|
ارسال به دوستان
«وطنامروز» در گزارشی به مرور سریالهای رمضانی تلویزیون پرداخت
بازگشت ستایشیها؛ احضار ماوراییها
مصطفی پورکیانی: تلویزیون مانند سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان سریالهای مناسبتی خود را برای این ایام تدارک دیده است. تا به حال «احضار، بچه مهندس۴، یاور و رعد و برق» به عنوان سریالهای رمضانی سیما معرفی شدهاند. به گزارش «وطنامروز»، تلویزیون مانند سالهای گذشته در ماه مبارک رمضان سریالهای مناسبتی خود را برای این ایام تدارک دیده است، البته چند سالی میشود دیگر سریالهای رسانه ملی حال و هوای این ماه مبارک را ندارند و صرف پخش در این ایام در کنداکتور شبکه قرار میگیرند و گاه در هر زمان دیگری نیز قابلیت پخش دارند. شبکههای مختلف سیما از ماهها قبل در شرایط سخت کرونایی در تدارک این ماه بودند و سریالهای نمایشی خود را جهت پخش آماده کردهاند یا با سرعت بالا در حال رساندن آنها به کنداکتور شبکهاند.
در ادامه این گزارش مروری کوتاه داریم بر سریالهایی که قرار است از شبکههای مختلف سیما در ایام ماه مبارک رمضان میهمان مخاطبان خود باشند.
* شبکه یک؛ «احضار»
علیرضا افخمی که سالها پیش در ماه مبارک رمضان سریال ماورایی «او یک فرشته بود» و بعدها «پنج کیلومتر تا بهشت» را در همان فضا کارگردانی کرده بود، امسال قرار است سریال «احضار» را در همان حال و هوای ماورایی در نقد عرفانهای کاذب برای ماه رمضان شبکه اول به پخش برساند. با انجام 80 درصد تصویربردارى مجموعه تلویزیونى «احضار»، مراحل فنی همزمان در حال انجام است تا این مجموعه به تهیهکنندگی محمودرضا تخشید برای پخش در ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما آماده شود. با پایان یافتن تصویربرداری بخشهای شمال، گروه هماکنون در تهران مشغول ادامه کار هستند. در این مجموعه آرش مجیدی، رضا توکلی، نسرین نکیسا، مرتضی کاظمی، آدرینا صادقی، مینو آذرمگین، نازنین هاشمی، دینا هاشمی و میلاد میرزایی بازی دارند و به گروه بازیگران افسانه چهرهآزاد، على دهکردى، خیام وقارکاشانى، درسا بختیار، غزال نظر و صالح میرزاآقایى نیز اضافه شدهاند.
در خلاصه داستان این مجموعه آمده است: مائده و زهره دختر عمه و دختر دایی یکدیگرند. آنها همراه ۲ تن از دوستان خود، سوسن و شکیبا، برای یک سفر تفریحی عازم شمال شدهاند. اگر چه هر 4 نفر ظاهرا از دوستان صمیمی یکدیگر هستند اما یکی از آنها نسبت به مائده حسادت مىورزد و دل خوشی از او ندارد. این سفر بهانهای مىشود تا کینهورزیهای او برملا شود. با پیوستن محسن - خواستگار قبلى مائده - به این جمع حوادثی رقم مىخورد که زندگی و سرنوشت مائده و زهره را دگرگون مىکند.
* شبکه دو؛ «بچه مهندس۴»
فصل چهارم مجموعه تلویزیونی «بچه مهندس» به کارگردانی احمد کاوری و تهیهکنندگی سعید سعدی در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه دوم سیما روی آنتن خواهد رفت.
گروه تولید این مجموعه با اتمام بخشهای مربوط به مشهد، هماکنون در پایتخت مشغول تصویربرداری سکانسهای پایانی هستند. به گفته سعید سعدی، تصویربرداری این پروژه با وجود شیوع ویروس کرونا طی 5 ماه گذشته با ۲ گروه و در ۲ شیفت انجام شده تا تمام قسمتهای مجموعه برای پخش به موقع در ایام ماه رمضان آماده باشد. شاید تغییر مهم این سریال نسبت به فصلهای گذشته، تغییر بازیگر نقش «جواد» و کارگردان این مجموعه باشد که در این فصل محمدرضا رهبری جایگزین روزبه حصاری برای نقش «جواد جوادی» شد و در حالی احمد کاوری کارگردانی این فصل را برعهده دارد که ۳ فصل قبلی را علی غفاری کارگردانی کرده بود. ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، محمدرضا رهبری، مهشید جوادی، عبدالرضا اکبری، سهند جاهدی، عباس جمشیدیفر، سیاوش چراغیپور، شیوا خسرومهر، عزتالله مهرآوران، شهین تسلیمی، محمدرضا هدایتی و امید روحانی از بازیگران فصل چهارم این سریال هستند.
