|
رشد ۳۱ درصدی پرداخت صدقات در کشور
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی از رشد 31 درصدی صدقات در سال گذشته خبر داد و گفت: زکات برای نخستینبار در تاریخ شورای عالی زکات کشور از مرز 1300 میلیارد تومان عبور کرد. علیرضا عسکریان در گفتوگو با فارس درباره اینکه «میزان صدقات پرداختی از سوی مردم در سال گذشته به چه میزان بوده است؟» اظهار داشت: ملت بزرگ ایران در سال ۱۳۹۹ با وجود شرایط سخت کرونایی و مشکلات عدیده اقتصادی نسبت به زمان مشابه سال قبل ۳۱ درصد بیشتر صدقه پرداخت کردند.
ارسال به دوستان
«وطن امروز» از علل کاهش میزان ازدواج و فرزندآوری در دوره دولت روحانی گزارش میدهد
سیاستهای شکستخورده جمعیت
اسدالله خسروی: دولت در واپسین روزهای عمر خود در حالی به دنبال صیانت از جمعیت و در تلاش برای رشد فرزندآوری است که کارشناسان میگویند کمترین میزان نرخ فرزندآوری و ازدواج به دلیل بیتوجهی مسؤولان به مقوله رشد جمعیت در دولت روحانی اتفاق افتاده است.
به گزارش «وطنامروز»، طبق تازهترین اظهارات دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت، نرخ رشد جمعیت کشور در سال 98 حدود 95/0 درصد بود، این شاخص در سال 99 به نرخ رشد 6/0 درصد سقوط کرد تا کمترین مقدار نرخ رشد جمعیت در تاریخ کشورمان ثبت شود. از طرفی سال گذشته نرخ باروری کشور به کمتر از 6/1 فرزند به ازای هر زن رسید که این کاهش نرخ نیز بسیار نگرانکننده است.
گزارشهای منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال کشور نیز در چند سال اخیر حاکی از کاهش میزان ازدواج است، به طوری که از سال 92 تا سال 98 طی یک بازه 7 ساله تعداد ازدواجها در کشور 33 درصد کاهش نشان میدهد، این در حالی است که جمعیت در سن ازدواج جامعه عدد بسیار بزرگی است و بنا بر آخرین سرشماری، این آمار به حدود 14 میلیون نفر میرسد. به عقیده کارشناسان، اوضاع نامناسب اقتصادی و تغییر سبک زندگی اصلیترین عامل به تعویق افتادن امر ازدواج در کشور است.
دکتر شهلا کاظمیپور، جمعیتشناس و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفتوگو با «وطنامروز»، درباره علل کاهش نرخ باروری و ازدواج در کشور گفت: تا زمانی که ثبات اقتصادی و زیربناهای آن در کشور ایجاد نشود و مسؤولان چشماندازی برای رشد جمعیت نداشته باشند، نباید منتظر رشد جمعیت با افزایش میزان فرزندآوری و ازدواج بود.
وی با بیان اینکه طی یک دهه اخیر فشارهای فراوانی از حیث اقتصادی بر مردم مستولی شده و این موضوع باعث شده است تا نرخ ازدواج و فرزندآوری در کشور بشدت کاهش یابد، افزود: سیاست رشد جمعیت در چند سال اخیر هیچگاه مورد توجه مسؤولان نبوده است، از طرفی رشد بالای تورم و گرانی به دلیل ناکارآمدیهای مدیریتی و برخی مسائل دیگر موجب شده تا مردم رغبتی برای ازدیاد فرزند نداشته باشند. این کارشناس جمعیت خاطرنشان کرد: عوامل دیگری چون مسائل فرهنگی و اجتماعی و سختتر شدن شناخت زوجین از یکدیگر، همچنین طولانی شدن دوره تحصیل زمینه کاهش رشد جمعیت و ازدواج را در کشور ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: دولت اکنون برای تشویق فرزندآوری اقدام به ارائه وام مسکن به خانوارهای با 3 فرزند کرده است یا وام ازدواج را افزایش داده است در حالی که این سیاستها سیاستهایی کارساز و پایدار برای رشد جمعیت نیست.
کاظمیپور با اشاره به اینکه پس 8 سال سکوت دولت در زمینه توجه به مقوله رشد جمعیت کشور، حالا وزارت بهداشت بر ایجاد ستاد صیانت از جمعیت در این وزارتخانه تاکید کرده است، گفت: حرکت در مسیر رشد جمعیت نیازمند همیاری و همکاری همه نهادها و دستگاهها با هدف ایجاد امنیت اقتصادی، اجتماعی و... است و یک وزارتخانه به تنهایی نمیتواند در این مسیر موفق شود، هر چند ایجاد این ستاد گامی درست اما دیرهنگام است.
