|
ارسال به دوستان
روایتی از سفر تاریخی رهبر انقلاب به کردستان پس از 11 سال خواندنی میشود
همپای مسافر اردیبهشت
گروه فرهنگ و هنر: روایت سفر رهبر انقلاب به کردستان با عنوان «همپای مسافر اردیبهشت» نوشته مهدی قزلی بزودی توسط انتشارات خط مقدم منتشر میشود. این کتاب که از زمان تالیف آن بیش از یک دهه میگذرد، روایتی متفاوت از سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به کردستان در سال 88 خواهد بود و مهدی قزلی تمام تلاش خود را کرده تا با نگاهی تیزبین، سفرنامهای جذاب از این سفر ماندگار روایت کند. در بخشی از این کتاب که پس از گذشت سالها از زمان تالیف در نهایت طی یکی دو ماه آینده روانه بازار نشر خواهد شد، آمده است: «یک نفر بلند شد و با صدای بلند گفت:
گفتند که عاشقی و آرام نهای
در بند خیال خم ابروی کهای؟
گفتند بگو! به قصد قربت گفتم
سیدعلی حسینیخامنهای
حاضران صلوات فرستادند و آن مرد ادامه داد: ضمن خیرمقدم به مناسبت تشریففرمایی مقام عظمای ولایت، حضرت امام خامنهای علیهالسلام به خطه سر سبز کردستان... آقا بین حرف مرد آمد و گفت: بفرمایید علیهالرحمه...
بعد خود آقا و حاضران خندیدند ولی مرد انگار از قبل همه حرفهایش را حفظ کرده باشد. بدون توجه به حرف ایشان و خنده طلبهها ادامه داد».
اما نگارش کتاب «همپای مسافر اردیبهشت» برای نویسنده آن (مهدی قزلی) در سال 88 بسیار خوشیمن بوده است به طوری که این نویسنده شاخصترین آثارش را طی یک دهه اخیر به رشته تحریر درآورده است، همچنین این نویسنده طی 11-10 سال اخیر بارها در دیدار اهالی فرهنگ و هنر با مقام معظم رهبری حضور داشته و در این دیدارها چندین اثر خود را به مقام معظم رهبری تقدیم کرده است؛ یکی دو اثرش هم مورد توجه و عنایت مقام معظم رهبری قرار گرفته است که از این میان میتوان به کتاب «پنجرههای تشنه» اشاره کرد.
این اثر شامل روزنوشتهای قزلی از انتقال ضریح امام حسین علیهالسلام از قم به کربلا بوده است که مورد توجه ایشان قرار گرفت؛ مهدی قزلی چندی پیش در افتتاحیه سیزدهمین دوره پویش مطالعاتی روشنا درباره این کتاب و توجه رهبری به این اثر روایت جالبی ارائه داد.
مهدی قزلی با اشاره به تقریظ رهبری بر این کتاب گفت: از سال ۸۸ در جلسات شعرا با رهبر انقلاب در نیمه ماه رمضان حضور داشتم و حاشیهنویسی میکردم اما در سالی که این کتاب را نوشته بودم و به حضرت آقا تقدیم کرده بودم، سعی داشتم در زمان افطار در کنار ایشان باشم تا گفتوگوها را بشنوم و در حاشیهنویسیهایم استفاده کنم.
حضرت آقا وقتی از کنارم رد شدند، ایستادند و من را با نام قَزَلی صدا کردند. کمی درباره کتاب پرسیدند و من را مورد تفقد قرار دادند. بعد از آن حضرت آقا نام من را درست تلفظ کردند و فهمیدم نخستینبار هم که قَزَلی گفته بودند به متن کتاب و ماجرای آقای پارچهباف اشاره داشتهاند که این نشان از دقت ایشان در خواندن کتاب داشت.
ایشان بعد از افطار هم من را صدا کردند و درباره کتاب و حواشی آن سوالاتی پرسیدند که نشان از دقتشان داشت. وقتی ایشان در بیمارستان بستری بودند هم به همراه جمعی از نویسندگان و هنرمندان خدمتشان رسیده بودیم که در آخر دیدار من را صدا کردند و برای نوشتن این کتاب ابراز لطف کردند.
