|
پروین و دایی در تیم منتخب قرن آسیا
فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار تیم منتخب قرن این قاره را اعلام کرد که نام علی پروین و علی دایی ۲ اسطوره فوتبال ایران در آن دیده میشود. فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار در ادامه معرفی برترین تیمهای یک قرن اخیر قارههای مختلف، سراغ قاره آسیا آمد و تیم منتخب این قاره را در ۱۰۰ سال گذشته اعلام کرد. نام علی پروین و علی دایی در این تیم دیده میشود. این تیم برترین بازیکنان آسیایی از سال ۱۹۰۱ تا ۲۰۰۰ را معرفی کرده که برای تیمهای ملیشان در قاره آسیا به میدان رفتهاند. عربستان، ژاپن و کرهجنوبی هر کدام با ۳ نماینده و ایران با ۲ نماینده در این تیم حضور دارند.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با سیدضیاء عربشاهی پیش از بازی حساس سپاهان -پرسپولیس
روز اشتباه نیست
زهره فلاحزاده: تیمهای فوتبال سپاهان - پرسپولیس این بار به عنوان ۲ مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر باید به مصاف هم بروند. طلاییپوشان اصفهانی با ۴۴ امتیاز و یک بازی بیشتر در صدر جدول و قرمزپوشان پایتخت با ۴۱ امتیاز در رده دوم قرار دارند. تیم گلمحمدی در صورت برد در این دیدار صدرنشین خواهد شد. مصاف این دو تیم همواره با حواشی همراه بوده و هیچ بعید نیست دیدار امروز هم به جنجال کشیده شود. «وطنامروز» برای بررسی این دیدار پس از صعود پرسپولیس به مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با سیدضیاء عربشاهی، پیشکسوت این تیم گفتوگو کرده است. ***
* پرسپولیس توانست بدون دردسر به عنوان صدرنشین گروه خود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند؛ بازیهای این تیم در این رقابتها را چطور دیدید؟
پرسپولیس توانست با اقتدار از گروهش بالا بیاید ولی باید گفت تیم ما در زدن ضربات آخر بیدقت و بیحوصله بازی میکرد که باید در این زمینه کار شود. اگر این ضعف پرسپولیس در مراحل بعد لیگ قهرمانان که تیمها قویتر هستند، دیده شود، تیم به مشکل میخورد. باید در تمرینات روی این مسأله کار شود. ما نباید روی خلاقیت فردی به گل برسیم و باید طوری بازی کنیم که با کارهای ترکیبی، اشتباهات حریف و داشتن مالکیت توپ به نتایج دلخواه برسیم. تیم پرسپولیس از نظر بازیکن، چیزی کم ندارد و در زمین و روی نیمکت، نفرات خوبی هستند. گروه پرسپولیس در فصل گذشته لیگ قهرمانان، سختتر بود و دور برگشت بود که توانستیم با تغییر و تحول در تیم نتایج دلخواه را بگیریم. این فصل گروه تیم ما آسانتر بود و صدرنشینی به این معنی نیست که لزوما پرسپولیس خیلی خوب بازی کرده است. بازیکنان نباید مغرور شوند، هر چند نفرات باتجربه در ترکیب تیم حضور دارند. امیدوارم باز هم به فینال برویم و این بار قهرمان شویم.
* تنها ایران است که با ۳ نماینده در مرحله یکهشتم نهایی حاضر خواهد شد؛ این نشان از پیشرفت فوتبال ما دارد یا پسرفت دیگر تیمهای غرب آسیا؟
فوتبال ایران حرف اول را در نه تنها در غرب آسیا، بلکه در کل آسیا میزند. تیم الریان قطر که شجاع خلیلزاده را در اختیار داشت و مقابل پرسپولیس بازی کرد، چند بازیکنش در حد بازیکنان لیگ یکی ما هم نبودند و شجاع یکی از شاخصترین بازیکنان تیمش بود. عربها هزینه زیادی میکنند اما باید این را هم گفت که پرسپولیس هم کم هزینه نکرده است. بازیکنی که قرارداد فصل گذشتهاش ۴۰۰ میلیون تومان بوده، حالا ۲ ساله ۷ میلیارد گرفته است. این نشان میدهد ما هم سیاست عربها را در پیش گرفتهایم اما فوتبال ما حرف اول را میزند. بازیکنان ما از نظر فکری، تکنیک و تاکتیک یک سر و گردن بالاتر از بازیکنان تیمهای عربی هستند.
