|
ارسال به دوستان
محفل شعرخوانی «دیدار ماه» با پخش مستقیم از شبکه ۲ سیما برگزار شد
دیدار ماه با طعم دلتنگی
گروه فرهنگ و هنر: ماه رمضان هر سال شعرای انقلاب اسلامی سعادت دیدار با مقام معظم رهبری را داشتند که متاسفانه سال گذشته و امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان برپایی این نشست وجود نداشت. حوزه هنری انقلاب اسلامی به منظور بزرگداشت این مناسبت که به تعبیری سال تحویل شعر فارسی است، برنامه تلویزیونی زندهای ترتیب داد تا جمع محدودی از شاعران در قالب «دیدار ماه» به یاد دیدارهای هر ساله با رهبر انقلاب شعرخوانی کنند.
«دیدار ماه» سهشنبه ۷ اردیبهشتماه در حوزه هنری و در قالب پخش مستقیم تلویزیونی برگزار شد. برنامه «دیدار ماه» که از شبکه ۲ سیما پخش شد، هر سال در قالب دیدار حضوری با مقام معظم رهبری همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) برپا میشد که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد.
مقام معظم رهبری در پیامی به برنامه «دیدار ماه» که به منظور بزرگداشت هر ساله دیدار ایشان با شعرا برگزار میشود، از دلتنگی خود برای این دیدار سخن گفتند. متن پیام به شرح زیر است: «بسماللهالرحمنالرحیم، به جناب آقای قمی بگویید: فروکاستن جلسه شیرین و باصفای همیشگی به یک دیدار دورادور تصویری، دل مشتاق را که آرام نمیکند، هیچ؛ کام انسان را هم به نحوی تلخ میکند. تقدیر الهی فعلا این است که حقیر از آن دیدار شوقانگیز محروم باشم. میتوان با نگاه شاعرانه این جور حوادث را ناز دستگاه حکمت الهی شمرد و بر احساس نیاز و اظهار نیاز افزود، یا به قول صائب: نسازد لنترانی چون کلیم از طور مأیوسم/ نمکپرورده عشقم، زبان ناز میدانم. چند نفر از شاعران عزیز هم در نامه به این حقیر، اظهار لطف فراوان کرده و همان درخواست را مطرح کردهاند. سلام و تشکر مرا به آنها برسانید و همین پاسخ را بدهید».
این محفل شعرخوانی با اجرای سعید بیابانکی و حضور شاعرانی چون مرتضی امیری اسفندقه، حاجعلی انسانی، عباس براتیپور، هادی سعیدی کیاسری، مرتضی حیدری آلکثیر، احمد شهریار، امید مهدینژاد، میلاد عرفانپور، اسما سوری، نصیبا مرادی، عطیهسادات حجتی، سعید تاجمحمدی، محمد رسولی، محمدحسن جمشیدی و میلاد حسنی برگزار شد.
***
میلاد عرفانپور در گفتوگو با «وطنامروز»:
دیدارهای شعرا با رهبر انقلاب کارکرد ویژه فرهنگی داشت
مصطفی پورکیانی: میلاد عرفانپور ضمن اینکه یکی از شاعران جوانی بود که در جلسه «دیدار ماه» به شعرخوانی پرداخت، سالهای پیش هم در جلسات حضوری دیدار شعرا با مقام معظم رهبری حضور داشت. این شاعر جوان در گفتوگو با «وطنامروز»، از حال و هوای برپایی شب شعر «دیدار ماه» گفت.
***
* آقای عرفانپور! امسال دومین سالی است که به خاطر شیوع کرونا دیدار سالانه حضوری شاعران با رهبر انقلاب به صورت متفاوتی برگزار میشود و حوزه هنری این دیدار را با نام «دیدار ماه» برگزار میکند؛ از حال و هوای این مراسم برای ما بگویید؟
البته تا آنجا که به خاطر دارم، پیشینه برنامه «دیدار ماه» به جلساتی برمیگردد که از سال 96 در حوزه هنری هر ماه با حضور شاعران مطرح کشور آغاز شد که در آن شاعران به شعرخوانی میپرداختند. اما بعد از مدتی که آن جلسات برگزار نشد، سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی که دیدار هر ساله ماه رمضانی رهبری با شعرا برگزار نشد، مجددا این جلسه به یاد آن جلسه اصلی برپا شد.