وی ادامه داد: دولت چنانچه به توسعه اقتصادی کشور میاندیشید باید در راستای امنیت اقتصادی جلوی تورم 40 درصدی را میگرفت و از طرفی با برنامهریزیهای درست و کارشناسانه زمینه رشد ازدواج و فرزندآوری را در جامعه فراهم میکرد، در آن صورت اکنون شاهد کاهش میزان ازدواج و فرزندآوری نبودیم.
* ۳۷ درصد جوانان به دلیل سبک زندگی امروزی تمایل به ازدواج ندارند
با آنکه کارشناسان معتقدند جوانان تمایل به ازدواج دارند اما مشکلات اقتصادی و فرهنگی باعث میشود نتوانند ازدواج کنند، معاون ساماندهی امور جوانان میگوید براساس پایشها و بررسیهای اخیر ۳۷ درصد جوانان حتی با رفع تمام مشکلات اقتصادی باز هم تمایلی به ازدواج ندارند. محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش با اشاره به انجام پژوهشی با موضوع بررسی میزان وقوع ازدواج سفید در کشور گفت: اخیرا پژوهشی را با موضوع ازدواج انجام دادهایم که نتایج آن را در ستاد ساماندهی نیز به سازمانها اعلام کردهایم. این پژوهش درباره موضوع ازدواج با محوریت نگرش جوانان به تشکیل خانواده و فرزندآوری و انواع ارتباطهای جوانان است که بخشی از آن نیز شامل بررسی وضعیت ازدواج سفید در کشور میشود. وی افزود: در این پژوهش میزان نیاز جوانان به ازدواج در صورت رفع همه مشکلات اقتصادی بررسی شده و راهکارهای جایگزین جوانان برای ارتباط با جنس مخالف مورد تحلیل قرار گرفته است. معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش ابراز داشت: عملا یک نوع راحتطلبی در میان نسل جوان به وجود آمده و حتی اگر بخشی از این موانع اقتصادی موجود برای ازدواج رفع شود باز هم برخی جوانان انگیزه لازم برای ازدواج را ندارند. وی در گفتوگو با مهر اظهار داشت: بر اساس این پایش ۳۷ درصد جوانان کشور اعلام کردهاند که انگیزه تشکیل خانواده را ندارند و انجام عمل ازدواج جزو لزومات زندگی آنها نیست. تندگویان گفت: مجموعا ما در حوزه ازدواج و ارتباطات جوانان، انحرافات زیادی داریم و بر اساس نتایج این پایشها حداقل ۳۰ الی ۴۰ درصد دلایل این انحرافات نیز مباحث فرهنگی است و به مسائل اقتصادی و اشتغال مرتبط نیست. متأسفانه جوانان ما مهارتهای زندگی مشترک و تعهدپذیری را یاد نگرفتهاند و آسیبهای زیادی از جمله تکفرزندی، کاهش جمعیت و... روی این موضوع اثر گذاشته است.
***
با دستور وزیر بهداشت ستاد صیانت از جمعیت در وزارت بهداشت تشکیل میشود
با دستور سعید نمکی به معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، کمیته ستادی صیانت از جمعیت با مشارکت معاونتهای بهداشت و درمان این وزارتخانه تشکیل میشود. سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامهای خطاب به علیرضا رئیسی، معاون بهداشتی این وزارتخانه نوشت: با توجه به روند فزاینده کاهش نرخ باروری و تغییر در ساختار جمعیتی کشور، به دانشگاهها و دانشکدههای علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تاکید شده است اقدامات لازم را برای برنامهریزی جمعیتی انجام دهند. وی افزود: بر این اساس لازم است برای جلوگیری از این روند، کمیته ستادی صیانت از جمعیت با مشارکت معاونتهای بهداشت و درمان وزارت بهداشت تشکیل شود. همچنین لازم است نظارت بر فرآیند تدوین برنامه عملیاتی جمعیتی دانشگاهها تا ۳۰ اردیبهشت (روز ملی جمعیت) نهایی شود. نمکی در ادامه تاکید کرد برنامهریزی برای طرح این موضوع در اجلاس رؤسای دانشگاههای علومپزشکی قبل از ۳۰ اردیبهشت انجام شود و گزارش پیشرفت اقدامات به اینجانب ارائه شود.