* استقلال تاجیکستان، تیمی که پدیده این رقابتها شد و توانست در گروهی که الهلال عربستان هم حضور داشت، به عنوان صدرنشین صعود کند، حریف پرسپولیس در مرحله یکهشتم نهایی شد؛ این تیم میتواند قرمزها را به دردسر بیندازد؟
همانطور که همه تیمها در لیگ داخلی مقابل پرسپولیس قد علم میکنند، قطعا تیم استقلال تاجیکستان هم با برنامه برابر پرسپولیس صفآرایی میکند. تیم تاجیک در گروهی به عنوان صدرنشین صعود کرده که الهلال مدعی در آن حضور داشته است. پرسپولیس نباید این تیم را دستکم بگیرد.
* صحبت از قراردادهای نجومی بازیکنان کردید؛ آیا واقعاً این قراردادها منطقی است؟
این موضوع به مدیربرنامههای بازیکنان و مدیریت باشگاهها بازمیگردد. از برزیل که آمدم تیم نونهالان پرسپولیس را گرفتم و ۹۵ درصد بازیکنان تیمم فوتبالیست شدند و ۵ بازیکن همین حالا با پرسپولیس تمرین میکنند. چرا از بازیکنان پایه استفاده نمیکنیم؟ اینجا به مربیان پایه کمترین مبالغ را میدهند، در حالی که مربیان تیمهای بزرگسال
۱2-10 میلیارد تومان پول میگیرند. مربی میخواهد با استفاده از بازیکنان بزرگ نتیجه بگیرد، در نتیجه از بازیکنان کم نام و نشان استفاده نمیکند. بازیکن جوانی مثل مهدی عبدی در بدترین شرایط دست یحیی را گرفت و برای تیم گلزنی کرد اما چرا حالا از او استفاده نمیکنند؟ مگر عبدی پاسخ اعتماد مربی را نداد؟ زمانی میتوان گفت مربیای موفق است که از همه بازیکنان در یک سطح بازی بگیرد. ما باید اول کاری کنیم که به تیمهای پایه اهمیت بدهیم و دستمزد درخور شأنشان را پرداخت کنیم و بعد از این بازیکنان در بزرگسالان استفاده کنیم. باشگاهی مثل سپاهان با مدیریت خوب و قوی محمدرضا ساکت تنها باشگاهی است که واقعا تیمداری میکند. این باشگاه ۱۳۰ پرسنل دارد و تنها در یک رشته فوتبال مثل استقلال و پرسپولیس، تیم ندارد و واقعا هم موفق هستند.
* پرسپولیس و سپاهان به هم رسیدند؛ ۲ تیم مدعی که همیشه بازیهای جنجالی و حساسی هم برگزار کردند؛ دیدار امروز را چطور ارزیابی میکنید؟
امروز روز اشتباه هیچ کدام از دو تیم نیست. سپاهان تیم گردن کلفتی است که با برنامه بازی میکند. از زمانی که آقای ساکت آمده این تیم دچار تحول شده است. سپاهان برای تیمهای پایهاش سرمایهگذاری کرده است. یک بازی سخت و ۶ امتیازی است. سجاد شهباززاده در خط حمله سپاهان خیلی خوب کار کرده و به تیم ملی هم دعوت شده است. در تمام خطوط این تیم بازیکنانی خوبی حاضر هستند اما دفاعهای میانی این تیم ضعفهایی دارند که مهاجمان ما مثل مغانلو و آلکثیر میتوانند در خط حمله با حوصله بازی کرده و از اشتباهات مدافعان سپاهانیها استفاده کنند. پرسپولیس باید از جلو پرس کند و فاصله خطوط را کم کند و اجازه فکر کردن به سپاهانیها ندهد، چون اگر توپ در اختیار سپاهان باشد، بازیکنان آنها میتوانند بسیار خطرساز شوند و مدافعان ما را دچار اشتباه کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
کیمیا علیزاده به سهمیه المپیک نرسید