* هر سال مرسوم بود شب میلاد امام حسن(ع) برخی شعرا به دیدار رهبری میرفتند. این ۲ سال قطعا دلتنگیهایی برای شاعران با خود به همراه داشته است؛ کمی از این فضا بگویید.
فضای صمیمانه و انسی که در برنامههای ماه رمضانی دیدار رهبری وجود دارد، با چنین دیدارهایی جبرانشدنی نیست و پیامی که حضرت آقا به بهانه این دیدار صادر کرده بودند گواه این مطلب بود که دیدارهای دورادور نهتنها در این خصوص کفایت نمیکند، بلکه جبران آن لحظههای شیرین را ندارد. البته ایشان بزرگوارانه از جانب خودشان گفته بودند و اشتیاقشان را نسبت به این دیدارها بیان کرده بودند ولی این اشتیاق از این طرف هم بشدت وجود دارد و در پیامشان نوشته بودند که این دیدارهای تصویری کام ما را تلخ میکند؛ هر چند فراتر از این باور دارم که دیدارهای ماه رمضانی شعرا با رهبری یک کارکرد خیلی ویژه در فضای فرهنگی کشور دارد و آن یادآور شدن جایگاه و اهمیت شعر و همچنین یادآوری به مسؤولان کشور است که مقام نخست کشور و ولی امر مسلمین جهان زمانی را به طور ثابت در طول سال و با اشتیاق برای شعر میگذارند ولی خیلی از مسؤولان ما اولا جایگاه شعر را خیلی نمیشناسند و ثانیا چنین ارزش و اهمیت و وقتی را برای آن قائل نمیشوند.
* دیدارهای رهبری با شعرا که گزیدههایی از آن در فضای مجازی وایرال میشد، قطعا تاثیر زیادی حتی در معرفی بیشتر این شعرا داشت. حالا این شرایط تاثیری بر انتخاب شعرا در خوانش اشعارشان داشته است؟
این مساله را عرض کنم که این دیدار حوزه هنری اصلا قابل مقایسه با دیدارهای رهبری نیست. این دیدار صرفا دور هم بودن شاعران است به یاد آن دیدار؛ اصلا زمین تا آسمان فرق میکند، چون خود حضرت آقا نیستند تا چراغ این محفل را روشن کنند. به قول ایشان در آن پیام، ناز دستگاه حکمت الهی این اتفاق رقم خورده و ما ناچاریم شکیبا باشیم تا این ماجرا برطرف شود و آن یک جلسه شعر در تراز ملی است و قابل مقایسه با این دیدار نمیشود.
* با توجه به شرایط خاص کرونایی حاکم بر حوزههای مختلف فرهنگی، برگزاری اندک چنین دیدارهایی تا چه میزان میتواند بر پویایی فضای شعر و شاعری کشور تاثیرگذار باشد؟
شعر برخلاف سایر حوزهها، توانست خود را از گزند خیلی از آسیبهای کرونایی حفظ کند و البته آسیبهایی هم از جمله عدم برگزاری چنین محافل و رویدادهایی دید. از طرفی فضای مجازی پیش روی شعر قرار گرفت تا در این فضا بیشتر فعال شود و از زاویه دیگر چون کرونا فرصت منزلنشینی را به خیلی از شاعران داده، توانستند از این ایام فرصت و بهره مناسبی ببرند و با این وصف حال شاید نتوان گفت تولیدات شاعران در ایام کرونا خیلی کمتر شده اما شاید فضایی برای ارائه پیدا نکرده است.