ارسال به دوستان
اخبار
تداوم رگبار باران در کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم وقوع رگبار باران در کشور خبر داد و گفت: طی ۳ روز آینده وزش باد شدید در برخی مناطق کشور دور از انتظار نیست. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد بر اساس تحلیل آخرین نقشههای پیشیابی هواشناسی پنجشنبه (۹ اردیبهشت) در برخی مناطق استانهای آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، دامنههای جنوبی البرز، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان شمالی، نیمه غربی خراسان رضوی، برخی مناطق خراسان جنوبی و سیستانوبلوچستان افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید انتظار میرود. وی با اشاره به اینکه روز جمعه (۱۰ اردیبهشت) در مرکز، شرق، جنوب شرق، برخی مناطق شمال شرق، دامنههای جنوبی البرز واقع در شرق تهران و سمنان رگبار و رعد و برق پیشبینی میشود، گفت: طی این مدت در استانهای یزد، خراسان جنوبی، شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست. ضیاییان افزود: روز شنبه (۱۱ اردیبهشت) در نوار شمالی کشور، برخی مناطق استانهای اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و سیستانوبلوچستان رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت خواهیم داشت. طی روز یکشنبه (۱۲ اردیبهشت) نیز در بیشتر مناطق کشور به جز غرب و جنوب غرب بارش پراکنده رخ میدهد.
***
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:
احداث مدارس کمتر از ۶ کلاس درس پذیرفتنی نیست
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در اجرای سند تحول بنیادین آموزشوپرورش و زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری باید به سمت ساخت مدارس بزرگمقیاس حرکت کنیم و احداث مدارس کمتر از ۶ کلاس درس پذیرفتنی نیست. مهرالله رخشانیمهر با اشاره به وجود مشکلاتی در معیار و روش اجرای پروژهها خاطرنشان کرد دلیل عمده این نابسامانیها نبود سیاستگذاری صحیح و اصولی در بحث مدیریت و اجرای پروژههاست. وظیفه ما در حوزه ستادی است که آنها را رفع کرده و سازماندهی کنیم تا دیگر شاهد پروژههای نیمهتمام و مدارس نامتناسب با جمعیت نباشیم. معاون وزیر آموزشوپرورش ادامه داد: هدف ما این است که هیچ دانشآموزی محروم از تحصیل نباشد و امکانات زیرساختی ایمن و استاندارد را برای تمام دانشآموزان فراهم کنیم که وجود 6700 پروژه آموزشی فعال در کشور، نشانه اهتمام و تلاش جدی در توسعه عدالت آموزشی است. وی افزود: در اجرای سند تحول بنیادین آموزشوپرورش و زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری باید به سمت «ساخت مدارس بزرگمقیاس» حرکت کنیم و احداث مدارس کمتر از ۶ کلاس درس پذیرفتنی نیست.
***
انتقاد از روند کند واکسیناسیون مراکز نگهداری بهزیستی
مدیرکل مراکز مراقبتی سازمان بهزیستی با انتقاد از روند کند واکسیناسیون مراکز نگهداری و توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۷۱ هزار نفر در مراکز مراقبتی بهزیستی هستند که از این تعداد برخلاف برنامه زمانبندی ستاد ملی مقابله با کرونا، فقط ۲۲/۵ درصد واکسینه شدهاند. به گزارش فارس، مصطفی سراج گفت: تاکنون ۱۶ هزار و ۵۰ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند، از این تعداد ۱۰ هزار و ۳۰۹ نفر نیز دوز مرحله دوم را هم دریافت کردهاند. وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۱ هزار نفر در مراکز توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی اعم از سالمندان، افراد دارای معلولیت و اختلالات روانی مقیم هستند، گفت: از این تعداد در گروه سالمندان نسبت به مرحله اول ۲۰ هزار دوز واکسنی که در اختیار ما قرار گرفت ۸۰ درصد واکسیناسیون سالمندان انجام شده است. وی با انتقاد از روند کند واکسیناسیون در مراکز اقامتی گفت: تاکنون۲۲/۵ درصد واکسیناسیون جامعه هدف ۷۰ هزار نفری مراکز توانبخشی انجام شده و با توجه به برنامه زمانبندی واکسیناسیون مراکز نگهداری که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد، ما بسیار عقب هستیم. سراج ادامه داد: واکسیناسیون مراکز توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی باید در مرحله اول همزمان با واکسیناسیون کادر بهداشت، درمان و جانبازان انجام میشد اما مرحله دوم واکسیناسیون که فاز عمومی هست، در حالی شروع شده که هنوز فاز اول به پایان نرسیده است.