ملیپوش سابق تکواندوی ایران در نیمه نهایی رقابتهای گزینشی قاره اروپا شکست خورد و از رسیدن به فینال و کسب سهمیه المپیک بازماند. به گزارش ایسنا، در جریان رقابتهای تکواندوی گزینشی المپیک در قاره اروپا، کیمیا علیزاده، ملیپوش سابق ایران و دارنده مدال برنز المپیک که در قالب تیم پناهندگان برای کسب سهمیه المپیک عازم این رقابتها شده است، در دور نخست مسابقات وزن ۵۷- کیلوگرم مقابل جوآنا کانها از پرتغال با نتیجه ۱۷ بر صفر به برتری رسید. وی سپس در دومین مبارزه مقابل ماریا استتیچ از بوسنیوهرزگوین با نتیجه ۱۵ بر ۱۲ به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد اما در این مرحله مقابل فانی تزلی از یونان با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد و از رسیدن به فینال و کسب سهمیه المپیک بازماند. راحله آسمانی، دیگر تکواندوکار سابق ایران نیز که برای بلژیک مبارزه میکند، در یکچهارم نهایی مقابل سووی میکونن از فنلاند ۱۷ بر ۱۴ شکست خورد و از رسیدن به نیمهنهایی بازماند. همچنین در روز نخست این رقابتها، احسان نقیبزاده، امیرمحمد حسینی، دینا پوریونس و کسرا مهدیپور، ۴ تکواندوکار سابق ایران که در قالب تیم پناهندگان به میدان رفتند نیز از دور رقابتها حذف شدند.
***
بیانیه مشترک رئال، بارسا و یوونتوس علیه یوفا
تا آخر پای «سوپرلیگ» هستیم!
3 باشگاه رئالمادرید، بارسلونا و یوونتوس درباره بیانیه یوفا نسبت به جریمه تیمهای شرکتکننده در سوپرلیگ واکنش نشان دادند. باشگاههای یوونتوس، رئالمادرید و بارسلونا به صورت مشترک علیه یوفا موضع گرفتند و از رفتار تهدیدآمیز یوفا انتقاد کردند. آنها همچنین درباره تعهدنامه آن 9 باشگاه نیز صحبت کردند. یوفا علیه 9 باشگاه شرکتکننده در سوپرلیگ اروپا بیانیه داد و آنها را شدیدا جریمه کرد. در پی این اتفاق، باشگاههای بارسلونا، رئالمادرید و یوونتوس نسبت به این جریمهها موضع گرفتند. در بیانیه این باشگاهها آمده است: باشگاههای سرمایهگذار زجر کشیدهاند و زجر خواهند کشید و اصلا این فشار، تهدیدات و حملات نسبت به بیرون کشیدن از پروژه سوپرلیگ قابل قبول نیست. آنها مجبور شدهاند از حق و وظیفه خود درباره ارائه راهحلی برای بهبود شرایط فوتبال چشمپوشی کنند. این اتفاق غیرقابل تحمل است و از طریق نهادهای وابسته به یوفا و فیفا اقداماتی انجام میشود تا از این ابتکار مانع شوند. روند بررسی رسیدگی در دادگاه در حال انتظار است. این 3 باشگاه در ادامه، بیانیهای درباره تعهدنامه 12 باشگاه درباره «سوپرلیگ اروپا» منتشر کردند: با هدف اراده راهحلی برای وضعیت ناپایدار کنونی در صنعت فوتبال، 12 باشگاه به همراه سایر ذینفعان فوتبال اروپا دغدغه خود را آن هم تحت شرایط ویژه اقتصادی و اجتماعی کنونی به اشتراک گذاشتند و نگرانی یکسانی داشتند که اصلاحات ساختاری برای حفظ جذابیت و ماندگاری ورزش لازم و ضروری است. به همین منظور در تاریخ 18 آوریل (29 فروردین) تمایل خود را برای ایجاد «سوپرلیگ» و ایجاد کانال ارتباطی بین یوفا و فیفا اعلام کردند. این 3 باشگاه در ادامه مدعی شدند هر 12 باشگاه مطلع بودند که سوپرلیگ یک ایده منحصربهفرد است و میتواند علاقه زیادی در این ورزش ایجاد کند. آنها اعلام کردند بیرون آمدن از چنین ایدهای را قبول نخواهند کرد و آن را بیمسؤولیتی خواهند دانست. همچنین مدعی شدند شکل سوپرلیگ میتواند تغییر کند و باید درباره آن بیشتر تحلیل کرد. این 3 باشگاه در ادامه اظهار داشتند مقابل تهدیدهای یوفا خواهند ایستاد و متاسفند که آن 9 باشگاه در چنین موقعیت ناسازگاری قرار گرفتهاند. آنها به خاطر فوتبال و پایداری مالی وظیفه خود میدانند به ایده سوپرلیگ ادامه دهند و مقابل فشارها و تهدیدها بایستند تا راهحلهای مناسب اجرایی شود.