* شبکه سه؛ «یاور»
جدیدترین اثر سعید سلطانی به نام «یاور» با داریوش ارجمند و دیگر بازیگرانش در شرق تهران به فیلمبرداریاش ادامه میدهد تا به رقابت رمضانی تلویزیون برسد.
سریال «یاور» به تهیهکنندگی آرمان زرینکوب برای شبکه ۳ ساخته میشود. مجموعه ۳۰ قسمتی «یاور» ملودرامی اجتماعی است که قسمتهای معمایی و تم جوانمردی دارد.
در کنار داریوش ارجمند که نقش اصلی یعنی «یاور» را برعهده دارد، ارسلان قاسمی، محمد حاتمی، زهرا سعیدی، شبنم فرشادجو، امید علیمردانی، فقیهه سلطانی، مهوش افشارزاده و اسماعیل محرابی از جمله بازیگرانیاند که در این سریال حضور دارند. گفته میشود این سریال به احتمال فراوان گزینه رمضانی شبکه ۳ خواهد بود.
* شبکه پنج؛ «رعد و برق»
بهروز افخمی بعد از یک دهه دوری از تلویزیون در مقام کارگردانی سریال، سال گذشته مجموعه «رعد و برق» را در مناطق سیلزده جلوی دوربین برد. با توجه به گفتههای عوامل ساخت سریال رعد و برق، این سریال تمام تلاشش را میکند تا جزئیات ماجراهایی که در ایام سیل سال ۱۳۹۸ برای مردم اتفاق افتاد را به نمایش بگذارد و گوشهای از زحمات و مجاهدت افرادی را که در کمکرسانی به مردم از هیچ کمکی دریغ نکردند نشان دهد.
بهروز افخمی، کارگردان سریال رعد و برق درباره قصه این سریال عنوان کرد: «الان نمیتوانم درباره قصه چیزی بگویم، زیرا به دلیل بیماری کرونا و نحوه برخورد دولت با کرونا خیلی تغییرات در قصه برای ما پیش آمد و باعث شد بخشهای زیادی از سریال را که در خوزستان و لرستان میگذشت، حذف کنیم. فیلمنامه قبلی را کنار گذاشتیم و فیلمنامه جدیدی نوشتیم».
افخمی معتقد است استان گلستان به دلیل اینکه نخستین استانی بود که ۲ سال پیش درگیر سیل شد، به قدری روایت قصه و مشکلات داشته که برای سریال کافی باشد، به همین دلیل متمرکز روی استان گلستان شدهاند و الان فصل اول سریال را میسازند. او احتمال میدهد که بعدا برای سیل خوزستان و سیل لرستان که ابعاد آن هم خیلی بزرگتر از سیل گلستان بوده، فصلهای بعدی را در نظر بگیرد و ساختن آن را به دوستان دیگری محول کند.
شهرام قائدی، محمد فیلی، مرتضی کاظمی، مهدی زمینپرداز، محمد مختاری، شهین تسلیمی، مزدک رستمی، حسن اسدی، ویدا موسوی، سپیده موسوى، امیر موسوی، ابراهیم یوسفی، پوریا منجزی، مجید درستی و ابراهیم امیرخانی بازیگرانی هستند که در این سریال تلویزیونی به ایفای نقش میپردازند.