قزلی افزود: من کتاب را ۱۶ اردیبهشت سال ۹۳ به دست یکی از اقوام حضرت آقا دادم تا به ایشان برساند و بعدها دیدم یادداشت ایشان به تاریخ ۲۸ اردیبهشت نوشته شده و این نشان میدهد ایشان کتاب را در همین محدوده ۱۲ روزه مطالعه کردهاند.
نویسنده کتاب پنجرههای تشنه تصریح کرد: بعد از زلزله بم به این شهر رفتم و دیدم که خانهها چنان تخریب شدهاند که حتی خیابانها و کوچهها قابل تشخیص نیستند اما یک خانه در آن میان، سالم بود. من حس میکنم اگر وجود من در طول عمرم دچار زلزله شود، نوشتن این کتاب مثل همان سازه محکمی است که با زلزله تخریب نمیشود. اعتراف میکنم حتی یک صدم آن حال و هوا را نتوانستهام منتقل کنم اما برایم یقین شد که حبلالمتین امام حسین علیهالسلام در جفرافیای کشور ما باعث شده که هیچ اتفاقی نتواند آن را به زمین بزند و نابود کند.
ارسال به دوستان
روایت زندگی شهید مدافع سلامت با «طبیب مهر»
کتاب «طبیب مهر؛ روایت زندگی شهید دکتر حبیبالله پیروی» نوشته شیرین نیرومنش توسط انتشارات واژهنگار منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «طبیب مهر؛ روایت زندگی شهید دکتر حبیبالله پیروی» نوشته شیرین نیرومنش بتازگی توسط انتشارات واژهنگار منتشر و راهی بازار نشر شده است. حبیبالله پیروی، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فوقتخصص جراحی عروق و عمومی سال گذشته در ابتدای ورود بیماری کرونا به ایران، به این ویروس مبتلا شد و پس از چند روز درگذشت. او متولد سال ۱۳۳۶ بود و دوران نوجوانی خود را به عنوان یکی از شاگردان شهید محمدعلی رجایی در دبیرستان کمال محله نارمک تهران گذراند. او سال ۶۲ مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دریافت کرد و در سالهای دفاعمقدس یکی از اعضای ثابت تیم اضطراری بود و در عملیاتهای مختلف شرکت کرد. پیروی سال ۶۶ مدرک جراحی عمومی و سال ۶۹ مدرک فوقتخصص خود را در زمینه جراحی عروق دریافت کرد. او سال ۶۷ به استادیاری، سال ۷۴ به دانشیاری و سال ۷۹ هم به درجه استادی جراحی رسید. دکتر پیروی را یکی از میراثداران دکتر ایرج فاضل میدانند. ریاست بیمارستان آموزشی امام حسین(ع)، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بنیانگذاری مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت از دیگر سوابق کارنامه کاری او است. پیروی علاوه بر موارد آموزشی و ارائه مقالات علمی مختلف، سال ۸۴ جایزه بینالمللی جراحی عروق را از دانشگاه کمبریج انگلستان دریافت کرد. کتاب «طبیب مهر» دربرگیرنده خاطرات این شهید سلامت است که توسط شیرین نیرومنش، متخصص زنان و زایمان و همسر شهید پیروی گردآوری و تألیف شده است. این کتاب با مقدمهای از سیدعلی مرعشی، فوقتخصص عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نویسنده اثر همراه شده است. عناوین خاطرات مندرج در این کتاب بهترتیب عبارتند از: شکفتن، یار دبستانی، زندگی، تلاقی، بحبوحه انقلاب، یک پیشنهاد، مبارزه، زندگی حرفهای، بالندگی، سلوک، همنشین، دوست، یکخویشاوند یکهمکار، مرکز نانو و دانشکده فناوری نوین، شاگرد به مثابه حبیب، سجایای اخلاقی، استاد به مثابه پدر، متانت، صمیمیت، پدرانه، آفتابی که خیلی زود از ما غروب کرد و روزنهای به دلتنگی. ارسال به دوستان
تلویزیون
کارگردان ستایش «یاور» را برای رمضان آماده میکند