***
کیانوش رستمی المپیک را از دست داد
نایبرئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: ویزای کیانوش رستمی برای رفتن به کلمبیا آمده بود ولی وی به مربیان اعلام کرد به این کشور نخواهد رفت. مسابقات وزنهبرداری قهرمانی بزرگسالان آمریکای جنوبی و آخرین رقابت گزینشی بازیهای المپیک در کالی کلمبیا، آخرین شانس وزنهبرداران است تا با جمع امتیازات لازم خود را به توکیو برسانند ولی دیروز این خبر مخابره شد که کیانوش رستمی ملیپوش کشورمان به کلمبیا نخواهد رفت و بدین ترتیب وی از شرکت در بازیهای المپیک توکیو باز خواهد ماند. داوود باقری در گفتوگو با فارس درباره اعزام تیم ۲ نفره وزنهبرداری ایران به مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا اظهار داشت: ویزای کیانوش رستمی، سهراب مرادی و محمدحسین برخواه، سرمربی تیم ملی برای شرکت در مسابقات قهرمانی آمریکای جنوبی آمد. نایبرئیس فدراسیون وزنهبرداری در پاسخ به این سوال که دلیل انصراف کیانوش رستمی از شرکت در مسابقات گزینشی المپیک در کلمبیا چه بود، عنوان کرد: کیانوش دلیلی برای عدم حضور در این رقابتها اعلام نکرده و فقط به مربیان گفته است به کلمبیا نخواهد رفت.
ارسال به دوستان
وضعیت مالی نگرانکننده فدراسیون فوتبال و بدهیهای چند میلیون یورویی
میراث شوم
مرتضی یعقوبی: کشتی فدراسیون فوتبال در دریای مواج و پرتلاطم روزهای پیشرو، با کوهی از بدهی روبهرو است که فعلا با وجود تحریمهای بانکی و بلوکه شدن منابع مالی در فیفا، هیچ روزنه امیدی برای پیشگیری از برخورد با آن دیده نمیشود. فدراسیون فوتبال با عبور از دوران مدیریت مهدی تاج و ورود به دوره جدید با ریاست شهابالدین عزیزیخادم، هنوز به ساحل آرامش نرسیده و مشخص نیست از دریای پرتلاطم مشکلات مالی جان سالم به در خواهد برد یا خیر. در واقع با گذشت حدود ۲ ماه از تغییرات مدیریتی در این فدراسیون، پروندههای بزرگ و پردردسری از راه رسیده که نمیتوان به هیچوجه به آنها بیتوجهی کرد. اگر از دست رفتن میزبانیهای بینالمللی مانند انتخابی جامجهانی یا رد درخواست تیمهای ایرانی برای میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا را هم نادیده بگیریم، قطعا مسائل مالی و بدهیهای گذشته و جدید، نیازمند برنامه فوری است. آخرین مورد از این قبیل مسائل مالی، محکومیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار یورویی (۳۶ میلیارد تومانی) فدراسیون فوتبال به پرداخت دستمزد دستیاران مارک ویلموتس است که حکم آن بتازگی از سوی فیفا به ساختمان خیابان سئول رسیده است. از سوی دیگر، محل استقرار فدراسیون فوتبال هم به علت بدهی به شستا، به این شرکت واگذار شده است. در واقع شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی به علت پرداخت نشدن بدهی ۲ میلیون یورویی (۵۰ میلیارد تومانی) که سال ۹۸ به نمایندگی از فدراسیون به حساب ویلموتس واریز کرده و اصل پول را دریافت نکرده بود، ساختمان این فدراسیون را مصادره کرده است. اگر چه از این مبلغ ۲۹ میلیارد تومان پرداخت شده اما ساختمانهایی (ساختمان فدراسیون و ۳ دانگ ساختمان پرسپولیس) با ارزشی بیش از ۲ میلیون یورو به شستا واگذار شده است!