***
ماجرای تصویر چشم شیطان در لوگوی سریال احضار
سال گذشته یک روز بعد از انتشار تیزر سریال «زیرخاکی»، گمانهزنیها درباره جمله عبریای که در آن نوشته شده بود باعث شد بسیاری به اشتباه از لوگو برداشت غیرواقعی داشته باشند اما با ترجمه جمله «اسرائیل دزد عتیقه است» که کاملا با مفهوم و مضمون سریال همخوانی داشت، حقیقت ماجرا برملا شد. این ماجرا برای سریال «احضار» هم با انتشار تیزر و لوگوی سریال، تکرار شد؛ سریالی که با موضوع توجه به عرفانهای کاذب و جلسات احضار روح که با خود جز نابودی خانوادهها و مشکلات روحی - روانی برای افراد شرکتکننده در این جلسات چیز دیگری ندارد، حرف و حدیثهایی را به وجود آورده است. لوگوی این مجموعه که با نمادی از چشم جهانبین منتشر شده، بر اساس اعلام علیرضا افخمی- کارگردان سریال- کاملا با موضوع سریال مطابقت دارد. تمام جلسات احضار روح با علامت چشم جهانبین شناخته میشود و در طراحی لوگو کاملا به این مهم توجه شده و این مجالس را نفی میکند. با نوع ارائه لوگو کاملا قابل درک است که سریال در جهت نفی عرفانهای کاذب و جلسات احضار روح ساخته شده و برای مخاطب کاملا هشداردهنده است. کاربرد نماد چشم جهانبین در لوگو بسیار اهمیت دارد. در بسیاری از کارتونها یا فیلمهای سینمایی خارجی این نشان را میبینیم که کاملا در مدح این چشم که به عنوان تکچشم یا چشم دجال هم از آن یاد میشود، استفاده شده اما با توجه به طراحی لوگو، کاملا مذموم بودن عرفانهای کاذب و مجالس احضار در آن قابل درک است و به مخاطب نهیب میزند که با سریالی در نقد مجالس احضار روح روبهرو است. به فتوای اکثر علما، برپایی یا شرکت در مجالس احضار روح مذموم و حرام اعلام شده، زیرا اکثریت قریب به اتفاق چنین مجالسی بر پایه دروغ و فریبکاری است. با سابقهای که علیرضا افخمی در ساخت سریالهای پرمخاطب و با مضامینی با رویکردهای دینی چون «او یک فرشته بود» و «پنج کیلومتر تا بهشت» دارد، به نظر میرسد به عمد از این طراحی در لوگوی سریال استفاده کرده تا باعث عصبانیت برخی افراد که به این مجالس اعتقاد دارند و با این مجالس زندگی بسیاری افراد را دچار مشکلات و مسائل عدیده میکنند، شود.
ارسال به دوستان
تدابیر مساجد برای برگزاری مجالس رمضان
مردم از چندصدایی ستاد کرونا ناراحتند
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مساجد مهیا هستند برنامههای دعا و مناجات و نماز جماعت را با رعایت پروتکلهای بهداشتی در ماه رمضان انجام دهند.
به گزارش «وطنامروز»، حجتالاسلام حجتالله ذاکر، معاون فرهنگی - اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران اظهار داشت: در ماه رمضان اقشار مختلف و گسترده مردم در مساجد حضور پیدا میکنند و این در دیگر ماههای سال وجود ندارد. با توجه به اینکه این ماه میهمانهای بسیاری دارد، امامان جماعت، خادمان و هیأت امنا خود را برای پذیرایی از میهمانان آماده میکنند. به همین منظور دهه تکریم و تعظیم مساجد در دهه پایانی ماه شعبان برای آمادگی مساجد ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه در این دهه برای ورود به ماه خدا آمادگی ایجاد کردهایم، گفت: با توجه به اینکه ماه محرم در شرایط کرونایی بود و تجربهای بسیار عالی برای متولیان هیأتها و مساجد ایجاد شد و همچنین تجربه شبهای قدر سال گذشته را نیز برای ماه رمضان امسال داریم که بر اساس اعلام ستاد ملی کرونا یکی از بهترین نهادهای رعایتکننده پروتکلها و دستورالعملهای بهداشتی مساجد بودند، میتوانیم در ماه رمضان امسال نیز برنامههای مذهبی را برگزار کنیم.
حجتالاسلام ذاکر با اشاره به اینکه ما قائل هستیم که عقل و شرع توأمان هستند، گفت: در ایام سال بیش از انتظار مسؤولان وزارت بهداشت رعایت دستورالعملها اتفاق افتاد تا اینکه زبان تحسین آنها را هم باز کرد. متدینین در مساجد و مجالس خود با زبان امر به معروف و نهی از منکر رعایت دستورالعملها را تذکر میدهند و امروز اگر در مساجد کشور رصد کنید، تمام افراد حاضر دارای ماسک مناسب برای جلوگیری از شیوع این بیماری هستند.