***
تقدیم به مدافعان سلامت
سبز همچون سرو حتی در زمستان ایستادم
کوهم و محکم میان باد و توفان ایستادم
بر تنم رخت سپیدی چون لباس رزم مانده
خاکریز اینجاست، جان بر کف به میدان ایستادم
خوردهام سوگند باید مرهم هر درد باشم
قول دادم، پای سوگندم به قرآن ایستادم
پای تخت هر مریضی پای سجادهست گویا
در نماز عشق با چشمان گریان ایستادم
اشکهایم را نبیند هیچکس، باید بخندم
من که دور از خانه، دلتنگ عزیزان ایستادم
از پرستار بزرگ کربلا یاری گرفتم
با صبوری گرچه غمگین و پریشان ایستادم
جمع ما بوی شهادت میدهد این روز و شبها
بین همکاران خود بین شهیدان ایستادم
سرفه خشک و گلوی خشک و تب… لرزید پایم
زیر لب گفتم سلام ای شاه عطشان! ایستادم
ایستادم در دل موج بلا… دنیا بداند
تا زنم بر دفتر غم مهر پایان ایستادم
شاخه سبز دعا، رخت سپید و دیده خون
من به پای خانه خود، پای ایران ایستادم
سعید تاجمحمدی
***
غزلی برای شهید آوینی
چگونه توان گفت شعری برایت
که در آن بگنجد صدایت، صدایت…
صدایی از اعماق مرموز فطرت
صدایی به رنگ چراغ هدایت
چنان در سرت بود شوق رهیدن
که مین نیز انداخت خود را به پایت
فراوان سفر کردهام کربلا را
ولی تشنهام، تشنه کربلایت
همان کربلایی که در فتح خونت
زده خیمه در منزل بینهایت
شهادت شد آغاز تو بعد پایان
همان انتهایی که شد ابتدایت
تو را قاب تصویر امروز کم داشت
نشاندند سیمرغها را به جایت
تو را «راوی فتح» خواندند اما
صدای تو کرده است فتح روایت
محمد رسولی
***
حریم من
نمیدانم چرا از خاطرات تلخ خرسندم
که بین کوهی از دلواپسیها باز میخندم
نمیدانم صبورم کرده زخم از دوستان خوردن!
و شاید تکه سنگی از تبار بغض الوندم
پر از تنهاییام، میترسم از حس صمیمیت
تمام فعلهای مفردم را جمع میبندم
اگر چه راه و رسم دلبری را هم نمیدانم
همیشه متهم بودم که لبخند است ترفندم
گناهم کم نیاوردن بهرغم شکستنهاست
شبیه رویش هر باره در پایان اسفندم
کسی را در حریم امن «من» با «من» نمیخواهم
فقط محتاج آغوش پر از مهر خداوندم
معصومه (نصیبا) مرادی احمر
ارسال به دوستان
فراخوان سیونهمین جایزه کتاب سال منتشر شد
فراخوان سیونهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط دبیرخانه این رویداد منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، دبیرخانه سیونهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با انتشار فراخوان این دوره جایزه مذکور، از ناشران، پژوهشگران، محققان، مؤلفان، مترجمان و مصححان دعوت کرد با ثبتنام در تارنمای اینترنتی www.ketabsal.ir کتاب یا کتابهای پیشنهادی خود را تا ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ به دبیرخانه این جایزه ارسال کنند.
این جایزه با هدف حمایت و تشویق مؤلفان، مترجمان و مصححان و ناشران سراسر کشور و ارتقای فرهنگ جامعه اسلامی ایران و حفظ استقلال و هویت فرهنگی در بهمن ۱۴۰۰ برگزار میشود.بر اساس این فراخوان، آثار ارسالی باید برای نخستینبار در سال ۱۳۹۹ منتشر شده باشند و جزو کتابهای کمک درسی و عکسبرداری شده نباشند. همچنین کتاب باید دارای برگه اعلام وصول باشد. تنها کتابهایی در این جایزه مورد داوری و ارزیابی قرار میگیرند که پدیدآورنده یا ناشر کتاب، کاربرگ ثبتنام را در تارنمای جایزه تکمیل و به همراه ۲ نسخه از کتاب به دبیرخانه ارسال کند. گفتنی است آثار دریافتشده بازگردانده نخواهد شد.کتابهای داستان کوتاه، داستان بلند و رمان بزرگسال، نقد ادبی (تالیف)، مستندنگاری، شعر بزرگسال و شعر کودک و نوجوان بهدلیل همپوشانی با «جایزه جلال آلاحمد» و «جشنواره شعر فجر» در جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران داوری و بررسی نمیشوند.علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به نشانی www.ketabsal.ir مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
فیلم تحسینشده جشنواره ونیز راهی فجر جهانی میشود
«پدر ما» به کارگردانی کلودیو نوچه در جشنواره جهانی فیلم فجر حضور خواهد داشت. بهگزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «پدر ما» سومین ساخته کلودیو نوچه کارگردان اهل ایتالیاست. این فیلم در بخش مسابقه هفتادوهفتمین جشنواره فیلم ونیز (بیناله) بهنمایش درآمد و جایزه کوپا ولپی برای بهترین بازیگر مرد به «پیرفرانچسکو فاوینو» و جایزه گروه فیلمبرداری به «رافائلو آله تو» اهدا شد.