***
ثبتنام واکسیناسیون سالمندان حضوری نیست
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ثبتنام برای واکسیناسیون سالمندان به هیچ وجه حضوری نیست. علیرضا رئیسی افزود: فقط تزریق واکسن برای سالمندان حضوری خواهد بود و ثبتنام حضوری نداریم. وی با تاکید بر اینکه مراقبان سلامت با سالمندان تماس خواهند گرفت و زمان واکسیناسیون را به آنها اعلام خواهند کرد، تصریح کرد: سالمندانی که از قلم افتاده و جا مانده باشند، باید تا پایان هفته آینده صبر کنند و بعد از آن وارد سامانه وزارت بهداشت شده و کد ملی خود را ثبت کنند و منتظر بمانند تا مراقبان سلامت با آنها تماس بگیرند یا اینکه پیامک بدهند تا برای واکسیناسیون مراجعه کنند. معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: زمان و مکان مراجعه سالمندان از طریق تماس تلفنی یا پیامک به آنها اعلام خواهد شد و نگران نباشند. وی افزود: بعد از تزریق اول، زمان و مکان فاز دوم تزریق نیز به آنها از طریق تماس تلفنی یا پیامک اعلام خواهد شد. سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در واکنش به ماجرای فیلم منتشرشده از واکسیناسیون چینیها در بیمارستانی در تهران، گفت: تزریق واکسن برای اتباع خارجی در دستور کار ما قرار ندارد اما به دلیل دستور سازمان جهانی بهداشت برای واکسیناسیون، کشورهایی که در ایران سفارتخانه دارند نسبت به واکسیناسیون کارکنان و پرسنل خود اقدام میکنند. وی افزود: واکسیناسیون این افراد از واکسنهای ما نیست و خودشان تأمین میکنند. با توجه به اینکه تزریق واکسن باید زیر نظر پزشک انجام شود، این سفارتخانهها کار واکسیناسیون کارکنان خود را در یک مرکز درمانی انجام میدهند.
ارسال به دوستان
رئیس شورای عالی استانها در پاسخ به پرسش «وطن امروز» درباره عملکرد شورای شهر تهران:
شورای شهر پنجم تکرار نشود
گروه اجتماعی: شورای شهر به عنوان یک دولت محلی از جایگاه بالایی در تصمیمگیری و سیاستگذاری در حوزه فعالیتهای شهر برخوردار است؛ بر همین اساس رویکردهای اتخاذشده از سوی این شورا میتواند تاثیری مستقیم در نوع خدمات ارائهشده در شهر داشته باشد.
متاسفانه در دوره پنجم مدیریت شهری بیش از آنکه شورای شهر را نمایندهای برای مردم ببینیم، این شورا در نقش شورای شهرداری به ایفای نقش پرداخت و عملا از ماهیت کاری خود جا ماند، تا جایی که پرونده کاری این دوره از مدیریت شهری تهی از هر گونه اقدام موثر در سطح شهر شد.
به گزارش «وطنامروز»، علیرضا احمدی، رئیس شورای عالی استانها در نشست خبری روز گذشته که به مناسبت نهم اردیبهشتماه روز ملی شوراها برگزار شد، با اشاره به اینکه شوراهای شهر و روستا، مدیران اجرایی شهرها و روستاها را انتخاب میکنند، اظهار کرد: این امر بسیار مهمی است و هر اتفاقی در شهرها و روستاها رخ میدهد، در نتیجه عملکرد مدیر اجرایی آنهاست.
وی تصریح کرد: شاید همیشه نگاهمان به دولت است که در فلان استان و شهر چه کرده است اما غافل از خدماتی هستیم که توسط شوراها و شهرداران در سطح کشور ارائه میشود و مردم مستقیما با این خدمات در ارتباط هستند. از جمله این خدمات میتوان به حوزه فضای سبز، آرامستانها، اقدامات عمرانی و... اشاره کرد که شهرداران و شوراها نقش بسزایی در این پروژهها و خدمات دارند و نباید نادیده گرفته شوند.
