز به ارائه خدمات در ایام نوروز هستند و در عین حال از فعالیت مراکز اقامتی و به طور کل تاسیسات گردشگری بدون مجوز جلوگیری به عمل خواهد آمد.
بر این اساس برپایی چادر در پارکها و نیز اسکان در مراکز متفرقه از جمله سالنهای ورزشی، کمپها، مدارس و... ممنوع است و مسافران به مراکز اقامتی سراسر کشور هدایت خواهند شد اما نکته قابل تامل در این زمینه، جلوگیری از شکلگیری سفرهای انبوه و بیبرنامه است که خود از ظرفیت بالایی جهت انتقال و گسترش ویروس کرونا برخوردار است. به هر صورت باید توجه داشت که عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی میتواند بهار را به پاییزی غمبار برای مردم کشورمان بدل کند و خستگی را بیش از پیش بر تن کادر درمان به جا بگذارد. با نگاهی به آمار ثبتشده میزان تلفات ناشی از ویروس کرونا در فروردینماه سال جاری، میتوان به این نتیجه رسید که اگر در انجام سفرها دچار آشفتگی نشویم و تصمیمات عجولانه برای احیای اقتصادی بخش گردشگری نگیریم، میتوانیم بهار پیش رو را سبزتر از آنچه متصور است بگذرانیم.
ارسال به دوستان
فوتیهای کرونا زیر 100 نفر، مبتلایان بالای 8 هزارنفر
آمار جانباختگان کرونا در کشور همچنان زیر 100 نفر در شبانهروز گزارش میشود. به گزارش« وطن امروز»، با آنکه آمار قربانیان به بیماری «کووید-19» در چند هفته اخیر کمتر از 100 نفر در یک شبانهروز است اما نشانههایی از شیوع ویروس جهشیافته نگرانیهایی را برای کادر پزشکی و مردم ایجاد کرده است، چرا که این نوع ویروس قدرت سرایتپذیری و مرگومیر بالایی دارد. سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته از شناسایی ۸۰۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: متاسفانه در شبانهروز گذشته ۸۹ هموطن دیگر به دلیل ابتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۲۸ بهمن و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸ هزار و ۱۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۶۹۰ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۵۳۴ هزار و ۳۴ نفر رسید.
وی افزود: متاسفانه در طول این مدت ۸۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۹ هزار و ۱۱۷ نفر رسید.
لاری ادامه داد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۳۱۰ هزار و ۸۲۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. وی افزود: ۳ هزار و ۶۹۶ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. به گفته وی، تاکنون ۱۰ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۴۹۹ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. لاری تاکید کرد: بر اساس آخرین تحلیلها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. به گفته وی، شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
ارسال به دوستان
توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام شد
بهرهبرداری از طرح ملی اتانگیری در استانهای فارس و بوشهر
با راهاندازی پروژههای صنعتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ۲ استان فارس و بوشهر، 20 هزار نفر در این بخش مشغول کار خواهند شد. به گزارش «وطن امروز»، دیروز با حضور محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی حضرت امام چند طرح صنعتی در دو استان جنوبی کشور به بهرهبرداری رسید، از جمله طرح ملی و عظیم اتانگیری از گاز طبیعی در شهرستان مُهر استان فارس و عسلویه بوشهر. در جریان سفر یکروزه محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به مناطق صنعتی ۲ استان بوشهر و فارس، «مجتمع استحصال اتان پارسیان» با ظرفیت ورودی 75 میلیون مترمکعب گاز در روز به طور آزمایشی به بهرهبرداری رسید. در این مراسم که مدیران عامل هلدینگ انرژی گروه اقتصادی تدبیر، شرکت نفت پارس و شرکت پالایش پارسیانسپهر حضور داشتند، با دستور محمد مخبر، فرآیند اتانگیری در این مجموعه آغاز شد. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام پس از بازدید هوایی از این مجموعه بزرگ ـکه در شهرستان مُهر استان فارس قرار داردـ درجمع خبرنگاران گفت: با افتتاح این پالایشگاه گام بلندی در حوزه محیطزیست و جلوگیری از وجود مواد آلاینده در گاز طبیعی و همچنین جلوگیری از خامسوزی مواد ارزشمند داخل گاز طبیعی که در مصارف خانگی تبدیل به دود و مواد آلاینده میشود برداشته شد. وی افزود: میزان خوراک ورودی این مجموعه روزانه 75 میلیون مترمکعب یعنی معادل تولید گاز در ۳ فاز پارس جنوبی و تولیدات آن سالانه 3/3 میلیون تن انواع الپیجی و کاندنسیت (میعانات گازی) است که 2 میلیون تن از این محصولات صادر خواهد شد که مبلغ قابل توجه یک میلیارد دلار ارزآوری در سال برای کشور خواهد داشت. مخبر در ادامه به فناوری استفادهشده در این مجتمع اشاره کرد و گفت: به جرأت ادعا میکنیم که بهروزترین تکنولوژی و فناوریهای روز جهان در این حوزه با تکیه بر دانش متخصصان داخلی در این پالایشگاه به کار گرفته شده و با راهاندازی آن جهش قابل توجهی در صنعت نفت کشور رخ خواهد داد.
وی افزود: از دیگر ویژگیهای متمایز این مجموعه، توان بازیافت 95 درصدی اتان است که بالاترین توان خلوص در کشور به حساب میآید. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با اشاره به بحث ایجاد اشتغال از طریق بهرهبرداری از این طرح گفت: یکی از اهداف ستاد در این گونه پروژهها، تاکید بر ایجاد اشتغال و توسعه مناطق محروم است؛ در همین طرح بیش از 5000 شغل مستقیم و حدود 20 هزار شغل غیرمستقیم ایجادشده است. وی خاطرنشان کرد: در سال جهش تولید و تحت شدیدترین تحریمهای ظالمانه، راهاندازی طرح ملی استحصال اتان که تا پایان امسال به بهرهبرداری کامل خواهد رسید، نگینی بر تولید ملی و نماد توان متخصصان داخلی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|