سازندگان سریال «یاور» به دلیل زمان کوتاهی که تا ماه رمضان باقی مانده است و به جهت تسریع در تولید این سریال با 2 گروه کار خود را پیش میبرند. به گزارش «وطنامروز»، تصویربرداری سریال رمضانی «یاور» به تهیهکنندگی آرمان زرینکوب، این روزها در تهران ادامه دارد. بنا بر این گزارش، به دلیل زمان کوتاهی که تا ماه مبارک رمضان باقی مانده است و به جهت تسریع در تولید این سریال، سازندگان با ۲ گروه کار خود را پیش میبرند. گروه اول به کارگردانی سعید سلطانی مشغول کارند و گروه دوم را اصغر نعیمی کارگردانی میکند. سعید مطلبی که سریال ستایش، ماه و پلنگ و... را نوشته بود، در «یاور» نیز در مقام نویسنده حضور دارد. داریوش ارجمند، محمد حاتمی، زهرا سعیدی، شبنم فرشادجو، فقیهه سلطانی و علی باقری از بازیگران این سریال هستند. پیش از این «دوزخ، برزخ، بهشت» به عنوان نام این سریال انتخاب شده بود. از جمله سریالهای مناسبتی سعید سلطانی میتوان به «شکرانه» برای رمضان ۸۶، «مامور بدرقه» رمضان ۸۷ و «سر به راه» در نوروز ۹۴ اشاره کرد.
***
«نوروز رنگی» از اول فروردین روی آنتن شبکه ۵
سریال «نوروز رنگی» ساخته علی مسعودی اول فروردین از شبکه ۵ سیما پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، سریال «نوروز رنگی» به کارگردانی علیرضا مسعودی ماجرایی طنز از دل اتفاقات دهه ۶۰ در کوچه پس کوچههای مشهد است که برای پخش در ایام نوروز ۱۴۰۰ از شبکه ۵ سیما آماده شده است. در این سریال بازیگرانی نظیر رابعه اسکویی، جواد خواجوی، هادی عاملهاشمی، یوسف تیموری، شهرام قائدی، پریسا مقتدی، ماهان عبدی، محمد اسلامی، سینا رازقی و حمیدرضا حافظشجری به ایفای نقش میپردازند. «نوروز رنگی» به کارگردانی علیرضا مسعودی و تهیهکنندگی اکبر تحویلیان، یکشنبه اول فروردین از شبکه ۵ سیما پخش میشود.
ارسال به دوستان
روایت جلال مقامی از دوبله فیلم «محمد رسولالله»
به رهبر انقلاب گفتم لذت دوبله فیلم «محمد رسولالله» تکرار نشدنی است
جلال مقامی درباره آخرین وضعیت جسمیاش گفت: نمیتوانم به صحنه دوبله بازگردم، البته اگر حالم هم خوب شود دیگر بازنمیگردم چون فکر میکنم دیگر بسمان است و باید برای نسل جدید دوبله آرزوی موفقیت کنیم.
به گزارش «وطنامروز»، وی درباره دوبله فیلم «محمد رسولالله» و کاراکتر جعفر بن ابیطالب، تصریح کرد: زمانی برنامهای در رادیو صبحهای جمعه پخش میشد به نام «سرزمین نور» که زندگینامه پیامبر اسلام بود، من این برنامه را اجرا میکردم. بعد از مدتی رهبر انقلاب تیم این برنامه رادیویی را دعوت کردند و محضر ایشان رسیدیم. در آن دیدار از من درباره دوبله محمد رسولالله سوال شد که من به حضرت آقا گفتم: من در طول این همه سال دوبله که پشت میکروفنم، لذتی که برای این نقش و حضور در دوبله این فیلم بردم، هیچوقت تکرار نمیشود. هنوز هم میگویم آن نقش را باید از همه کارهایی که کردهام جدا کنید. واقعاً در زمان دوبله این کار، احساس نمیکردم در استودیو، فیلم دوبله میکنم.
مقامی خاطرنشان کرد: به خاطر دوبله این فیلم به مکه مکرمه مشرف شدم. در حالی که این نقش را میگفتم، مثل این بود که جای دیگری بودم و علیرغم اینکه نقش کوتاهی بود اما جعفر بن ابیطالب در فیلم «محمد رسولالله» بسیار نقش مؤثری داشت. همه کسانی که به من زنگ میزنند، میخواهند راجع به این نقش و سکانس حرف بزنم، چون خدا را شاکرم که درست بیان شده است.