رئیس شورای عالی استانها ادامه داد: شوراها در شهرها و روستاها اجزای متشکلکننده کشور هستند و در واقع قسمت اعظمی از خدمات در شهرها و روستاها توسط شهرداریها و دهیاریها ارائه میشود. البته نمیتوان دولت را انکار کرد، چرا که دولت نقش عمدهای در حوزه اعتبارات و تقسیم آن و اجرای پروژههای کلان دارد و امیدواریم با عنایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بزودی طرح جامع مدیریت یکپارچه شهری و روستایی به نتیجه برسد و قطعا با تصویب این طرح، خدمات خوبی به صورت واحد به مردم ارائه خواهد شد.
احمدی اضافه کرد: امیدواریم دولت نیز با تصویب طرح جامع مدیریت یکپارچه شهری و روستایی، یکسری از خدماتی را که در اختیار خود دارد به نمایندگان مردم در شهرها و روستاها واگذار کند.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت شوراها در سالهای گذشته، گفت: شوراها در چندین دوره تجارب خوبی به دست آوردهاند و تلاش شده است خدماترسانی صادقانه به مردم داشته باشند و در این مسیر حرکت میکنند.
* تغییر روش در بررسی صلاحیتها
رئیس شورای عالی استانها در ادامه با اشاره به ارائه طرحی برای تقویت شوراها گفت: شورا یک ظرف است و فردی که به عنوان عضو شورا انتخاب میشود مظروف است، بنابراین این مظروف است که میتواند شورا را تضعیف یا تقویت کند. تضعیف شوراها از طریق خود شوراها انجام میشود و نباید افراد ناکارآمد روی صندلیها بنشینند و از قانون نباید عدول کنیم. عدول از قانون باعث تضعیف شوراها میشود.
احمدی درباره روال بررسی صلاحیت کاندیداهای شوراهای شهر و روستا برای دوره ششم گفت: در این دوره بررسی صلاحیتها متفاوت شده و صلاحیتها با شیوه بهتری مورد بررسی قرار میگیرد، لذا امیدواریم افراد توانمند و کارآمدتری به عرصه شوراهای کشور ورود کنند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار «وطنامروز»، شورای پنجم را شورای فاقد کارنامه موفق ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم شورای ششم بهمراتب بهتر از شورای پنجم عمل کرده و خدمات مناسبتری به شهروندان ارائه شود.
* ورود شورای عالی استانها به پرونده سوءاستفاده در تزریق واکسن در آبادان
چندی پیش خبرهایی در زمینه سوءاستفاده تعدادی از مدیران شهری آبادان از سبد سهمیه پاکبانها در تزریق واکسن کرونا به گوش رسید که موجی منفی را در جامعه ایجاد کرد. در همین رابطه رئیس شورای عالی استانها گفت: شورای عالی به هر اتفاق در حوزه شوراها و شهرداریها و دهیاریها واکنش نشان میدهد و در رابطه با موضوع اشاره شده نیز در همان ابتدا پیگیریهای لازم انجام شد و در واقع نهتنها نسبت به این موضوع بلکه سایر موضوعات نیز بیتفاوت نیستیم و اگر تخلفی صورت بگیرد از طریق دستگاه قضایی پیگیری میکنیم تا این موضوع سریعا انجام شود، در رابطه با این موضوع همین اتفاق صورت گرفت.
احمدی ادامه داد: خوشبختانه در این دوره از شورای عالی استانها و در یک سال گذشته تعاملات خوبی با مجموعه قوه قضائیه داشتهایم و در نهایت امضای چندین تفاهمنامه صورت گرفته است که این موضوع در تصریح و رسیدگی به تخلفات و شکایات موثر است.
* تبدیل وضعیت نیروهای شهرداری
یکی از مهمترین دغدغههای کارکنان شهرداریها در سطح کشور، چگونگی تبدیل وضعیت شغلی آنان است بر همین اساس یکی از محورهای سوال در نشست خبری رئیس شورای عالی استانها همین موضوع قرار گرفت.
وی در این رابطه گفت: نباید نسبت به امور مردم بیتفاوت باشیم بویژه پرسنل شهرداریها و در این رابطه نیز بنده با آقای جمشید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نشستی داشتم و ایشان نیز نسبت به این موضوع، این دغدغه را داشتند و در واقع باید بلاتکلیفی در نیروهای شهرداری حلوفصل شود که در همین زمینه وزارت کشور دستورالعملی دارد اما نوع استخدام و تبدیل وضعیت در شهرداری تهران با سایر شهرداریها متفاوت است.
رئیس شورای عالی استانها در ادامه با اشاره به اصلاح مجدد آییننامه حفظ باغات و فضای سبز، خاطرنشان کرد این آییننامه یک بار اصلاح شد اما گزارشاتی در ارتباط با فساد و رانت به دست آوردیم و با توجه به این گزارشات، مجددا این آییننامه با همراهی کارشناسان مورد اصلاح و بازبینی قرار گرفت و در واقع منافذ فساد را بستیم.