معاون فرهنگی - اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: در ابتدای ورود افراد به مسجد با تبسنج بررسیهای اولیه انجام میشود. مُهرهای تربت مساجد نیز با مُهرهای سنگی جابهجا شده است و در هر نوبت شستوشو و ضدعفونی میشود. دستورالعملهای بهداشتی در مساجد به صورت کامل رعایت میشود و هیچ مورد ابتلایی در مساجد گزارش نشده است. بعد از یک سال بارها مکانهای شیوع این بیماری اعلام شده اما هیچگاه نامی از مسجد نبوده است، زیرا متدینین نظر مقام معظم رهبری را فصلالخطاب دانسته و خود را مکلف به رعایت دستورالعملها میدانند.
وی با بیان اینکه برنامه مساجد در مدت زمانی کوتاهی محدود شده است، تصریح کرد: مردم از چندصدایی در ستاد کرونا ناراحت و نگرانند، نجابت و تابآوری حد و اندازهای دارد. وزیر بهداشت کارشناسی میکند و نظری میدهد اما در ستاد کرونا وتو میشود. این برای مردم سوالبرانگیز است. مردم تابع ستاد هستند اما طبق نظر مقام معظم رهبری باید نظر ستاد کرونا بویژه در امور دینی کارشناسانه باشد.
ذاکر ادامه داد: در ماههای بسیاری، نماز جماعت تعطیل شد اما در مساجد بسته نشد و طرحهایی همچون طرح شهید سلیمانی، پخش دعای هفتم صحیفه سجادیه و اجرای رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه اجرا شد. اگر مساجد تعطیل بود این اتفاقات رخ میداد؟
ارسال به دوستان
واکنش سازندگان یک سریال به شهادت محیطبانان زنجانی
خبر شهادت دلخراش ۲ محیطبان در منطقهای حفاظتشده در استان زنجان با واکنش سازندگان سریال «افرا» روبهرو شد؛ سریالی که مضمون آن درباره زندگی و حرفه محیطبانان است. به گزارش روابط عمومی شبکه یک سیما، سازندگان سریال «افرا» در واکنش به این اتفاق دردناک با انتشار متنی اعلام کردند همچون سایر وجدانهای آگاه جامعه، متأثر و اندوهگین شدند. «سازندگان سریال «افرا» ضمن محکومیت اتفاق اخیر و درخواست برخورد با مجرمان، امیدوارند با پخش این «سریال در آینده نزدیک، نمودی از فداکاریهای این قشر پرتلاش در حفاظت و کنترل عرصههای طبیعی و حیات وحش کشور را شاهد باشیم. سریال «افرا» تلاش دارد بخشی از مسؤولیت سنگین و دشوار محیطبانان را به تصویر بکشد؛ سریالی که نقش اصلی آن یک محیطبان است و به همین بهانه در طول داستان، شاهد دغدغههای روزمره این قشر و البته خطر درگیری با شکارچیان غیرمجاز و زخمیشدن یا مرگ این عزیزان خواهیم بود». سریال «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیهکنندگی مشترک مجید مولایی و محمدکامبیز دارابی مراحل پایانی تصویربرداری را در شمال کشور سپری میکند.
ارسال به دوستان
شیرهای کن ۲۰۲۱ مجازی میشود
فستیوال شیرهای کن که برای تبلیغات و بازاریابی بینالمللی سینما برگزار میشود، امسال به صورت مجازی برگزار خواهد شد. به گزارش ورایتی، بعد از اینکه فستیوال سال گذشته شیرهای کن که مختص تبلیغات و بازاریابی بینالمللی سینماست به خاطر پاندمی لغو شد، حالا قرار شده دوره امسال از بیستویکم تا بیستوپنجم ژوئن به صورت دیجیتال برگزار شود. فیلیپ توماس، رئیس هیاتمدیره شیرهای کن این خبر را اعلام کرد و گفت: «حالا میتوانیم برای ۲۰۲۱ کاملا به سمت این فرمت حرکت کنیم، در عین حال که مطمئنیم این روند تمام جشنها، الهامبخشیها و مشارکتهای همیشگی جشنواره را به همراه خواهد داشت و میتوانیم ماه ژوئن جامعه جهانی را به صورت مجازی متحد کنیم». این رخداد همچنین قصد دارد در ماه مه برنامه عضویت شیرها را راهاندازی کند. این برنامه به اعضا اجازه میدهد به برنامههای خاص شیرهای کن به طور زنده دسترسی ویژه داشته باشند. مبلغ عضویت ۲۴۹ یورو تعیین شده که همقیمت یک بلیت دیجیتال برای برنامه اصلی جشنواره است.