این فیلم برگرفته از زندگی شخصی کارگردان و روایت دیدار ۲ فرد در زمان حال است که بازگشتشان به خاطرات گذشته مستلزم انتقامی دردناک است؛ ۲ شخص که پیمان دوستی میبندند و در نهایت با یکدیگر روایتی دیگرگونه از زندگی را شکل میدهند. همه مسائل از دیدگاه والریو مطرح میشود که قهرمانش، پدر پلیس و مقتدرش است. روایت داستان این رفاقت دیرپا با استفاده از قطعه «تابستان» از «چهار فصل» آنتونیو ویوالدی، ضرباهنگی غریب به فیلم بخشیده است و در بخشهایی تصاویر را نیز به اوج میرساند.
کلودیو نوچه تاکنون ۴ بار در جشنواره فیلم ونیز شرکت کرده؛ ۲بار با آثار کوتاه و ۲ بار با آثار بلند که یکی از آنها با عنوان «صبح بخیر عمان» در هفته منتقدین در سال ۲۰۰۹ حضور داشت. او سال ۲۰۱۴ نیز با فیلم «جنگل یخزده» با بازی امیر کوستوریتسا در بخش مسابقه جشنواره توکیو و جشنواره فیلم رم شرکت کرده بود. تجربه تازه این کارگردان در سیوهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر روی پرده خواهد رفت. سیوهشتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از ۵ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ به دبیری محمدمهدی عسگرپور نویسنده، کارگردان و تهیهکننده سینما در تهران برگزار میشود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
تلویزیون
«احضار» در شبهای قدر پخش نمیشود
سریال «احضار» ساخته علیرضا افخمی در شبهای قدر روی آنتن تلویزیون نمیرود و بعد از آن ادامه مییابد.
به گزارش «وطنامروز»، «احضار» مطابق برنامهریزی انجام شده در ۲۵ قسمت آماده نمایش شده که ۱۷ قسمت آن، قبل از شبهای قدر و مابقی بعد از این شبها از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. پخش این سریال از روز شنبه ۱۱ اردیبهشتماه (۱۸ ماه رمضان) تا چهارشنبه ۱۶ اردیبهشتماه (۲۲ ماه رمضان) همزمان با شبهای قدر موقتا متوقف و از شامگاه پنجشنبه ۱۷ اردیبهشتماه (۲۳ ماه رمضان) از سر گرفته میشود. مجموعه تلویزیونی «احضار» با مضمون نقد عرفانهای کاذب، پربینندهترین سریال تلویزیون در تلوبیون است و در این سایت و اپلیکیشن بیش از ۵ میلیون بازدید داشته است. این سریال به کارگردانی علیرضا افخمی و تهیهکنندگی محمدرضا تخشید در مرکز سیمافیلم تهیه و تولید شده است.