وی ادامه داد: همزمان با این ایام مبارک، شایسته است تلویزیون بیشتر به جاری و ساری شدن مسیر دین و معرفت در خانوادههای ایرانی توجه کند که خوراکهای شائبهبرانگیز و شبههآور غربی نتواند ذهن جامعه را مشوش کند. فراهم کردن غذاهای اصیل معنوی در تلویزیون آثار مثبتی را به جا میگذارد؛ زبان و روش رسانهایهای ما مملو از هنر است و این هنرمندی به کار درسهای معرفتی و توحیدی میآید.
این دوبلور در پایان گفت: رسانه ملی میتواند با برنامههای مناسب به فکر تغییر فرهنگ در جامعه باشد و با زبان هنر و هنرمندی، معرفت را به بشریت بیاموزیم؛ این همان الزامات ساخت برنامههای مناسب دینی و مذهبی تلویزیون است که البته باید در راستای آثار نمایشی که بسیار تأثیرگذارند نیز گامهای جدی برداشته شود.
ارسال به دوستان
۴ بازیگر سرخپوست به فیلم جدید اسکورسیزی اضافه شدند
«قاتلان ماه کامل» پروژه جدید مارتین اسکورسیزی، ۴ بازیگر سرخپوست را به جمع بازیگرانش افزود تا در کنار لئوناردو دیکاپریو و رابرت دنیرو، جلوی دوربین بروند. به گزارش «وطنامروز»، اعضای جدید گروه بازیگران فیلم «قاتلان ماه کامل» معرفی شدند. تانتو کاردینال، کارا جید میرز، جانیی کالینز و جیلان دیون بازیگران سرخپوست به گروه بازیگران فیلم بعدی اسکورسیزی افزوده شدند. این پروژه که با اقتباس از کتاب پرفروش دیوید گرین ساخته میشود، درباره مجموعهای از قتلها در قبیله اوسیج در دهه ۱۹۲۰ اوکلاهماست که به دلیل پیدا شدن نفت در قلمروشان به ثروت رسیدند. کاردینال که بازیگر «با گرگها میرقصد» بوده در نقش لیسی کیو، مادر کالی بورکهارت که نقشش را لیلی گلداستون بازی میکند، جلوی دوربین میرود. میرز، کالینز و دیون نیز نقش خواهران کالی یعنی آنا، ریتا و مینی را بازی میکنند. پیشتر اعلام شده بود جسی پلیمونس هم از بازیگران این فیلم خواهد بود. اسکورسیزی تهیهکننده و کارگردان فیلم بر مبنای فیلمنامهای است که اریک راث نوشته است. همچنین دی کاپریو هم از تهیهکنندگان فیلم است.
کاردینال که متولد آلبرتاست، تاکنون در بیش از ۱۰۰ فیلم و سریال تلویزیونی بازی کرده است. وی با ایفای نقش بومیان آمریکا راهش را به صنعت فیلم باز کرد. وی جایزه جنرال گاورنور کانادا را که بالاترین افتخار کانادا در زمینه هنر است در کارنامه دارد و جایزه سینمایی ارلی گری این کشور را هم دریافت کرده است. میرز از قبیله ویچیتاست که در فینیکس متولد شده و در شهری کوچک از آریزونا بزرگ شده است. وی نیز بازیگر فیلمهای متعددی بوده است. کالینز نیز که از قبیله سیوکس از مونتاناست در رشته بازیگری دانشگاه مکزیکو فارغالتحصیل شده است. دیون نیز بازیگر کانادایی است که کارش را با بازی در سریالهای کوچک تلویزیونی شروع کرد.