احمدی اظهار امیدواری کرد با تصویب آییننامه حفظ باغات و فضای سبز، از تخریب باغات در شهر تهران جلوگیری شود.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به موانع و مشکلاتی که در رابطه با حفظ باغات وجود داشت تلاش شد تا یک قاضی در کمیسیون ماده ۷ اضافه شود و این امر در راستای حفظ باغات و فضای سبز انجام شده است.
* برخورد با کاندیداهای متخلف
رئیس شورای عالی استانها در پاسخ به این پرسش که چه تمهیداتی برای نظارت و همچنین برخورد با افرادی که از امکانات شورای عالی استانها برای انتخابات پیش رو استفاده میکنند انجام شده است گفت: عدم استفاده از امکانات بیتالمال در انتخابات یک تکلیف قانونی است و شرعا هم حرام است و چنانچه این موضوع به عنوان یک تخلف ثبت و پس از بررسی تعیین شود با آن برخورد میشود و حتی صلاحیت کاندیدای متخلف نیز زیر سوال میرود؛ در واقع نظارت ما در این حوزه بستگی به گزارشات مردمی دارد. همچنین دستگاههای نظارتی در هر بخش شهرستان و استان نظارت میکنند و نظارت مستقیم را انجام میدهند اما ما به عنوان عالیترین نهاد شورا، یک سامانه را اعلام کردهایم و مردم میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف آن را در سامانه ثبت کنند و بهسرعت به آن رسیدگی خواهد شد.
احمدی همچنین با اشاره به قوانین تصویبشده در رابطه با شوراها، گفت: قوانین خوبی در شوراها داریم البته خلأهایی وجود دارد که باید برطرف شود. همچنین موضوعی که باعث تضییع شوراها میشود، خود افراد هستند و باید بهگونهای کار کنیم که این اتفاق نیفتد؛ باید صادقانه به مردم خدمت کنیم و رفتارهای پوپولیستی خوب نیست.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت گذشته ۴۳۴ نفر از هموطنان به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند
۴۰ درصد متوفیان کرونا در تهران
آمار روزانه جانباختگان کرونا در کشور همچنان بالای 400 نفر است و مجموع مبتلایان نیز طی 24 ساعت به حدود 22هزار نفر رسید. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد ۴۳۴ بیمار «کووید-۱۹» طی یک شبانهروز در کشور جان خود را از دست دادند. بنا به این گزارش، از ظهر روز سهشنبه تا ظهر چهارشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ هزار و ۷۱۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۴۶۷ نفر از آنها بستری شدند. بنابراین مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۲ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۹۰۶ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت، ۴۳۴ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۷۰ هزار و ۹۶۶ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۹۲۳ هزار و ۸۱ نفر از بیماران نیز بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. گفتنی است ۵ هزار و ۳۳۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۱۵ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۵۶۰ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۷۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۷۴۴ هزار و ۹۱۴ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۹۳ هزار و ۸۴۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند بنابراین مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۹۳۸ هزار و ۷۵۴ دوز رسید.
* ۴۰ درصد متوفیان کرونا در تهران
مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) اعلام کرد حدود ۴۰ درصد متوفیان کرونایی در تهران مورد رسیدگی قرار گرفتهاند. سعید خال در جریان بازدید رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از مجموعه بهشتزهرا(س) با ارائه گزارشی از اقدامات انجامشده در این مجموعه، گفت: بحران کرونا در طول تاریخ ۵۰ ساله بهشتزهرا(س) بیسابقه بوده و کارکنان این سازمان ۱۴ ماه سخت را پشت سر گذاشتهاند. مدیرعامل سازمان بهشتزهرا(س) عنوان کرد: از حدود ۶۸ هزار متوفی کرونایی در کشور، عملیات تطهیر حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ متوفی در بهشتزهرا(س) انجام شده است، یعنی حدود ۴۰ درصد متوفیان کرونایی از سوی تهران و ۶۰ درصد دیگر آن در ۳۰ استان مورد رسیدگی قرار گرفتهاند. وی افزود: کارکنان سازمان بهشتزهرا(س) در ۱۴ ماه گذشته ۹ بار غربالگری کرونا شدهاند و تاکنون ۱۹۱ نفر از کارکنان این سازمان به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که تمام آنان بهبود یافتهاند. .
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|