***
مستند «چرا سوریه» روی آنتن شبکه یک سیما
مستند «چرا سوریه» امشب پنجشنبه ساعت ۱۸ روی آنتن شبکه یک سیما میرود. به گزارش«وطنامروز»، مستند «چرا سوریه» به کارگردانی وحید فراهانی پنجشنبه ۹ اردیبهشت ساعت ۱۸ از شبکه یک سیما پخش میشود. این مستند که محصول سازمان هنری- رسانهای اوج است توسط سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در گفتوگو با تلویزیون المیادین در سالگرد شهادت حاجقاسم سلیمانی تحسین شده بود. مستند «چرا سوریه» روایتی است متفاوت به بحران و جنگ سوریه، که تا به حال در رسانههای بینالمللی حرفی از آن بازگو نشده و کمتر به آن پرداخته شده است. عوامل مستند «چرا سوریه» عبارتند از: کارگردان: وحید فراهانی، پژوهشگر: وحید فراهانی و روحالله بیگدلی، مدیرتولید: سیدمجتبی حسینی، تصویربردار هوایی: معین احمدی، تدوینگر: وحید فراهانی، نویسنده: مهدی نعمتالهی، گوینده انگلیسی: حسن توکلی، گوینده فارسی: ابراهیم ربیعی. این مستند محصول سازمان هنری- رسانهای اوج است.
ارسال به دوستان
مجوزهای دفتر موسیقی در هفته سوم فروردین
دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعداد آلبوم و تکآهنگهایی را که در هفته سوم فروردین مجوز گرفتند، اعلام کرد. به گزارش «وطنامروز» در هفته سوم فروردین دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز ۱۹۵ تکآهنگ و ۱۶ آلبوم را صادر کرده است. در این هفته ۲ آلبوم «سبا» و ۷ آلبوم شامل «درنا»، «تجنیس»،«لو»، «گرایلی»، «نوائی»، «سردار عیوض خان» و «اینجتمه» که همگی در حوزه موسیقی نواحی هستند، از دفتر موسیقی وزارت ارشاد مجوز انتشار گرفتند. موسیقی این آلبومها از مقامهای موسیقی شمال خراسان است و توسط رحیم رضایی یکی از نوازندگان این خطه روایت شده است و نامی از آهنگساز این مقامها در دست نیست. برای این آثار فقط مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشار آن در اختیار مالک اثر است.
ارسال به دوستان
محمدرضا فروتن در «جزیره» سیروس مقدم
تصویربرداری سریال «جزیره» به کارگردانی سیروس مقدم در جزیره کیش آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، محمدرضا فروتن به عنوان نخستین بازیگر سریال «جزیره» به کارگردانی سیروس مقدم معرفی شد. این روزها جزیره کیش از وضعیت قرمز کرونایی خارج شده است و گروه مشغول ضبط تصاویر مربوط به سریال هستند. محمدرضا فروتن، بازیگر سینما و تلویزیون که پیش از این تجربه بازی در سریالهای نمایش خانگی را داشت، در جدیدترین حضورش به عنوان بازیگر سریال «جزیره» به کارگردانی سیروس مقدم مقابل دوربین این سریال رفته است. فروتن پیش از این بازی در سریال «مانکن» را تجربه کرده بود و این روزها در جزیره کیش مقابل دوربین دومین سریال نمایش خانگی سیروس مقدم رفته است. سیروس مقدم که پیش از این سریالهای پرمخاطبی را برای تلویزیون در ژانرهای درام، کمدی و اجتماعی ساخته است، این بار با فیلمنامهای به قلم علی طالبآبادی سراغ قصهای درام و اجتماعی رفته است. سریال «جزیره» به تهیهکنندگی منوچهر محمدی و امیرحسین حیدری تولید خواهد شد.
ارسال به دوستان
قاسم دلها تماشایی شد
نماهنگ «قاسم دلها» به همت فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از مدیریت روابط عمومی منطقه ۳، این نماهنگ با اجرای گروه سرود بینالمللی محراب، شعر حسین عبدی و مشارکت موزه انقلاب اسلامی و دفاعمقدس تهیه و از سوی فرهنگسرای ارسباران منتشر شد.
ارسال به دوستان
راهاندازی پویش «جلسات خانگی قرآن کریم»
لزوم حفظ اصل مردمی بودن جلسات قرآن
دبیر پویش جلسات خانگی قرآن کریم گفت: سامانه جلسات خانگی قرآن کریم همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرد و در ابتدای فعالیتش ۱۱۱۴ جلسه در آن ثبت شد.