ارسال به دوستان
دستانداز در مسیر شوخی با مسائل روز
کارگردان مجموعه نوروزی «دستانداز» از محدودیتها در تولید مجموعههای طنز سخن گفت و بیان کرد این محدودیتها نگرانکننده است. به گزارش«وطنامروز»، شهاب عباسی، کارگردان مجموعه «دستانداز» که نوروز ۱۴۰۰ پخش خواهد شد، درباره این مجموعه بیان کرد: این مجموعه از چند آیتم کوتاه تشکیل شده است و فضایی مشابه «خندهبازار» دارد و البته در مضامین، تفاوتهایی هم دارد. وی درباره اینکه مخاطب امروز چقدر از مجموعههای آیتمی استقبال میکند، بیان کرد: کارهای آیتمی هنوز با استقبال مواجه میشود و مخاطب خود را دارد. به نظرم همه جا میشود این آیتمهای کوتاه را دید، چه در مکانهای عمومی مثل فروشگاه، مترو و محل کار و چه در خانه، به هر حال مخاطب با آنها ارتباط برقرار میکند. کارگردان «خندهبازار» با اشاره به نگرانی خود از ساخت مجموعه طنز «دستانداز» عنوان کرد: نگرانی من درباره محدودیتهای رو به افزایش و سختگیرانه در زمینه ساخت اینگونه آثار است که باعث میشود ما در حوزه شوخیسازی و تامین محتوای سیاسی، فرهنگی و حتی ورزشی محتاطانهتر عمل کنیم و متاسفانه در پرداخت به موقعیتهای اجتماعی و موضوعات روز دست به عصا حرکت کنیم. عباسی درباره شوخی با چهرههای هنری و ورزشی در این مجموعه عنوان کرد: فعلا در مقطع عید بخش پارودی نداریم اما در زمانهای دیگر به این نوع شوخیها نیز فکر خواهیم کرد. وی درباره دلیل رکود تولید مجموعههای طنز در چند سال اخیر بیان کرد: یکی از دلایل این موضوع همین محدودیتهاست، گاهی هم متنهای محکم و درست نداریم. در عین حال شرایط را هم باید همیشه در نظر گرفت، مثل کارگردانی که همه فیلمهایش خوب از آب در نمیآید در هر کاری هم ممکن است طبق شرایطی که به وجود آمده یک شوخی یا خروجی نهایی، جذاب درنیاید. «دستانداز» مجموعه طنز نوروزی شبکه نسیم است که در ۹۰ قسمت ساخته میشود و ۱۵ قسمت آن نوروز ۱۴۰۰ روی آنتن میرود. ارسال به دوستان
«23 نفر» و «منطقه پرواز ممنوع» به نوروز رسیدند
فیلمهای سینمایی «خروج»، «23 نفر» و «منطقه پرواز ممنوع» برای اولینبار نوروز از تلویزیون پخش خواهند شد. به گزارش «وطنامروز»، در ایام نوروز طبق روال هر ساله، فیلمهای سینمایی بسیاری از شبکههای مختلف تلویزیون روی آنتن خواهند رفت که بخشی از آنها به سینمای ایران تعلق دارد.
در نوروز 1400 نیز به روال هر ساله چند فیلم سینمایی ایرانی انتخاب شده که از جمله آنها میتوان به خروج، 23 نفر و منطقه پرواز ممنوع اشاره کرد.
فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا سال 98 ساخته شده و در آن فرامرز قریبیان، پانتهآ پناهیها، جهانگیر الماسی، سام قریبیان، کامبیز دیرباز، گیتی قاسمی، محمدرضا شریفینیا، محمد فیلی، مهدی فقیه، رامین پورایمان، محسن صادقینسب، آتش تقیپور، اکبر رحمتی و حمید ابراهیمی ایفای نقش کردهاند.
این فیلم داستان گروهی از کشاورزان روستایی را روایت میکند که شرکت سهامی آب، هنگام تخلیه سد آب شور به اشتباه آب را روانه زمینهای کشاورزی آنها میکند و باعث خرابی تمام محصولات آنها میشود. آنها پس از آن که از طریق مسؤولان سد، دهیار، بخشدار و امام جمعه موفق به حل مشکلشان نمیشوند، تصمیم میگیرند نزد رئیسجمهور بروند و...
فیلم سینمایی« 23 نفر» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیهکنندگی مجتبی فرآورده، روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است سال ۱۳۶۱ که در جریان جنگ ایران و عراق به اسارت نیروهای عراقی درآمدند. به همین دلیل، بازیگران این فیلم همگی نوجوان هستند.