البته حکم نهایی دادگاه عالی ورزش درباره درخواست تجدیدنظر ایران بابت پرداخت غرامت 2/6 میلیون یورویی (۱۵۸ میلیارد تومان) به مارک ویلموتس صادر خواهد شد و حداقل در این زمینه فدراسیون امیدوار است حکم شکسته شود و رقم کمتری به این مربی پرداخت کند.
با یک حساب سرانگشتی، فدراسیون فوتبال در بدبینانهترین حالت باید برای ماههای آینده و حداقل تا اواخر تابستان مبلغی حدود 6/7 میلیون یورو به اضافه دیرکرد این مبلغ، به ویلموتس و دستیارانش پرداخت کند.
همچنین فدراسیون برای حلوفصل ماجرای بدهی به شستا، باید نظر مثبت این شرکت را جلب کند که طبق نظر شستا این اتفاق با پرداخت حدود یک میلیون یوروی دیگر محقق خواهد شد.
* راهکار فدراسیون فوتبال چیست؟
مشخصا هیچیک از بخشهای دولتی حاضر نمیشوند مبلغی حدود ۹ میلیون یورو به فدراسیون فوتبال قرض دهند. تنها راه فدراسیون، درآمدزایی اندک از طریق تبلیغات محیطی یا البسه تیمملی است که شاید یکپنجم این مبلغ هم نشود اما راه نهایی، رسیدن به مطالبات این فدراسیون در فیفاست.
از چندین سال قبل تاکنون، فدراسیون نتوانسته بخش اعظمی از مطالبات خود را از فیفا دریافت کند و همین موضوع باعث دردسر مهدی تاج در پرونده ویلموتس و دستیارانش شد ولی اگر این منابع مالی آزاد نشود، چه راهکار دیگری وجود دارد؟
همین الان هم پاداش حضور در جامجهانی ۲۰۲۲ قطر به خطر افتاده است. مهمترین منبع مالی شهابالدین عزیزیخادم در برنامه خود برای ریاست بر فدراسیون فوتبال، پاداش هنگفت فیفا به تیمهای صعودکننده به جامجهانی قطر است که با وضعیت فعلی ایران در گروهش و ضرورت بازی در بحرین، امیدهای این فدراسیون برای رسیدن به این پول، به خطر افتاده است.
به نظر نمیرسد سروسامان بخشیدن به این وضعیت، حاصل یک برنامه کوتاهمدت باشد و باید به تماشا نشست و دید عزیزیخادم چطور از این بحرانها عبور خواهد کرد. اگر چه او مسبب این وضعیت نیست اما او کسی است که با علم به این وضعیت، تصمیم گرفت فدراسیون فوتبال را تحویل بگیرد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
میتوانید «فایل صوتی» مذاکرات وین را هم لو بدهید؟!
نوید مؤمن: رسانههای غربی و متعاقبا رسانههای دنبالهرو سیاست خارجی غربگرایانه در داخل کشورمان، مملو از اخبار و گمانهزنیهایی است که در وصف مذاکرات وین و احیای برجام نگاشته میشود. این رسانهها، از زحمات(!) طاقتفرسا و شبانهروزی دیپلماتهایی سخن میگویند که قصد دارند «برجام» را به «تنظیم اولیه کارخانه» برگردانند و برای همیشه نام خود را در تاریخ روابط بینالملل جاودان کنند!
در عین حال، تمام این رسانهها پس از این تمجیدها و توصیفهای بیپایان، جملگی تاکید میکنند در پروسه «بازگشت به برجام»، قرار نیست همه تحریمهای ضدایرانی برداشته شود! آنها بارها تصریح کردهاند «ضمانت» و «راستیآزمایی» معنایی در بازگشت به برجام ندارد و رئیسجمهور بعدی آمریکا باید بتواند با یک چرخش قلم (دقیقا مانند آنچه در دوران ریاستجمهوری ترامپ رخ داد)، از توافق شکننده و چندپهلوی برجام عقبنشینی کند! فراتر از همه این موارد، «بازگشت نسیه غرب به برجام» باید با «تعهدات نقد ایران» مصادف و متقارن شود، به گونهای که وقایع تلخ و تعهدات یکطرفه سالهای 2016 میلادی (زمان اجرایی شدن برجام) تا ابتدای سال 2021 میلادی تکرار شود!