ارسال به دوستان
ضیافت؛ روایت مدرسهسازی «حاجاکبر»
تهیهکننده فیلم مستند «ضیافت» بیان کرد این مستند داستان مرد جوانی است که در سوریه مدرسه میسازد. به گزارش مهر، رحیم هاشمی، تهیهکننده مستند «ضیافت» گفت: «ضیافت» داستان جوانی به نام حاجاکبر است که در سوریه دست به ساخت یک مدرسه میزند. با این سوژه زمانی آشنا شدم که به سوریه سفر کرده بودم و شنیدم در حلب، مدرسهای ساخته شده است که دانشآموزان بسیاری در آن منطقه به این مدرسه میروند. این تهیهکننده مستند ادامه داد: البته این را هم باید بگویم که حاجاکبر از ابتدا دوست داشت برای جنگ به سوریه برود که موفق به این کار نشد اما بعد از آزادسازی شهرکهای نُبُل و الزهرا، به سوریه میرود و برای بازسازی شهر تلاش میکند. وی ابتدا با بازسازی خیابانها، بهشتزهرا و کارگاههای کوچک شروع میکند و کمکم یک تیم ۶۰ نفری برای بازسازی شهر تشکیل میدهد. وی ادامه داد: حاجاکبر در ادامه به شهر حلب سفر میکند و به فعالیتهای خود در آنجا ادامه داده و از ادیان و مذاهب مختلف برای همکاری استفاده میکند. هاشمی گفت: البته این را هم باید بگویم که حاجاکبر به ایران که بازمیگردد نیز دست به اشتغالزایی در کشور میزند. گفتنی است کارگردانی این مستند را امیر داسارگر، کارگردان فیلم «منطقه پرواز ممنوع» بر عهده داشته است.
ارسال به دوستان
«همیشه مربی» منتشر شد
کتاب «همیشه مربی» روایتی از فعالیتهای فرهنگی و سیره تربیتی شهید محمد عبدی، معلم و استاد پرورشی، توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «همیشه مربی» مجموعه گفتارهای مرتبط و به هم پیوستهای از فعالیتهای فرهنگی و سیره تربیتی شهید محمد عبدی به قلم حسن مجیدیان به رشته تحریر در آمده است.
این کتاب که حاصل گفتوگو با خانواده، دوستان و شاگردان شهید است در ۳ فصل با عناوین «خدا کند همیشه جا برای دویدن باشد»، «خداوند مرا آفریده است برای معلمی و مربیگری» و «من مثل حضرت زهرا(س) شهید میشوم» تدوین شده است. شهید محمد عبدی در دهه 1370 در شرق تهران و منطقه تهرانپارس از جمله بسیجیان فعال و مربیان با همتی بود که در سنگر مسجد و مدرسه در ارتباط فعال و سازنده با جوانان و نوجوانان، نقشی ویژه و ماندگار داشت.
ارسال به دوستان
بازیگر «تنت» نقش دایانا را بازی خواهد کرد
تولید فصل 5 «تاج» و نگرانیهای ملکه نژادپرست
عوامل سریال «تاج» برای ساخت فصل پنجم دست به کار شدهاند و بنا بر اعلام تهیهکنندگان، تولید این فصل؛ تابستان امسال کلید خواهد خورد. به گزارش مهر، ورایتی نوشت: تولید فصل پنجم سریال «تاج» محصول نتفلیکس از ماه جولای شروع میشود. تهیهکنندگان سریال با تایید این تاریخ گفتهاند در این فصل نقش چهرههای سلطنتی به کلی به بازیگران جدیدی سپرده میشود. الیزابت دبیکی بازیگر «تنت» در نقش پرنسس دایانا، دومینیک وست در نقش پرنس چارلز، ایملدا استاونتن در نقش ملکه و لسلی منویل در نقش پرنسس مارگارت بازی خواهند کرد. فیلمبرداری فصل چهارم «تاج» پیش از شروع نخستین قرنطینه بریتانیا در مارس ۲۰۲۰ تمام شده بود و در نهایت شخصیت دایانا که همه مدتها در انتظارش بودند با بازی «اما کورین» در این فصل ظاهر شد و توانست جایزه گلدنگلوب و انجمن بازیگران را از آن خود کند. پس از پخش قسمت قبلی تاج، دولت بریتانیا از نتفلیکس خواسته بود داستانی بودن سریال «تاج» را اعلام کند تا شائبه واقعی بودن آن پیش نیاید. الیور داودن، وزیر