«منطقه پرواز ممنوع» در ژانر کودک و نوجوان ایرانی به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر و تهیهکنندگی حامد بامروتنژاد است.
منطقه پرواز ممنوع روایتگر داستان ۳ نوجوان است که در حین آماده شدن برای مسابقه ساخت پهپاد، با پیدا شدن یک یوزپلنگ در حوالی محل زندگیشان، وارد مسائل و درگیریهای مختلف و مهیجی میشوند. با این حال موضوعاتی همچون مدافعان حرم، فعالیتهای علمی دانشآموزان، دستاوردهای علمی، فناوری و نظامی کشور و سایر موضوعات راهبردی نیز در بستر یک داستان جذاب و پرکشش برای مخاطبان به تصویر کشیده میشود.
فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» با ۵ میلیارد و ٩٠٠ میلیون تومان فروش بلیت در سینماتیکت و یک میلیارد و ۲٠٠ میلیون تومان فروش در مناطق و شهرهای فاقد سینما توسط سامانه توزیع عماریار (سینما سیار)، 7 میلیارد فروش را پشت سر گذاشت. سید هادی حجازیفر، محمد فیلی، متین پاکزاد، متین کرمانی، علیرضا اکبری، علی زکریایی، زینالعابدین تقیپور و بهار نوحیان از جمله بازیگران فیلم «منطقه پرواز ممنوع» هستند.
ارسال به دوستان
سینما
«منصور» گزینه اکران نوروزی نیست
تهیهکننده فیلم سینمایی «منصور» اعلام کرد بهترین زمان برای اکران این فیلم سینمایی، فصل پاییز است. جلیل شعبانی، تهیهکننده سینما با اشاره به اینکه پروانه نمایش فیلم سینمایی «منصور» صادر شده است، به مهر گفت: در حال حاضر تصمیمی برای اکران این فیلم سینمایی نگرفتهایم و منتظر هستیم ببینیم وضعیت اکران به چه شکل خواهد بود تا بهترین زمان را برای نمایش «منصور» در نظر بگیریم. وی بیان کرد: ما در نوبت اکران نوروزی نبودیم و به همین دلیل این فیلم بیشک یکی از گزینههای اکران نوروزی نیست. این تهیهکننده سینما توضیح داد: بهترین زمان برای اکران این فیلم سینمایی، اوایل پاییز است، البته به این شرط که چرخ سینماها راه بیفتد، چرا که ما به دنبال مخاطب هستیم. شعبانی در پایان با اشاره به اینکه نسخهای که برای اکران «منصور» آماده شده همان نسخهای است که در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، گفت: امیدوارم شرایط مناسب برای اکران فیلمهای سینمایی فراهم شود.
***
تصویربرداری سریال تاریخی«جیران» ادامه دارد
تصویربرداری سریال تاریخی «جیران» به کارگردانی حسن فتحی با حضور بازیگران اصلی ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، با اتمام پیشتولید این سریال که از ماهها قبل شروع شده بود، تصویربرداری سریال تاریخی - عاشقانه «جیران» از یک ماه قبل در سکوت خبری با حضور بازیگران اصلی آغاز شد که تا امروز ادامه دارد. در این سریال تاکنون تمام بازیگران جلوی دوربین حسن فتحی رفتهاند. مجوز ساخت سریال «جیران» سال گذشته توسط ارشاد صادر شده بود. داستان این سریال پس از مرگ امیرکبیر و آشنایی ناصرالدین شاه با جیران آغاز میشود و تا حدود 6 سال از زندگی ناصرالدین شاه و جیران را دربر میگیرد. بهرام رادان، پریناز ایزدیار، امیرحسین فتحی، امیر جعفری، رویا تیموریان، مهدی پاکدل، رعنا آزادیور، کتانه افشارینژاد، ستاره پسیانی، غزل شاکری، مرتضی اسماعیلکاشی، هومن برقنورد، مهدی کوشکی، سمیرا حسنپور و مریلا زارعی بازیگران این سریال تاریخی هستند. سریال «جیران» به کارگردانی حسن فتحی و تهیهکنندگی اسماعیل عفیفه، قرار است سال ۱۴۰۰ از نمایش خانگی پخش شود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|