در این بزنگاه و آشفتهبازاری که «شفافیت» به حلقه مفقوده آن تبدیل شده، بهتر است وزارت امور خارجه کشورمان و شخص آقای ظریف، لااقل در مقابل انتشار محتوای مذاکرات وین و آنچه پشت میز مذاکرات میگذرد، مقاومت نکنند! اصلا آقای ظریف، همانگونه که بدون کمترین ریسک و دغدغهای و آن هم در دورانی که هنوز وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هستند، مصاحبه جنجالی و وقیح اخیر را با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری انجام دادند و بدون هیچ ترسی سفره دل خود را برای «شیفتگان دیپلماسی رویاپردازانه» و «منتقدان ایستادگی در مقابل جنایات آمریکا» باز کردند، این بار هم چشم خود را روی اصول حفاظتی بسته و اجازه دهند افکار عمومی در جریان آنچه طی هفتههای اخیر پشت میز مذاکرات احیای برجام گذشته، قرار گیرد!
انصافا آقای ظریف و همراهان ایشان، از سال 1392 تا همین لحظه، به اندازهای به تعهدات خود به غرب درباره «محرمانه ماندن مذاکرات» پایبند بودهاند که حتی آمریکا و تروئیکای اروپا نیز راضی به این همه زحمت ایشان نبودند! از سال 1392 تاکنون، حتی جملهای به صورت تصادفی، اتفاقی یا بر اثر دزدی، از محتوای مذاکرات برجامی منتشر نشده تا مبادا خاطر امثال جان کری، موگرینی، جوزف بورل، شرمن و... مکدر شود.
آرزویمان این بود که کاش آقای ظریف با مذاکرات وین نیز مانند «فایل صوتی» برخورد میکرد، یعنی ضریب «امنیتبخشی محتوایی مذاکرات» را به همان اندازه فایل صوتی محاسبه و اعمال میکرد تا در عرض در نهایت کمتر از ۲ ماه، قضاوت مستند و آگاهانه درباره رفتار طرف آمریکایی- اروپایی در مذاکرات، جایگزین روایاتی مانند «پرتاب خودکار»(!) روی میز گفتوگوها شود!
بگذریم! باید در اینجا وزیر امور خارجه کشورمان و اعضای دولت را درک کرد! بدیهی است اگر حتی دقایقی از محتوای مذاکرات وین برای افکار عمومی کشورمان افشا شود، جایی برای استمرار مذاکرات باقی نخواهد ماند! کافی است شهروندان متوجه شوند واشنگتن و تروئیکای اروپا، چگونه با «تفکیک صوری تحریمهای ضدایرانی» و «عدم ارائه ضمانت اجرایی در پروسه رفع تحریمها»، قصد گرفتن امتیازات بیشتر از ایران را دارند! کافی است شهروندان کشورمان فایل صوتی نمایندگان تروئیکای اروپا در مذاکرات وین را بشنوند که میگویند: باید به دولت بایدن حق داد! دموکراتها بتازگی در کاخ سفید مستقر شدهاند و نباید بازگشت آنها به توافق هستهای، به دستمایهای برای اعمال فشار منتقدان بایدن به او و کاخ سفید تبدیل شود! بنابراین، رفع همه تحریمهای مغایر با برجام امکانپذیر نیست و شما (ایران) باید مواضع خود را در قبال احیای برجام تعدیل کنید!
از زمان مصاحبه «بسیار محرمانه» آقای ظریف با مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری تا زمان انتشار این فایل در شبکه سعودی «اینترنشنال» و رد و بدل شدن این فایل در گروههای تلگرامی و حتی گروههای دوستانه در واتسآپ، تنها ۲ ماه سپری شد! سوال اصلی اینجاست: چه زمانی قرار است محتوای مذاکراتی که در ژنو، وین، مسقط، لوزان و... با طرفهای عهدشکن آمریکایی و اروپایی انجام و منتج به شکلگیری «وضع خسارتبار موجود» شد، میان میلیونها ایرانی رد و بدل شود! البته اگر ایرانیان در جریان محتوای مذاکرات (چه مذاکرات دور جدید و چه مذاکرات اولیه منتهی به برجام) قرار گیرند، اجازه آوردن اسم دیپلماتهای آمریکایی و اروپایی و گپوگفت با آنها را به وزارت امور خارجه کشورمان نمیدهند. ای کاش فایل صوتی مذاکرات وین هم در اختیار مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری بود!
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|