فرهنگ بریتانیا در مصاحبهای گفته بود: این یک اثر داستانی است که به زیبایی درست شده است، بنابراین درست مانند تمام محصولات تلویزیونی دیگر، نتفلیکس باید به وضوح در ابتدا اعلام کند که این سریال چیزی بیش از این نیست. وی عنوان کرد اگر این کار انجام نشود، نسلی از مخاطبان که این رخدادها را به چشم ندیدهاند ممکن است سریال را با حقیقت اشتباه بگیرند. او گفت نتفلیکس میتواند یک «هشدار سلامت» در ابتدای سریال قرار دهد. این سریال دارد به سلطنت بریتانیا از جمله پرنس چارلز آسیب جدی وارد میکند. به نظر میرسد نگرانیهای خانواده سلطنتی با پخش فصل جدید تاج از نتفلیکس، بیشتر از گذشته هم خواهد شد. بتازگی گفتوگویی از مگان مارکل، همسر هری، نوه خانواده سلطنتی بریتانیا با اوپرا وینفری، موجی از واکنشها علیه خانواده سلطنتی را به همراه داشت. مگان مارکل در این مصاحبه خانواده سلطنتی را به «نژادپرستی» و «دروغگویی» متهم کرد و افزود بر اثر فشار خانواده سلطنتی در سال ۲۰۱۸ به خودکشی فکر کرده است. ارسال به دوستان
تدارک بیش از ۲هزار و ۴۳۵ ساعت ویژهبرنامه
استقبال شبکههای استانی صداوسیما از ماه رمضان
شبکههای استانی صداوسیما با تدارک بیش از ۲هزار و ۴۳۵ ساعت ویژهبرنامه رادیویی و تلویزیونی به استقبال ماه مبارک رمضان میروند.
به گزارش «وطنامروز»، به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان، ویژه برنامههای مختلفی در سیمای مراکز استانی رسانه ملی تولید و روانه آنتن میشود. بر این اساس علاوه بر برنامههای روتین که با موضوع ماه رمضان تولید و پخش میشود، ۹۸۹ ویژهبرنامه سحرگاهی هم با مدت زمان ۶۴ هزار و ۹۵۰ دقیقه و ۹۹۰ ویژهبرنامه افطار هم با مدت زمان ۶۳ هزار و ۳۷۵ دقیقه تولید خواهد شد. همچنین طی ماه رمضان امسال، ۱۰۵۰ برنامه جزء خوانی قرآن کریم با مدت زمان ۷۰ هزار و ۲۰۰ دقیقه هم از سیمای مراکز پخش میشود. ویژهبرنامههای سحر سیمای مراکز در ماه مبارک رمضان شامل برنامههایی همچون «بهشت اجابت»، «تاج بندگی»، «نسیم سحری»، «اهل سحر»، «سحرخیزان»، «شوق وصال»، «ساحل آرام»، «خلوتگه راز»، «نسیم سحر»، «به وقت وصال»، «سحوره»، «نسیم رحمت» و «معاشران» است و عناوینی همچون «یک شهر ضیافت»، «قبول باشه»، «وصل نیکان»، «ماه رویایی»، «ماه باران» و... هنگام افطار پخش میشود. صدای استانها هم برای ماه رمضان امسال تدارک دیده است به طوری که بیش از ۲۹۷ ساعت ویژهبرنامه متنوع برای پخش از ۳۳ رادیوی استانی تولید میشود. «راه بهشت»، «نشان افتخار»، «بوی افطار» و «بفرمایید افطار» از جمله برنامههایی است که به همین مناسبت تولید و پخش خواهد شد. ترکیبی، ترکیبی ساده، ترکیبی نمایشی، مجلهای، مسابقه، نمایش، مستند، شعر، سخنرانی، پرسش و پاسخ و میزگرد، ساختارهایی است که برنامههای ماه رمضان صدای استانها در قالب آنها روی آنتن میرود. محورهای برنامهسازی رادیویی در مراکز ویژه ماه رمضان شامل ترویج فرهنگ سفرههای افطاری ساده، اکرام و اطعام نیازمندان به عنوان یک کار ویژه در شرایط بد اقتصادی کنونی، معرفی تاریخچه فعالیت مساجد معروف، کرونا و روزهداری، اصول بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، گفتوگو با خیران و معرفی آنها، گفتوگو با فعالان قرآنی، معرفی غذاهای محلی ویژه ماه رمضان در مناطق مختلف ایران و همدلی، مواسات و کمکهای مومنانه است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|