به گزارش «وطنامروز»، سامانه جلسات خانگی قرآن کریم همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرد. حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی، دبیر پویش جلسات خانگی قرآن کریم در گفتوگو با فارس، درباره اهداف اجرای این طرح گفت: بسیاری از هموطنانمان به برکت این ماه عزیز به واسطه محدودیتهای کرونایی، اقدام به برگزاری جلسات خانوادگی قرآن کردهاند. این سامانه با هدف شناسایی جلسات خانگی قرآن کریم و حمایت از این جلسات در زمینههایی چون اهدای متبرکات، تربیت مربی، آموزش، اعزام استاد، تأمین نرمافزار و... راهاندازی شده است. وی ادامه داد: همزمان با ماه مبارک رمضان، سامانهای تحت عنوان سامانه «جلسات خانگی قرآن کریم» به آدرس www.jkqk.ir آغاز به کار کرده است، علاقهمندانی که قصد دارند جلسات خانگی قرآن کریم را در منازل خود برپا کنند، میتوانند با ثبتنام در این سامانه از خدماتی که بیان شد بهرهمند شوند.
دبیر پویش مردمی «جلسات خانگی قرآن کریم» در ادامه از ثبت یک هزار و ۱۱۴ جلسه در سامانه جلسات خانگی قرآن کریم همزمان با ولادت امام حسن مجتبی(ع) خبر داد و گفت: همراهان اصلی ما در این پویش، فعالان قرآنی مخلص و باانگیزهای هستند که در استانهای مختلف جهت به ثمر نشستن این پویش تلاش میکنند.
* راهاندازی پویش در راستای منویات رهبر انقلاب
حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی، دبیر پویش «جلسات خانگی قرآن کریم» درباره اهداف راهاندازی این پویش اظهار کرد: این پویش با هدف گسترش کمی و کیفی گفتمان جلسات خانگی قرآن کریم آغاز شده است. جلسات خانگی قرآن سادهترین، پرکاربردترین، با قدمتترین و فراگیرترین ابزار گسترش معارف قرآنی در میان آحاد مردم است و به نظر میرسد در دهههای اخیر آنطور که درخور بوده باشد به این نهاد فرهنگی پرداخته نشده است. این موضوعی است که مقام معظم رهبری نیز در دیدار رمضانی سال ١٣٩٨ به آن اشاره کردند و فرمودند دورههای خانگی قرآن را احیا کنید.
دبیر جامعه فرهنگی - قرآنی عصر درباره استقبال مردم از پویش «جلسات خانگی قرآن کریم» تصریح کرد: جلسات خانگی قرآن کریم یکی از فراگیرترین ابزارهای فرهنگی بوده که در سرتاسر جغرافیای فرهنگی کشورمان گسترده است و این بدین معناست که جدا از این پویش، مردم ما قرنهاست به این جلسات اهمیت میدهند و برای آن قداست ویژه قائل هستند.
* لزوم استقلال جلسات قرآن و حفظ اصل مردمی بودن
حجتالاسلام حسینی با اشاره به اینکه پویش مردمی «جلسات خانگی قرآن کریم» با در نظر گرفتن پیشینه و ابعاد جلسات خانگی قرآن به دنبال تحکیم استقلال این جلسات و حفظ اصل مردمی بودن این حرکت است، افزود: همراهان اصلی ما در پویش مردمی «جلسات خانگی قرآن کریم»، فعالان قرآنی مخلص و باانگیزهای هستند که در استانهای مختلف جهت به ثمر نشستن این پویش تلاش میکنند.
وی خاطرنشان کرد قطعا هر حرکت مردمی با تسهیل و پشتیبانی هوشمندانه مراکز حاکمیتی بهتر به پیش خواهد رفت؛ بر همین اساس سعی شده با مراکز دینی و فرهنگی از جمله آستانهای مقدسه، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزههای علمیه، صداوسیما، ائمه جمعه و جماعات و بسیاری از نهادهای مرتبط، تفاهماتی صورت گیرد و بحمدالله همکاری خوبی را از جانب این نهادها شاهدیم.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|